Dodaj do ulubionych

Swiecki rap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 14:16
co sądzicie o świeckich grupach hh!!!Czy uważacie że jest to jakis poziom,który może coś rokowac,czy tylko głupie i puste rymowanki nagrywane na jakimś smiesznym sprzecie!!!Pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: Franek Kimono Re: Swiecki rap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zab.nat.hnet.pl 09.06.05, 16:49
      Chłopak, sprzęt na pewno jest smieszny, no bo skąd weźmiesz profesjonalne
      studio w piwnicy zwykłego bloku? Nie mam mowy o profesjonalnych nagrywkach.
      chłopaków z OSK niestety nie słyszałem, ale słuchałem kiedys nagrywek SW -
      czyli sambek, Prosty, supeł - naprawdę ciekawe tematy poruszali. Nie wiem co
      teraz sie z nimi dzieje, bo Sambo studiuje, a supeł w woju. Róbcie swoje i nie
      załamujcie się! Tak trzymać:-)
      • Gość: Karol Re: Swiecki rap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 17:07
        Ja slyszalem ze chlopaki z Osk nagrywaja juz w domu kultury-tam jest studio,tyle ze nie 100%,ale brzmnienie idzie osiagnac!Najważniejsze sa wokale!
    • Gość: Johnny_Rotten Re: Swiecki rap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 18:15
      Widac (słychac),że chłopaki z OSK znają się dobrze na tym co robią, więc niech
      robią to dalej
    • Gość: LenferDook Re: Swiecki rap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 16:03
      jest dobrye ida w dobrym kierunku,a co do Sambka i reszty to sie chyba rozeszli
      napewno,a Sambek cos kombinuje na wybrzezu
    • Gość: LenferDook Re: Swiecki rap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 16:04
      no supel cos tam jeszcze chyba robi elo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka