Dodaj do ulubionych

Impreza Dj'ska

23.10.06, 15:35
Jestem Dj'em. Mieszkam w okolicach Świecia. Czy jest szansa zrobienia jakiejś
imprezy żeby można było pograć w Świeciu? Bo w Stokrotce to popelina...Tam
gra jakiś stary pierdziel. A właściciel nigdy nie zaprosił nawet jakiegoś
Dj'a, a myślę,że jakby poszedł przykładem (chociaż minimalnym) Kokocka to
Klubowe Świecie by troszkę odżyło...A tak wkółko monotonia...
Obserwuj wątek
    • Gość: !!!! Re: Impreza Dj'ska IP: *.stk-net.pl 23.10.06, 16:45
      a jaką muzykę grasz? bo jak troche ambitniejszą niż frajerzy ze
      świeckich "dyskotek" to lepiej sobie odpuśc bo w tym zadupiu mało kto potrafi
      sie bawic przy ambitnej muzyce :(
      • Gość: Marcelinio666 Re: Impreza Dj'ska IP: 80.50.52.* 24.10.06, 08:06
        Gram Trance, ale razcej ten niekomercyjny, więc Stokrotkowiczom ciężko byłoby
        dogodzić...
        • Gość: !!!! Re: Impreza Dj'ska IP: *.stk-net.pl 24.10.06, 09:20
          Stokrotkowicze to nawet nie wiedzą co to jest Trance hehe a na te komercyjne
          gó.. która graja w tej melinie mowia Techno:P
          • Gość: Marcelinio666 Re: Impreza Dj'ska IP: 80.50.52.* 24.10.06, 09:52
            No właśnie. Oni nie odróżniają Trance'u od Techno. Jeśli już leci w Stokrotce
            tzw."techniawa" to jest to trance. Bo jakby Dj zapuścił czysty kawałeg z
            gatunku muzyki Techno to parkiet pewno byłby pusty....
            • Gość: !!!!!!!! Re: Impreza Dj'ska IP: *.stk-net.pl 24.10.06, 13:33
              takie jest Świecie...jak już sie bawić przy porządnej muzyce to nie tu...a w
              stoci to rzadko trance leci, jak już to club i dance, niekiedy zdarzy sie,
              że 'DJ' (hehe) póści tranceowy kawałek ale bardzo komercyjny :/
    • Gość: dj Re: Impreza Dj'ska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 14:30
      stary w Świeciu nie masz szans zagrać . wiem coś o tym. a w stoci już wogóle
      • Gość: Marcelinio666 Re: Impreza Dj'ska IP: 80.50.52.* 24.10.06, 14:55
        W Stokrotce wcale nie miałbym ochoty zagrać...Grałem kiedyś w Megicu k.BP ale
        mało ludzi, czyli atmosfera teżz d... Za to w Trójmieście i Poznaniu to jest
        odlot. Ale jeździć taki kawał tyle tylko po to żeby walnąć 2 sety??? Fakt
        Świecie nigdy pod tym względem nie było otwarte dla dj'ów
        • Gość: xxx Re: Impreza Dj'ska IP: 87.204.102.* 24.10.06, 17:23
          heheheheh ty chyba jestes z bukowca co? jesli to ty to znam twoj poziom grania
          i umiejetnosci, w stoci nie zagrasz na 100% i nie chcij tam grac mozesz w sowie
          sprobowac bo matys gra od czasu do czasu taka muze a jak nei to tylko bydzi ci
          zostaje
          • Gość: Marcelinio666 Re: Impreza Dj'ska IP: 80.50.52.* 25.10.06, 08:23
            Nie jestem z Bukowca. W stokrotce nawet nie miałbym zamiaru grać.A co do
            Bydgoszcy to też popelina.
            • Gość: Gość Re: Impreza Dj'ska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 11:16
              Każdy z was i tak gra komercje wypisujecie tu jakies bzdury.Lepiej napiszcie o
              swoich osiągnięciach.Graliście już na jakiejś dużej imprezie założe sie że
              nie.Ja nie jestem Dj ale o was jakoś nigdzie nie słyszałem także krytykę
              zostawcie komu innemu.
              • Gość: marcelinio666 Re: Impreza Dj'ska IP: 80.50.52.* 25.10.06, 11:29
                Komercja??? Czy wg Ciebie:
                Dj Scot Project
                Yoji Biomehanika
                Dj Wag
                Warmduscher
                A.S.Y.S itp.
                to komercja???
                Wiele osób nawet nie wie kto to jest. Ja nie muszę grać na jakiś wielkich
                imprezach i dodatkowo siętym chwalić. Gram dla siebie bo to moje hobby. A piszę
                o tym problemie, bo w Świeciu po za nędznym Tsf nic nie ma....
                • Gość: Gość Re: Impreza Dj'ska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 11:40
                  Pisałem ze nie jestem Dj i sie na tym nie znam.Ale podam ci przyklad:grasz np.
                  w stoci.Ludzi pelna sala,leci Przczólka Maja zaczynasz grać swoje kawalki nikt
                  sie nie bawi bo tego nie znaja przychdzi szef i dostajesz zjeby ze impreza sie
                  sypie.Wiec po co im to jak oni lubia ta zasraną przczólke.Najlepszym kryterium
                  sa zawsze ludzie dlatego na wiekszych dyskotekach sa po dwie a nawet trzy sale
                  bo wszystkim nie dogodzisz.
                  • Gość: !!!! Re: Impreza Dj'ska IP: *.stk-net.pl 25.10.06, 14:34
                    No ja napewno gdybym miał wybrac miedzy graniem muzyki komercyjnej albo nie
                    branie wcale to wybrałbym to 2 bo nie bede robił czegoś czego nie lubie! Są
                    takrze dyskoteki na w których jest tylko jedna sala na której nie kraja
                    komercji i ludzie też sie bawią! To zależy od miejsca, w świeciu ludzie są
                    przyzwyczajeni do muzyki komercyjnej i tego sie nie zmieni!
              • Gość: dj Re: Impreza Dj'ska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 15:21
                Moim zdaniem to dobry DJ niepowiniejn grac jednego gatunku muzyki lecz powinien
                umiec dobrać ja do wieku sytylu oraz predyspozycji osób które sie bawią na
                jego parkiecie.. Tak jak ktos juz powiedział czasami w świeckim klubie "Sowa"
                mozna usłyszac cos innego inny styl inne brzmienia oczywiście nie zawsze lecz
                cos jest. A nie trudno mysle by było zrobić jakas impreze tylko znajdzcie ludzi
                którzy by sie tam bawili i zeby to niebyły jednostki.A stokrotki i inne tego
                rodzaju masówki to sa dyskoteki komercyjne i tam sie idzie na ilosc nie na
                jakosc..
                • Gość: Świątuś Re: Impreza Dj'ska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 00:49
                  Gó.. prawda, że dobry dj powinien grać każdy rodzaj muzyki! Grasz trance to
                  grasz trance, house to house, a nie mixujesz.. wskaż mi chodź jednego dobrego i
                  znanego dj, który gra wszystko? W Świeciu nie ma i nie będzie dobrej dyskoteki i
                  racja, że to przez publikę..

Teraz konkretnie do Marcelinio!

Słuchaj, znam z listy dj, których wymieniłeś tylko Scott Project i nie uważam go
                  za zbyt dobrego dj.. dla mnie zawsze kojarzył się z komercją.. a pozostałych,
                  których wymieniłeś to nie znajdziesz nawet w Pozaniu 500 osób, którzy chcieli
                  bawić by się przy ich muzie. Wierz mi, że mam pojęcie o tym co pisze i też
                  kiedyś miałem zapędy na dj'ke, a w elektronice siedze ładnych pare lat. Mam swój
                  gatunek muzy, który mi odpowiada, chodzi o trance, future trance, techtrance.
                  Moi ulubieńcy to Ronski Speed, AvB, MvL, RvDB, KvsA oraz Gielen, Svenson etc..

Mogę wiele pomóc w twej karierze, bo znam osobiście grupę ludzi tworzącą wortal
                  muzyczny i organizujących imprezy w WLKP. Jeśli chcesz się pokazać i zacząć
                  karierę na scenie klubowej WLKP oraz Polski to odezwij się na GG 4916094.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka