Dodaj do ulubionych

ŚWieckie Doner Kebaby

IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 19.12.04, 20:53
Czy wie ktos moze jakie duze podaja Kebaby w tym nowym Donerze na duzym
miescie bo podobno słyszalem ze konkurencja się chowie???
Obserwuj wątek
    • bloody5 Re: ŚWieckie Doner Kebaby 20.12.04, 12:15
      Kurde COBRA chyba muszę się tam wybrać, bo przyznam że nie byłem Ps. ja
      słyszałem że mają 1 m dł i 10 kg heheheheheheheheheheeh żartowałem
      • Gość: z Re: ŚWieckie Doner Kebaby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 13:46
        Daja tam takie same jak na mariankach...no moze czasem wiecej jest zielska...
        • Gość: ArielStawski Re: ŚWieckie Doner Kebaby IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 21.12.04, 15:18
          W ogóle Polska to niech się do jakiegoś schronu z tymi "KEBABAMI" schowa.
          Dla przykładu - Pizzę Turecką można kupić najbliżej w Bydgoszczy. Inne dania
          które BIORĄC na logikę powinny być serwowane w barze tego typu, są przez
          sprzedającyh tam ludzi po prostu NIEZNANE.

No, i to byłoby na tyle
      • Gość: COBRA Re: ŚWieckie Doner Kebaby IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 20.12.04, 14:28
        no jezeli chodzi o długosc top by było fajne:)ale troszke za ciezki:(
    • Gość: Barbapapa Re: ŚWieckie Doner Kebaby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 14:03
      Bylem tam wczoraj. Lokal do bani (tzn. wystroj). Laski (tzn. obsluga) sie nieco
      motaja. Danie dobre (w przypadku zestawu na talerzu)
      • luzak83 Re: ŚWieckie Doner Kebaby 08.01.05, 20:06
        u mnie tyz:)))))))))))))
        • Gość: ja :) Re: ŚWieckie Doner Kebaby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 00:03
          to weź sobie zamów duzego kebaba za 10 zł to nie zjesz sam go napewno miesta
          dają 3 razy tyle co w innych lokalach zajebiscie tam jest nara
    • Gość: Żabcia Re: ŚWieckie Doner Kebaby IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 24.01.05, 00:37
      a moim zdaniem najlepszy kebab jest (obok monopolowego) tylko obsługa troszkę
      plotkuje i za dużo by chciała wiedzieć!!! i jeszcze dobry jest przy głównej w
      tzw. Stodole, ale tylko KEbab, bo reszta jest beznadziejna, i najlepsze burgery
      są w tym na Mariankach (na przeciwko Lewiatana)takie jest moje zdanie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka