kolarov 28.09.12, 15:56 Chciałbym się dowiedzieć gdzie w Świeciu przyjmuje pulmonolog . Niezbędny numer telefonu . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamooflash Re: Pulmonologia 28.09.12, 17:59 Z tego co mi się wydaje, to w Świeciu nie ma Pulmonologa. Ja ze swoim synem dojeżdzam do Torunia. Poradnia pulmonologiczna znajduje się przy szpitalu dziecięcym. Przyjmuje tam dr Marek Polakiewicz. Naprawdę bardzo dobry lekarz. Polecam. Wystarczy skierowanie od lekarza rodzinnego. Odpowiedz Link Zgłoś
maur_123 Re: Pulmonologia 28.09.12, 18:58 Pulmunologiem jest lek med Dolecka-ordynator oddz płucnego- na tyłach Nowego Szpitala Odpowiedz Link Zgłoś
papierowe_serce Re: Pulmonologia 28.09.12, 19:18 Dr Dolecka to wspaniały lekarz, niestety nie można do niej się dostać prywatnie.... ja mam wizytę raz na pół roku. Kiedyś przyjmowała w poradni chorób płuc w Chełmnie, ale niestety ją zlikwidowali. Musisz mieć skierowanie od lekarza pierwszej pomocy, aby ustalić u niej wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś
kolarov Re: Pulmonologia 29.09.12, 20:04 Dziękuje za inforamcje . Potrzebny mi jeszcze numer telefonu na ten oddział lub gabinet . Odpowiedz Link Zgłoś