agaidaro2 07.11.12, 17:16 Wie ktoś cos na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
co-rel Re: Pompolandia!!! 07.11.12, 17:50 Na pewno prowadzasz tam swoją córeczkę, więc wiesz wszystko co chciałabyś wiedzieć, Agnieszko. Po co więc pytasz nas, czy „coś wiemy na ten temat”? :) Odpowiedz Link Zgłoś
agaidaro2 Re: Pompolandia!!! 07.11.12, 17:58 Do co- rel :Nie mam pojęcia co tam jest bo jeszcze tam nie byłam.Widziałam przejazdem tylko duży szylt dlatego pytam? Odpowiedz Link Zgłoś
kermit-3 Re: Pompolandia!!! 09.11.12, 21:05 Polecam byłam tam z wnuczka ,jest super.www.pompolandia.pl/regulamin-pompolandii Odpowiedz Link Zgłoś
dolna-pa Re: Pompolandia!!! 12.11.12, 16:15 Za rzeczy pozostawione w szatni nie ponosimy odpowiedzialności. Pogratulować. www.youtube.com/watch?v=h5aF2CSwNTU Odpowiedz Link Zgłoś
kamola82 Re: Pompolandia!!! 14.11.12, 19:01 Fajne miejsce dla dzieci. Podzielone na dwie strefy dla mniejszych i większych dzieci.v mini bar dla rodziców i opiekunòw, ceny barowe. Wstęp na plac zabaw dosyć drogo aleceny muszą być taki żeby to sie utrzymało. Warto iść w dzień powszedni bo troszkę taniej i mniej dzieci. Ktoś tam sporo zainwestował Odpowiedz Link Zgłoś
babka55 Re: Pompolandia!!! 14.11.12, 19:21 Ceny zdecydowanie za wysokie jak na nasze miasto, co z tego, że ktoś zainwestował, ale chyba za szybko chce się odbić, oby nie wyszło mu to bokiem. Ja wolę jechać z dzieciakami do większych miast i przy okazji są inne rozrywki, w sumie wychodzi to samo a wiadomo w dużym mieście zawsze więcej możliwości. Zatem zastanówcie się zanim wydacie złotówkę. Pozdr wszystkich rodziców Odpowiedz Link Zgłoś
kamola82 Re: Pompolandia!!! 15.11.12, 09:21 nie obrażając nikogo ale właśnie przez takie osoby jak Ty takie rzeczy nie mają prawa się utrzymać. też uważam że ceny nie sa niskie ale ktoś wydał grubą kasę na zabawki, musi opłacić wynajem pomieszczenia, zatrudnił kilka dziewczyn. policz sobie koszty miesięczne choćby w przybliżeniu. niestety nie oszukujmy się zbyt wiele dzieci też tam nie było widać... swoją drogą pompolandia wg mnie ma być taką trochę przechowalnią dzieciaków. dla mnie dobre rozwiązanie jeśli chcę zrobić zakupy bez dzieci. wiadomo że nie będę posyłac tam dziecka codziennie, a raz na jakis czas mogę wydać te kilkanaście złotych żeby miało jakąś odskocznię i co tu dużo mówić frajdę... wspierajmy nasz lokalny rozwój a nie nabijajmy kasy dużym miastom... Odpowiedz Link Zgłoś
babka55 Re: Pompolandia!!! 15.11.12, 21:03 Przepraszam ale co mnie to interesuje, że ktoś musi ludzi zatrudnić, że kupił zabawki itd liczy się konkurencja, to ja mam dopłacać do czegoś bo to lokalne? A kto mi dołoży do wypłaty? Jak ktoś na kasie leży to może płacić i nigdy nie zrozumie takiego, który musi kalkulować. Odpowiedz Link Zgłoś
juliankrol Re: Pompolandia!!! 18.11.12, 14:21 nikt, nie każe Pani tam chodzić. Przedmówczyni ma rację. Moje zdanie jest takie. Jeśli ktoś kalkuluje pieniądze, z doświadczenia wie, że im więcej ma "okazji" na wydanie pieniedzy, tym więcej ich wyda. Ja również cieszę się, że powstało takie miejsce w Świeciu, bo skorzystają z niego nie tylko mieszkańcy, ale również przyjezdni. Zamierzam iść tam z córką na andrzejki. Na koniec dodam tylko, że wbrew powszechnym trendom, wszystkim lokalnym przedsiębiorcom życzę jak najlepiej, bo jeśli im się będzie wiodło, to i ich pracownikom będzie lepiej. p.s. też liczę się z wydatkami, jeśli to kogoś interesuje. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
clarka1905 Re: Pompolandia!!! 24.11.12, 12:34 Mój synuś nie miał zamiaru po 2 godzinach wyjść :) I tez wybieramy się na Andrzejki do Pompolandii . Odpowiedz Link Zgłoś
2.ana Re: Pompolandia!!! 08.12.12, 20:09 ja podpisuje sie pod tekstem kolezanki to sa kolosalne pieniadze nikt za darmo nie bedzie skakał nad twoim dzieckiem jak idziesz na impreze to co ze wodka jest droga i tak ja kupisz bo nie pijesz codziennie tak samo patrz na rozrywki dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
pilasia Re: Pompolandia!!! 04.12.12, 14:28 niech więc nikt nie narzeka że w świeciu nic nie ma ciekawego jak woli jeździć do dużego miasta i narzekać że u nas wszystko drogie a prywaciarze chcą krocie zarobić a najlepiej niech sam założy taką pompolandie i przekona sie jakie ceny trzeba trzymać żeby sie utrzymac i zarobić najprościej krytykowac innych i narzekac Odpowiedz Link Zgłoś
gaja05 Re: Pompolandia!!! 13.12.12, 14:18 Polecam wyprawienie urodzin, córka miała niedawno i jest bardzo zadowolona o dziwo ja również. Animatorki bardzo zaangażowane w swoją pracę, widać, że lubią pracę z dziećmi. Cała impreza też fajnie zorganizowana, dzieciaki nie miały okazji się nudzić no i pieniądze nie są tragicznie w tygodniu 20 zł/dziecko w tym poczęstunek i 2 godziny frajdy :) Gorąco polecam wszystkich rodzicom chcącym uniknąć bałaganu w domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
mama2-latki Re: Pompolandia!!! 26.11.14, 22:06 brak dyscypliny i opanowania a tramopolina powinna byc tez na dole dla malych dzieci a nie u gory cholota skacze i maluszki nawet chwili spokoju nie maja do tego linki pekaja na gorze zabezpieczajace a dzis syf buyl papierki butelki bluzki wszredzie i zaslona tam gdzie maluszki sie bawia katastrofa gowbno sie robi do tego nie mila obsluga Odpowiedz Link Zgłoś
barbados15 Re: Pompolandia!!! 03.12.14, 22:38 po pierwsze dwu latki bawią się na dole i to rodzic podejmuje ryzyko zabawy na piętrze wśród starszych dzieci. Poza tym z tego co mi wiadomo każdego dnia odbywają się podwójne urodziny i trudno aby w trakcie imprez urodzinowych kręcili się jeszcze Panie sprzątające. Proponuje mamie malucha- dwulatka przychodzić rano,kiedy nie ma urodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
zena12 Re: Pompolandia!!! 08.02.13, 12:26 A co się stało z dwiema dziewczynami, które tam pracowały? Miłe, kulturalne, zaangażowane w pracę. Dzieci zdążyły się przyzwyczaić, pytają o ulubione Panie. Odpowiedz Link Zgłoś
micha-sia48 Re: Pompolandia!!! 10.02.13, 21:14 Byłam z córeczką w weekend i widziałam nową Panią. Wszystkie, które tam pracuja są zawsze uśmiechnięte, sympatyczne. Dzieci je uwielbiają! Teraz moje dziecko idzie na Walentynki a ja na romantyczną kolację z mężem:) Polecam również innym z tym, że nie wiem czy są jeszcze wolne miejsca bo jak zapisywałam to mówiła Pani, że to ostatnie juz miejsca. Warto spróbować. Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
klient24 Re: Pompolandia!!! 08.04.13, 20:36 coś psuje nam się sala zabaw w Świeciu. Animatorki są miłe tylko dla znajomych, bawią się w policjantów lub ochronę obiektu, zero empatii dla klienta. Ogłaszają imprezę a potem ją odwołują nie informując klientów. Obgadywanie gości- bo takimi powinni być klienci- jest na porządku dziennym...szkoda bo to było fajne miejsce gdzie dzieciaki mogły miło spędzić czas... Odpowiedz Link Zgłoś
maxi883 Re: Pompolandia!!! 10.04.13, 20:29 Ja uważam, że pompolandia jest nadal fajnym miejscem dla dzieci. Ostatnio mój syn miał wyprawiane urodziny i zarówno on jak i jego koledzy byli bardzo zadowoleni. Do dzisiaj pytają kiedy mogą pójść tam po raz kolejny. Panie animatorki mają dużo energii, czego im bardzo zazdroszczę. Na pewno jeszcze tam zawitam. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś