Dodaj do ulubionych

gdzie są teraz

IP: *.ip.netia.com.pl 22.11.10, 12:36
ci krzykacze ktorzy twierdzili ze Tadeusz nie wygra i ze nie ma najmniejszych szans ?? :))
jacy pewni byliscie ,jacy przekonani ze Pogoda przegra . zal mi was patafiany !!:))))
Obserwuj wątek
    • Gość: moli Re: gdzie są teraz IP: *.swiecie.vectranet.pl 22.11.10, 12:52
      Mało w tej dziurze urzędasów i ich rodzin podległych Urzędowi, którzy mają dobrze?.
      • Gość: one Re: gdzie są teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 13:03
        własnie
        ja na przykład od początku wiedziałam, że wygra bo dopóki są rodzinki, familie i układziki, tak długo będzie panował pan P.
        wiem, ze to smutne, ale tylko śmierć spowoduje zmiany w tym mieście
        • Gość: heee Re: gdzie są teraz IP: *.swiecie.vectranet.pl 22.11.10, 13:08
          brak zmiany świadczy tylko o tym jaka większość Świeciaków jest albo głupia albo leniwa
          • Gość: mich Re: gdzie są teraz IP: *.swiecie.vectranet.pl 22.11.10, 13:11
            No to można będzie kręcić kolejne 4 latka. Świecie to jednak miasto ślpców!I znów w Tvk ten sam zestaw wypasionych twarzyczek
            • Gość: Wyborca Re: gdzie są teraz IP: *.146.181.158.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.11.10, 13:19
              "Żal" to jest mi Ciebie, że odetchnąłeś z ulgą, iż być może Ty lub Twoja rodzina pozostaniecie nietknięci na swoich stanowiskach. Możecie Państwo (część z Was) nadal robić nic (lub niewiele) za podatników pieniądze. Gratuluje zuchwałości.
              Szanuje prawa demokracji, jednak proszę o dokonanie pewnych zmian w jednostkach, które niezbyt właściwie są zarządzane. Dotyczy to między innymi Wydziału Oświaty oraz tak głośno ostatnio krytykowanego Ośrodka Pomocy Społecznej. Dziękuję.
          • Gość: żenua Re: gdzie są teraz IP: *.ip.netia.com.pl 22.11.10, 13:19
            Masz bardzo wąskie horyzonty. Nie przyszła ci do głowy trzecia możliwość? Ta najbardziej oczywista jest taka, że mieszkańcy Świecia są logicznie myślącymi ludźmi, którzy nie oddadzą miasta kandydatom z ulicy, bez żadnego doświadczenia. Burmistrz z takim stażem jak Pogoda, nawet jeśli kilka rzeczy spieprzył, będzie zawsze lepszy na tym stanowisku niż amator, który nie ma bladego pojęcia o tej funkcji.
            • Gość: mich Re: gdzie są teraz IP: *.swiecie.vectranet.pl 22.11.10, 13:24
              Nie pomyślałaś ze swoimi szerokimi horyzonntami ,że Pododa tez był człowiekiem z ulicy, aby nowi mogli sie wykazać trzeba dać im na to szansę. Niestety potwiedzam, że to miasto wąskich horyzontów
    • Gość: the end Re: gdzie są teraz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.10, 13:42
      to sa glosy pracowników,ich rodzin,znajomych...z urzedu,starostwa,spółek z o.o. ...az 3 duze w naszym Świeciu podległe urzedowi , do tego dochodza pozostałe instytucje i jest wynik! nikt inny nie poszedł,wiec pozostali kandydaci nie mieli szans! ot cała prawda! żenada! lenistwo i brak wiary wyborców to sekret TEGO sukcesu! the end!
      • Gość: Gabi Re: gdzie są teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 14:18
        Tak zgadzazm się z poprzednikiem . Mieszkańcy tylko dużo narzekają i nic nie robią aby coś zmienić. Na wybory chodzą przeważnie jedni i Ci sami .
        • Gość: iwona Re: gdzie są teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 15:01
          Jestem tu. Jedną z wielu, którzy mieli nadzieję, że coś się zmieni, że te wybory coś zmienią. Byłam i oddałam swój głos. Oczywiście nie na pana Pogodę. Niestety pozostali narzekali i zostali w domach. Cóż pozostaje się cieszyć,że przez kolejne 4 lata będą stąd uciekali młodzi ludzie...inwestorzy z nowa wizją i spojrzeniem na świat. My pozostaniemy w mieście umarłych z nowymi chodnikami i pod rządami jednej wielkiej "rodziny"...może następnym razem kiedy pierwszy raz będziemy mieli wpływ na zmianę "pogody" zrobimy to razem. A teraz z uśmiechem na twarzy do przodu bo ostatnich gryzą psy...
          • Gość: Gabi Re: gdzie są teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 15:30
            Zgadzam się z Iwoną w 100%. Idąc na wybory miałam iskierkę nadziei , że coś się zmieni. Nasza kochana ekipa i cóż z tego -niech dadzą nowe miejsca pracy ,lepsze perspektywy na przyszłość . Co mi da tak naprawdę remont rynku . Oni myślą , że turyści im kasę zostawią , figa z makiem . Nikt tych smrodów nie chce wąchać.
          • Gość: :( Re: gdzie są teraz IP: 46.113.51.* 22.11.10, 20:21
            ja też byłem głosować , liczyłem na zmiany tu i ówdzie ..... , ale się przeliczyłem
            zgadzam się z Iwoną i potwierdzam.................................
        • Gość: ? Re: gdzie są teraz IP: *.ip.netia.com.pl 22.11.10, 15:01
          Trzy razy tak zwłaszcza jak spojrzy się na frekwencję,jest tak niska że ciśnie się na usta stwierdzenie:na p.Pogodę głosowali jego podwładni i ich rodziny oraz wszyscy zależni od niego.BOŻE MNIEJ NAS W OPIECE!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: buhahaha buhahaha IP: *.ip.netia.com.pl 22.11.10, 15:52
            Pogoda wygrał i znowu Pogoda winny? Jesteście skończonymi debilami! Zarzuty na temat tego, że poszła głosować na niego tylko rodzina i przyjaciele, to jest jeden wielki śmiech! Czyli wychodzi na to, że wy, przeciwnicy Pogody, jesteście durniami, którzy tylko pie...ć 3po3 na forum potrafią, a jak trzeba coś zmienić, to nie potraficie frekwencją przebić rodziny i przyjaciół Pogody? Czy może mam rozumieć, że rodzina, przyjaciele i zadowoleni z Tadeusza, stanowią 1/3 miasta? :) Jeśli tak, to tym bardziej przecież powinien właśnie on być burmistrzem - bo tak chce większość! Nie potrafisz debilu jeden z drugim pojąć tak prostej oczywistości? Jeśli nie, to wypie...j z tego miasta, bo kretynów nam tu nie potrzeba! Demokratyczne wybory, głosowanie do którego nikt nikogo nie zmusza, 3 kontrkandydatów, a po ogłoszeniu wyników jak zwykle pie...nie, że sama rodzina poszła głosować. Takich tumanów to tylko w Świeciu można spotkać. :)
            • Gość: ooo Re: buhahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 15:56
              powtórzę, bo widzę, że co jeden do lepszy
              Stalin kiedyś powiedział : "ten ma władzę, kto głosy liczy"
              zamknąć się zatem bo g.... wiecie
    • Gość: Buhahaha Re: buhahaha IP: *.ip.netia.com.pl 22.11.10, 18:33
      > za głupi jesteś żeby zrozumieć po co są wybory
      > niech ci rodzice wyjaśnią dziecko

"Rodzice mają mi wyjaśnić dziecko"? O czym ty do mnie piszesz? :)
      Skoro ty wiesz po co są wybory (poza oczywistym celem, jakim jest wybranie w ramach głosowania społecznego, przedstawicieli władzy), to wyjaśnij mi. Zapewne przy okazji oświecisz innych "ciemniaków". ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka