Dodaj do ulubionych

Rocznik 76, sp1,LO"czerwone"

22.05.05, 21:21
Rocznik 76, SP1,LO"czerwone"- czy jest tu ktoś?
Obserwuj wątek
    • alucard33 Re: Rocznik 76, sp1,LO"czerwone" 22.05.05, 21:28
      To ta szkoła jest taka stara?
      • sloneczko_02 Re: Rocznik 76, sp1,LO"czerwone" 22.05.05, 22:39
        ha!ha! Tylko którą miałeś na mysli komplemenciarzu? Obydwie pamiętają dziadka
        Stalina... i nie tylko...
        • Gość: żmijewska Re: Rocznik 76, sp1,LO"czerwone" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 13:31
          liznęła bym cię kochanie
          • Gość: GWIDON Re: Rocznik 76, sp1,LO"czerwone" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 14:16
            ROCZNIK 76 TO SAMI NIEUDACZNICY ZYCIOWI, TYLKO CO KUROSIOWI SIE UDAŁO. pANNY
            WYGLADAJA JAK STARE BABY MAMUSKI, A PANOWIE JESZCZE JAKO TAKO. NIE MA TO JAK
            ROCZNIK 77 PIEKNE OJ PIEKNE KOBIETY NP. MONIA
            • miriamka Re: Rocznik 76, sp1,LO"czerwone" 02.06.05, 06:23
              Gość portalu: GWIDON napisał(a):

> pANNY
              >WYGLADAJA JAK STARE BABY MAMUSKI,
              >
              hm... a wnuki one też już mają?
      • Gość: kajas Re: Rocznik 76, sp1,LO"czerwone" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 13:46
        Jeśli chodzi o dostępność to zgadzam się z kolegą sZm. Z tego co wiem to ciężko
        załatwić kokę, heroinę, kwas i tabletke gwałtu. Dragi te natomiast można
        zamówić i otrzymać je kilka dni poźniej z dostawą do domu, lepsza organizacja
        niz w lucky luck'u, dowóz jest gratis. Podstawowe dragi są zazwyczasj dostępne
        codziennie, może być tylko problem ze złapaniem dilera rano lub poźnym
        wieczorem. Na weekendy najlepiej zaopatrzyć się trochę wcześniej, najlepiej
        przed obiadem. Jeśli chodzi o ceny to (za szt.): baka - 30 pln, feta - 30 (dla
        stałych klientów zniżki od 16% do 33%), tabsy - oficjalnie 10-15pln,
        nieoficjalnie idzie kupić już po 3zl. Ceny narkotyków twardszych uzgadniać
        bezpośrednio u dystrybutora. Dragi bierze o wiele więcej ludzi niż się
        wszystkim wydaje, zaskakująca jest popularność fety wśród świeckich dziewczyn.
        Cieszy tylko nieświadomość starych i służb porządkowych o tego typu rozrywkach.
        Aha i uważajcie na tajniaków, oni jako jedyni wiedzą co jest grane i znają duzo
        osób (głównie po ksywkach) ze środowiska dragów. Z tego co wiem to jeżdzą oni:
        Fiat Uno, ciemny zielony, rozpoznać go można przez niepolakierowaną przednia
        maske(chociaz juz pewnie sie przymierzaja do pomalowania). POLONEZ, wiśniowy.
        Sierra-combi, biała(stara,rozje..a). Audi100, białe, poczatek rejestracji -
        CNA.... Kiedys jeszcze jezdzil zielony albo granatowy PASSAT, ale dlugo juz go
        nie widzialem.
        Powodzenia.
        P.S. Każdy z nas jest narkomanem, różne są tylko uzależnienia...
        • sloneczko_02 Re: Rocznik 76, sp1,LO"czerwone" 30.05.05, 15:45
          Hola! Hola! Ja pytałam się, czy jest tu ktoś z rocznika-76, a wy o narkotykach
          i piciu!!!

Niedawno wróciłam do kraju, kontakt ze wszystkimi mi się urwał-więc trochę z
          ciekawości chciałabym wiedzieć jak wyglądają i co robią Ci sprzed 10 lat...

PS. poza tym że piją, biorą narkotyki -zapomnieliście jeszcze dodać, że
          kradną... Ludzie boją sie do Polski przyjeżdzać samochodem, bo na ogół wracają
          bez niego...
    • alucard33 Re: Rocznik 76, sp1,LO"czerwone" 22.05.05, 23:02
      W sumie to miałem na myśli ten rocznik!!!
    • Gość: mGs Re: Rocznik 76, sp1,LO"czerwone" IP: *.wszib.poznan.pl 23.05.05, 12:26
      rocznik 85`,ha absolwent,szkola z tradycjami,tylko teraz je powoli zatraca,no
      szkoda trzeba leciec z duchem czasu,pozdroweczki
      • sloneczko_02 Re: Rocznik 76, sp1,LO"czerwone" 27.05.05, 09:28
        a cóż to za dekadentyzm?
        • miriamka Re: Rocznik 76, sp1,LO"czerwone" 27.05.05, 16:49
          rocznik 76- czyli rocznik wyżu demograficznego- nie ma czasu się odezwać bo
          właśnie niańczy dzidziusia(czyt. przewija pieluchy)albo robi nastepnego
          dzidziusia.A Ci pozostali ciężko pracują by zarobić na utrzymanie wspomnianego
          dzidziusia...(uśmiech)
          • Gość: danusia Re: Rocznik 76, sp1,LO"czerwone" IP: *.tczew.net.pl 29.05.05, 21:21
            "rocznik 76- czyli rocznik wyżu demograficznego- nie ma czasu się odezwać bo
            właśnie niańczy dzidziusia(czyt. przewija pieluchy)albo robi nastepnego
            dzidziusia.A Ci pozostali ciężko pracują by zarobić na utrzymanie wspomnianego
            dzidziusia...(uśmiech)"

A to rozumiem czemu nikt z nich nie daje znaku życia....
            • Gość: ad Re: Rocznik 76, sp1,LO"czerwone" IP: *.stk.pl / 83.238.71.* 29.05.05, 22:41
              a może być 77??
              • sloneczko_02 Re: Rocznik 76, sp1,LO"czerwone" 29.05.05, 22:58
                hm... może być...ale ja(tak z ciekawości) chciałabym wiedzieć czy żyje jeszcze
                ktoś z mojej klasy... a więc- najpierw klasa "zero" przy SP1-wychowawczyni
                p.Dąbrowska; potem 1c,2c-nazwiska wychowawczyni nie pamiętam, potem 3c-wych.
                p.Pogoda,potem 4c,5c-wych. p. Rydzkowska, a potem aż do 8 klasy-p.Knapik;

Lub też ktoś z ogólniaka -klasa "d"-wych. p . Schonert
            • Gość: edek zająkała Re: Rocznik 76, sp1,LO"czerwone" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 13:39
              dzieci jak dobro narodu o szczególnej wartości chrześcijańskiej dla kościoła apostolskiego nie powinny być bawione, lecz karcone za pomocą rózg i pejczy (encyklika J.P.II quae penis aqua porte)pobłażanie dzieciom w tym wieku może spowodować nieodwracalne skutki w przyszłej wierze w boga karzącego homoseksualizm i dewiację - sacrum profanum. pamiętam jak uczyłem angielskiego rocznik 1976 w czerwonym i widzialem wyuzdane orgie z szatanem i denaturatem w tle.
    • tractatrix Re: Rocznik 76, sp1,LO"czerwone" 29.05.05, 23:13
      Spoko sloneczko_02, już 17 czerwca mamy imperkę (takie spotkanko klasowe). Mam
      nadzieję, że wiesz o niej? Pozdro
      • Gość: edek zająkała Re: Rocznik 76, sp1,LO"czerwone" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 13:25
        czy w dobie wielkiej i narodowej żałoby po ojcu świętym można robić imprezy? Uważam, że my pokolenie 1976 ma szczególne powody aby być wdzięcznym Janowi
        Pawłowi 202 za wskazanie drogi do świętości, tak jak wskazał on drogę afrykańskim menczennikom św. Mobutu i św. jeanowi Bedelowi Bokassie z Rep. Środkowej Afryki.
        W duchu odnowy wiary zwracam się o nie wszczynanie burd pijackich z okazji spotkań klasowych. W szczególności proszę o to Roberta W. z klasy b. Robercie zgłoś się na spotkanie AA. drugiej szansy nie będziesz miał!
    • Gość: erich honecker VII Re: Rocznik 76, sp1,LO"czerwone" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 13:16
      podobno w tej szkole ten rocznik często raczył sie tanim winem i marihuaną z pobliskiej łączki.
    • Gość: szybki koń Re: Rocznik 76, sp1,LO"czerwone" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 13:29
      ja jestem, szukam młodej wyrafinowanej kobiety, lubiącej bizzare i inne przyjemności podczas gry w siatkówkę. w zamian oferuję dużego konia do wf i ssania
    • tractatrix Re: Rocznik 76, sp1,LO"czerwone" 30.05.05, 15:54
      Wasze wypowiedzi panowie (?) to jakiś pijacki bełkot, kwalifikujący się do
      wyjazdu z tego forum. A, tak na marginesie, udział tutaj nie jest obowiązkowy,
      więc spadanko!
    • Gość: szelest Re: czy wy macie kota? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 06:42
      Ludzie szukaja kontaktu na forum, a nieodpowiedzialni durnie wypisują
      idiotyzmy, psychiatra wam nie pomoże, walcie się pajace
    • tractatrix Re: Rocznik 76, sp1,LO"czerwone" 02.06.05, 18:24
      Bravo szelest!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka