Gość: milutki-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 22:41 Niech was Bóg błogosławi, tak se k...a rzucam wątek co wy katolicy 99% o tym sądzicie.Napiszcie coś bo do h..a jasnego nie mam co czytać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alfonso de Bill Re: KOŚCIÓŁ Z NARODEM = NARÓD Z TORBAMI. IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 27.08.04, 19:15 Idź na pielgrzymkę, są fajne dupencje, warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milutki-a Re: KOŚCIÓŁ Z NARODEM = NARÓD Z TORBAMI. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 23:52 Nie będę nigdzie łaził bo mnie giry bolą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: KOŚCIÓŁ Z NARODEM = NARÓD Z TORBAMI. IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 05.10.04, 07:32 wiec odpocznij sobie i nogi tez sie podreperuja.a siedzac czy lezac wez do reki Biblie i wiele na tym skorzystasz.i dowierz sie sporo na temat i kosciola i narodu i nawet toreb.i bedziesz zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szelest Re: KOŚCIÓŁ Z NARODEM = NARÓD Z TORBAMI. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 10:56 Kiedyś byłem małym chłopcem, przychodzil ksiądz na kolendę i zostawiał obrazek, jak nie było pieniędzy zostawił grosz mamie na życie. Dzisiaj Jankowski podobno daje sznurkom, których podobno w........je s.....lnie. Taka kasę nawet za pobyt w murach św. Brygitki też chciałbym dostać. Nie wierzę czarnym, czerwonym, piaskowym dziatkom leperom, olać wybory i bandę przy władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: KOŚCIÓŁ Z NARODEM = NARÓD Z TORBAMI. IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 15.10.04, 05:49 wiare mamy pokladac w Bogu,i Jego Slowie. Odpowiedz Link Zgłoś
muminek_zalogowany Re: KOŚCIÓŁ Z NARODEM = NARÓD Z TORBAMI. 15.10.04, 16:40 KOŚCIÓŁ Z NARODEM = NARÓD Z TORBAMI, I Kazik znów jest tu z nami. :))) Odpowiedz Link Zgłoś