Dodaj do ulubionych

Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowcow...

IP: *.iweb.pl 19.05.05, 23:54
Uwielbiam jeździć po Świeciu samochodem moich rodziców i naśmiewać się z tych
wszystkich ZTUNINGOWANYCH pseudo rajdowcow. Jak ktos wczesniej napisal -
onanizuja sie oni pod BP albo LIDLEM :) A najlepsze jest jak jedzie zgraja 20
letnich aut i zaczniesz im najezdzac na "dupe" - wpadaja wtedy w szal i chca
Ci uciec no ale jakos nie moga :) Piszcie ludziska jakies smieszne historie z
nimi zwiazane :P Komedia jest ta nowa moda na SUPERFURE. Byle gowno z
przyciemnionymi szybami, przewierconym wydechem i nakładka na niego :)
pretenduje do miary pieknego auta :) Zauwazcie ze Ci wszyscy raiderzy zawsze
jadac maja ubrane okulary(choc nie zawsze:), prowadza najczesciej jedna reka
a druga rozmawiaja przez komorke :) No oczywiscie reka "prowadzaca" jest
wyprostowana w lokciu :) Wspaniale... Wybornie... Zwala!!! Co jeszcze
ciekawego zauwazyliscie?? Wypowiedzcie sie ale bez obrazania konkretnych osob
tylko calego ogolu :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Avatar Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 00:12
      Co racja to racja coraz więcej jeździ tych gó..anych złomów z kolesiami co
      zarobili kilka stówek na sezonie truskawek i teraz trzeba zainwestować w furę
      bo laski z Biechówka za darmo ciągną druta jak zajedziesz na szybkim pisku. A
      już największa zwała jest jak widzę dzieciaków pod BP wymieniających się
      poglądami jakie futerko najlepiej pasuje na kierownice i jaka choinka zapachowa
      najlepiej działa na lachociągi ze Stokrotki. Niedługo bedziemy mieli wzrost
      liczbych śmiertelnych wypadków bo juz nikt nie bedzie zwracał uwagi na tych
      pajaców i będą zasypiali na tych swoich fotelach w pozycji leżącej. kij im w
      oko!!
      • Gość: tomastomas Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc IP: *.iweb.pl 20.05.05, 00:35
        Spoko koleś z Ciebie :)
      • Gość: tomastomas Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc IP: *.iweb.pl 20.05.05, 00:36
        Mysle ze choinka o zapachu kokosowym do malucha bedzie najlepsza... :)
      • Gość: Avatar Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 00:51
        Albo wymieniają się poglądami gdzie można dostać używaną oponę od Stara:-) Ale
        takie pokolenie już jest, w życiu nieudacznik a za kółkiem pan i władca szos.
        Większość z tych gości nie powie dokładnej daty rozpoczęcia II wojny światowej
        ani kto wprowadził stan wojenny. To jest banda głąbów w hermetycznym środowisku
        popaprańców życiowych. Mam ich w głębokim poważaniu!!!! To nie jest pasja to
        jest lanserka!!!!
        • Gość: Świątuś Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 01:01
          co jest chłopaki, zazdrość was zżera, że wy się wozicie besiami i laski wam
          niechcą obciągnąć, a tu maluszkiem gościu zajedzie z fajną i madrą laską.. bo
          tak to jest, ten co mniej narzeka i cieszy się z byle czego i ma radość, że
          pojedzie do Biechówka po swoją laskę, która go kocha za to jaki jest, a nie ile
          pieniędzy ma w portfelu.. chłopaki wy nigdy nie będziecie mieli tak dobrze.. a
          do tego lepiej się wozić swoim maluchem niż BMW ojca!!
          • Gość: Mareczek Zbieć Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc IP: *.zab.nat.hnet.pl 20.05.05, 01:45
            Aż ch.. mnie strzela jak widzę alfonsów spoglądających dumnie pod BP na swe
            podrasowane bryki. Zawsze w piuntek koło 21 zbiera się chmara zakonserwowanych
            niczym lenin kaszlaków i innych ikon minionej epoki. chlopaki ch,etnie
            wyjeżdżają na ul. wojska Polskiego prezentując swoje możliwości. Pomykają jak
            głupie zarywając na piska każdą dziewannę. Jeśli ktoś pojawi sie na ogonie to
            momentalnie zwalniają, by go powkurzać, a następnie przyśpieszają by znowu
            zwolnić. To taki rodzaj samochodowego posuwanka. Panienki na to lecą.
            Nieodłącznym elementem takiej furmanki jest na[pis "Pionier" na tylnej
            przyciemnianej szprajem szybie (w modzie jest także znaczek "Nijke",
            albo "Blałpunkt"), koncówa założona na wydech i alusy (bądź chromowane
            kołpaki). Najistotniejszym elementem jeste jednak dający niezłe pier... nięcie
            sprzęd głośnogrający - najlepiej kupiona od kumpla z wioski tuba basowa i
            jakies zbękłe, bamberskie radio nawiązujące do pierwszego kaseciaka
            marki "Safari". Nie ważne, jaka muza leci, najistotniejsze jest jebnięcie z
            tuby. Dobrą muzą jest "Blue system", "Squezeer" i "Topless". Warto otworzyć
            przy tym okno, by wystawić za okno tzw. "zimnego łokietka" i rzucić
            krwiożercze, szukające akceptacji u przechodnia spojrzenie. To tyle. Todam
            jeszcze, że tacy tuningowcy śmieszą mnie do łez, a jazda w kółko po osiedlu,
            albo po mieście to jedyna pasja tych ćwierćinteligentów, którzy piskami opon i
            niebezpieczną jazdą nadrabiają braki w porzyrodzeniu:-)
            • Gość: mcbet Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc IP: 10.10.74.* 20.05.05, 08:31
              Jesli ma to zwiazek z niebezpieczna jazda - to oczywiscie nalezy to skrytykowac.
              Reszta jest sprawa gustu. Mozna smiac sie z tych ludzi, ktorzy w maluchu
              sciamniaja szyby i zakladaja na wydech wieksza chormowana rurke. Ale oprocz
              tego ze niektorych to smieszy, to co tak naprawde w tym zlego? Byc moze nigdy
              nie byliscie w sytuacji, kiedy nie ma sie pieniedzy (ba, nawet perspektyw) na
              lepsze auto. Skoro daje im to poczucie namiastki luksusu, czegos innego, to
              dlaczego to ma byc zle? Skoro na posiadaczach zwyklych, fabrycznie lepszych
              samochodow ich "przerobki" nie robia wrazenia, to chyba nie musza zaraz budzic
              nienawisci?
            • Gość: heh_ Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc IP: *.stk.pl / 83.238.71.* 21.05.05, 16:36
              zapomniałeś o naklejce/nalepce/prasowance (czy cos w tym stylu) o
              treści ...PITBUL... (nawet nie wiem czy dobrze napisałem) HaHaHaaaaaaaaaa
      • Gość: Avatar Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 10:34
        Świątuś trzeba tutaj uściślić pewne rzeczy. Nie mam nic do gościa który odpala
        swojego nie ztuningowanego!!! maluszka i zasuwa z Czapelek do Ernestowa do
        swojej ukochanej. Śmieje się z tych co po drodze z Czapelek do Ernestowa jadą
        przez Świecie i błądzą po ulicach naszego miasta prezentując wątpliwe
        możliwości swojego auta... Wzbudza to u mnie politowanie i często smiech!!
        Pamiętam jedno zdarzenie kiedy to ze średnią prędkościa po ulicy Klasztornej
        bujał sie maluch ze sportowym dizajnem, przejechał obok laski a ta padła
        momentalnie a kolana( chyba sie potknęła czy coś). Wyglądało to jakby padła z
        wrażenia:-) Do dzisiaj mam z tego mega-polewke!!! Pozdro
    • Gość: Modlicha Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 08:52
      Podziwiam kunszt wszych wypowiedzi umarlam ze smiechu jak to przeczytalam i
      zgdzam sie z wiekszoscia w 100% pewien znany psycholog ale nie podam jaki mialo
      byc bez nazwisk :p tw. ze samochod jest przedluzeniem meskosci a ze ci panowie
      tak je pieszcza to co mala masturabcja ??!! Aha jesli chodzi o laski (wstyd mi
      ze jestem kobieta w tej sytuacji)to one sa chyba glupsze i latwiejsze niz ci
      faceci i tuning przy pomocy choinki zapachowej. no ale NASZCZESCIE jeszcze
      kilka normalnych osob zostalo.
      • bloody5 Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc 20.05.05, 11:09
        hahahah co racja to racja..no można sie pośmiać, ale niech sobie chłopaki
        jeżdżą, a co do dziewczyn, które lecą na takie coś to w ogóle się nie
        wypowiadam, bo one maja zamiast mózgu Tic-Taca...Miałem taką sytuację, że jadąc
        sobie obwodnicą w stronę Przysierska, trafiłem na zgraję baranów jadących czymś
        co bardziej przypominało dyliżans, niż samochód i krótko mówiąc trzymali się 0.5
        m za mną, co lekko przyspieszyłem on znowu był za mną i tak przez pewnien
        odcinek, bo później chłopakom nie poszło i aby uniknąć rozsypania swojej "fury"-
        odpuścili sobie...no szału ni ma !!! Pozdro :)
        • Gość: Świątuś Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 15:41
          wtedy wystarczy wciscnąć hamulec.. no i wina oczywiście jest z ich strony (nie
          zachowanie bezpiecznego odstepu).. badzmy tolerancyjni.. jezeli chlopakom tak
          sie podoba przerabiac samochody i stroic choinkami tp uszanujmy to i badzmy
          tolerancyjni.. ja rowniez lubie jak w samochodzie ladnie puka muza i nie dla
          szpanu ale dla wlasnej przyjemnosci.. nie podoba mi sie natomiast tani tuning..
          no ale to oczywiscie kwestia gustu :-) w Osiu tez mamy takich asów.. pewne Tipo
          robi po wiosce jakieś 30 km dziennie z bum bum i piskami.. heh my mówimy na to
          straż miejska :-)
    • Gość: tomastomas Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc IP: *.iweb.pl 22.05.05, 22:18
      Chlopaki! Maluchowcy to jedno ale reszta "mafii" świeckiej to druga
      sprawa!!! :) Te BMW, seaty leony, hondy... Kazdy weekend to inne miasto i
      wyscigi na ćwierć mili... Ta elitarność tego sportu - tata zakupił mi
      samochód "to porobie pare pisków, pojeżdże na ręcznym". Moj wydech zagluszy
      wszystko dookoła :) Troche skromnosci ludzie... I nie chodzi o to, ze ktos ma
      malo albo duzo kasiurki, nie chodzi o to, ze wam zazdroszcze. Troche rozwagi i
      szacunku wystarczy! A nie ignorancja i impertynencja. To wszystko! Pozdrawiam
      tych milych i uprzejmych tuningowcow... :P
      • bloody5 Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc 22.05.05, 22:37
        Idę wczoraj sobie ok 1:00 koło BP, a tam koleś OCTAVIĄ taty gumę pali...jaki
        debil, co on chciał przez to pokazać. Myślę, że poprostu ludzie nie dostrzegali
        w jego nędznym życiu że jest głupi, to teraz napewno dostrzegli...debile, debile
        i jeszcze raz debile !!!
        • dawca_nerek ŁAPY ŁAPY 4 ŁAPY 30.08.05, 23:35
          Uwazam ze Świeccy kierowcy maja duża wyobraźnie i umia jeździc co innego (4łapy)
    • sloneczko_02 Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc 22.05.05, 23:03
      jak kiedyś małolat po raz pierwszy siadał za kierownicą- to całe szczęście był
      to maluch.I chłopiec chcąc szybciej -naciskał pedał gazu- ale kaszlak już nie
      mógł.
      ...a teraz- naciska i - wyciąga ile może...
    • sloneczko_02 Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc 22.05.05, 23:10
      parę razy tak zastanawiałam się nad przepisami....będąc pieszym - na przejściu
      dla pieszych bez świateł- muszę "wymusić pierszeństwo" by móc przejść na drugą
      stronę ulicy....może po prostu trochę za długo nie mieszkałam w kraju...bo
      wszędzie indziej jest tak, że samochód zatrzymuje się przed przejściem widząc
      zbliżającego się do przejscia pieszego...
    • Gość: tomastomas Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc IP: *.iweb.pl 23.05.05, 00:45
      Widze ze najczesciej ja pisze na ten temat :p No coz... Kiedys tankuje na BP a
      tam podjezdza z piskiem i hukiem Mazda(chyba 626) - w srodku 4 skate/dresow,
      muza glosna i w ogole :) Patrze na przedni zderzak a on...poklejony tasma :)
      Caly byl w kawalkach :) To swiadczy o kierowcy i Jego umiejetnosciach :P I
      widac ze tych kilka wypadkow, ktore mial go nie przerazilo :)
      • cobraswiecie Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc 24.05.05, 10:40
        Heh-ja niewiem co wy sie wszyscy ich czepiacie.Na moje to moga sobie zwijac
        gume,puszczac muze.Co to wogóle ma być że siedzieli w samochodzie Skate-dresi?
        piszesz o samochodach czy o osobach sie w nich znajdujacych.Jeszcze nie
        słyszalem aby kogos-ktos przejechal.Jeżdza zapewne po trzeźwemu i na moje jest
        loozik.
        • Gość: Świątuś Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 15:07
          JA SŁYSZAŁEM.. I SŁYSZE I WIDZE CZĘSTO, JESTEM STRAŻAKIEM I NIE RAZ SPOTAKAŁEM
          NA WYPADKU LUDZI O SPORTOWYM ZACIĘCIU I TUNINGUJACYCH SWOJE AUTA.. CZYTAM
          CODZIENNIE O WYPADKACH MŁODYCH LUDZI, BEZ ROZWAGI.. SAM KIEDY DOSTAJE AUTO
          WYCISKAM Z NIEGO CO MOGĘ.. DLACZEGO?? BO TO LUBIĘ, BO LUBIĘ ADRENALINĘ.. CZUĆ
          PRĘDKOŚĆ.. TAKIE ŻYCIE, TAKA MŁODZIEŻ I TAK JUŻ POZOSTANIE.. ALE JEŻELI LUBIMY
          TĘ ADRENALINĘ TO ZAPRASZAM NA LOTNISKO NA DRODZE WOJEWÓDZKIEJ NR 238 OSIE-
          WARLUBIE.. SZALEJCIE NA MAXA.. W RAZIE COS WPADNE WAS POZBIERAĆ.. MOŻE DO
          KARETKI, A MOŻE DO WORKA.. WYBÓR JEST WASZ.. TYLKO NIE RÓBCIE KRZYWDY INNYM..
          KTÓRZY NA TYM ŚWIECIE CHCĄ POŻYĆ!!
        • Gość: żołnierzyk lego Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc IP: 83.238.71.* 11.09.05, 10:31
          Popieram cie cobra na moje tez moga sobie puszczac muze i zbierać sie pod bp
          albo lidlem.Każdy robi co chce wy piszecie na forum oni jeżdzą samochodami.A
          może to jest zardrość,może wy zazdrośćcie że niemożecie sobie pojezdzić takimi
          samochodami i popuszczac troche muzy.
    • Gość: bodo Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 16:00
      popieram , popieram sympatyków "normalnych' bryczek, jezeli moge sie podzielić
      moim zdaniem, np jest "X" kretym który kręci sie po Świeciu w godzinach
      wieczorno-nosnych czarna Beją, niby nozmalne lecz widuje go tylko w weekendy ,
      jak to jest odkłada na zupe na weekend. Dodam : ma zamontowana płetwe na tyle
      aaaaallllle wiocha. (...) stary zrobisz wiekszy szał jak schudniesz, idz na
      siłonie-BURAKU!!! pozdrawiam
    • Gość: gfpo Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc IP: *.stk.pl / 83.238.71.* 24.08.05, 21:26
      wiecie co...niektóre fury są naprawde fajne...Nie mówie o tych maluchów
      ztuningowanych tak, że poznać sie nie idzie czy to jeszcze wogóle maluch jest.
      Ale np. jak taka audica przejedzie to naprawde fajnie na nią popatrzeć:) Napewno
      jeżdzą troche szybko i niebezpiecznie przez co łatwo spowodwać wypadek, ale znam
      paru takich kolesi którzy mają właśnie takie auta "po przejściach" i naprawde
      bardzo dobrze jeżdżą. Co prawda lubią spalić troche gumy i z piskiem opon
      wyrobić zakręt, ale pomimo tego wiem, że są dobrymi kierowcami i raczej wątpie w
      to aby mogli spowodować wypadek(mówie o tych których znam). A jeśli chodzi o to,
      że laski lecą na tekie auta to wydaje mi sie, że to kłamstwo. Ale to moje
      zdanie:)pozdro
      • cobraswiecie Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc 24.08.05, 22:03
        Dzisiaj widzialem jak koleś na maxa dowalił Hyundaiem Pony (białym)ze az dym szedł.Ta BMW to mnie czasami drazni tym swoim tłumikiem...
        • Gość: bodo Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 09:27
          a ten biały złom -to chyba Prokopa (czy jaoks tak) albo rączki , a przy okazji
          a czemu wksywka Rączka? może wali koleiom ......, mozecie sie podzilić??
          a kwestia Bei, masz całkowita rację, taki wydech mozna osiagnąc robiac dziury
          np gwoździm, pozdrawiam . miłego czwrtku
          • cobraswiecie Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc 25.08.05, 10:29
            No ale chyba troszke sie koleś przeliczył i za dużo tych dziur zrobił:)pozdro
            • dawca_nerek ŚWIECKIE HYUNDAI-JKI 30.08.05, 23:05
              Ten wydech co on ma to od Hyundai Coupe i korwa fajnie chodzi MI SIE PODOBA a
              co do" Świeckiej Coupe-jki" to korwa gosciu przesadza ! Myslałem ze sie
              uspokoił bo długo nieszalał ale ostatnio szedłem ul. WP za policja satłem na
              przejsciu a on jechał od dołu słyszałem sam ryk silnika myslałem ze to motor
              ale korwa jak zapierdlał w strone szpitala to mi (mowie powarznie spytajcie sie
              mojej laski) korwa czapka z daszkiem spadła!!! a sam lubie zapierdlac ale
              gosciu przegioł !!! KTo TYM JEŹDZI I ILE MA KM ???????
            • Gość: Laks da Vinci Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 19:31
              A zobczcie jak jest pomalowany kolorowy (cienias) w świeciu !!HEHE jezeli ktos
              nie umie malowac w kilka kolorów to wogole do tego sie niezabiera ale jezeli
              włascicielowi to pasuje to niech da sobie pomalowac swój mały możg od
              koliberka!!

Ps. mały samochod , małe przyrodzenie !!
              • Gość: Daras PGT [...] IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.05, 23:43
                Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                • Gość: xxx Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 23:55
                  Brawo Daras trzeba jechac z burakami co tylko potrafia krytykowac innych.
                • Gość: My Tuningowcy Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc IP: 83.238.71.* 02.09.05, 00:33
                  Sasmi geje z tego Świecia.Tylko o piotongach pisza.
                  • Gość: xxx Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 10:27
                    Do kolesia co podaje sie za calosc"My tuningowcy". Kolego jesli uwazasz ,ze w Swieciu mieszkaja sami geje to moze sie spotkamy gdzies i powiesz mi to w oczy. Pewnie sam jestes ciota i piszac tak moze masz nadzieje ,ze znajdziesz sobie nowego chlopaka.
                • Gość: :) Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:24
                  Darku PGT, "każdy" pisze się przez "Ż", a "rzeczy" przez "RZ" . :)
              • promotor11 Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc 02.09.05, 18:09
                Oj Laksiu jeśli jestes takim znawcom malowania aut to moze sobie pomalujesz
                swój telefon komórkowy jesli wogóle go masz a pozniej podjedziesz (PKS-ami) na
                Bp i nam go pokazesz co bedziemy mogli zobaczyc jak zamalowales sobie
                wyświetlacz bo zapomniałes zakleic :)Jestes Burakiem a jesli kiedykolwiek
                bedziesz mial auto w innych kolorach niz biały bo najtańszy i czarny bo
                zderzaki pewnie nie w kolorze to smialo zawsze mozesz sie pokazac na miescie.
          • astelix Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc 01.09.05, 19:58
            dziure gwozdziem to sobie zrób w głowie zeby ci mozg wypłyńął albo to co po nim
            zostało!! chyba jeszcze nie słyszałes jak chodzi wydech z dziurami!! pozdro dla
            NFS I PGT miłego czwartku
    • dawca_nerek W piatek 22.00 spotkanie na lidlu i lecimy na ... 30.08.05, 23:14
      Przybywajcie mili !!!
      • Gość: Tomek Re: W piatek 22.00 spotkanie na lidlu i lecimy na IP: 193.19.104.* 31.08.05, 00:06
        Wy wpierw zaklepcie sobie Sochę albo Żurka na wieczór bo później moze być
        cieżko.. wiecie grafik napiety...
        • typek2 Re: W piatek 22.00 spotkanie na lidlu i lecimy na 31.08.05, 00:15
          Co do tej bordowej hondy to mozecie poczuc tylko spalona wysoko oktanowa
          benzynke!!!
          • dawca_nerek o 22 w piatek robimy zakupy na Lidlu 31.08.05, 00:19
            hehehhe no co ty kolego powiesz ?? on ma 90 km a ja mam 149 (kw) to sobie
            przelicz na km kolego !!! pa !! Przyjdz i zobacz na lidlu co sie bedzie dziać
            • typek2 Re: o 22 w piatek robimy zakupy na Lidlu 31.08.05, 00:27
              No no ale trzeba jeszcze umiec jezdzic jak ten koles z hondy!!!!hee
              • dawca_nerek [...] 31.08.05, 00:34
                • komisariat4 Re: o 22 w piatek robimy zakupy na Lidlu 31.08.05, 01:12
                  Szkoda, że nasz kochany Dawca Nere to największy idiota jakiego znam, nie
                  utożsamiajcie go z prawdziwym tuningowcem, bo taki nie jest. Jak narazie to ma
                  jedną przeróbkę w tym swoim 149 kw, albo 139 km(tak powinno być + gaz).
                  Człowieku szkoda na Ciebie słów. Ty nigdy nie pi..wałeś po Świeciu, nigdy nie
                  byłeś najszybszy, a to, że spaliłeś raz gumę to nie znaczy, że jesteś wielki.
                  Czas na Colgate. Jak chcesz pisać takie bzdury to pisz do "Życie na gorąco"
                  cymbale.
                  Pozdro od chłopaków z Bp.
    • Gość: bart Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc IP: 195.117.1.* 31.08.05, 05:24
      Ostatnio jadąc z krajową jedynką spotkałem trzech idiotów, astra, punto i chyba
      bravo. Wyjeżdżali z Sartowic w kierunku Świecia. To, co oni wyrabiali ścigali
      się między sobą to się nie mieści ludzkiej głowie. Bezmózgowcy debile pajace i
      już sam nie wiem jak ich nazwać. Ja ma zwykły samochód 90 km pod maską i gdybym
      nie jechał z rodziną i gdybym nie miał wyobraźni to nie mieli by żadnych szans.
      Jeden z idiotów nie mogąc mnie wyprzedzić zabrał się za wyprzedzanie na
      ograniczeniu prędkości, zakazie wyprzedzania, podwójnej ciągłej i na dodatek za
      zakrętu wyjechał samochód. Gdybym nie przyhamował i nie zjechał na bok to by
      się pajac roz……lił. Go mi nie szkoda, ale szkoda by mi było tych z przeciwka.
      Pajace myślą, że potrafią jeździć. Nie sztuka zapiszczeć oponami albo szybko
      jeździć. Sztuka prowadzenia samochodu polega całkiem na czymś innym. Brak mi
      słów na takich półgłówków.
      • Gość: kierowca Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 08:05
        I najgorsze, że nastapił wysyp takich idiotów co to łamią przepisy ruchu
        drogowego nie zdając sobie sprawy że stanowią zagrożenie dla innych. Bawi ich
        slalom miedzy uciekajacymi na pobocze samochodami kierowców ratujących im te
        durne życie. Czasami szkoda słów na takich dawców co to nie zdają sobie sprawy,
        że mają tylko dwie nieodnawialne nerki i jeszcze kilka organów jednorazowego użytku.
        • Gość: Tomek Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc IP: 193.19.104.* 31.08.05, 09:30
          Jest dokładnie tak jak napisał "kierowca" oraz "bart".. w pełni sie zgadzam z
          ich opinią.. nic dodać nic ująć... :/
    • Gość: fagetti [...] IP: 83.238.71.* 31.08.05, 13:42
      • promotor11 Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc 31.08.05, 16:54
        Dokładnie tak Fagetti jest jak napisales, wszyscy potraficie tylko pisac
        glupoty na nasz temat a w rzeczywistosci nawet nie macie swoich aut lub nawet
        prawa jazdy :) jedynym powodem dla ktorego wypisujecie takie bzdury jest wasza
        zazdrość ale nic wystarczy kupic auto włożyc troszke pracy i kasy a zawsze
        bedzie lepiej wygladalo niz Standard waszych Starych. A skoro nie pobobaja sie
        wam nasze autka to smialo zawsze mozecie podjechac lepszym tylko skad je wziaść
        hehehe "Więcej kultury dziewczyny" :) GET LOW AND FAST
        • typek2 Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc 31.08.05, 21:10
          Witamm jestem tego samego zdania "PromotoR" pisza bo zazdroszcza wozenia sie po
          miescie!
    • autowidol Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc 01.09.05, 11:14
      To co zrobiłeś się nawet nazywa: syndrom małego fiuta. Burak z Ciebie taki sam
      jak tuningowcy.
      • Gość: fagetti Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc IP: 83.238.71.* 02.09.05, 11:52
        ty autowidolu sie jednak za duzo napiłes KOZAKU.Jesli ci sie nie podoba ze
        chłopaki wożą sie swoimi glutami po Świeckim rejonie to umyj cycki zamuruj okna
        i czekaj spokojnej starosci,albo nam wypij całe paliwo ze Świeckich stacji
        benzynowych,wtedy my zaparkujemy nasze gluty na BP i bedziemy oczekiwac az Bin
        Laden zrobi nam prezent gwiazdkowy i podrzuci kane 20 litrową z Pb 95.
        • Gość: alek Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc IP: 83.238.71.* 03.09.05, 11:40
          Toś mu bracie odparował! Buhahahaha. Nie wierzę....
          • Gość: M@d Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc IP: 83.238.71.* 05.09.05, 22:08
            Do Boda:
            Ten koleś co jeźdz białym Hyundai Coupe to POKOR, debil wszechczasów. Jak ja go
            ostatnio widziałam jechał właśne ul.WP, to tak mu się kopciło z rury jakby zaraz
            silnik miał explodować!!! <hahaha> a niby nową furę sobie kupił...a jest tak
            zajechana,że głowa mała... Tylko zbijać się z niego.
            A co do tego dlaczego na niego mówią "Rączka" to chodzi oto,że przed każdym
            dymankiem wali sobie konia,żeby dziewczyny nie zawieść (tak mi mówili jego
            koledzy,bo "niechcący" się wygadał)... szkoda gadać na tego osła. A co on z
            kolegami wyprawia (po nocach w pokoju) to już zostawiam wam do myślenia :)))
            Pozdawiam, nawet debila Pokora!!! TY DURNIU!!!!!!! ;-)
            • cobraswiecie Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc 05.09.05, 22:46
              Peace:)
    • Gość: hossa Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc IP: 83.238.71.* 06.09.05, 09:34
      Jedno wiem na pewno, wy po prostu zazdrościcie. Jeśli oni wam tak bardzo
      przeszkadzają, to po prostu nie zwracajcie na nich uwagi. Może udają nie
      wiadomo kogo, ale mają swoje auta zrobione własnymi rekoma i to nie za
      pieniądze zarobione na truskawkach,a wy co zazdrośnicy jeździcie autami starych
      i to dopiero szpanowanie. Nie wiem czy wiecie ale właśnie tacy ludzie jak wy są
      najczęściej powodami nieszczęść na drogach. A co najważniejsze to nie macie
      żadnego pojęcia ile kosztuje takie futerko na kierownicę czy te inne gadżety, o
      których była mowa. Was na to nie stać dla tego omawiacie ten temat na forum.
      Liczy się to że ci "tuningowcy" mają swoje hobby, a wy ściemniacie w
      tatusiowych autkach!!!!!!!!!!!!!!!!I nie wjeżdzaj tomastomas na dupe bo ci
      tatuś twoją dupę spierze.Zajmij sie człowieku czymś innym,a nie kontrolowaniem
      ludzi na drodze i zamiast oglądać się na lidl, czy bp po prostu patrz przed
      siebie i na drogę pseudokierowco!!!!!!!!!!!aha jesli chcesz to tobie nikt nie
      zabrania ubrac czarnych okularów, więc załóż i rura do przodu!!!!!!!!!!!!
    • Gość: hossa Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc IP: 83.238.71.* 06.09.05, 09:42
      Aha miałam napisać jakąś śmieszną sytuację związaną z "tuningowcami"która
      widziałam.Otóż jadę sobie naszą świecką ulicą Wojska Polskiego i widzę jak
      jedzie łańcuch aut stuningowanych a za nimi tomastomas w aucie staruszków i z
      zazdrości trzyma się za ich dupami. Nagle nie zdążył wyhamować i zatrzymał się
      na jednej z nich. Auto na którym się zatrzymał jest bez żadnych szkód bowiem
      wjechał w zajebis.tą rurę wydechową(stuningowaną), natomiast tomastomas ma
      uszkodzony przód.niestety więcej tomasatomasa nie ujrzano, bowiem odrabia
      tatusiowi auto na polu z truskawkami. Biedaczek będzie musiał jeszcze trochę
      odrobić , a tu truskawek już nie ma. Proponuję pracę w chlewni-tam zawsze sie
      cos znajdzie. Pozdrawiam wszystkich kierowców. którzy nie jeżdżą samochodami
      tatusiowymi.
    • Gość: ona20 Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc IP: 81.210.32.* 06.09.05, 13:17
      do założyciela wątku:zgadzam się z Tobą,świetnie to wszystko opisałeś,ale jedna
      rzecz mnie śmieszy:)jak można "rugą ręką" rozmawiać przez komórę??pozdro 4all:)
      chełminianka
      • Gość: rozbrat Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 13:38
        Co w ogóle za dyskusja czy lepiej jeździć tatusiowym samochodem czy swoim...
        Wszystko zależy kto jakiego ma ojca, uważasz, że taki Czubek to gó..arz i
        gdzie on mógł zarobić pieniądze na odpicowanie bryki... za granicą??? chyba
        jednak nie... może u tatulka w warsztacie??? to już bliżej ale podejrzewam, że
        w ogóle nie zarobił tylko tatuś mu zrobił bryke... Ludzie wyjeżdżają za granicę
        żeby zarobić, myją tam kible robią wszystkie takie prace, których tubylcy nie
        wezmą za największą kase a nasi z pocałowanie rączki ją biorą... Potem
        przyjeżdżają jakimś zachodnim żęchem i śmigają kółeczka... Niech w Polsce się
        dorobią i wtedy kupują samochody wtedy to będe miał sacunek a tak to taki ktoś
        jest dla mnie szambonurkiem i pomywaczem kibli... I co całe życie będzie mył te
        kible???
        • rastacool Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc 07.09.05, 18:09
          Bylem ostatnio w świeciu bo mam tam dzieczyne moja ukochana zreszta i
          zauwazylem ze sporo jezdzi tam dziwnych autek tak naprawde z klasa stuningowane
          autko widzialem jedno no moze dwa reszta to byl niestety nieudany tuning. I sie
          wlasnie zastanawiam czy ci goscie nie maja pieniedzy czy stylu???? Jezeli
          pieniedzy to rozumiem brak ale zeby odrazu tuningowac fure czesciami z geanta
          albo jakimis tendetnymi podrobkami czesci karoseryjnych???Nie lepiej poczekac
          troche i kupic cos co pasuje do siebie ??? Kolejne co mnie tu zastanawialo ile
          kolesi ma naprade pojecie o tuningu bo wbrew rzeczy to nie jest prosta sprawa i
          nie sprowadza sie do zalozenia alufelg i doczepieniu spoilera.Smiesza mnie
          rowniez jakies pobijane fury z podokrencanymi na blachowkrety w sposob
          strasznie widoczny zderzakami zastanowcie sie co robicie chlopaki!!! Nie bede
          pisal tu o konkretnym przypadku ale siedzacy w temacie sami wiedza i widzieli
          napewno:).Nawiazujac jeszcze do postow widze ze tu wielu gul skacze z zadrosci
          jak patrza na 140km jezdzac standardowym 90 km sprowadzanym z niemiec padelkiem
          sorry to jest smieszne .Oczywiscie nie mam nic do sprowadzanych furek ale
          wyluzujcie z tymi obelgami nie wszyscy to idioci. Nie powiem ze mi gul nie
          skacze jak widze niektore autka:)nie chce tutaj nikogo obrazac ani nic w tym
          stylu a do chlopakow z bp poczekajcie jak przyjade moim civicem narazie jest w
          warsztacie ale juz niedlugo moze wtedy zobaczymy kto zna sie na tuningu??? i co
          to za potwory te wasze dziwne auta pozdro
    • Gość: Drzwi Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 10:25
      Po Świeciu nie możesz jeździć tuningowanym autem, bo zaraz zostaniesz
      obsmarowany na Forum. Chodźby miało 1250KM i V-MAX 380 (
      www.allegro.pl/show_item.php?item=62365133 ) to i tak będziesz pedałem
      gejem i biedakiem któremu nie starcza na zupę !
      • luzak83 Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc 08.09.05, 10:48
        w weekand jest tuning show w bydzi:)))
        • Gość: bodo Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 18:27
          popieram ps Drzwi, niestety ale masz rację!, monitoruje troszkę foruum.....i
          tak własnie jest. pozdrawiam . a tak na marginesie, nie istotne jaką sie pomyka
          bryczką lecz troszke kultury, np czekając na włączenie sie do ruchu dostaje
          fioła. Nasze miasto słynie z gburowatego stosunku kierowca-kierowca, tj jestem
          panem we własnym mieście (...). pozdrawiam .
    • Gość: Autor Re: Co do TUNINGOWCOW w Swieciu...PseudoTuningowc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 20:44
      Ja tam nie mam nic do tych co jeżdżą autkami rodziców i do tych co "tuningują"
      swoje samochody bo są różne zboczenia (niektórzy zbierają znaczki).A Ci co tak
      mkną wieczorami przez świecie będą sobie tak szaleć póki nie zabiją jakiegoś
      przypadkowego przechodnia, bo kiedy tak sie stanie to przez dłuuuuugi czas nie
      zobaczymy żadnego kamikadze na szosie. I mało tego. Normalni ludzie ze świecia
      w końcu sie tak wkur... ze jak tylko ktoś przekroczy 49,9 km/h rozdzwonią się
      telefony pod 102 z numerami tegoz autka. Bo tak to już w tej Polsce jest
      że "mądry Polak po szkodzie".Pozdrawiam Wszystkich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka