IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 17:34
Co myślicie o tegorocznych Kandydatach do Rad??? Widziałam że startują młodzi
kandydaci - może warto byłoby ich poprzeć byśmy mieli swój młody głos w
polityce...
Obserwuj wątek
    • Gość: Marysia Re: KaNdYdAcI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 17:55
      Na lekcji nauczyciel czytał nam wszystkie listy kandydatów , najmłodszy jest
      Błażej Chmiel mój kumpel glosujcie na niego to fajny gość
      • Gość: JUPI Re: KaNdYdAcI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 20:58
        bŁAŻEJ JESTEŚMY Z TOBĄ
    • Gość: gosc Re: KaNdYdAcI IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.06, 22:21
      gdzie możną taka listę kandydatów w całości przeczytac?
      pozdrawiam
      • Gość: JUPI Re: KaNdYdAcI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 22:58
        Na stronach pkw wybory samorządowe
        • Gość: obywatel Re: KaNdYdAcI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 09:38
          Myślę ,że trzeba popierac ludzi młodych ale i takich co bez interesu własnego
          chcą coś dac dla miasta. Ci którzy byli radnymi pare kadencji powinni9 odejsc .
          Mój kandydat to Leszek Piotrowski oddany dla sportu nie dla pieniędzy bo za
          własne pieniądze tworzył boks w Świeciu. Teraz znany na świecie jako trener
          boksu.Tak niezauważany , ale promuje Świecie więcej niż wszystkie szumne
          programy Rady Miasta. Pracuje cicho bez rozgłosu ale skutecznie. A takich
          skutecznych nam trzeba a nie takich co biją pianę a efektów niewiele.
          • Gość: Banias Re: KaNdYdAcI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 09:42
            Popierając Piotrowskiego Obywatelu chyba go nie znasz , wiele zrobił ale w
            innej dziedzinie - przypomnij sobie wiesz o czy mówię
            • Gość: May Re: KaNdYdAcI IP: *.stk-net.pl 23.10.06, 11:44
              Do Baniasa LESZAK PIUOTROWSKI Jest WSPANIALY i tylko on zasluguje na poparcie.Nie wiem o czym myslisz.Mieszkam w jego kamienicy i wiem jak troszczy sie o ich mieszkancow.
              • Gość: o kuwa Re: KaNdYdAcI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 16:41
                albo mi sie wydawało albo na liscie widziałem pana piotra sz.?ale jajca...
                • elias26 Re: KaNdYdAcI 23.10.06, 19:58
                  dobrze widziales, tez bylem w szoku
                  • Gość: xxx Re: KaNdYdAcI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 11:52
                    Ciekawe
                    • Gość: xyz Re: KaNdYdAcI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 16:41
                      jaka jest strona z kandydatami?
                      • Gość: (-) Re: KaNdYdAcI IP: 87.204.101.* 24.10.06, 18:50
                        Gdzie mozna znaleźć listy wyborcze z nazwiskami kandydatow poszczegolnych
                        komitetow ?
                        • Gość: takisam Re: KaNdYdAcI IP: *.stk-net.pl 26.10.06, 12:28
                          np. tutaj: http:\\naszeswiecie.org

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka