Gość: tomek IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.05, 12:54 Dlaczego w Żabce sprzedaje się alkohol nieletnim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cobraswiecie Re: ŻABKA 21.08.05, 13:10 Najpierw napisz gdzie nie sprzedają?Zabka jest tylko teraz otwarta do 23 i znowu nie ma sklepu całodobowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ŻABKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 09:10 Rządzi pisze się przez "RZ" niedouczna młodzieży. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ziomalzeswiecia Re: ŻABKA 21.08.05, 23:31 i bardzo dobrze że sprzedają alkohol nieletnim bo gdzie bym kupował jak by mi tam nie sprzedawali? Chwała im za to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Modlicha Re: ŻABKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 19:12 Wnosze oficjalny protest, czyli nieletnim sprzedaja a mi nie ?! To sie teraz zdenerwowalam, wyszlam raz bez dowodu po % do zabki a tam dowod prosze ...no szlag mnie trafil a teraz jeszcze czytam ze Mlodziezy Polska moze sie tam zaopatrywac...zgroza...chociaz moze to ma swoje plusy moze mlodo wygladam ;D...ale i tak z tego stresu to zmarszczek dostane >;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jAA Re: ŻABKA IP: *.stk.pl / 83.238.71.* 22.08.05, 19:28 a Ty co... 18 latek własnie skonczyles ze taki protest hehe:D juz pewny ze sprzedadza...:/ oh.... egoista haaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Modlicha Re: ŻABKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 19:32 Jak juz to "skonczylas" analfabeto ;) No jasne ze egoistaka a co mi tam :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: ŻABKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 22:02 dobrze nie ma to jak komandos lub leśny dzban na blankuszu ajjj :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świątuś Re: Modlicha znów przestawia forumowiczów:P IP: *.system / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 22:48 ..heh no Modlicha, ledwo pełnoletność masz, a chcesz aby cię na starą pisali.. ciesz się, że nadal chcą od Ciebie dowodu, a teraz już możesz zaszpanować plastykiem z Twoją fotką:P.. ja tam z kupnem alkoholu nie miałem problemów.. w sumie zaczęłem go dość późno kupować ok. 16 lat.. ale tylko jedną wpadkę pamiętam: pewnego razu z Łepkiem (forumowicz) tak długo się pod sklepem kręciliśmy przed kupnem wina (made in USA.. czyli wszystko jasne jakiego), że facetka go nie sprzedała.. ach ta młodość.. nie wyobrażam sobie teraz kupować wina.. a do 18tki został tydzień :D Odpowiedz Link Zgłoś
cobraswiecie Re: Modlicha znów przestawia forumowiczów:P 22.08.05, 23:31 Coraz wiecej mlodziezy ponizej 18lat pije i kazdy to dobrze wie.Świat sie zmienia,,,cóż zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Modlicha Re: Modlicha znów przestawia forumowiczów:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 11:39 ŚWIATUSIU ja nikogo nie przestawiam :P a latek mam wiecej niz myslisz kiedy ja mialam osienastke to Ty po drabinie na dywan wchodziles...:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świątuś Re: Modlicha znów przestawia forumowiczów:P IP: *.system / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 12:05 ..heh po drabinie to często mi się zdarza wchodzić nawet bardzo (D 10W, DN 2,7) ale na dywan mi się nie zdarzyło.. a swoją drogą.. chodzisz przecież z Jagą do klasy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Modlicha znów przestawia forumowiczów:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 12:19 Modicha ty jestes 1969r? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Modlicha Re: Modlicha znów przestawia forumowiczów:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 12:25 to 69 to jakasa aluzja ? nie az tak stara nie jestem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Modlicha Re: Modlicha znów przestawia forumowiczów:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 12:23 Znac Jage a chodzic z nia do klasy to inna sprawa :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świątuś Re: Modlicha znów przestawia forumowiczów:P IP: *.system / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 12:53 ..a to przepraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
cobraswiecie Re: Modlicha znów przestawia forumowiczów:P 24.08.05, 04:17 Niezły temacior:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: Modlicha znów przestawia forumowiczów:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 16:55 Tak narzekacie na innych forumowiczow i brak moderatora, a sami piszecie nie na temat, co na kazdym normalnym forum zostaloby ukarane ostrzezeniem i usunieciem postow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Modlicha Re: Modlicha znów przestawia forumowiczów:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 19:23 Masz racje sprawiedliwy na kazdym NORMALNYM 4um :) Odpowiedz Link Zgłoś