moni54 17.11.05, 14:29 chcę zrobić kute meble, czy zna ktoś solidnego i niedrogiedo kowala? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szelest Re: szukam kowala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 22:12 Proponuję wyjechać lub zadzwonić - urząd bliżej Kościerzyny, byłem tam i widziałem czynne kuźnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śluszarz Re: szukam kowala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 22:21 koawl jest na emeryturze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poncz69 Re: szukam kowala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 19:32 Każdy z nas jest kowalem "wlasnego losu".I pamietaj koj żelazo puki gorące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodo KoooooWall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 09:38 jakiś czas temu funkcjonowała Metaloplastyka w Bysławiu (kierunek Tuchola, ok 25 km) ale jeżeli dobrze pamiętam w Przechowie, w sklepie spożywczym (na łuku, po lewej) jest Kwiaciarnia, i maja tam gotowe wyroby metaloplastyki, pewnie będą posiadać namiar na producentem , jeżeli nie to wyroby powinny posiadać logo firmy, a wtedy książka telefoniczna i juz masz kontakt......, pozdrawiam , miłego szukania... Odpowiedz Link Zgłoś
harlem74 Re: szukam kowala 12.01.06, 18:55 polecam się serdecznie, kowal we własnej osobie. biuro@krol-artur.com Odpowiedz Link Zgłoś