Dodaj do ulubionych

SUUPER - orkiestry

IP: *.stk-net.pl 22.06.07, 23:43
Ale Brazylia dała czadu!! Koleś tańczący z przodu jest po prostu boski!! W
końcu cos innego na tym Festiwalu!! Popieram takie zmiany!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Śpioch Re: SUUPER - orkiestry IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.07, 00:30
      Za dużo chałasu i błysków .Psa mi przestraszyli i teraz dom terapeuty będę
      musiał z nim iść.
      • Gość: Mrinrin Re: SUUPER - orkiestry IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.07, 00:49
        I lekcje języka ojczystego tez by ci sie przydały
    • romanroz Re: SUUPER - orkiestry 23.06.07, 11:55
      Jako entuzjasta z sąsiedniego miasta :-)) dodam moją krótką i (byłem wczoraj
      na stadionie tylko do 23.30) krytyczną niestety recenzję wieczoru.Nie
      dowiedziałem się od prowadzącego skąd pochodzą goście z Brazylii -z jakiego
      stanu,miasta i co prezentują.Nie dowiedziałem sie z jakiego miasta czy regionu
      pochodzą goście z Białorusi,nie dowiedziałem sie nic o zespole z Ukrainy,oprócz
      tego ,ze sa z Łucka- co sam gdzieś wyczytałem.Ogólnie rzecz biorąc to
      brazylijczycy byli bardzo słabi i monotonni np. w zderzeniu z młodziutkim a
      anonimowym zespołem z Białorusi (chłopcy)-pomysłowa choreografia i talent.Co
      tu dużo gadać rosjanie zawsze nas zachwycali tańcem i skadś to sie musi
      brać.Należy jednak oddać co należy -wyrazy uznania za nienaganną "anatomię"
      tancerek i fizyczną sprawność ich dolnych partii.Poza wszystkim jednak
      widoczna jest gołym okiem postępująca z roku na rok coraz niższa ranga i klasa
      przyjeżdżających zespołów i spadek prestiżu imprezy ,czego bardzo a bardzo
      żałuję.Pozdrawiam i może coś sie poprawi w kolejnych festiwalach.Szkoda takiej
      fajnej imprezy.
      • Gość: buc Re: SUUPER - orkiestry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.07, 12:59
        Małe sprostowanie, dla świadomości niektórych tu czytających, "goście z
        Brazylii" są tak na prawdę z Polski, przyjechali z Katowic i są formacją
        brazylijską :>
    • Gość: kar-zadowolona Re: SUUPER - orkiestry IP: 81.15.244.* 25.06.07, 08:49
      Tegoroczny Festiwal bardzo mi się podobał, nie tylko mnie, ale całej mojej
      rodzinie. Formacja Brazylijska - bardzo egzotyczna, coś innego, tego jeszcze
      nie było w Świeciu,chociaż po 10 min znudziło mi się oglądanie, bo nie mieli
      przygotowanej dobrze choreografii, bardzo podobał mi się taniec Bałorusinów,
      ładnie tańczyli, świetne stroje, byłam pod wielkim wrażeniem oglądając te
      dzieci, muzyka także mi się podobała, Ukraina - super, szczególnie młodzież
      tańcząca, świetne przygotowanie taneczne. Nasze Świecianki także pieknie
      tańczyły (zresztą jak zawsze),orkiestra też świetnie grała, nie mogę napisać,
      że ktoś mi się nie podobał, bo wszyscy byli dobrzy. Pozdrawiam nasze dziewczęta
      ze Świecia - byłyście świetne - Buławki także sobie dobrze poradziły, mimo, ze
      to takie młode dziewczęta. Szkoda, ze wczoraj pogoda nie dopisała, ale mimo to
      bardzo miło wspominam miniony weekend,
      • Gość: nanana Re: SUUPER - orkiestry IP: *.stk-net.pl 25.06.07, 08:53
        śledz w oleju
    • Gość: ajjjjjj Re: SUUPER - orkiestry IP: 83.238.65.* 27.06.07, 10:55
      Bardzo fajny klimat, Brazylia to bylo to- w koncu cos nowego w Świeciu, ale
      nasza orkiestra niczym gorsza, jak zawsze z reszta. Dali czadu i to ostro. Fajne
      laski sa w swieckiej orkiestrze, muza dobra no i widac ze cos soba prezentuja,
      nie tak jak inne wiesniackie "orkiestry"
      • Gość: megi Re: SUUPER - orkiestry IP: *.stk-net.pl 27.06.07, 21:23
        Świecka orkiestra to wizytowka naszego miasta, rozslawia je w wielu czesciach
        kraju a takze zagranica.Moze nasze miejskie wladze albo swieccy przedsiebiorcy,
        wspomogliby ja finansowo. Niestety widac, ze orkiestra zubozala, od wielu lat
        te same mundury, troche juz sie opatrzyly i traca myszka...
        Jedynie orkiestra deta uswietnia swieckie imprezy,szerzy w miescie kulture
        muzyczna. Gdyby nie orkiestra nie byloby wspanialego festiwalu, na ktory tak
        licznie chodzimy od lat. Jest to jedyna stala impreza na wysokim poziomie jaka
        jest organizowana w Świeciu, nie pozwolmy jej zaginac!a co najistotniejsze jest
        to impreza bezplatna. Jestesmy za friko raczeni kultura przez orkiestry,. co
        dzis jest zjawiskiem unikatow ym. Pozdrawiam fanow swieckiej orkiestry,
        wspierajmy ja nie tylko oklaskami na wspanialych koncertach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka