Gość: asiuuula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 17:34 Co myślicie o tegorocznych Kandydatach do Rad??? Widziałam że startują młodzi kandydaci - może warto byłoby ich poprzeć byśmy mieli swój młody głos w polityce... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marysia Re: KaNdYdAcI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 17:55 Na lekcji nauczyciel czytał nam wszystkie listy kandydatów , najmłodszy jest Błażej Chmiel mój kumpel glosujcie na niego to fajny gość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUPI Re: KaNdYdAcI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 20:58 bŁAŻEJ JESTEŚMY Z TOBĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: KaNdYdAcI IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.06, 22:21 gdzie możną taka listę kandydatów w całości przeczytac? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUPI Re: KaNdYdAcI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 22:58 Na stronach pkw wybory samorządowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: KaNdYdAcI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 09:38 Myślę ,że trzeba popierac ludzi młodych ale i takich co bez interesu własnego chcą coś dac dla miasta. Ci którzy byli radnymi pare kadencji powinni9 odejsc . Mój kandydat to Leszek Piotrowski oddany dla sportu nie dla pieniędzy bo za własne pieniądze tworzył boks w Świeciu. Teraz znany na świecie jako trener boksu.Tak niezauważany , ale promuje Świecie więcej niż wszystkie szumne programy Rady Miasta. Pracuje cicho bez rozgłosu ale skutecznie. A takich skutecznych nam trzeba a nie takich co biją pianę a efektów niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banias Re: KaNdYdAcI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 09:42 Popierając Piotrowskiego Obywatelu chyba go nie znasz , wiele zrobił ale w innej dziedzinie - przypomnij sobie wiesz o czy mówię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: May Re: KaNdYdAcI IP: *.stk-net.pl 23.10.06, 11:44 Do Baniasa LESZAK PIUOTROWSKI Jest WSPANIALY i tylko on zasluguje na poparcie.Nie wiem o czym myslisz.Mieszkam w jego kamienicy i wiem jak troszczy sie o ich mieszkancow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o kuwa Re: KaNdYdAcI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 16:41 albo mi sie wydawało albo na liscie widziałem pana piotra sz.?ale jajca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: KaNdYdAcI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 16:41 jaka jest strona z kandydatami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (-) Re: KaNdYdAcI IP: 87.204.101.* 24.10.06, 18:50 Gdzie mozna znaleźć listy wyborcze z nazwiskami kandydatow poszczegolnych komitetow ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takisam Re: KaNdYdAcI IP: *.stk-net.pl 26.10.06, 12:28 np. tutaj: http:\\naszeswiecie.org Odpowiedz Link Zgłoś