Gość: COBRA IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 19.12.04, 20:53 Czy wie ktos moze jakie duze podaja Kebaby w tym nowym Donerze na duzym miescie bo podobno słyszalem ze konkurencja się chowie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bloody5 Re: ŚWieckie Doner Kebaby 20.12.04, 12:15 Kurde COBRA chyba muszę się tam wybrać, bo przyznam że nie byłem Ps. ja słyszałem że mają 1 m dł i 10 kg heheheheheheheheheheeh żartowałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: ŚWieckie Doner Kebaby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 13:46 Daja tam takie same jak na mariankach...no moze czasem wiecej jest zielska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArielStawski Re: ŚWieckie Doner Kebaby IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 21.12.04, 15:18 W ogóle Polska to niech się do jakiegoś schronu z tymi "KEBABAMI" schowa. Dla przykładu - Pizzę Turecką można kupić najbliżej w Bydgoszczy. Inne dania które BIORĄC na logikę powinny być serwowane w barze tego typu, są przez sprzedającyh tam ludzi po prostu NIEZNANE. No, i to byłoby na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COBRA Re: ŚWieckie Doner Kebaby IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 20.12.04, 14:28 no jezeli chodzi o długosc top by było fajne:)ale troszke za ciezki:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbapapa Re: ŚWieckie Doner Kebaby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 14:03 Bylem tam wczoraj. Lokal do bani (tzn. wystroj). Laski (tzn. obsluga) sie nieco motaja. Danie dobre (w przypadku zestawu na talerzu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja :) Re: ŚWieckie Doner Kebaby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 00:03 to weź sobie zamów duzego kebaba za 10 zł to nie zjesz sam go napewno miesta dają 3 razy tyle co w innych lokalach zajebiscie tam jest nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żabcia Re: ŚWieckie Doner Kebaby IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 24.01.05, 00:37 a moim zdaniem najlepszy kebab jest (obok monopolowego) tylko obsługa troszkę plotkuje i za dużo by chciała wiedzieć!!! i jeszcze dobry jest przy głównej w tzw. Stodole, ale tylko KEbab, bo reszta jest beznadziejna, i najlepsze burgery są w tym na Mariankach (na przeciwko Lewiatana)takie jest moje zdanie.... Odpowiedz Link Zgłoś