Gość: monk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:34 Jak ktos zna to prosze wypisywac tytuly:PP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rozkosz Re: Czy ktos zna fajne techno?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 18:17 Akcent - Gwiazda Skaner - Don Juan Bayer Full - Majteczki w kropeczki Avanti - Dwa Jabłuszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świątuś Re: Czy ktos zna fajne techno?? IP: *.system / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 19:09 Hej znawcy.. fajne techno to weź coś ze Scootera, bo to komercja :) Coś z Dancu.. Mandaryna :) Coś z House.. Bob Sinclar polecam Coś z Trancu.. Polecam: CJ Stone Cosmic Gate Armin Van Buuren Blank & Jones Tiesto PVD MVL Marco V Marcel Woods Svenson Johan Gielen Kyau Vs Albert 4 Strings G-Spott Ronski Speed Smith & Pledger Randy Katana Jochen Miller Menno De Jong Way Out West Stoneface & Terminal Kai Tracid Darude Sammy ..tylko heheh co Tobie się spodoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Czy ktos zna fajne techno?? IP: *.stk-net.pl 25.07.06, 23:12 Nastepny Burak co słucha "techno" ku*wa jak mi jest was zal teknomaniacy...najpierw naucz sie odróżniać gatunki muzyczne a potem pytaj o tytuły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do tego powyzej Re: Czy ktos zna fajne techno?? IP: 83.238.147.* 21.10.06, 22:58 a ty co ?? punk , skate , brudas , ze tak technomaniaków nie lubisz ?? ... jak brudas .. to sie nie odzywaj , bo to gorsze niz .... hu* wie co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Czy ktos zna fajne techno?? IP: *.stk-net.pl 22.10.06, 09:44 Nie! ja wiem czego słucham :) i napewno nie nazywam tego techno! nie jestem brudasem...slucham trance:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcelinio666 Re: Czy ktos zna fajne techno?? IP: 80.50.52.* 24.10.06, 10:00 Czy zna ktoś fajne techno???? Tylko czy tobie tak naprawdę chodzi o ten gatunek muzyki...Bo to co leci w Kokocku i np. W Stokrotce to jest Trance.... Odpowiedz Link Zgłoś
elias26 Re: Czy ktos zna fajne techno?? 26.10.06, 19:50 Mi sie podobaja sety z radia puredj (www.puredj.com) oraz wiekszosc setow ASOT... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Czy ktos zna fajne techno?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 20:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Czy ktos zna fajne techno?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 20:45 Techno jest do bani .Tu sa lepsze sety elektroniczne 64.157.15.66/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świątuś Re: Czy ktos zna fajne techno?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 00:35 Zgadzam się, że techno jest do bani, a z Trancem w stoci nigdy się na większą skalę nie spotkałem. Polecam jeszcze raz muzę: Ronski Speed Kyau VS Albert Armin Van Buuren Above And Beyend Johan Gielen a z Polski.. Tiddey Matys Max Dave Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Czy ktos zna fajne techno?? IP: *.server.ntli.net 28.10.06, 00:59 Uwielbiam Trance. Czy ktoś mogłby mi podac pare sprawdzonych tytułów z wykonawca? Ułatwi mi to szukanie muzy w necie. Z góry dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świątuś Re: Czy ktos zna fajne techno?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 09:56 Śmiało mogę polecić każdy kawałek z tych wykonawców: 4 Strings Angeli & Nelson Armin Van Buuren Blank & Jones Carlo Resort CJ STONE Cosmic Gate DJ. Jean DJ. KC DJ. Matys DJ. Shog DJ. Tatana DJ. Tiesto E- Craig Ernesto vs Bastian Filterheadz Fred Baker G-Spott Jochen Miller Johan Gielen John Marks Joi Kitikonti Kai Tracid Kyau Vs Albert Marcel Woods Marco V Marc Van Linden Mauro Picotto Nu Nrg Scoott Mac Paul Oekenfold Paul Van Dyk Randy Katana Rank 1 Ron Van Den Beuken Ronski Speed Sam Sharp Shy Brothers Steve Murano Svenson Westbam Yomanda a także: Eddie Halliwel Above & Beyend DJ Sammy Pozdro!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: music:) Re: Czy ktos zna fajne techno?? IP: *.stk-net.pl 28.10.06, 10:35 To kilka kawałków ode mnie, nie tylko tranceowych: * mike koglin vs. mark pledger ultraviolet (phatjak remix) * Avalon - Circa (Thomas Bronzwaer Main Mix) * blank and jones - sound of machines * kyau and albert-are you fine (markus schulz remix) * Emjay And The Atari Babies - Real High (Ak47 Remix) * Modulation - White Flame (Original Mix) * Re-Locate feat. M.I.D.O.R. - Alcatraz (Original Mix) * Roger Sanchez feat Lisa Pure - Lost (Tom Novy RMX Final Vox) * Ronski Speed - The Space We Are (Original Vocal Mix) * nico parisi vs erik hubo- metro * 4 Strings- Mainline (Original Mix) * Activa - Airflow (Mac Zimms Remix) * F.L.A.M.E. feat Olga - Sensation (vocal mix) * T4L-maximus * Cosmic gate- should have known * Aalto- 5 (Super 8 & POS pres. Aalto - 5) * John O'Callaghan & Bryan Kearney - Exactly * Nitrous oxide pres redmoon - cumulus (original version) * Nu Nrg- Last Experience (Guiseppe Ottaviani Remix) Nie wszystkie są nowe ale wpadają w ucho :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świątuś Re: Czy ktos zna fajne techno?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 11:50 No widze, że jednak są konkretni ludzi na tym forum ;) pozdro music Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Czy ktos zna fajne techno?? IP: *.server.ntli.net 28.10.06, 12:58 Dzięki chłopaki - własnie tego szukałam :):):):):) pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: music:) Re: Czy ktos zna fajne techno?? IP: *.stk-net.pl 28.10.06, 13:57 No witu my sie już znamy hehe CSW AMNEZJA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świątuś Re: Czy ktos zna fajne techno?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 22:02 Juras :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: music:) Re: Czy ktos zna fajne techno?? IP: *.stk-net.pl 29.10.06, 22:25 tak :) Odpowiedz Link Zgłoś