Dodaj do ulubionych

Upierdliwy sąsiad

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 17:54
Mam upierdliwych sąsiadów naprzeciwko,wszystko im przeszkadza,to że samochody
stoją po mojej stronie ulicy,to że motocykle którymi jezdzimy za głośno
chodzą,to że dzieci piszą sobie kredą na asfalcie....ciągle sie wykłocają o to
i wzywają straż miejska i policję które to tłumaczą im że auta są poprawnie
zaparkowane ;-)) Pomóżcie i powiedzcie to zrobic z takimi upierdliwymi
sąsiadami ;-))
Obserwuj wątek
    • Gość: ktoś... Re: Upierdliwy sąsiad IP: 109.243.230.* 08.08.10, 18:02
      Takich sąsiadów posiada sporo osób i jest wiele powodów które moga
      przeszkadzać sąsiadom... Nie tylko twoim... Jedyne wyjście to po prostu
      omijać szerokim łukiem takich ludzi bądz kupić własny domek... wtedy
      odczuwa się ulgę...
      • Gość: ja Re: Upierdliwy sąsiad IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.10, 18:08
        Daj se looz i tyle.
      • Gość: Marcel Re: Upierdliwy sąsiad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 18:08
        No własnie mieszkam we własnym domku a oni naprzeciwko...już nawet policja sie z
        nich nabija jak przyjezdza na bezpodstawne interwencje
        • Gość: rada Re: Upierdliwy sąsiad IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.10, 18:15
          rob im na zlosc i dla zartu zglaszaj ich najmniejsze przestepstwa na policje
          albo miejska :D zglaszaj kazda glupote :D pare razy do nich przyjada to zobacza
          jak to jest i im sie odwidzi ;p
          • Gość: Marcel Re: Upierdliwy sąsiad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 18:22
            Oni uważaja sie za elite środowiskową i twierdzą ze wszystko musi byc tak jak
            oni chcą,ponieważ dziadek jest starym komunistą a potem wiele lat radnym w
            Swieciu,syn urzędnikiem państwowym po znajomosci z burmistrzem ,a córka
            nauczycielka...zdania typu my wyczyscilismy staw....my postawilismy ten znak
            drogowy itp. to norma u nich
            • Gość: gosc Re: Upierdliwy sąsiad IP: 109.243.204.* 08.08.10, 22:34
              Mam sposob na takich sasiadow ,codziennie jak ich spotkasz usmiechaj sie
              serdecznie i mow dzien dobry.Sami swoim jadem sie pogryza.Nie ma co walczyc bo
              nic nie wskurasz ,jeszcze bardziej ich rozjuszysz toczac z nimi wojne.Tylko
              czekaja na jakies emocje .No bo przeciez jest pszyslowie >>WIEDZA SASIEDZI ,KTO
              NA CZYM SIEDZI>>Pozdrawiam i zycze wytrwalosci.
              • Gość: John Rambo Re: Upierdliwy sąsiad IP: *.swiecie.vectranet.pl 08.08.10, 22:45
                Kaboooom ;))
    • Gość: gangsteroooo Re: Upierdliwy sąsiad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 18:12
      podpal ich
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka