korq 19.10.16, 18:55 Witam Jestem zainteresowany praca w mondi, przybliży mi ktoś jak tam jest ? atmosfera ? przełożeni? zarobki ? chodzi mi głównie o stanowiska produkcyjne i na magazynie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wi_to Re: mondi praca 20.10.16, 13:22 Kamery podobno wszędzie, co dwa lata egzaminy z BHP organizowane przez Mondi i bez tego nie wejdziesz praktycznie na teren MONDI i tu jest zależność, czy uda Ci się zdać i jak się komu podoba i jesteś osóbką OK. to zdasz. Druga sprawa relacja miedzy pracownikami..., popytaj!!! napisał" korq" - chodzi mi głównie o stanowiska produkcyjne i na magazynie. Pracownik fizyczny - Licz się z tym "3 zmiany" 4 brygady - do tego nadgodziny bo pracownicy również chorują i mają dzieci itd. a coraz więcej ludzi szuka pracy jedno lub dwu zmianowych - szanują swoje zycie rodzinne, zony partnerki i nie każdy żyję pracą kosztem tych paru 100 więcej. Życie rodzinne dwojga ludzi mężczyzny i kobiety nie opiera się na tym aby mijać się w przedpokoju i mieć czas dlą sibie 4 godzinny dziennie bo to z czasem kończy się rozstaniem Odpowiedz Link Zgłoś
lopreg Re: mondi praca 23.10.16, 20:06 A ja dołączam się do pytania i dokładam pyt:Czy na produkcje przyjmują kobiety???Jakie zarobki??Czy ktoś wie gdzie przyjmują do pracy kobiety w okolicach Świecia.Już chyba wszędzie złożyła cv ale żadnej odp ------ Odpowiedz Link Zgłoś
wow1950 Re: mondi praca 23.10.16, 23:57 Jeździłem wózkiem widłowym i mnie nie chcieli nie sprawdziłem się chyba jako wózkowy moze teraz wystartuję jako Kierownik zmianowy ahaha Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy_marry Re: mondi praca 25.10.16, 06:45 Na prezesa startuj - nie ograniczaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
wow1950 Re: mondi praca 26.10.16, 17:53 A się bedę ogranicziłą ja tam korzystam co bedę biede klepał za 3tys miesięcznie , a kto Zabroni startować. Jako prezesik dostanę biały kask samochód służbowy i do tego sekretarkę do mojej dyspozycji na biurko i za biurko ahahahaa. Wypiję kawę z sekeretareczą zgrabną i później wsiądę w samochód służbowy i bede jeździł po firmie udawał mądrego, jeździł po firmie i zwiedzał oglądł ogólnie wszystko i trzpał kilometry i jeszcze z tego dostane kasę tak 12tys +mieszkanie do tego wyżywienie oraz pakiet medyczny w prywatnych klinikach o zapomniałbym abonament w salonie odnowienia SPA. Odpowiedz Link Zgłoś