Gość: ja IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.10, 13:13 mam prosbę!mógłby mi ktos napisac jak sciągnąc photoshopa?bo próbowalam ale nie za bardzo sie znam na tym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gimp Re: photoshop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 14:29 Photoshop zobacz tutaj. Może w innych sklepach znajdziesz taniej ;) A za darmo polecam program GIMP do ściągnięcia np. tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c0re ShiVa Re: photoshop IP: *.swiecie.vectranet.pl 03.08.10, 14:37 Photoshop jest drogi :) Jeżeli go ściągniesz to jesteś piratem, piractwo jest karalne. Z darmowych programów graficznych polecam Gimpa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: photoshop IP: *.ip.netia.com.pl 03.08.10, 15:20 Może sobie przecież ściągnąć wersję próbną ze strony producenta. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: photoshop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 17:01 wersja testowa ze strony producenta...piractwa nie popieram, sama mam orginalny CS4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c0re ShiVa Re: photoshop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.10, 23:30 Wersja testowa? Bez jaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: photoshop IP: 109.243.238.* 04.08.10, 10:15 Najpierw sciagnij sobie programik Ares a nastepnie przez ten program pobierz photoschopa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: photoshop IP: *.ip.netia.com.pl 04.08.10, 14:01 Co "bez jaj"? Sugerujesz, że ma ściągnąć piracką kopię? Do czego? Do domowego użytku skalowania i kadrowania zdjęć z wakacji i imprezek? Do tego jest Picassa czy masa innego oprogramowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grafik Re: photoshop IP: 57.90.36.* 04.08.10, 15:06 pytanie ujawnia, że jesteś początkujący w edycji rastrowej. PS wersję 30 dniową ściągniesz ze strony Adobe.com. Jednak polecam GIMPA - poznanie tego zaawansowanego (i bezpłatnego) narzędzia będzie doskonałym przygotowaniem do PS. Poza tym Gimp może zastąpić PSa dla 90% użytkowników. Filozofia obydwóch programów jest bardzo podobna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: photoshop IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.10, 20:28 jestem początkująca i nie mam pojęcia nawet jak się zabrac za pobranie,bo tam wyskakuje pełno rzeczy po angielsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: photoshop IP: *.ip.netia.com.pl 04.08.10, 20:38 No to do czego Ci Photoshop, skoro Ty go nawet ściągnąć nie potrafisz, a co dopiero go używać? :) Pobierz sobie darmowa Picasse i baw sie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: photoshop IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.10, 21:10 a moge prosic krok po kroku?jak wpisac w wyszukiwarke i w co wejsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policjant Re: photoshop IP: *.swiecie.vectranet.pl 04.08.10, 21:25 już wiemy z kim mamy do czynienia; IP nie kłamie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: photoshop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 22:07 Wszyscy tacy mądrzy, a nikt kobiecie nie podpowie... Jeśli zdecydujesz się na program Picasa, to wpisz w wyszukiwarce "Picasa web albums", pierwszy link powinien skierować Cię na stronę, na której na dole znajdziesz "Pobierz program Picasa" - kliknij, a następnie z prawej strony u góry "Pobierz program Picasa 3.6". Pojawi się okienko, gdzie należy wybrać "Zapisz plik". Ściągnie Ci się plik instalacyjny, który następnie trzeba uruchomić i postępować zgodnie z instrukcjami. I gotowe:) Wtedy już pozostanie Ci tylko poznanie jego funkcji. Powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: photoshop IP: *.ip.netia.com.pl 04.08.10, 22:09 Nie udawaj głupiej! Photoshop to produkt Adobe. Wpisujesz więc www.adobe.com Na stronie, która się otworzy, klikasz w menu "Downloads" i następnie "trial versions". Otworzy się strona na której wybierasz język w jakiej ma być program i klikasz "Download now". Co to niby za filozofia, że nie możesz sobie z tak prostą czynnością poradzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzydula Re: photoshop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 22:13 co się dziewczyny czepiacie może ma inne atuty zamiast pomyślunku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c0re ShiVa Re: photoshop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 23:55 Obawiam się jednak że PS będzie za trudny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: photoshop IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.10, 02:20 PS to podstawa i nic w nim trudnego w necie jest masa tutoriali wystarczy troszke posiedziec! Pozostale oprogramowaie nie dorasta do piet PS Odpowiedz Link Zgłoś