Dodaj do ulubionych

Praca wakacyjna

25.02.12, 10:23
Wiitam ; > szukam pracy na wakacje . Skończę za niedlugo 17 lat i chciałem spytać czy znacie może jakieś miejsce gdzie mógłbym zapytać o ewentualne zatrudnienie na 2 miesiące . W zeszłym roku zacząłem za późno szukać i niestety nie wypaliło ; / dlatego w tym staram się już teraz o to . Z góry dziękuje za pomoc ; ) kontakt 788244428 lub gg 10810415
Obserwuj wątek
    • bayer911 Re: Praca wakacyjna 25.02.12, 10:38
      co roku w polomarkecie zatrudniają osoby na sezon, do sklepów w Mielnie, Władysławowo, Hel

lekko nie jest w sezonie, jednym się podoba bo 2 miesiące spędzają nad morzem inni nie wytrzymują 3 dni
      • agnieszka.urbanska.dudi Re: Praca wakacyjna 25.02.12, 23:45
        tylko co zarobisz to wydasz na nocleg.... no chyba że masz namiot albo rodzinę nad morze. ;p
        • bayer911 Re: Praca wakacyjna 25.02.12, 23:49
          wiadomo że nie hotel 5 gwiazdkowy ale nocleg zapewnia polomarket
          • krystiancsw Re: Praca wakacyjna 26.02.12, 09:49
            a coś na miejscu tutaj ? bo ciężko by bylo aby tam wyjechać . ; < na miejscu mogę pracować wszędzie , za korzystne wynagrodzenie oczywiście i pewność , że otrzymam zapłatę . ; )
            • bayer911 Re: Praca wakacyjna 26.02.12, 11:15
              świecie nie jest miejscowością gdzie w sezonie zwiększa się ilość miejsc pracy,

więc powodzenia
              • krystiancsw Re: Praca wakacyjna 26.02.12, 20:20
                bayer911 - wiem , wiem i rozumiem Cię , ale dużo jest na przykład takich zakładów pracy , które nie ogłaszają , ze można u nich na lato sobie dorobić . ; > więc dlatego pytam czy może ktos zna takich pracodawców , a nawet może sam dać możliwość popracować . ; )
                • agnieszka.urbanska.dudi Re: Praca wakacyjna 01.03.12, 23:31
                  Spróbuj tam gdzie do pracy potrzeba kelnerek- sowa, kręgielnia, coffeein, da grasso. W okresie letnim jest więcej klientów, no i za czym idzie więcej pracy.
                  A jeśli nie to zapraszam do siebie do tlenia. Tam latem szukają dodatkowych rąk do pracy. Sama tam szukałam rok temu i pracuję do dziś :) Chociaż ze świecia to trochę daleko.
                  • maur_123 Re: Praca wakacyjna 03.03.12, 20:07
                    Niestety w Świeciu są minimalne szanse na znalezienie pracy w wakacje. Temat pojawia sie od kilku lat i z tego co wiem odzew zerowy. Nawet w Decznie nie było szans na prace bez znajomości.Władze i Urząd pracy nie wspomagają młodych w naszym mieście.
                    • apetizer Re: Praca wakacyjna 04.03.12, 19:17
                      nie wiem czy dostałes oferte na gg. chodzi o Władysławowo. odp
                      • krystiancsw Re: Praca wakacyjna 06.03.12, 08:30
                        Tak , tak dostalem . Powiem szczerze , że praca fajna , ale no niestety cięzko bd przekonać rodziców , zebym mogl gdziekolwiek wyjechac na cale wakacje do pracy .
    • siostra_1985 Re: Praca wakacyjna 04.03.12, 20:54
      A może Deczno? W wakacje na pewno potrzeba tam rąk do pracy. Powodzenia:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka