Dodaj do ulubionych

Fryzjer Matrix - telefon??? Pomoccy!!

25.10.11, 12:28
Witam,
Pilnie potrzebuję kontakt do Salonu fryzjerskiego MATRIX znajdującego sie na Wojska Polskiego. Sprawa dość pilna, bo żonie obiecałem zdobyć numer a kto żone ma, wie jakie konsekwencje niesie za sobą niedotrzymanie słowa:)))
A tak na poważnie, to będę bardzo wdzięczny za pomoc!!
Obserwuj wątek
    • ineedanswer Re: Fryzjer Matrix - telefon??? Pomoccy!! 25.10.11, 12:40
      Jeżeli chodzi o ten salon, który mieści się w tym samym budynku co redakcja Czasu Świecia to podaję nr - 52 33 34 886. Taki przynajmniej był kiedy ostatnio się tam umawiałam w wakacje ;)
      • mjakmaras Re: Fryzjer Matrix - telefon??? Pomoccy!! 25.10.11, 12:59
        Hmmm...Głupio to zabrzmi, ale nie wiem gdzie jest redakcja czasu świecia:/
        Z tego co kojarzę to na pierwszym piętrze w budynku, w którym znajduje się też Auto-sław?? Albo cos takiego....:)
        • ineedanswer Re: Fryzjer Matrix - telefon??? Pomoccy!! 26.10.11, 07:59
          Fryzjer, którego mam na myśli mieści się w budynku, w którym jest również kantor. Budynek znajduje się przed budynkiem PZU albo na przeciwko drogi do TESCO. Obok jest mała kwiaciarnia, a za nią kiedyś była przychodnia ;) Lepiej nie wytłumaczę :) To ten fryzjer? Jest na piętrze.
          • vip.bad.boy Re: Fryzjer Matrix - telefon??? Pomoccy!! 26.10.11, 08:46
            Mówicie o dwóch różnych fryzjerach , ale osobiście radziłam bym Ci iść do tego fryzjera w kantorze gdzie koleżanka Ci numer podała, gdyż tam chodzi się 80 % ludzi którzy w Świeciu korzystają z tych usług i zawsze tam wracają. Osobiści chodzę tam i umawiam się do szefowej czyli pani Iwony. Robię u Niej pasemka od ponad 10 lat. Polecam !!!
            • kulfon13l Re: Fryzjer Matrix - telefon??? Pomoccy!! 26.10.11, 09:56
              Robisz tam pasemka od 10 lat? A ginekologa dla swojej dziewczyny już znalazłeś? Schizofrenia? :)
    • vip.bad.boy Re: Fryzjer Matrix - telefon??? Pomoccy!! 26.10.11, 10:52
      A widzisz jakiś problem w tym że używamy z chłopakiem jednego konta ? heh Bo ja nie !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka