Dodaj do ulubionych

Nowy basen byłby lepszy

16.01.12, 05:46
Jak to dobrze, że tego facia nie wybrano na burmistrza, puściłby nas z torbami. PO w Świeciu to jakiś dziwny twór który ma pisowskie ciągotki
Obserwuj wątek
    • mieszkaniec256 Re: Nowy basen byłby lepszy 20.04.14, 11:24
      Co za bzdury opowiadasz. Pogoda dał plamę niesamowitą i olał ludzi. Zobacz ile ostatecznie kosztuje ta modernizacja w idiotycznym miejscu.
      • wi_to Re: Nowy basen byłby lepszy 20.04.14, 13:44
        wcześniej już wspominałem ze basen był budowany wczasach kiedy priorytetem byli pracownicy Celulozy i z takim zamysłem był budowany Basen to było do zaakceptowania przez ludzi ponieważ zakład był Państwowy. Obecnie kosztem miasta będzie rozbudowany i modernizowany basen, który nie jest w miejscu atrakcyjnym dla mieszkańców Świecia do relaksacyjnego spędzania wolnego czasu z rodziną. W tym obecnym miejscu basen będzie pełnił formę hotelu Spa dla korporacji Modi i biznesu niż dla miasta Świecia, a czy Mondi pałci podatki w Polsce ? Wiadomo jedno co Mondi zrobiła z ludźmi, którzy mieli akcję.
        Podobno Pan Pogoda już nie będzie kandydował na Burmistrza kolejny raz. Jak radni w Świeciu zatwierdzili budowę i modernizacje basenu to wynikające problemy będzie wyjaśniał burmistrz nowo wybrany.
        • pawel123130 Re: Nowy basen byłby lepszy 20.04.14, 18:19
          Po co naszemu miastu super wypasiony basen? Wystarczył taki jak był. Lokalizacja może nie najlepsza ale basen był a teraz trzeba jeździć do chełmna lub grudziądza. Z tego co mi wiadomo to żadne prace tam nie są prowadzone tragedia!!! Czy na prawdę jest tak trudno wyremontować tak mały obiekt (prawdopodobnie za pieniądze UE)? No tak lepiej było remontować Urząd Miasta (nie wiem po co???)
          • ile Re: Nowy basen byłby lepszy 20.04.14, 21:36
            byłby
            ale
            mała tuba
            duży wix

smutne to to
          • piotr2_pl Re: Nowy basen byłby lepszy 30.04.14, 08:11
            Pogodzie tak bardzo zależało na budowie w tych smrodach, że prawdopodobnie świadomie naruszył dyscyplinę finansową podpisując umowę na 17 mln zł, chociaż miał upoważnienie od Rady na zaciągnięcie zobowiązań do 13 mln zł. Grozi za to nawet usunięcie ze stanowiska.
        • dolna-pa Re: Nowy basen byłby lepszy 30.04.14, 09:50
          Święte słowa.
          • wi_to Re: Nowy basen byłby lepszy 30.04.14, 15:05
            I wiadomo ooo komu na nowym basenie z ekstra gadżetami wodnymi i Hotelu SPA zależało najbardziej ...w tym miejscu !!! :DDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka