Gość: LenferDook IP: *.wszib.poznan.pl 31.05.06, 13:24 żal mi postawy polaczkow w meczu z kolumbia ,ale to co zrobili kibice przerasta wszystko,to byla banda gburów a nie prawdziwi kibice wstyd mi elo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: młody Re: Gdzie kibice ???!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 20:27 Nie masz racji! Kibice wyrazili desaprobatę dla trenera - idioty Janasa!? Polska to nie Holandia czy Francja, aby rezygnować z wybitnych piłkarzy. Dudek i Frankowski to perły Polskiej piłki nożnej, tylko taki debil, innego określenia nie znajduje nie pojmuje tego. Frankowski załatwił mu awans swoimi 7 bramkami i asystami. A Janas zostawia go w domu i bzdury plecie o formie. Jak grali jego pupile?! Jestem za Rasiakiem, ale on jest dobry z Niedzielanem czy Frankowskim. Szczerze żal mi Kuszczaka, TO DOBRY BRAMKARZ! Przyszłość przed nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do młody Re: Gdzie kibice ???!1 IP: 87.204.101.* 01.06.06, 10:17 młody co ty pie..sz !! fakt frankowski jest dobry ale nie teraz brak mu skutecznosci jaką mniał w trakcie eliminacji oni jada na najwazniejsza impreze piłkarską i tam nie bierze sie ludzi za zasługi lecz za forme w jakiej teraz sie prezentuja!! a franek juz od prawie 4-5 miesiecy cieniuje i po co miał jechac na mistrzostwa!! jezeli chodzi o dudka mógł go wziąc janas ale na 3 bramkaża!!! i nie pisz ze janas jest idiotą nawet nie znasz tego człowieka to nie oceniaj go jaki on jest!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: player Re: Gdzie kibice ???!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 14:39 na moje to mogl wziasc ich chociaz na ławe i wpuscic franka chociaz na ostatnie minuty.a co do kiboli to brak słow.nie powinno sie tak dolowac pilkarzy przed taka impreza chociaz beda mieli swoje "5"min zeby uratowac wizerunek polskiej pilki.wszystko wyjdzie w praniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LenferDook Re: Gdzie kibice ???!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 15:35 do młody: stary poczekaj do mundialu a potem oceniaj wiare kibic zawsze ma i zawsze jest ze swoja druzyna zwlaszcza jezeli to reprezentacja narodowa,jestes zalosny ;] Odpowiedz Link Zgłoś