Dodaj do ulubionych

Skup nakrętek plastikowych

17.03.11, 22:46
Tak jak w temacie, wie ktoś gdzie w Świeciu lub w okolicach skupują nakrętki? I jak to jest liczone czy sztuka czy kilogram.
Obserwuj wątek
    • kulunkele Re: Skup nakrętek plastikowych 17.03.11, 23:19
      To raczej zbyt wiele nie zarobisz. Kiedyś czytałem że kilogram nakrętek to kosztuje w skupie od 30 do 60gr. To jest opłacalne gdy są jakieś akcje, bo wtedy mają większą wartość,no chyba że chcesz ludzi robić w ch*ja i pod nazwą akcji zebrać dużo i je sprzedać.
      • tobacco123 Re: Skup nakrętek plastikowych 18.03.11, 08:24
        w szpitalu w wielu miejscach sa kartony na takie nakretki- sa one zbierane na chorą dziewczynkę. Zanieś je tam.
        • zawsze.kmw Re: Skup nakrętek plastikowych 18.03.11, 18:28
          w przedszkolach również są zbierane na wózki inwalidzkie dla dzieci lub na inne chore dzieci, przedszkolaki zbierają, a ja zaangażowałam całą rodzinę do tego-jak mogę to pomogę.
          • new.fillipp Re: Skup nakrętek plastikowych 19.03.11, 11:46
            i tak powinno byc zawsze.kmw .dwa w jednym wspomaganie recyklingu dobry nawyk i pomoc potrzebujacym .popieram bo wczesniej nie wiedzialem ze sa takie akcje u nas;)
    • kakalutka www.nikolka.hpu.pl 24.03.11, 14:32
      Witajcie .Właśnie dla Nikolki jest akcja zbierania plastików w Świeciu. Fajna sprawa. Kto ma siły , chce pomóc Dziecku i ratować świat niech się włączy. www.nikolka.hpu.pl
    • zosiagut Re: Skup nakrętek plastikowych 25.05.17, 13:47
      sprawdź tutaj ekopartner-silesia.pl/, mają bardzo dobre ceny i skupują nie tylko nakrętki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka