Gość: Lolek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 11:33 Otwieramy, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WIERZEJSKI Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 12:12 OTWIERAJCIE PROSZĘ!!!!. NARESZCIE COŚ KONKRETNEGO. ROZMAWIAŁEM Z ROMKIEM G. BEDZIE NASZYM PATRONEM. CHCIAŁ KUPIC SOBIE NOWE AUTO I WYJECHAĆ Z ŻONĄ NA URLOP NA KRYM. ZREZYGNOWAŁ I TE PIENIĄDZE PRZEZNACZY NA WASZ KLUB. JAK ON SIĘ UCIESZYŁ, JAK DZIECIAK, DZWONIŁ NAWET DO TATUSIA, TATUŚ TEŻ SIĘ WZRUSZYŁ, TAK MOCNO, ŻE UCAŁOWAŁ POSIĄG DARWINA W DUPĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rospuda Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 12:24 A czy minister Siwiec ucałował już Ziemie Kaliską ??? Zapytał z zaciekawieniem Kwaśny... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pis-uar Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 13:16 oczywiście, całował, zaraz po tym jak Gosiu brał slub z peronem kieleckim, Będą mieli ładne dzieci, Chłopiec bedzie semafor a dziewczyka lokomotywka, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagittarius Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 83.238.147.* 21.05.07, 13:16 a ilu przyjdzie? na czatach nie ma nikogo nigdy ze Świecia,samo Chełmno.Moze w Świeciu niema gejów? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 11:14 Jak nie ma. Są tylko boją się odezwać. Niedawno widziałem dwóch chłopaków w zamku jak czule się obejmowali i chyba całowali. Miły widok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosko boski Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 22:07 no no jesteście pojechani wiecie...? poprostu niezłe z. genetyczne! co do moich stwierdzeń i przypuszczeń to gejów w świeciu jest trochę tylko że poukrywani, a szkoda nawet wielka szkoda! co do klubu za małe miasto na taką odskocznię to nie wawa i utopia gdzie gwiazdki sie lansują to tylko małe zakompleksione miasteczko n/wisłą!Pozdrawiam was moje świeciaki też tu chwilowo mieszkam ale w weekendy wybywam bardzo daleko bo tu nie ma gdzie sie bawić! A kto mądry i ułożony niech sie odezwie do mnie przynajmniej może coś z tego będzie bo poszukuje na jesienne wieczory kogoś miłego może ma ktoś odwagę to niech napisze... mail:cacalumpa@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniej boski niz te Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 19:20 a ty bosko boski sie tak nie lansuj na forum hehe. Pzdr :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.07, 13:34 ja bym z chęcią podniosła Wam statystyki...ale nic z tego,baba jezdem...o LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłop Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 14:09 a ja facet jestem i najlepiej lubie wejść między dwie lale ah co za jazda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.stk-net.pl 22.05.07, 22:22 mozecie zamknac ten oblesny temat!! jestescie chorzy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 11:17 Był ktoś z was na demonstracji w Warszawie? Było super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 13:45 Jak byłem i świetnie się bawiłem. W życiu nie widziałem tylu odjechanych transów. Gej jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 13:45 Jak byłem i świetnie się bawiłem. W życiu nie widziałem tylu odjechanych transów. Gej jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tinki - Łinki Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 11:09 Jestem gejem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świecianka Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 83.238.144.* 28.05.07, 12:02 im bardziej się temat w mediach nagłaśnia .tym więcej Was się mnoży.Niby nic przeciwko nie mam,rozumię,ale może byc moda na mini,midi itp.ale do cholery nie na to by być gejem a niestety do tego doszło!!!świat schodzi na psy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lomax Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 15:49 Czy tak trudno zaakceptować fakt, że gej stanowią 10-13 proc. społeczeństwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świecianka Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.07, 18:35 ależ nie!..jestem za toleracją,ale w żadnym wypadku za obnoszeniem się z tym i uważam to za demoralizację młodszego pokolenia ponieważ czasy są jakie są i mogą (aczkolwiek nie muszą)odbierać to jako coś "narzucanego",znaczy sie jako nowy trend itp..........kumasz??????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eng Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 213.76.129.* 28.05.07, 20:23 tolerancja to w dzisiejszych czasach podstawa! ale biorąc pod uwage nasz obecny rząd i jesgo idiotyczne poczynania i decyzje co mozna wiele mówić na temat klubu gejowskiego w Świeciu skoro juz nawet teletubisie są na cenzurowanym?! :):) mój boże, co za idioci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świecianka Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 83.238.144.* 28.05.07, 22:12 jeszcze raz powtarzam wszem i wobec:NIE MAM NIC DO geji,i lesbijek,ale takie nawoływanie sie na forum to napędzanie się!!Dopoki się sprawy nie nagłaśniano każdy spokojnie sobie żył wedle upodobań....a co do teletubis-ów,to mam obawy czy mój małżonek tez nie bedzie na cenzurowanym,wczoraj w tesco podałam mu moją torebkę(co prawda czarna była)i trzymał ją całe dwie minuty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eng Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 213.76.129.* 29.05.07, 16:24 masz ogromne szczęscie ze w poblizu nie bylo pani Sowińskiej bo kazalaby zamknąć swieckie tesco!! :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 10:54 Szukam lutowego numeru Gejzera z tym fajnym blondynkiem na okładce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.07, 10:36 mam pytanie: po co teletubiś facet nosi torebkę? Macie jakieś pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.07, 11:12 no właśnie tolerancja staje się prawdą absolutną, musisz myśleć jak Ci dyktuje moda, mniejszość albo większość, poprawność polityczna prowadzi do obłudy, ludzie mówią to, co inni chcą usłyszeć a tak naprawdę myślą inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.07, 10:32 3-4% i to wszytko, no ale jest teraz moda na homoseksualizm i z czasem będzie pewnie więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pk Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.range217-44.btcentralplus.com 31.05.07, 22:41 wiesz co ty mozesz otworzyc swoj row bym ci kija zasadzil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 18:35 Prostak. Tylko tyle potrafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. geji Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.range217-44.btcentralplus.com 01.06.07, 21:14 zgincie ..e geje, wszystkie geje to ..e prostaki, odmiency pojabani, idz jebaj sie z psem niech ci w dupe zasadzi lubisz takie cos odmiencu, nie zakladaj takich chorych tematow, pojebie. normalni ludzie tego sobie nierzyczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mAREK Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 20:39 Ale z ciebie analfabeta. Jak można napisać nierzyczą? Jesteś debilem bracie. W kwestii formalnej, powinno być - nie życzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sram na geji Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.range217-44.btcentralplus.com 03.06.07, 01:33 mareczek w dupie mam ortografie. Analfabeta to troche na czymś innym polega niż robienie błędów w pisowni zapoznaj sie najpierw z tym zanim 2 raz napiszesz bzdury cepie. a tak formalnie j.pl to przeszlosc on nic dla mnie nieznaczy. a tak pozatym to geje sa debilami jak mozna byc takim kretynem i jeszcze o tym pisac? to sie w glowie nie miesci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 15:28 To przykre, że język polski nic dla ciebie nie znaczy. Jesteś palantem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sram na geji Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.range81-157.btcentralplus.com 05.06.07, 20:04 zycie mnie do tego zmusiło, nasi piekni politycy ktorzy maja nas w dupie, wole zyc w innym kraju, nie chce sie meczyc tak jak kiedys. sama jestes palantem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la...la.. Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.07, 17:05 to ze jestes źle wychowany-to primo,duo-potrzeby załatwia się w toalecie(patrz Twoj nick!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 10:36 Nienawiść do gejów wystawiła Polskę i Polaków na śmieszność przed całym światem. Mam na myśli oczywiście sprawę z Tinky Winky. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taboret Drevniyat Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 01:27 TEN NASZ RZĄD TO NAS WOGÓLE NA ŚMIESZNOŚĆ WYSTAWIA !O SOWIŃSKIEJ TO NAWET W ARABSKIEJ TV BYŁO.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sram na geji Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.range81-157.btcentralplus.com 07.06.07, 00:17 na moje to geje sa zle wychowani ze zaczeli sie panoszyc. do podziemia. kto powiedzial ze rzad nas osmiesza nie tolerujac geji? moim zdaniem to te wszystkie inne "tolerancyjne" kraje sa w tym smieszne. a wam gejongom pozostaje tylko lament heheheh giertol i spolka was wykonczy hahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 13:54 Jesteś strasznie prostym chłopakiem, ale tacy też są potrzebni np. do kopania rowów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.07, 14:21 Zgadzam sie, a poza tym facet ma pewnie sam ze soba problemy.Stad tyle nienawisci w jego wypowiedziach.Tu jednak brak mi tolerancji dla jego chamstwa, a jestem bardzo tolerancyjnym czlowiekiem.Zyj sobie i daj zyc innym. Zakochaj sie w fajnej dziewczynie albo milym chlopaku, to moze troche zlagodniejesz.Pozdrawiam i zycze duzo dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.range81-157.btcentralplus.com 07.06.07, 22:37 dla informacji, rowow kopac nigdy nie bede skonczyłem ae w poznaniu, prostakiem w przeciwienstwie do was nie jestem. a jak slysze zakochac sie w chlopaku to rzygac mi sie chce, to jest chore. moja nienawisc jest uzasadniona tego typu praktykom. 95% pl spoleczenstwa nienawidzi tego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesor Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 62.189.127.* 08.06.07, 12:07 znalem takiego co ae w poznaniu ukonczyl i w dwie godziny trzy metry rowu potrafil wykopac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pi Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.07, 14:14 Dobre, dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.range81-157.btcentralplus.com 08.06.07, 20:53 pewnie to ty geju hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rubik Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.07, 10:36 Ciekawe dlaczego całujący sie faceci sa dla was obrzydliwym widokiem, a liżące się laski to już norma i w ogóle fajna sprawa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.range81-157.btcentralplus.com 10.06.07, 21:22 kto mowil ze to norma? jedno i drugie jest nienaturalne i obrzydliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 10:46 Niby dlaczego? Dla mnie to super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Tam Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 16:32 To jest poprostu nieuleczalna zarażliwa choroba psyciczna, takie nowe zjawisko... Moze sie okazac ze zarazi cale spoleczenstwo.... Dlatego ja proponowal bym raczej zniszczyc kazde jedno zjawisko, ognisko tej choroby po ognisku.... Tylko w taki sposób unikniemy Gejoskiej epidemi.... Przykro mi bardzo, tolerancja tolerancja, ale bez przesady... Nie chce żeby na mojego Synka ślinil sie jakiś inny chłopak albo facet i sprzedawal mu jakis chory tok myślenia.... A jak zobacze coś takikego to zniszcze chwasta i przeciagne zwłoki za autem przez cale miasto. tak dla przykładu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.07, 11:32 a dajcie już spokój tym gejom i lesbijkom..niech każdy robi to co lubi,byle nie krzywdzić nikogo....pedofile to dopiero problem !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjK Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 16:00 A znacie jakichś gejów ze Świecia lub okolicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znam Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 62.189.127.* 13.06.07, 20:33 pewnie ze znam! Zdzisiek Wkakao - tworca polskiej wersji Windowsa..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yrek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 14:58 Są, są tylko się ukrywają. Cioty pieprzone. Do kamieniołomu z takimi. Pederaści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geje Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 11:40 pedy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U27 Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 11:13 Tylko gadacie i gadacie, zróbcie coś ciotki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody gay Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 18:24 Ja jestem gay-em ze Świecia i ciesze sie ze za znajomych nie mam was. O mnie wiedza dwie przyjaciołki z którymi moge naprawde pogadac o wszystkim. A z CSW znam kilku gay-ów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 86.156.60.* 27.06.07, 23:12 no tak tylko gadasz z nimi heheh zal mi ciebie nieudaczniku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WD40 Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 10:18 Sam jesteś nieudacznikiem. Myślisz, że jak spotka się dwóch gejów, to mysla tylko o tym, żeby sobie ulżyć? Palant jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michaś19 Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 18:09 Racja. Geje są wrażliwi. Dla nich słowo kochać ma wyjątkowe znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 15:52 To racja. gejowska miłość jest najpiękniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 86.156.60.* 03.07.07, 20:11 kolejna nieprawdziwa bzura! miłosc miedzy kobieta a mezczyzna jest najpiekniejsza. a dwoje facetow razem lub 2 kobiety to chore wynaturzenie, musicie sie z ta prawda pogodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrok Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 10:50 To ty się muszisz pogodzić z faktami. Świat nie jest taki prosty jak wydaje sie to heterykom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaras Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 11:17 niektórzy tylko heterycy,zwłaszcza gó..arze mają skrajne poglądy i wykazują się jaskrawym brakiem tolerancji,ja jestem dumny że kocham kobietę ale mam też kumpla geya i jest ok.Ale radziłbym żeby geye o sprawach geyowskich pisali na jakimś geyowskim forum nie narażając się na wyzwiska i uwagi tych drugich,bo i na nie nie zasługują.Pozdrawiam całą brać geyowską! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liberal Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 62.189.127.* 05.07.07, 14:04 Calkowita sztama i respekt dla przedmowcy (przedpisacza). Jestem szczesliwy ze swoja heteroseksualna kobieta ale moj bardzo dobry kumpel kocha inaczej. Jest super gosciem i jego seksualnosc nigdy nie byla przeszkoda w naszej przyjazni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JFK Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 16:06 Takie wypowiedzi, to najlepszy dowód na to, że ludzie myślący, że geje powinni trafić do gazu, należa do mniejszości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 86.156.60.* 14.07.07, 20:08 mylisz sie tacy ludzie sa w mniejszosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 83.238.146.* 30.07.07, 20:08 Jestem w takiej samej sytuacji jak Liberal. Są to chłopaki bardziej pewni, jeżeli chodzi o prawdziwą przyjaźń. Potrafią wysłuchać i doradzić. Ja jeżeli mogę również nie odmówię pomocy. Wszyscy jesteśmy dziećmi tego samego Boga. Jeśli ktoś nie akceptuje inaczej kochających i nie rozumie ich mentalności niech nie pisze wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ateista Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 21:37 Boga nie ma. Wymyślili go ludzie na własne potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.07, 11:00 homoseksualiści to w większość melancholicy, stąd ich "wrażliwość", poza tym ich skłonności są nienaturalne i nie dziwię się, że w wielu budzą wstręt... jestem przeciwny jakiemukolwiek prześladowaniu tych ludzi, zaś z drugiej strony odpycha mnie przesadne eksponowanie swojej seksualności przez homoseksualistów, szczególnie widać w zachodniej Europie i USA, niestety wielu ludzi staje się niewolnikami poprawności politycznej i są zmuszani do mówienia czegoś innego niż naprawdę myślą,proponuję troszkę głębszej refleksji szczególnie młodym paniom, którym wystarczy tekst typu: "przecież się kochają" i to wszystko tłumaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxz Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 18:01 Czy jakis gay chodzi do "Sowy"?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klon Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 62.189.127.* 31.07.07, 18:05 tak, wlasciciel lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 08:58 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks. Marek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.07, 18:21 Chłopaki, co z wami, czemu się nie odzywacie. To najfajniejszy wątek na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm gdzie jestes:) Szukam Chlopaka:) IP: *.stk-net.pl 22.08.07, 20:09 www.gejowo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Szukam Chlopaka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 23:16 ja mam profil na fellow :) z checia bym was tam zaprosił, ale mnie tam zbluzgacie bo tylko to potraficie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Szukam Chlopaka:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 18:44 Tom prawad, chociaż w Świeciu pelno jest ciotek, mało kto ma odwagę ujawnić się. Zakraczą człowieka pieprdzielone homofoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: Szukam Chlopaka:) IP: *.cable.ubr07.newt.blueyonder.co.uk 24.08.07, 21:45 racja do podziemia!!! kobitki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Szukam Chlopaka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 01:39 Jestem gotów się ujawnić - zresztą chyba dużo ludzi mnie zna w Świeciu. Mam to poprostu w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vigo Re: Szukam Chlopaka:) IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.07, 14:03 A co masz na myśli pisząc "ujawnić"?To z kim sypiasz,chodzisz itd to twoja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nathaniello Re: Szukam Chlopaka:) IP: *.gprs.plus.pl 11.01.09, 18:58 ja ciebie nie zbluzgam sam jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 83.238.145.* 25.08.07, 14:26 Mam pytanie! Dlaczego podpisujesz się ks. Marek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks. Marek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.07, 09:39 Może być ks. Janusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.07, 10:50 Zapytałem dlatego,iż potrzebuję naprawdę pomocy osoby duchownej. Człowieka, który potrafiłby mi wytłumaczyć wiele kwestii związanych z homo i bi. Innego wyjścia już nie widzę. Jeśli nie jesteś osobą duchowną- nie odpowiadaj ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.07, 10:06 Po co ci osoba duchowna. Wiadomo - pederastia to zboczenie. Ktoś, kto wali w dupsko innego faceta nie może być traktowany jak jak osoba zdrowa psychicznie. Pomyśla sam, jak można robić także rzeczy i mówi, że to fajne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vigo Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 83.238.146.* 02.09.07, 12:36 Dla Twojej informacji-od 1973 roku Homoseksualizm nie jest uznawany za chorobę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 83.238.147.* 02.09.07, 22:49 Misiak, mi chodzi o prawdziwą przyjaźń męsko- męską. To nie musi byc żadny stosunek płciowy. Poprostu potrzebuję prawdziwego przyjaciela, który wytłumaczyłby mi pewne kwestie zwiazane z homo, ktorych ja nie potrafię sobie wytłumaczyć. To wszystko. Poprostu potrzebuje przyjaźni przez duże P !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleszka Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 15:20 A ja potrzebuje faceta przez duże "F" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 13:30 Watsjajana radzi mężczyznom, co mają robić, gdy odczuwają pociąg do innych facetów. Jest liberałem w sprawach seksu, więc nie są to rady w stylu "zamknąć się w klasztorze" czy "iść się leczyć". Tym razem poznamy trudną sztukę fellatio. Jego rady dotyczące fellatio, czyli robienia przyjemności ustami, mogą oczywiście przydać się też paniom. Geje podobni do kobiety i do mężczyzny Mamy dwa rodzaje gejów. Jednych Watsjajana nazywa "podobnymi do kobiety", drugich - "podobnymi do mężczyzny". Jego klasyfikacja wyprzedza dzisiejsze mówienie o tym, że jest więcej niż dwie płcie, o prawie dwa tysiące lat. Podobny do kobiety powinien nie krępować się swoją naturą, tylko śmiało przywdziewać damskie ciuszki i naśladować kobiece "uczucia, delikatność, naiwność, bezradność i wstydliwość". I, jak mówi Watsjajana, świetnie może sobie radzić jako prostytutka. Podobny do mężczyzny niech się ze swoimi predyspozycjami ukrywa, na przykład zarabiając jako masażysta. Dlaczego? Tego Watsjajana nie wyjaśnia. Gdy już pracuje jako masażysta, to przy masowaniu może sobie pozwolić na taki fortel: skupić się na okolicach bioder. Jeśli podnieci to masowanego, to niech dotknie jego penisa, niech nim zakręci i niech się śmieje się z tego, udając, ze ta pobudliwość jest mu nie na rękę. Jeśli nawet sugestia nie zostanie dobrze przyjęta, niech sobie z tego nic nie robi i dalej tak poczyna. A jak będzie w wyraźny sposób zachęcany, to niech przeciwnie, zacznie się droczyć i wreszcie opornie się godzi. A satysfakcje swoim wybrańcom niech daje ustami. Jak pisze Watsjajana: "oby czerpał z tego rozkosz i godziwy zarobek". A jak to się robi? Watsjajana wyróżnia kilka sposobów na dobre fellatio. Wszystkie oczywiście należy stosować w zależności od fantazji i nastroju: • Miarka - ujęcie dłońmi penisa, przyłożenie warg z góry, zaciśniecie ust i poruszenie • Kleszcz boczny - ujęcie w dłoń wierzchołka penisa i przyciskanie go wargami • Kleszcz zewnętrzny - gdy wierzchołek otoczy się wargami, zaciśnie i całuje jakby ciągnąc • Kleszcz wewnętrzny - gdy więcej się penisa uchwyci ustami i wierzchołek wargami wyciska • Całunek - w rękę wziąwszy penisa całowanie jego wierzchołka • Obręb - gdy tak się uczyni i do tego drażni się i naciska wierzchołek językiem • Ssanie owocu mango - gdy pół penisa uchwyci się ustami i bezlitośnie ściska się i wypuszcza • Pochłonięcie - gdy weźmie się do ust całego penisa Korzystałem z przekładu Kamasutry Marii Krzysztofa Byrskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.07, 17:49 Niezły wykład, chociaż jak na moje nie chciałbym żeby loda robił mi facet. Koszmar. Facet drapiący mnie w jaja brodą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 83.238.144.* 04.09.07, 08:36 Do koleszki!!! Z różnych wypowiedzi internautów wynika, że trudno porozmawiać konkretnie na jakiś temat. Domyślam się o co Ci chodzi mówiąc o dużym F. A mnie chodziło o duże M czyli o mądrego i wyrozumiałego męzczyznę. Może zbyt poważnie podchodzę do życia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygi Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 16:43 A może być hetero? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 83.238.147.* 04.09.07, 22:49 Jasne, tylko musi mieć głowę nie od parady i porządnie poukładane. Poprostu facet do tańca i do ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lizak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 13:17 ...i do ruchańca. To się wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mIks Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.07, 16:51 Pedały to straszna patologia. Niech ktoś powie, że jest inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss man Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 80.51.140.* 09.09.07, 17:49 pedalow kastrowac i do roboty gnac niech kamienie lupia na dziurawe polskie drogi fuj fuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 83.238.147.* 09.09.07, 17:50 To podziękuj Bogu,że nie masz takiej przypadłości ! Widocznie jesteś idealnym mężczyzną ( ha!)Nie tacy jak Ty się głowią nad tym, że ma się inną orientację seksualną gościu ! Trzeba umieć zrozumieć INNYCH i podać im rękę. Nie uczyli Ciebie tego na religii ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss man Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 80.51.140.* 09.09.07, 17:52 gdy bym takim nie daj boze byl to siedzial bym cicho wolalbym codziennie czochrac bobra niz dawac facetowi dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Rafała Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 11:25 Mnie na religi uczyli, że pedalstwo to zboczenie, którym trzeba się brzydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 83.238.147.* 10.09.07, 17:50 A wiesz ilu jest kochających inaczej wśród duchownych ? Nie ? To zajrzyj w statystyki. A ilu wśrod znakomitych artystów, aktorow itp. ? Czyżby robili to dla przyjemności czy dlatego kochają inaczej bo tak zostali stworzeni ? Czasami należy pogłębić swoją wiedzę zanim się cokolwiek napisze. Mam nadzieję, że nie obraziłem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 17:53 To, że trafi sie jakaś czarna owca nie można traktować jako regułę KOŚciół Katolicki jednoznacznie potepia homoseksualizm zresztą podobnie jak Kościół Prawosławby a nawet Świadkowie Jehowy nie maja najmniejszego zrozumienia dla tej dewiacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.07, 21:56 Nie stawiaj w jednym szeregu kościoła katolickiego, prawosławnego i sekty jaką są świadkowie Jehowy. A tak na koniec. Niech każdy żyje tak aby było spokojne Jego sumienie. A ze swoją seksualnością nie należy się obnosić. To sprawa bardzo osobista, prywatna. Ja osobiście nie popieram żadnych parad i innych tego typu zlotów "kochających inaczej".A podyskutować można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 19:16 Niby tak, ale tylko czekać, aż ktoś w ramach poprawności politycznej albo powszechnej tolerancji uzna, że pedofilia nie jest dewiacją. Czy mało jest apetycznych 14, 15-latek? Tylko czekać aż ktoś powie, że zboczeniem jest sex z młodszą jak 12 lata, ale ze starszymi to już kwestia upodobań i jesli ona tego chce. to czemu nie. Zgroza, ale tak może kiedyć być. Obye nie za mojego zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mądy Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 13:25 Starty mylisz pojęcia. Tylko niewielii odsetek gejów lubi małych chłopców. Pedofilami są heterycy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 13:43 To racja, heterycy to chamy, którzy w dodatku nie znają się na modzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.07, 11:32 Czy do Stokrotki chodzą geje? Chciałbym tam kogoś poznać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <bywam> Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 13:53 Ja czasami tam chodzę. Ale pewnie nikogo tam nie poznasz bo nikt się nie wystawi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 10:24 Po co się wystawiać? Każdy wie kto w Świeciu jest ciepły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <bywam> Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 14:01 no może i kilka osób znam bo sam jestem gay, ale z pewnością przeciętny mieszkaniec Świecia nie wie kto jest a kto nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.07, 11:05 Nie wiecie przypadkiem co tam słychać u Tomka, wiecie jakiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vigori Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.07, 19:46 nie nie wiecie u jakiego :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 15:28 Chcecie poznać nowe koleżanki to zapraszam gg: 9520751 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śliczny Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.07, 13:25 A co wy nato, żeby siłownia w hali była gejowskim lokalem? Fajne miejsce do spotkań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majki Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.07, 10:56 Świetny pomysł, żeby tylko lustra zamontowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....... Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 83.238.144.* 24.10.07, 12:22 oj ,Wy głupieloki,głupieloki..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciocia Ira Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.07, 10:45 Piszesz głupielolki, a przyjdziesz popatrzyć na fajne ciacha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.cable.ubr07.newt.blueyonder.co.uk 26.10.07, 00:57 tylko prostak mogl wymyslic taki chory temat. mam propozycje loluś otworz ten chory klub u siebie w chacie to cie stara miotlą zatłucze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 83.238.146.* 26.10.07, 10:36 o nieeeeeeeeee!!!!!,moje orientacje sa na WŁAŚCIWYM miejscu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mewa Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 21:31 chyba trzeba być ślepym,żeby geya nie rozpoznać.Wystarczy popatrzeć,jeszcze by tego brakowało aby się wystawiali.Nie potępiam bo to każdego bardzo osobisty wybór ale dlaczego mam na to jeszcze patrzeć.W domach niech robią co chcą i z kim chcą ale czemu mają się z tym obnosić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lool Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 20:01 w sobotę o 20 przy barze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rem Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.swc.vectranet.pl 28.11.08, 19:44 tak łatwo ich rozpoznać - noszą dresy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.07, 11:17 skąd te rewelacje? może podasz jakieś źródło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.07, 13:15 Chłopaki, po co te kłitnie, czy nie można sie jakoś dogadać. Kochajmy się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NATHANIELLO Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.gprs.plus.pl 11.01.09, 18:32 JA JESTEM ZA OTWARCIEM KLUBIKU!!! ALBO USTALMY SRODY W CAFE KULTURA DNIAMI GEJOWSKIMI:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do antygeja Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.07, 17:10 Dlaczego tak boisz sie gejów? Nawet nie wiesz ilu homo cię otacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.07, 16:05 Masz rację. Wystarczy wejść na niektore strony gay i tam jest wiele foto osób ze Świecia. To tylko Ci, którzy się nie wstydzą swojej orientacji. A ilu nie ujawni się nigdy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody... Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 15:59 hmmm fajna stronka :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lizak Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.07, 16:02 Pewnie, że fajna. Nawet znalazłem dwóch znajomych ze Świecia. Odważne chłopaki. Tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.07, 17:05 Co sądzicie o wydaniu kalendarza z chłopakami tylko z naszego powiatu? To mogłoby być fajne. Mam na myśli fajne artystyczne zdjęcia bez widocznych twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikuś Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.07, 18:15 Lolek bo przedobrzysz he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.07, 18:23 Niech zostanie jak jest. Trochę tajemniczości i intymności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.07, 14:42 Sporo. Żałuję tylko, że środowisko gejowskie ma taką słabą reprezentację w Sejmie. Zaledwie 17 posłów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.07, 23:07 Pikuś, nie przesadzaj. Lepiej wejdź na we love cock ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikuś Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 83.238.147.* 09.11.07, 09:27 wielki duchem a nie pod brzuchem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.07, 15:18 Nie jest tak źle. Na szczęście mimo ....lat brzuszka nie mam. Chociaż jako prawdziwy facet przydałby się mały brzuszek ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikuś Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.07, 19:07 Źle sformułowałem-pod podbrzuszem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.07, 21:41 Nie ma się czym chwalić i to mnie martwi od najmłodszych lat. Ciągłe kompleksy. Może dlatego to ukierunkowanie na homo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikuś Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.07, 13:02 Na bezrybiu i rak ryba he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 83.238.145.* 10.11.07, 15:25 Pikuś, jak masz z kim jechać to odwiedź Pepper na Chodkiewicza 19 w Bydgoszczy. Codziennie otwarte oprócz niedzieli. Od 11.00 Jak czytam Twoje wypowiedzi to dochodzę do wniosku, że Ty chyba jesteś niedopieszczony ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.07, 21:16 Facet, lepiej byc homo jak polskim obywatelem takim NIEWIADOMO ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikuś Re: Klub gejowski w Świeciu IP: 83.238.144.* 11.11.07, 19:44 Pedały ale z klasą -a nie heteryk który ubliżając innym chce się dowartościować.Co koleżko-kumple cię nie lubią czy jesteś tak denny że żadna nawet nie chce spojrzeć na ciebie?Koleś liczy się co masz w głowie a nie z kim sypiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.cable.ubr07.newt.blueyonder.co.uk 12.11.07, 19:18 wlasnie liczy sie to co masz w glowie, a wy pedaly macie nasrane w glowach, mam zone dla informacji pedalow, idz nadstaw dupy koles. przestancie pisac o pedalstwie na forach bo normalni ludzie sobie tego nie zycza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikuś Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.07, 09:51 EE-trochę szacunku dla innych osób-a czy ja mówiłem ,że jestem gejem?No sam powiedz w czym ci chłopacy Ci przeszkadzają? Skoro mamy tak nietolerancyjne społeczeństwo-to chociaż tu-anonimowo mogą sobie pogadać?Przecież nikt Ci nie ubliża,nie namawia do niczego,nie proponuje? po co tyle wrogości?Nienawiści?Niechęć do innej orientacji sexualnej można wyrazić,wypowiedzieć w bardziej kulturalny sposób.Wystarczyło napisać ,że nie tolerujesz odmienności w sprawach sexu-i każdy wiedziałby o co chodzi.Może byś porozmawiał-tu na forum-dlaczego są tacy a nie inni.Jakie maja na co dzień problemy....Fajnie ,że masz żonę,jesteś szczęśliwy.Nikt ci nie narzuca jak masz żyć,kierujesz się swoim wyborem-dlatego uszanuj innych i pozwól też im decydować o sobie.Każdy z nas chce odrobinkę szczęścia w życiu zaznać.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doświadczony Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.07, 14:31 Trzeba trochę naoliwić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.07, 19:25 Do Niedoświadczonego ! Uważam, że prawdziwa przyjaźń między facetami nie musi być zaraz oparta na seksie. Temat- rzeka.Ja spotkałem przyjaciela, z którym mogę rozmawiać o wszystkim i to z gościem młodszym o wiele lat. I jest dobrze czyli jak Wymówicie OK ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.07, 17:03 Sex nie jest najważniejeży, ale czasami tak człowieka swędzi korzeń, że włożyłby do mysiej dziury żeby sobie ulżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.07, 17:03 Sex nie jest najważniejeży, ale czasami tak człowieka swędzi korzeń, że włożyłby do mysiej dziury żeby sobie ulżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.07, 23:02 Masz rację ! Nie wiem, czy oglądałeś wczorajszy SUPERWIZJER w TVN. Może jeszcze można go obejrzeć w archiwum w internecie. Tam było wszystko wspaniale powiedziane o homo, o "niby chorobie". Wypowiadali się chłopacy, którzy byli na terapii. To tak, powiedział L. Starowicz jakby hetero nakłonić do homo i odwrotnie. Wspaniały program ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikuś Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.07, 08:18 Według badań rzeczpospolitej-ale z zeszłego roku-w Polskiej armii geje stanowią 10-15%-czyli więcej niż w społeczeństwie( ok 7-8 % populacji).Dotyczy to wszystkich żołnierzy(zawodowi,służba czynna,nadterminowa kontraktowa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.07, 14:12 Z moich obserwacji wynika, że prawie 30 proc. mężyzn fantaziuje o sexie z innym mężczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.07, 14:57 Fantazje fantazjami a życie zyciem. I czasami trzeba wchodzić np. na Top chłopaki albo we love cock Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikuś Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.07, 15:18 ...i wiele wiele innych he he he.Ale tu nie można linkować he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.07, 17:50 A może wejście na podaną przeze mnie stronę komuś pomoże ? Pikuś, z Ciebie to chyba jest taki prawdziwy "pikuś" !Taki pies ogrodnika. Kumasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikuś Re: Klub gejowski w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.07, 19:36 nie linkuję na forum-chcesz to podaj maila albo napisz na mojego sine-nomine@pino.pl Odpowiedz Link Zgłoś