Dodaj do ulubionych

nowy burmistrz ...

IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 14.08.02, 19:11
a ja bym bardzo chciala, zeby burmistrzem zostal obecny wiceburmistrz : pan
Zawiasiński...
Obserwuj wątek
    • Gość: Muminek Re: nowy burmistrz ... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 13:01
      No to nic prostszego,
      Laleczko głosuj na niego. :))))
      • dor-ka Re: nowy burmistrz ... 16.08.02, 09:41
        Przyznam si szczerze, że też chyba na Niego zagłosuję. Bo jak tu się
        zastanowić: Pogoda dawno się już wysłuzył i nie wierzę w jego przedwyborcze
        obietnice (w końcu przez 12 lat siedzi na stołku, więc jeśli chciał coś zrobic,
        to miał już okazję), a Branicki nie wydaje mi się dopowiednim kandydatem -
        przynajmniej nie wykazał sie niczym będąc radnym, zresztą jakoś słabo
        prezentuje się w TV, qa to ważne. W całym fermencie zostaje więc Zawiasiński,
        który też cudem nie jest, ale z tej trójki zdecydowanie najlepszy...
        • Gość: nika Re: nowy burmistrz ... IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 16.08.02, 15:00
          popieram twoją propozycję ja też będę głosowała na Pana Zawiasińskiego!!!
          • Gość: lalka Re: nowy burmistrz ... IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 16.08.02, 19:11
            Gość portalu: nika napisał(a):

> popieram twoją propozycję ja też będę głosowała na Pana Zawiasińskiego!!!
            przypadkiem mialam okazje poznac pana Zawiasinskiego i pana Pogode, o ile
            pierwszy wydal mi sie szalenie sympatycznym czlowiekiem, ktoremu chodzi o
            zrobienie czegos dla ludzi, o tyle drugi , sprawial wrazenie znudzonego
            towarzystwem w ktorym przebywal, rzucal banalne teksty na "kazda okazje" i
            spieszyl sie bardzo w inne miejsce, zeby pokazac sie kolejnym potencjalnym
            wyborcom, coz w koncu to juz 12 lat, kazdemu by sie znudzilo ...
            • Gość: Digi Re: nowy burmistrz ... IP: 57.67.141.* 27.08.02, 12:10
              Też będę głosował na T. Zawiasińskiego. Po pierwsze Pogoda jest chory na
              władzę, a tacy ludzie nie powinni zarzadzać wspólnymi sprawami, po drugie
              otacza się bardzo miernymi ludzmi (chyba bojąc się aby nie byli madrzejsi od
              niego) np: Pani Krystyna Radtke - pielęgniarka-Sekretarz,czy też gość
              odpowiedzialny za promocję gminy, albo słynny już Pan Kustosz Figurski. Trzecim
              powodem jest fakt, że Pogoda nie ma szacunku dla prawa - wydaje się facetowi,
              że sam moze prawo stanowić i zawsze je interpretuje po swojemu - przypomnę
              tylko sprawę mieszkań, które chciał kupić za pieniadze gminy od spółdzielni, w
              której był prezesem, obronę posady Studzińskiej w radzie nadzorczej ZEC-u, czy
              skandaliczną sprawę z umożliwianiem wykonywania robót dla gminy oskarżonemu o
              okradanie ZEC-u Emmertowi. Branicki z sld to dla mnie typowy betonowy
              aparatczyk - istnieje zagrożenie, że bez instrukcji z Bydgoszczy od partyjnej
              góry będzie się bał podejmować jakiekolwiek decyzje. Zresztą był radnym tak
              długo i jakoś się nie dał poznać jako człowiek majacy pomysły i chęć działania -
              cóż widocznie towarzysze ze świeckiego sld nie mieli nikogo lepszego na
              stanowisko burmistrza.
              • adamus56 Re: nowy burmistrz ... 15.09.02, 10:30
                Witam w kółku wzajemnej adoracji Zawiasińskiego a może to kółko różańcowe bo
                widzę same podobieństwa...
                • Gość: Muminek Re: nowy burmistrz ... IP: *.polpak-karton.pl 15.09.02, 16:01
                  A ja to bym chciał aby stanowisko objął wreszcie ktoś co zaczął by cos robic
                  dla miasta a nie tylko dla siebie. Wszelkie dotychczasowe działania kończyły
                  sie tylko słowami - co tośmy już nie zrobili! - a efekty marne. Co zresztą
                  widać we wskaźnikach bezrobocia i rozwoju miasta. Samo zresztą przekazanie
                  naszego kochanego miasta Matce Boskiej po opiekę za dużo nie dało, a i chodniki
                  wreszcie się skończyły - zaczyna brakować pomysłów naszym dotychczasowym
                  włodarzom. Ci co to liczą na ich stołki tez za bardzo nie wiedzą w którym
                  kierunku ruszyć aby bylo lepiej. Mam tą nadzieje że Pan Zawiasiński którego
                  tutaj tak wszyscy chwalicie /jeżeli zostanie burmistrzem/ potrafi znaleźć błędy
                  polityki Pana Pogody /w których zreszta czynnie uczestniczył/ i skierować to
                  nasze kochane Świecie na tory lepszej koniunktury.
      • Gość: krebs_woman Re: nowy burmistrz ... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 14:02
        Gość portalu: Muminek napisał(a):

> No to nic prostszego,
        > Laleczko głosuj na niego. :))))
      • Gość: krebs_woman Re: nowy burmistrz ... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 14:06
        wiesz co muminek? zacznij myslec! czytajac Twoje wypowiedzi doszłam do wniosku
        ze one nic nie wnoszą w żadne forum!a powracajac do nowego burmistrza, to
        powinien to byś człowiek wykształcony, a nie żaden elektryk (jak nasz były
        prezydent Lech Wałęsa), powinien być uczciwy i rzeczywiscie robic coś dla
        miasta, a nie paplać bez sensu i kase liczyć!
        • Gość: Muminek Re: nowy burmistrz ... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.02, 09:27
          Ależ dziewczę nie irytuj się tak, czytaj dokładniej, kto powiedział że ja chcę
          elektryka? Zreszta o ilę się orientuję to dotychczasowi kandydaci są
          wykształceni a więc wszystko po Twojej myśli - w każdym razie na początku :))))
      • Gość: Antek Re: nowy burmistrz ... IP: 195.94.213.* 21.10.02, 20:08
        Cała ta nagonka śmierdzi Kuflem z Osia,Kwiatem-ateistą z Centroprawicy i
        świętym Zawiasem Który w przeszłości jak robił karierę w Tranzbudzie i pojechał
        do Świętej Lipki to bał się wejść do kościoła aby kariery sobie niezłamać.
        Zawiasiński jest bardzo kompetentny jak jest na urlopie bo jest pewne że nic
        nie spierdoli to jest poprostu abnegat .
        Wybierając Zawiasa to święty Kwiatek już piwa w Świeciu nie wypije , chyba że
        z Chełmna przywiezie .Gnaj "Kwecza" do Chełmna a nie na burmistrza.Cymbały!
    • Gość: Grzegorz Szymański Re: nowy burmistrz ... IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 11:37
      zapraszam do rozmowy na temat wyborów do rady miejskiej w Świeciu na wątku
      kampania wyborcza.

Grzegorz Szymański
      • Gość: leonh Re: nowy burmistrz ... IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 23:35
        Gość portalu: Grzegorz Szymański napisał(a):

> zapraszam do rozmowy na temat wyborów do rady miejskiej w Świeciu na wątku
        > kampania wyborcza.
        >
        > Grzegorz Szymański

Człowieku, wykup se czas antenowy albo miejsce w gazecie i przestań wszędzie
        truć (czytaj-opowiadać piedoły) robiąc sobie darmową kampanię wyborczą !!!!!
        • Gość: Wally Re: nowy burmistrz ... IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 11:01
          > Człowieku, wykup se czas antenowy albo miejsce w gazecie i przestań wszędzie
          > truć (czytaj-opowiadać piedoły) robiąc sobie darmową kampanię wyborczą !!!!!

I kto to mówi. NIEDOUCZONY informatyk z portalu um-swiecie i pracownik
          telewizji kablowej. Grasz na Pogodę razem z całą tą kliką bo jesteś wieśniakiem
          jakich mało.
          Poczytaj sobie jeszcze raz to co napisał do ciebie std pajacu.
          Wykup czas. co to za tekst wiechu!!!!!
          Ty z całą ta wiejską klika czas już wykupiłeś na promocję Obowiązujących
          Palantów Swiecia.
          burak
          • Gość: leonh Re: nowy burmistrz ... IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 11:57
            jeżeli nie znasz realiów nie komentuj!!!
            a to co napisałeś świadczy tylko i wyłącznie o Tobie
          • Gość: leonh Re: nowy burmistrz ... IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 12:00
            jak chcesz to mogę Ci przedstawić te realia, ale niestety nie publicznie (z
            przyczyn ....) jak chcesz poznac przyczyny --> spamus@poczta.onet.pl
    • Gość: mieszko Re: nowy burmistrz ... IP: 195.94.213.* 11.10.02, 16:29
      Gość portalu: lalka napisał(a):

> a ja bym bardzo chciala, zeby burmistrzem zostal obecny wiceburmistrz : pan
      > Zawiasiński...

A ja bym bardzo chciał, zeby burmistrzem zostala: lalka
    • Gość: lysy Re: nowy burmistrz ... IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 21.10.02, 20:26
      Kochana na glowe Ci chyba padlo !
    • Gość: polymer Re: nowy burmistrz ... IP: *.chem.pg.gda.pl 27.11.02, 14:47
      Panie Zawiasiński żegnamy oby na zawsze, w USA też był taki jeden który głosów
      szukał i ich nie znalaz i całe szczęście przynajmniej USA ma dobrego
      prezydenta. Ksiądz popierając pana pewnie teraz spać po nocach nie może. Te
      tajne targi z SLD jak również pana 4 lata bycia zastępcą udowadniają że pan
      się na burmistrza Świecia nie nadaje. Chamowate jest tez posadzenie komisji
      wyborczych o oszustwo to juz jest szczyt pazerności w dążeniu do władzy za
      wszalką cenę, dziwi mnie fakt jak ksiądz mógł poprzeć kogoś takiego jak pan.
      Jak widać gołym okiem prawica w Polsce do niczego się nie nadaje tak jak do
      jatrzenia i niszczenia, mam nadzieje że Świecie oprze się prawicy w takim
      wydaniu.
    • Gość: jaj Re: nowy burmistrz ... IP: 80.51.243.* 16.04.03, 11:55
      ja nie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka