Gość: uczeń IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.05, 09:54 ...Prywatne Liceum Menedżerskie.NA PEWNO!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: Najlepsze Liceum w Świeciu to.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 10:45 Też tak myślę!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Najlepsze Liceum w Świeciu to.... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.05, 12:05 a gdzie chodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
yankes666 Re: Najlepsze Liceum w Świeciu to.... 31.01.05, 14:40 Każdy przecież wie, że najlepsze liceum w Świeciu to BIAŁE!!!!! BIAŁE RULEZ!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZSP Re: Najlepsze Liceum w Świeciu to.... IP: *.stk.pl / 83.238.71.* 31.07.05, 23:34 Chyba was pogieło kolesie jak ktoś płaci to napewno ma dobre warunki do nauki w szkole, zobaczymy gdzie pracę znajsdziecie frajerzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Najlepsze Liceum w Świeciu to.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:59 Katolik Odpowiedz Link Zgłoś
ewahinz Re: Najlepsze Liceum w Świeciu to.... 31.01.05, 15:20 25 lat temu(jak robiłam maturę) było tylko jedno LO w Świeciu to przy kościel (nie wiem jak sie nazywa). Nie mam najepszych wsponień. Musieliśmy chodzić w fartuchach do samej matury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZELEST Re: Najlepsze Liceum w Świeciu to.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 07:07 JEŻELI KTOŚ ŹLE WSPOMINA LATA LICEUM, BO MUSIAŁ CHODZIĆ W FARTUCHU,TO MÓGŁ IŚĆ DO ZAWODÓWKI PO ROKU NAUKI I KSZTAŁCIĆ SIĘ NA KUCHARZA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kucharz Re: Najlepsze Liceum w Świeciu to.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 07:33 ..I zostać w fartuch do emerytury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Licealista Czerwone rulezzzzzz...........! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 21:46 Bez wątpienia najlepszym liceum w Świeciu ( pod każdym względem jest I LO ) tzw. "czerwone" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fagas Re: Najlepsze Liceum w Świeciu to.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 09:58 Menedżer górą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zelna Re: Najlepsze Liceum w Świeciu to.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 09:59 Menedżer najlepsze z wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 12:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwent II LO Re: Z " czerwonego" najwięcej studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 00:08 Oczywiście, że najwięcej studentów ma I LO. Prowadzi największy nabór. To chyba logiczne prawda? Ale jesli sprawdzić procent społeczności tego liceum, która dostaje się na studia, to juz gorzej. A ta dyrektorka to tez jest niezła. Jak tylko zdobyła fuche, to od razu córkę przeniosła z Liceum Katolickiego pod swoje skrzydła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLEŻANKA Re: Z " czerwonego" najwięcej studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 07:13 CÓRKA DYREKTORKI NIGDY NIE CHODZIŁA DO KATOLIKA, JEŻELI CHODZI O NABÓR TO KAŻDY UCZEŃ MA PRAWO WYBRAĆ SZKOŁĘ I JEŻELI WIADOMO, ŻE I LO LEPIEJ PRZYGOTUJE DO MATURY TO JE WYBIERA. jEŻELI PISZEMY O SZKOLE I JEJ WADACH LUB ZALETACH TO NIE CZEPIAMY SIĘ LUDZI. MASZ COŚ DO POWIEDZENIA TO SIĘ POKAŻ I CHOĆ DYSKUTOWAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student - II LO [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 14:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZELEST Re: Z " czerwonego" najwięcej studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 14:28 TY STUDENT NIE MASZ CO ROBIĆ ? DYREKTORKI CÓRKA CHODZIŁA DO SPOŁECZNEGO. JAK PANI SZUPRYCZYŃSKA PRZESZŁA DO CZERWONEGO TO CÓRKA JESZCZE ROK CHODZIŁA DO slo. PO ROKU PRZESZŁA DO I LO. O CO CI WŁAŚCIWIE CHODZI ? NIE MASZ PRACY DO PISANIA, NIE MASZ REFERATU DO OPRACOWANIA. ZAJMIJ SIĘ DUPKAMI Z KOMISJI DS ORLENU LUB ZAPISZ DO RADIA MARYJA, ALBO ZOSTAŃ POSŁAŃCEM ks. JANKOWSKIEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student - II LO Re: Z " czerwonego" najwięcej studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 17:34 Lecz się na głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń !!:P [...] IP: 81.210.32.* 07.04.05, 14:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka I LO Re: Z " czerwonego" najwięcej studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 20:22 A ja chcialabym wziac w obrone studenta z II LO. Mi osobiscie tez nie podobalo sie ze coreczka pod opieka mamusi dostawala 5 i 6-tki. Kiedys moze jeszcze to liceum mialo jakas renome, ale teraz... Moim zdaniem pod rzadami pani dyrektor jest gorzej niz bylo. Zreszta nie ma w ogole w Swieciu porzadnej szkoly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Friendly Fire Re: Z " czerwonego" najwięcej studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:00 jak to nie ma Liceum Satanistyczne jest najlepsz w Świeciu :D, pod opieką Radia M. i fathera red-actora <buhahahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
qba26 Do studenta z II LO 16.03.05, 14:38 Ty chyba za dużo się w tym liceum nie nauczyłeś? Bo we łbie zostało ci zbyt dużo miejsca i starasz się wszelkimi sposobami zapełnić tą puściznę. Ploty i pieprzenie o innych to akurat dobry kierunek aby zapełnić pustą łepetynę. Aż mi wstyd że taki jak ty kończył to samo liceum co ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABSOLWENTKA _ 84 Re: DO studenta. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 15:01 co ty koleś studiujesz ? Zajmij się sobą a nie ludźmi z I LO. Was się nie czepiamy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student - II LO Re: DO studenta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 17:58 A co wy ludzie? Jakąś ligę obrony I LO zawiazaliście? Coś się w Świeciu pozmieniało czy co? Zainteresowałem się tym tematem bo wydaje mi się nieuczciwe kiedy ktos pisze ze najwiecej uczniow zostaje studentami po I LO. Poza tym temat rywalizacji pomiędzy obiema szkołami uwazam za wyczerpany. Tym samym ucinam dyskuję. Proszę juz nic nie pisać, bo i tak nie będę zaglądał do tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: DO studenta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 18:50 Widać sie zmieniło, plotkarze studiują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka I LO Re: DO studenta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 20:23 A ja chcialabym wziac w obrone studenta z II LO. Mi osobiscie tez nie podobalo sie ze coreczka pod opieka mamusi dostawala 5 i 6-tki. Kiedys moze jeszcze to liceum mialo jakas renome, ale teraz... Moim zdaniem pod rzadami pani dyrektor jest gorzej niz bylo. Zreszta nie ma w ogole w Swieciu porzadnej szkoly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Licealista Czerwone - tak, kadra-.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 21:06 Uczęszczam do "czerwonego" i niestety z przykrością musze stwierdzić,że niektórzy z grona pedagogicznego nie są w zbyt kompetentni... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Najlepsze Liceum w Świeciu to.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 08:36 I LO W ŚWIECIU. JESTEM ABSOLWENTKĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaa Re: Najlepsze Liceum w Świeciu to.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 08:38 JWSTES ZAZDROSNA BI TEZ BYS CHCIALA MIEC MAMUSIE CO BY MOGLA POMOC. TO JEST NORMALNE I TAKIE JEST ZYCIE. NIE WIEM NAD CZYM TU DUMAC. A CORKA PANI DYREKTOR JEST ZAWSZE BYLA DOBRA UCZENNICA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZNAM ANIĘ. Re: Najlepsze Liceum w Świeciu to.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 09:09 Chodziłam do LO z Anią i wiem, że nie miała łatwo. Była zdolna i nie raz narzekała,że nie może na mamę liczyć, z polskiego na koniec szkoły miała czwórkę, z matury ustnej 5 a pisemnej 4, średnią miała coś 4,6. Także nie ma mowy żeby mama maiła wpplyw na jej oceny w szkole. Dziewczyna to co ma zawdzięcza sobie, na studia dostała się z odwołania. Nikomu złego słowa nie powiedziała, odwalcie się od niej i zjmijcie się swoimi sprawami. Odpowiedz Link Zgłoś
vip15 Re: Najlepsze Liceum w Świeciu to.... 26.03.05, 21:12 nie bo tam podobno na uczniach się znęcają :0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najlepsze Liceum w Świeciu to.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 00:24 Pisze się "nad uczniami się znęcają". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agooha Re: Najlepsze Liceum w Świeciu to.... IP: 193.19.104.* 11.04.05, 10:34 ...na pewno nie "czerwony". za tydzień kończę, więc mogę co nieco podsumować. czasami naprawdę było ciężko, można było wysiąść psychicznie. pani dyrektor jest... hmm... oryginalna ;) mówi nam "bycie uczniem TEJ szkoły zobowiązuje do pewnych postaw"... zdaje się, że wciąż wierzy w renomę, którą ta szkoła miała może jakieś 50 lat temu... zdarzają się absurdy, np. nie mozemy poznać składu komisji na ustnych maturach. tak po prostu, pewnie ze względów ideologicznych ;) ale z drugiej strony- moi znajomi z "białego" też narzekają, więc nie wiem, co z tymi szkołami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świątuś [...] IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 20:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IVa ;) Re: Najlepsze Liceum w Świeciu to.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 17:24 ja chodziłam do Białego jeszcze wzeszłym roku i gdybym miała wybrać jeszcze raz to napewno bym je wybrała! pozdrawiam p.Habera, -który jeszcze nikogo nie usadził i pewno sledzi to forum! jak tam nowa sala informatyczna, słyszałam ze jest super!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łepek (uczeń I LO) [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 17:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matys Re: ..."Czerwone" szkoła jak każda inna..... IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 14.04.05, 13:55 Ale tak i tak najlepiej jest w mechaniku:)Milion wspomień i to pozytywnych.Pozdrrówki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marko$ Re: Najlepsze Liceum w Świeciu to.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 23:28 nie ma w Świeciu takiego LO, kiedyś było to I LO im. Florka Ceynowy ale od czasu gdy opuściła mury tego LO ekipa z mojego pokolenia to juz takie na pewno nie jest. :D Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Najlepsze Liceum w Świeciu to.... 15.04.05, 14:59 i nigdy nie bedzie zapomniales dodac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Najlepsze Liceum w Świeciu to.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 00:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Najlepsze Liceum w Świeciu to.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 00:42 kurcze jakiś falstart czerwone było Ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodzic Re: Najlepsze Liceum w Świeciu to.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 09:31 Ile wynosi czesne w liceum menadżerskim miesiecznie?i jakie sa opłaty dodatkowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 258 Re: Najlepsze Liceum w Świeciu to.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 13:25 Czesne co mięsiąc 100zł i wpisowe 150-jednorazowo.Wszystkie szczegóły na stronie www.wasiak.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomastomas Re: Najlepsze Liceum w Świeciu to.... IP: *.iweb.pl 02.06.05, 00:46 Do Ani sie nie czepiajcie. Byla spoko a dyrka jej nie pomagala :) Nie bede sie spieral gdzie jest lepiej a gdzie gorzej... Dziwi mnie tylko dlaczego to od nas uciekali, bo sobie poradzic nie mogli, a nie np. z takiego managera od pana MGR Wasiaka albo z Katolika. Dziwne? W 1 lo jest kilku niekompetentnych nauczycieli - fakt - to nie oznacza jednak, ze cala szkola jest slaba. Jest ostro ale da sie przezyc. I najwazniejsze jest lajtowe podejście. Co z tego, że z matematyki masz przez 4 lata ledwo tróje skoro mature rozszerzoną zdajesz na 5 :) I tu ukłon dla mgr M. Stolarskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CTX 13 Re: Najlepsze Liceum w Świeciu to.... IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 14:58 katolik w swieciu Odpowiedz Link Zgłoś
garti Re: Najlepsze Liceum w Świeciu to.... 30.06.05, 21:06 Według wszelkich obiektywnych rankingów liczy sie tylko II LO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondyna Re: Najlepsze Liceum w Świeciu to.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 18:33 swego czasu I Lo ...jak jest teraz nie wiem...czerwone rulezz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny_Rotten Re: Najlepsze Liceum w Świeciu to.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 00:53 Ja skończyłem I L.O. Nie uważam jednak tej szkoły za najlepszą pod względem poziomu nauczania. Oczywiście są tam nauczyciele, którzy potrafią czegoś nauczyc (pozdrawiam panią Mischker), ale są też tacy do których na lekcje chodziło się ze średnią chęcią (achh....ten francuski:). Nie uważam jednak 3 lat spędzonych w tej szkole za czas stracony, bo nauczyłem się że wszystkie wygłupy mają swoje granice, mimo tego że fajnie było tak raz w miesiącu posiedziec sobie na dywaniku u pani pedagog:-). Nauczyłem się też tego, że aby coś osiągnąc trzeba naprawdę rozpychac się łokciami i walczyc o swoje. Zauważyłem też, że Ci którrzy na pierwszy rzut oka są sympatyczni, po czasie mogą stac się mendami. Czegoś mnie tam jednak ta szkoła nauczyła:) . Odpowiedz Link Zgłoś