IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.10, 19:16
Mógłbym chętnym zorganizować kulig, tzn mam auto którym pociągnę grupę osób, możliwe że nawet do 20. Po drogach leśnych. Czas też do ustalenia i trasa.

Koszt zależny od ilości osób.

Chętni mogą zostawić jakiś kontakt.
Obserwuj wątek
    • Gość: chętny Re: Kulig IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.10, 19:30
      Ja bym się pisał :)
      • Gość: ja Re: Kulig IP: 83.238.158.* 04.12.10, 20:58
        Co to za kulig za autem?Nie ma jak to za zaprzęgiem konnym.
        • Gość: xxx Re: Kulig IP: *.centertel.pl 04.12.10, 21:27
          zawsze sie znajdzie ktos niezadowolony!!!!ja tez bede chetna na taki kulig,prosze podac jakies namiary zeby moc sie skontaktowac
    • Gość: behap Re: Kulig IP: *.swiecie.vectranet.pl 04.12.10, 21:44
      jeżeli cała impreza będzie ubezpieczona od NW jestem zdecydowana ...
    • Gość: randolf Re: Kulig IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 08:49
      A kaski?
      • Gość: :))) Re: Kulig IP: *.ip.netia.com.pl 05.12.10, 09:45

> ubezpieczenie NW
        > A kaski?

Nie zadajecie za dużo problematycznych pytań? :) Koleś chce kogoś pociągnąć samochodem. Nie wie gdzie, nie wie kiedy, nie wie ile osób. Wy macie się określić w ilu i gdzie oraz kiedy, wy macie się ubezpieczyć, załatwić sobie sanki i kaski. :) On Wam proponuje jedynie niezapomniane wrażenia z wdychania spalin w lesie, oraz troche wysiłku fizycznego ciągniętych uczestników kuligu, kiedy się samochód w zaspie zakopie. :)
        • Gość: ja Re: Kulig IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.10, 09:59
          Trzeba zaznaczyć, że po lesie można tylko jeździć po drogach udostępnionych dla ruchu turystycznego.Poza tymi drogami czeka na kierowcę mandat od leśniczego.A przy tak niebezpiecznej zabawie,mandat może być srogi.
          • Gość: ... Re: Kulig IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 10:58
            Tyle że jeżdżę tam już jakiś czas, tzn droga jest leśna ale udostępniona dla ruchu samochodowego, ruch tez jest tam prawie zerowy, więc takiego problemu nie ma.
            • ian-usz Re: Kulig 05.12.10, 11:09
              Inicjatywa - O.K.; nie chcę być upierdliwy, natomiast weź pod uwagę, dla kogo chcesz kulig zorganizować. Poczytaj posty na forum dotyczące przerw lekcyjnych w SP 7.
              Pozdrawiam, życzę powodzenia ...
            • Gość: xsw Re: Kulig IP: *.swiecie.vectranet.pl 05.12.10, 16:23
              ruch zerowy... czy jesteś durniem ciagnącym sanki w Decznie na dzikiej plaży? Mimo wszystko sanki ciągniete przez auta przeszkadzają jeżdzącym tam samochodom, nie mówiąc o pozostawianych śmieciach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka