Gość: mala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 14:43 Co sądzicie o I LO? Dobra szkoła czy raczej trzymać się z daleka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nikdaklik Re: I LO IP: *.server.ntli.net 20.11.05, 17:01 hehe szkola byla niezla dopoki nie zaczela nia rzadzic aktualna dyrektor ktora zrownala to liceum do (albo i ponizej) poziomu reszty szkol w miescie, aktualnie chyba warto rozwazyc inne mozliwosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwen Re: I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 18:55 wyszedłem z tej szkoły w tym roku, mile wspomnienia, studiuję, szkoła the best, kadra the best, dyrektor the best Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świątuś Re: I LO IP: *.system / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 23:10 ..hmm szkoła jest piękna i wszystko jest super.. nie napisze źle, bo potem Pani Dyrektor dzielnie rozlicza złe słowa na szkołę więc chyba o nią dba, albo stara się coś ukryć.. heh nie no na luza to mi ona oblatuje.. kucie i kucie, ale pare wporzo ludzi się tam znajdzie ;) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny_Rotten Re: I LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 12:15 Coż, w tym roku zdałem maturę, teraz sobie "grzecznie" studiuję i z myślę, że ta szkoła była całkiem ok. Oczywiście jak w każdej szkole zdarzają się nauczyciele nie potrafiący za wiele nauczyć, ale są to pojedyncze jednostki:). Kto uczęszczał ten wie:) Tej szkoły nie trzeba się bać....:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remik Re: I LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 13:23 Mała, proponuję wskoczyć do szkoły i będziesz wiedziała wszystko. SDkoro jesteś ze świecia do wiesz co to za szkola, jak jest w innych liceach w swieciu. Nigdzie nie jest doskonale. Przekonasz się jak odwiedzisz poszczególne szkoly. Skąd takie zainteresowanie w listopadzie? Odpowiedz Link Zgłoś
grisch Re: I LO 21.11.05, 18:54 Nie ma to jak Rocznik 1998-2002 :) To Były Czasy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga82 Re: I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 08:30 ja też mile wspominam tą szkołę....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyza Re: I LO IP: *.sdm.am.gdynia.pl 22.11.05, 09:58 Stare dobre czasy 'czerwonego' juz dawno minely. Kiedys I LO mialo renome. A teraz... mysle ze nie ma wiekszej roznicy miedzy liceami w Swieciu. Pozdro dla rocznika 1999-2003 z ILO ;) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: I LO 22.11.05, 10:39 w 2002 jak wyszla elita to sie dobre czasy skonczyly i razem z nia renoma tej szkoly:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny_Rotten Re: I LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 12:59 Luzak, przyznaję ci rację, mimo tego, że dopiero niedawno wyszedłem z tej szkoły:-). Ludzie z waszego rocznika to naprawdę niezłe zakręty Odpowiedz Link Zgłoś
madziunia55 Re: I LO 24.11.05, 13:47 Jak służyć dobrą radą to KLO JEST THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Serio nie wierzycie?????sprawdzcie Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: I LO 24.11.05, 16:16 I LO bylo the best szczegolnie whisky rocznik 83:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otagi Re: I LO IP: 66.98.168.* 24.11.05, 17:31 Wiecie co... Chyba jednak w naszym powiecie jest to jeszcze "ogólniak" na najwyższym poziomie! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper23 Re: I LO 30.01.06, 18:48 EE tam najlepszy był rocznik 82 i wcześniejsze potem to było coraz gorzej. Jak się nie mylę to rocznik 84 i 85 to już była porażka (nie obrażając nikogo) no ale cóż tak bywa czasy się zmieniają. Ja bardzo dobrze wspominam tą szkołe no może oprócz Pani R. od Poslkiego :) jędza z niej była niezła:) ale dało się przeżyć teraz nie mam do niej żalu za te wszytskie jedynki które mi postawiła, widać było że się cieszyła jak mówiła mi ... siadaj pała no cóż ja też nie powiem żebym był smutny. Pozdrawiam wszystkich z rocznika 82 z I LO może niedługo jakiś zjazd zrobimy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 19:14 Ja jestem z rocznika 94-98. Kiedy to było?? wtedy to była renoma. Stara, mocna kadra i nauka, nauka...Jestem dumna, że chodziłam do Tej szkoły. Skończyłam wymarzone studia. A dzisiaj? Słyszałam (od znajomych),że jest kiepściutko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:44 Olka, a do ktorejklasy chodzilas? Bo ja tez z tego rocznika jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: zanim skrytykujesz porostu odwiedź szkołę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 19:28 zapraszam, jest jak w wielu szkołach w Polce uczymy się nasi porzednicy studiują , wiele się zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: zanim skrytykujesz porostu odwiedź szkołę 24.11.05, 22:39 wszystko sie zmienia ale nei weim czy w tym kraju idzie to we wlasciwym kierunku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jm3000 Re: zanim skrytykujesz porostu odwiedź szkołę 01.02.06, 12:54 a ja tam myśle że dopiero po roczniku '84 ta szkoła zaczęła obniżać swoje loty. To już nie to samo co pare lat temu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyza Re: ILO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 13:37 ja tez uwazam ze '84 byl ostatnim normalnym rocznikiem, kiedys ludziom zalezalo zeby miec dobry start w zyciu, starali sie, nie szli na latwizne, a teraz... to co sie dzieje z mlodzieza jest po prostu smieszne (a moze nawet tragiczne ?!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżasti Re: I LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 14:02 P O Z D R Ó W K O D L A C A Ł E G O R O C Z N I K A 82 Z C Z E R W O N E G O !!! Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: I LO 01.02.06, 14:12 lata swietnosci ta szkola skonczyla jak wyszedl rocznik 82 i 83 reszta za nami to pipiduly byly i zwalily ta szkole na psy zreszta tak chyba jest w calej polsce ze coraz gorsza jest ta mlodziez:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łepek Re: I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 17:20 Śmiać mi się chce jak czytam wasze wypowiedzi....kujonki!!! Może ludzie teraz sa po prostu normalniejsi. Szkoła ogólnie ujdzie...tylko szkoda że jest "najbrudniejsza" ze wszystkich w Świeciu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski Re: I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 18:32 Jak po studniówce-są gdzieś zdjęcia,jeżeli tak to gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyrektor Re: I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 19:42 Puknij sie w Łepek.... Najbrudniejsza CI powie... Pajac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łepek Re: I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 21:27 A dotarło do Ciebie o co mi naprawdę chodziło? bo jeśli tak to jestem z tego bardzo rad....heh! (i mam oczywiście rację, sporo ludzi podziela moje poglądy na ten temat, a ubliżanie mi nie robi na mnie wielkiego wrażenia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma Re: nie podszywaj sie pod kogoś kim nie jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 05:19 zajmijcie się własnymi sprawami ty łepek i tobie podobni. Brudne charaktery, tylko mącić potraficie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LenferDook Re: nie podszywaj sie pod kogoś kim nie jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 12:11 komus tu ssie chyba w bańce przestawilo i zapomial ze najlepszy rocznik w tej szkole to oprocz 84` oczywiscie 85` i koniec tematu Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: nie podszywaj sie pod kogoś kim nie jesteś 10.02.06, 15:29 dobre to sa whiskacze z rocznika 84 i 85 polecam;)) Odpowiedz Link Zgłoś
elias26 Re: nie podszywaj sie pod kogoś kim nie jesteś 11.02.06, 18:31 Wole Winka rocznik środa :) ________________________________________________________________________ Date: Friday, Feb. 3, 2006 Arena: Continental Airlines Arena EAST RUTHERFORD, N.J. (AP) Odpowiedz Link Zgłoś