IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 19:55
Proszę o wyniki?
Obserwuj wątek
    • Gość: pajacyk Re: Jak WDA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 20:00
      "Wyśmienicie?!" Tylko 2:0 przegrała. Serock awans. Pogrzeby na wdzie dosłownie i w przenośni. Jakiś piłkarz miał pogrzeb. Jak dobrze zrozumiałem śp. Franciszek Graczyk. Kiedy grał we Wdzie?
      • Gość: kibic02 Re: Jak WDA? IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.06, 20:20
        jeśli dobrze zrozumiałem , to grał w latach 50,60 - a na Wdzie był dziś pogrzeb - podobnie jak przed rokiem - Wda dostała ze Zdrojem 1:5 i Ciechocinek po tym meczu świętował awans, dziś świętuje Serock awans do IV ligi, bo Kowalewo przegrało z Wisłą Nowe 1:2, a Wdę może uratować cud, bo dziś Grom Więcbork wygrałz Sicienkiem 2:1 i ma tyle samo punktów co Wda (28) ale do rzegrania jeden mecz więcej - mam nadzieję że Serock zagra uczciwie i podobnie jak dziś postara się o trzy punkty (chociaż jest bardzo możliwe że po awansie mogą się nie wysilać i puścić ten mecz szczególnie że to powtórka z rozrywki) - niestety przzez te pół roku zarząd kontynuuje politykę nieudolności poprzedników - chyba o to chodziło wszystkim tym, co stoją u władzy, żeby pies z kulawą nogą nie interesował się piłką w Świeciu. Panowie z zarządu co zrobiliście żeby drużyna grała lepiej, były jakieś wzmocnienia - ludzie nawet za darmo już nie przychodzą, jak dzieciaki mają się interesować piłką jak widzą taką grę, od kogo mają się uczyć - widać że młodzi się cofają w rozwoju - co zrobił dzisiaj Olszewski? Wszedł na boisko i złapał głupie dwie żółte kartki - nie pokazał dosłownie nic - może lepiej dać sobie spokój - może powołajcie drużynę żeńską, przynajmniej będzie jakieś nowum, po co szkolić dzieciaków jak i tak później będą kopać na boiskach A klasy i B klasy - albo pójdą grać na wiochę bo tam będzie IV i V liga - po co braliście się za to, czego nie potraficie robić, siedzieć na stołku każdy potrafi. I co w A klasie komentatora też będziecie mieli? Najpierw wychowajcie porządnych zawodników, bo szkoda tylko tych głośników na ten komentarz
        • Gość: wściekły Re: Jak WDA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 20:58
          Działaczy pokroju Trajdera kierownika drużyny z IV i V ligi a ponoś teraz Wielkiego Pana na stołku Kierownictwa Klubu, wypada rozliczyć z głupoty!! oraz bezmyślności!!
          Ten Pan gorzej rządzi piłką niż były prezes Pan Komasiński. Kto rozbił jesienny zespół? Kto dał władze Trochowskiemu ,który nie sprawdził się w Laskowicach, Bukowcu,czy naszym Strażaku. Jak teraz gra Suli? Lonser? i inni.A jego nabytki co dobrze kopnąć piłki nie umieją. Niech odejdą nieudacznicy przyspawani do stołków.
    • Gość: zorin Re: Jak WDA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 00:30
      Szkoda czasu na bawienie się w rozliczanie! Działaczy typu pana Trajdera,Kowalskiego, Kuczyńskiego,Trochowskiego. Raz na zawsze, odsunąć ich od dorosłej piłki. Niech zajmą się nauczaniem początkowym. Niech nie psują i niech przestaną niszczyć Wdę. Ona odrodzi się jak znikną znachorzy typu tych działaczy.
    • Gość: do końca z Wdą Re: Jak WDA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 13:25
      taaa a Wy dalej cfaniakujcie.. Tacy mądrzy to na boisko i pokażcie na co Was
      stać. Nie chce nikogo obrazać ale bez przesady. Ciekawe dlaczego nikogo z
      rezewy sie nie wpuści na boisko tylko non stop te same niezmienione składy. Ja
      tam życze im jak najlepiej żal mi tylko C klasy która powinna świecić
      przykładem dla teoretycznie "lepszych" od siebie.
      • Gość: player Re: Jak WDA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 19:46
        szanse teoretyczne jeszcze sa.wiec przestancie grzebac za zycia.lepiej pomyslcie
        co by tu zrobic zeby odrodzic nasz klub.
        • Gość: swq Re: Jak WDA? IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.06, 21:24
          widziałem dziś C klasę - bramkarz strzela w swojego obrońcę i piłka wpada do bramki i Czarni wygrywają 3:2, a jeden z piłkarzy Wdy sam na sam z trzech metrów w same ręce bramkarza
          • Gość: pik Re: Jak WDA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 21:41
            płyneła, płynie i bedzie płynąć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka