Gość: Tomek IP: *.nsm.pl 05.07.03, 21:09 Nie może poradzić sobie z widmem , jakie nad nim już się pojawiło- dwa miasta na ogonie- i ucina w brzydki sposób mieszkańcom grodu nad Wdą- my się nie damy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naata Re: Wąbrzeźno 05.07.03, 21:30 Gość portalu: Tomek napisał(a): > Nie może poradzić sobie z widmem , jakie nad nim już się pojawiło- dwa > miasta na ogonie- i ucina w brzydki sposób mieszkańcom grodu nad Wdą- my się > nie damy!!!! Czytałam trochę Wąbrzeźno, elita! Nie mów tak głosno, bo jak się pozbierają to nie dadzą się dogonić ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Wąbrzeźno IP: *.nsm.pl 05.07.03, 21:32 - szeptem - wiem- ale nie mogłem sie powstrzymać i nie napisać- trzeba ukryc ten wątek innymi:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Wąbrzeźno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.03, 22:04 Gość portalu: Tomek napisał(a): > - szeptem - wiem- ale nie mogłem sie powstrzymać i nie napisać- trzeba ukryc > ten wątek innymi:)))) Noooo... do WAbrzeźna trzeba w białych rekawiczkach ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Wąbrzeźno IP: *.nsm.pl 05.07.03, 22:08 Ale , zdrugiej strony- w czym oni są tyle lepsi od nas??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Wąbrzeźno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.03, 22:19 W ilości postów na pewno! ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: Wąbrzeźno IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.03, 22:27 wabrzezno to calkiem fajne miasto ale nawet ruski wiedza ze:"nas nie dogonia(niedlugo)" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Wąbrzeźno IP: *.nsm.pl 05.07.03, 22:31 Nie wiem, czy fajne, bo nie byłem- ale odciąć się potrafią:)))) muszę ich tam odwiedzić- w wakacje:)))) Odpowiedz Link Zgłoś