IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 16:13
Czy nie sądzicie, że nowy dyrektor jest OK. Organizuje spoko koncerty różnego
typu, filmy na poziomie jak na takie miasto. Lubie tego gościa choc go nie
znam. Wiecej takich aktywnych ludzi i bedzie dorze w tym miescie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ArielS Re: OKSIR IP: *.stk.pl / 83.238.71.* 12.08.05, 21:02
      Popieram:)
      • Gość: KINIA Re: OKSIR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 23:55
        MOŻE I COŚ ROBI NIE MÓWIĘ,ŻE NIE,ALE W WAKACJE ŻEBY POPOŁUDNIU FILM DLA DZIECI
        KOSZTOWAŁ 10 ZŁOTYCH TO JEST LEKKA PRZESADA-NIE UWAZACIE?
      • Gość: Roan Re: OKSIR IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.05, 17:17
        • Gość: Roan A ja popieram swojego pana!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.05, 17:20
          Tylko żeby mnie nie wyciągał tak często w brzydką pogodę na spacer.
    • Gość: wojtus Re: OKSIR IP: 193.19.104.* 13.08.05, 12:11
      Po pierwsze: nie dyrektor, tylko kierownik.
      Po drugie: koncerty organizuje "dzial promocji i organizacji imprez", a
      filmy "zalatwia" osoba za to odpowiedzialna. Nie umiejszczajac roli nowego
      kierownika, wspomnianymi dzialaniami zajmuja sie te same osoby, ktore zajmowaly
      sie tym zanim p. R. Dworakowski objal to stanowisko. Kierownik OKSiR nie jest
      od tego zeby sciagac filmy czy wykonawcow na koncerty. Kierownik jest po prostu
      managerem zespolu OKSiR.
      A dobre filmy i koncerty - to po prostu kwestia pieniedzy, a nie sadze, zeby
      nowy kierownik byl sponsorem instytucji, ktora zarzadza. A skad na to wszystko
      ida pieniadze? Domysl sie. :)
      • Gość: ChenrykCh. Re: OKSIR IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.05, 17:38
        Niech nikt nie narzeka przecież pieniądze nie idą od niezadowolonych .Ja tam
        uważam że jest całkiem dobrze.Co roku przecież w licznych konkursach wzgrywają
        Ci co zawsze a koleżanki instruktorki poprawiają swoje umiejętności karciane i
        językowe.Teraz też parę złotych wpadnie za ogłoszenia i plakaty na
        słupach.Wiadomo 10zł za bilet trzeba zapłacić ale dystrybutor nie pyta kiedy
        film pójdzie .Moja społeczna inicjatywa jest taka że jak kogoś nie stać to może
        przyjść grabić liście w amfiteatrze i za okazaniem udziału społecznego będzie
        wpuszczony na film.
        • Gość: ArielS Re: OKSIR IP: *.stk.pl / 83.238.71.* 14.08.05, 11:40
          Roanie ujawnij się kim jesteś:)
        • cobraswiecie Re: OKSIR 14.08.05, 13:39
          He dobrze.Jest znakomicie.To co było w Świeciu przez ostatnie kilka lat jest do pozazdroszczenia przez inne wieksze miasta.Oby tak dalej a nie bedzie tu jechało:)lekką nudą:)
          • Gość: Świątuś Re: OKSIR IP: *.system / *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.05, 17:32
            na moje jest bardzo dobrze i choć ze Świecia nie jestem (ucze się tu) to wiem,
            że imprez jest sporo i ciekawe.. dla każdego coś miłgo!! Do władz! Niech tylko
            ktoś zabroni organizacji TSF to zmienie zdanie:P.. za mało jest tylko muzyki w
            dyskotekach, która odpowiadała by dużej ilości osób w mieście.. a dokładniej-
            nia ma dyski z muzą typowo dyskotekową, zawsze puszczą jakiś hh, który do
            dyskotek nawet na km się zbliżyć nie powinien.. heh ale dobrze, że nie
            mieszkamy w niemczech, bo tam na dyskach leci wszystko nawet metal!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka