Dodaj do ulubionych

dobry ZESPÓŁ na wesele

IP: *.stk-net.pl 15.03.07, 17:36
ludziska mozecie polecic jakis super zespol na wesele. najlepiej z numerami
telefonow i cenami
Obserwuj wątek
    • Gość: agnes Re: dobry ZESPÓŁ na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 17:39
      hej!!!bardzo fajny zespól jest z gruczna czyli graja 2 chlopaków,maja swoj
      sprzęt,piekne głosy i umieja rozruszac gośći weselnych
      • Gość: gość Re: dobry ZESPÓŁ na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 17:53
        Agnes, zgadzam sie z tobą , byłam kilkakrotnie na imprezach i weselach na
        których własnie grał zespół z Gruczna, i moge powiedzieć że było super, super.
        • Gość: artur Re: dobry ZESPÓŁ na wesele IP: *.stk-net.pl 16.03.07, 11:19
          a macie jakies namiary na ten zespol, nazwa , cena , telefon. Z góry dziekuje
          • Gość: Kika Re: dobry ZESPÓŁ na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 16:36
            Polecam KONTAKT z Przechowa w zespole są Mariusz i Natalia, suuuppperr, spiesz
            się tylko, bo mają już dużo rezerwacji
    • Gość: zybi Re: dobry ZESPÓŁ na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 18:15
      a ja polecam zespol Rewers z chelmzy. bardzo dobrze graja z woklaistka, ktora
      dodatkowo gra na saksofonie!!
      • Gość: ak Re: dobry ZESPÓŁ na wesele IP: *.chello.pl 23.03.07, 22:06
        ...saksofonie terenowym :))))
        • Gość: Gaglewski Re: dobry ZESPÓŁ na wesele IP: *.st.vc.shawcable.net 23.03.07, 22:14
          Ja polecam nasz zespol -MONGOLY-
          • Gość: Agniecha Re: dobry ZESPÓŁ na wesele IP: *.stk-net.pl 24.03.07, 20:20
            najlepszy zespół to z Gruczna z wokalistą Marcinem Chudzińskim
            • Gość: artur Re: dobry ZESPÓŁ na wesele IP: *.stk-net.pl 26.03.07, 16:59
              juz gdzies to slyszalem, wiec bardzo prosze o telefon do niego jezeli ktos ma
          • Gość: artur Re: dobry ZESPÓŁ na wesele IP: *.stk-net.pl 27.03.07, 17:10
            moge prosic o namiary, ile bierzecie za wesele + poprawiny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka