arisaka97 07.06.12, 21:50 Czy kuchenne rewolucje będą w Świeciu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swojak3 Re: Magda Gessler 08.06.12, 09:07 Tak zostala zaproszona do lokalu "Tekla" Odpowiedz Link Zgłoś
antipasto Re: Magda Gessler 08.06.12, 20:52 Tekla swoje z(a)robiła ale Madzia w Perełce ? ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
swojak3 Re: Magda Gessler 08.06.12, 23:55 Jawanda dlaczego mieszkańcy Radziejowa Kujawskiego dziękują wszystkim że się od Ciebie uwolnili? Czy to prawda że taki ferment między mieszkańcami zrobiłaś że nie mogli się bidni doliczyć do 5.OOO i trzy razy był spis powszechny ? Odpowiedz Link Zgłoś
jawanda Re: Magda Gessler 09.06.12, 07:43 ???Nic mi na ten temat nie wiadomo.Mam w Radziejowie wielu przyjaciół,kilku znajomych,często tam jeżdżę,ostatnio na początku maja. Nie zauważyłam jakiejś niechęci.Nie mam pojęcia co miałeś na myśli.Być może masz jakieś swoje źródło informacji. Fakt zawsze mówię to co myślę,ale nie jestem złośliwa,przynajmniej staram się. Odpowiedz Link Zgłoś
swojak3 Re: Magda Gessler 09.06.12, 10:55 " Fakt zawsze mówię to co myślę,ale nie jestem złośliwa,przynajmniej staram się."" "jawanda, nie ma co komentować, bo on nie umie czytać ze zrozumieniem, z tych wrzut o PO można wywnioskować, że to jakiś zwolennik pisuaru ;)" "jawanda napisała: >... Burmistrz i Rada Miasta stanęli na wysokości zadania. I wszytko na temat :))) magiaperswazji.pl/magiaperswazji.html Odpowiedz Link Zgłoś
jawanda Re: Magda Gessler 09.06.12, 15:42 Jaki Marek,jakie dzieci??Nigdy nie mieszkałam w Radziejowie.Jeżdżę tam od 5 lat,kiedy to moja ciotka tam zamieszkała.Dzieci nie mam i nie miałam,tudzież skrzywdzonego czy coś tam Marka...Coś Ty wytrzasnął....To co przytoczyłeś to nie są moje słowa. Tak się składa,że nie należę do tych kobiet,które po tym jak je wyrolował facet użalają się nad sobą w internecie. A swoją drogą bardzo Ciebie moja skromna osoba interesuje....??? Odpowiedz Link Zgłoś
swojak3 Re: Magda Gessler 09.06.12, 17:30 Droga jawando każdy ślad w internecie jaki zostawiamy jest dostępny dla wszystkich użytkowników. Brzydzę się cytatami ale sama sprowokowałaś mnie do odszukania postów jakie są sygnowane nickiem:jawanda na forum Gazety Wyborczej co jednoznacznie identyfikuje Ciebie jako autorkę . Starasz się nie być złośliwa ?jak napisałaś zacytowane prze zemnie fragmenty świadczą dobitnie że jest inaczej .Zwyczajnie powiem wprowadzasz ferment i mierzi Cię jak jest cicho i spokojnie "Re: Żyjecie:jawanda napisała: > Od dłuższego czasu cisza na forum Radziejowa,co się dzieje? Żyjecie?????? Ale co to za życie jak teściowa żyje ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jawanda Re: Magda Gessler 09.06.12, 18:16 Biedny,zakompleksiony człowieczku,jak już chcesz podpierać się jakimiś argumentami ,to dokładniej przeczytaj to co chcesz cytować.Wyrywasz z kontekstu jakieś wypowiedzi z durnymi sugestiami. Odniosę się do przytoczonego "Żyjecie?",to wg Ciebie dowód na moją złośliwość,że na forum wołam,pytam nazwij to jak chcesz moich forumowych znajomych.To z teściową to akurat należy do jednego z nich,a to o zatruciu wody przez rzeczoną do drugiego. Jak się komuś chce coś zarzucać to sensownie z argumentami. Myślę,że Tobie nie tyle przeszkadza moja skromna osoba,a moje poglądy. Jestem wyborcą PO,od zawsze głosuję na Pana Pogodę,nie lubię (delikatnie mówiąc) PIS-u straciłam zaufanie do Kościoła,chociaż jestem w szczerej wieloletniej przyjaźni z Bratem od Dominikanów z Gdańska i księdzem obecnie z okolic Krakowa.Drażni(znowu delikatnie mówiąc)Rydzyk i jego świta (mohery). A teraz rób sobie co chcesz z tą wiedzą.Odnośnie fermentu na forum,to raczej Ty go robisz jakimiś swoimi niezdrowymi insynuacjami.I żyli długo i szczęśliwie.... Odpowiedz Link Zgłoś
apetizer Re: Magda Gessler 09.06.12, 23:49 ej to jest temat jak wyżej: magda gessler a nie JAWANDA...!!! ZRÓBCIE DLA NIEJ osobny wątek jak kulfonowi. a ja chce sie czegoś dowiedzieć więcej na temat madzi. jak, gdzie kiedy.. ktoś sie oriętuje? a sama TEKLA to gdzie to koło steraego mostu na wdzie? nie moge skojażyć... :) Odpowiedz Link Zgłoś
sufcik Re: Magda Gessler 10.06.12, 21:35 Rewolucje beda w Gajowce w Świeciu - tak dla informacji. Co do reszty, to nie zachowujcie się jak dzieci, a jak chcecie się bawić to do piaskownicy zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś