Dodaj do ulubionych

Mozemy byc dumni:)

10.04.12, 11:36
swiecie24.pl/Trwa_Triduum_Paschalne,8715.html Sluchajcie ogladam te zdjecia z artykulu i musze powiedziec ze super sie patrzy jak wyglada ten kosciol :) Najfajniejszy w miescie i okolicy :) Nowoczesny ale z klimatem! Moj ulubiony :)
Obserwuj wątek
    • ciastkoztwixa Re: Mozemy byc dumni:) 10.04.12, 12:34
      Urzekła mnie Twoja historia.
      • vanmakaron Re: Mozemy byc dumni:) 10.04.12, 12:36
        Powiedz co Twoja rodzina na to,co Twoi sąsiedzi? :-)
    • bayer911 Re: Mozemy byc dumni:) 10.04.12, 15:26
      ten kościół ma klimat?? jaki??

kościół ten jest robiony tylko z wielkim przepychem i wtedy co niedziele proboszcz musi prosić o kasę bo ciągle jej mało na nowe zachcianki
    • jawanda Re: Mozemy byc dumni:) 11.04.12, 07:30
      Przepraszam odbiło Ci,jaki klimat,jaki najładniejszy?Ja osobiście czułam się jak w przybytku kultury bizantyjskiej,wg mnie nie pasuje do kultury polskiej nie oddaje klimatu.Nie mam pojęcia co natchnęło Proboszcza kiedy decydował się na ten, a nie inny wybór.
    • sandrrra Re: Mozemy byc dumni:) 11.04.12, 11:18
      Sluchajcie ale wywolalam burze hihihi :) Ja mam takie swoje zdanie i chcialam sie tym podzleic. Szkoda ze jestem sama na tym forum z takim gustem :) Ktore sa wasze ulubione koscioly?
      • ciastkoztwixa Re: Mozemy byc dumni:) 11.04.12, 12:22
        "Sluchajcie ale wywolalam burze hihihi :) "
        Przepraszam, ale ta wypowiedź mi się kojarzy tylko z jednym- tipsy w górę hihihihi! :D
        • drizzt21 Re: Mozemy byc dumni:) 11.04.12, 19:48
          To jest parafia Św. Józefa? Jak tak, to moim zdaniem najgorszy kościół. Najgorszy, tzn. ostatni, do którego bym poszedł. Zawsze zimno, gołe ściany, słaby klimat do modlitwy. A ten fałszujący organista jeszcze tam śpiewa? :D Czasem tam moja ŚP. babcia zamawiała mszę za rodzinę i trzeba było się tam udać. Nie mówiąc o proboszczu, ale to już inna historia :)
          Każdy jest dla mnie lepszy niż parafia na Mariankach. A który najbardziej lubię? Klasztor pobernardyński przy ul. Sądowej :)

Jak to nie zdjęcie parafii św. Józefa, to sorry ;)
          • jawanda Re: Mozemy byc dumni:) 12.04.12, 06:56
            To jest dokładnie Parafia św.Józefa.
        • tofikrulez Re: Mozemy byc dumni:) 12.04.12, 12:05
          Buhahaha całkowicie się z Tobą zgadzam ;D celne podsumowanie ;) reszty nie skomentuję, bo szkoda słów. Może jej ojciec jest tam księdzem-stąd dobry klimat ;)
        • tofikrulez Re: Mozemy byc dumni:) 12.04.12, 12:06
          Buhahaha całkowicie się z Tobą zgadzam ;D celne podsumowanie ;) reszty nie skomentuję, bo szkoda słów. Może jej ojciec jest tam księdzem-stąd dobry klimat ;) (wklejam jeszcze raz bo post mi się omsknął ;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka