Dodaj do ulubionych

Gdzie kibice ???!1

IP: *.wszib.poznan.pl 31.05.06, 13:24
żal mi postawy polaczkow w meczu z kolumbia ,ale to co zrobili kibice
przerasta wszystko,to byla banda gburów a nie prawdziwi kibice wstyd mi elo
Obserwuj wątek
    • Gość: młody Re: Gdzie kibice ???!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 20:27
      Nie masz racji! Kibice wyrazili desaprobatę dla trenera - idioty Janasa!? Polska to nie Holandia czy Francja, aby rezygnować z wybitnych piłkarzy. Dudek i Frankowski to perły Polskiej piłki nożnej, tylko taki debil, innego określenia nie znajduje nie pojmuje tego. Frankowski załatwił mu awans swoimi 7 bramkami i asystami. A Janas zostawia go w domu i bzdury plecie o formie. Jak grali jego pupile?! Jestem za Rasiakiem, ale on jest dobry z Niedzielanem czy Frankowskim. Szczerze żal mi Kuszczaka, TO DOBRY BRAMKARZ! Przyszłość przed nim.
      • Gość: do młody Re: Gdzie kibice ???!1 IP: 87.204.101.* 01.06.06, 10:17
        młody co ty pie..sz !! fakt frankowski jest dobry ale nie teraz brak mu
        skutecznosci jaką mniał w trakcie eliminacji oni jada na najwazniejsza impreze
        piłkarską i tam nie bierze sie ludzi za zasługi lecz za forme w jakiej teraz
        sie prezentuja!! a franek juz od prawie 4-5 miesiecy cieniuje i po co miał
        jechac na mistrzostwa!! jezeli chodzi o dudka mógł go wziąc janas ale na 3
        bramkaża!!! i nie pisz ze janas jest idiotą nawet nie znasz tego człowieka to
        nie oceniaj go jaki on jest!!!!
        • Gość: player Re: Gdzie kibice ???!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 14:39
          na moje to mogl wziasc ich chociaz na ławe i wpuscic franka chociaz na ostatnie
          minuty.a co do kiboli to brak słow.nie powinno sie tak dolowac pilkarzy przed
          taka impreza chociaz beda mieli swoje "5"min zeby uratowac wizerunek polskiej
          pilki.wszystko wyjdzie w praniu...
          • Gość: LenferDook Re: Gdzie kibice ???!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 15:35
            do młody: stary poczekaj do mundialu a potem oceniaj wiare kibic zawsze ma i
            zawsze jest ze swoja druzyna zwlaszcza jezeli to reprezentacja narodowa,jestes
            zalosny ;]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka