Dodaj do ulubionych

Biuro podróży

IP: *.swiecie.vectranet.pl 21.11.10, 18:30
Po ostatnich aferach i bankructwach nie wiadomo, które wybrać, aby zabukować wczasy. Macie jakieś doświadczenia, z czyich usług jesteście zadowoleni?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Biuro podróży IP: *.swiecie.vectranet.pl 21.11.10, 18:41
      oasis tours. super biuro .
    • Gość: csww Re: Biuro podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.10, 19:09
      exim tours, osobiście to byłem w biurze w bydgoszczy na ul dworcowej nazywają sie chyba biuro summer , są tam dwie panie które pomogą w wyborze wycieczki i hotelu, same latają po krajach i sprawdzają w jakich hotelach jest najlepiej, miła obsługa i wybrały mi exim tours ale mają tam też inne. jak leciałem pod koniec wakacji to nie miałem problemu, jestem zadowolony.

NIE polecam -sun and fun.
      • Gość: nn Re: Biuro podróży IP: 57.90.36.* 22.11.10, 01:47
        www.martintours.pl Polecam, podróżuje z nimi od kilku lat i naprawdę jest ok.
    • Gość: w Re: Biuro podróży IP: *.swiecie.vectranet.pl 22.11.10, 22:34
      Polecam Rainbow Tours. Jeżdżę z nimi kupę lat i jestem bardzo zadowolony.
      • Gość: Sllaw Re: Biuro podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 08:41
        Do tej pory miałem okazje być na urlopie z biurami Orbis Travel (upadłe w tym roku), Rainbowtours, Sun & Fun 2x, Alfa Star 2x, Itaka, TUI, Bratniak (upadłe kilka lat temu), Oasis, Triada i powiem wam że miedzy tymi biurami nie ma zbytniej różnicy. Któs wyżej pisał ze nie poeca Sun & Fun byłem z tym biurem dwa razy w róznych krajach i byłem zadowolony, nie odbiegało od innych biur. Inny problem że Polscy turyści jadąc z jakimś biurem na wakacje oczekują od rezydenta że przez tydzień lub dwa bedzie ich kamerdynerem i bedzie ich prowadził za rączke na kązdym kroku, to nie jest ich rola. Co do biura Martin wymienionego w poscie wyzej, nie byłem z nimi ale na Teneryfie miałem okazje poznać włacicieli tego biura, sympatyczni ludzie, opowiadali ze sporo ludzi z naszego miasta z nimi podróżuje. Co do wakacji z biurami które upadły, tez byłem zadowolony,wszystko było na tip top. Z moich wrazeń i biur z których ja korzystałem to najgorzej chyba wypadła Triada i Itaka.

Jakie padną biura w bliżej nie okreslonym czasie tego nikt nie wie, to jest loteria, podobno w tym roku w Wielkiej Brytani zbankrutowało ok. 100 biur podróży w tym jedno z najwększych,więc upadek naszych dwóch w tym roku to nie jest aż taka tragedia.

Wszystkim podróżującym życzę tyle startów co lądowań.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka