Dodaj do ulubionych

KOŚCIÓŁ Z NARODEM = NARÓD Z TORBAMI.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 22:41
Niech was Bóg błogosławi, tak se k...a rzucam wątek co wy katolicy 99% o tym
sądzicie.Napiszcie coś bo do h..a jasnego nie mam co czytać.
Obserwuj wątek
    • Gość: Alfonso de Bill Re: KOŚCIÓŁ Z NARODEM = NARÓD Z TORBAMI. IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 27.08.04, 19:15
      Idź na pielgrzymkę, są fajne dupencje, warto.
    • Gość: milutki-a Re: KOŚCIÓŁ Z NARODEM = NARÓD Z TORBAMI. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 23:52
      Nie będę nigdzie łaził bo mnie giry bolą.
      • Gość: kazik Re: KOŚCIÓŁ Z NARODEM = NARÓD Z TORBAMI. IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 05.10.04, 07:32
        wiec odpocznij sobie i nogi tez sie podreperuja.a siedzac czy lezac wez do
        reki Biblie i wiele na tym skorzystasz.i dowierz sie sporo na temat i kosciola
        i narodu i nawet toreb.i bedziesz zadowolony.
    • Gość: szelest Re: KOŚCIÓŁ Z NARODEM = NARÓD Z TORBAMI. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 10:56
      Kiedyś byłem małym chłopcem, przychodzil ksiądz na kolendę i zostawiał obrazek,
      jak nie było pieniędzy zostawił grosz mamie na życie. Dzisiaj Jankowski podobno
      daje sznurkom, których podobno w........je s.....lnie. Taka kasę nawet za pobyt
      w murach św. Brygitki też chciałbym dostać. Nie wierzę czarnym, czerwonym,
      piaskowym dziatkom leperom, olać wybory i bandę przy władzy.
      • Gość: kazik Re: KOŚCIÓŁ Z NARODEM = NARÓD Z TORBAMI. IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 15.10.04, 05:49
        wiare mamy pokladac w Bogu,i Jego Slowie.
        • muminek_zalogowany Re: KOŚCIÓŁ Z NARODEM = NARÓD Z TORBAMI. 15.10.04, 16:40
          KOŚCIÓŁ Z NARODEM = NARÓD Z TORBAMI,
          I Kazik znów jest tu z nami. :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka