Gość: ramzes IP: 83.238.147.* 11.09.07, 08:37 w trojanie powoli zapominaja dodawac miesa do kebabow czyli co? zaczyna robic sie 'kicha" czekam na wasze opinie na temat tej knajpy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agas Re: trojan horse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 12:28 Lubie tą knajpe, ale racja, coraz mniej mięsa w kebabach, te na talerzu są ok. Na początku było o nibo lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes Re: trojan horse IP: 83.238.145.* 11.09.07, 14:06 wiec musze sprobowac na talerzu .pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: trojan horse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 05:42 czemu tak jest że gdy znajdzie się dobry lokal to z czasem i tam jedzenie coraz gorsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrinrin Re: trojan horse IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.07, 15:33 Jak ktos chce miec tam duzo miesa to niecha zamowi sacz burger czy jakos tak a co do lokalu to nie mam zastrzeżeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbii Re: trojan horse IP: *.stk-net.pl 17.09.07, 19:33 macie racje porcje bardzo małe w zestawie same surówki a frytek trzeba szukac i oczywiscie mięsa też......... robi sie syf grunt pełno barmanek na czyms trzeba zaoszczędzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: trojan horse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 21:46 byłem w niedziele i jakos nie zauważyłem ze mam mniej miesa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: trojan horse IP: 83.238.145.* 17.10.07, 08:03 a ja bylem wczoraj w trojanie zamowilem kebaba na wynos a do domu mam doslownie kawalek i jakie bylo moje zdziwienie gdy rozpakowalem go w domciu kebab byl caly mokry od surowek kompletnie zimny a w srodku praktycznie zero miesa wystroj tej knajpy jest fajny ale jesli chodzi o kebaby to jest totalna porazka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojt Re: trojan horse IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 18:34 co mnie denerwuje... te wstetne kelnerki ktore chyba same nie wiedza po co tam sa i co maja robic... zagubione w czasie i przestrzeni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: trojan horse IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 17.10.07, 19:54 bo Aga wszystko psuje... nie potrafi porzadnie zapakowac kebeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WPR Re: trojan horse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 01:27 i bardzo dobrze żeście sie wzieli za to oszustwo, a już myślałem że to ja mam tylko pecha z tym mięchem, odradzam stanowczo temat sie rozniesie szybko, ciekawe jak właściciel z takim podejściem długo ujedzie, a troche kosztował ten wystrój lokalu. klijenta można oszukać tylko raz lub dwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowiek Re: trojan horse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 19:41 duzo narzekacie ale jest nienajgorzej a ten kebab jest i tak lepszy niz gdzies indziej w tym miescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.... Re: trojan horse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 21:31 jedzenie w trojanie jest pyszne........kto nie lubi takiego jedzenia to niech nie pisze ze jest niedobre........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iva Re: trojan horse IP: *.stk-net.pl 27.10.07, 08:46 Tam potrzeba kontroli.Miesa malo nadrabiaja warzywami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: trojan horse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 15:56 chodze tam od otwarcia macie racje miecha coraz mniej moze oni robia teraz kebab wegetarianski zapytajcie pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: trojan horse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 23:23 ..nio niestety, ale za 6,90 szału nigdy nie będzie.......... chcieli ceną przyciągnąć, więc na początku walili mięsa, a teraz dostajecie tyle ile jest wart.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radhd Re: trojan horse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 09:16 Ja jestem miłośnikiem kebabu u Zagiego i tylko tam będę jadł!!!!!! Nie smakuje mi w trojanie i tyle mam do powiedzenia!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do x Re: trojan horse IP: *.stk-net.pl 27.10.07, 19:07 ale jak maja powiedziec ze cos im sie podoba czy nie skora tam nie pojda ?? w jaki sposob inni nie bedacy tam jeszcze maja wiedziec na co zwrocic uwage ?? misiu :) wez na luz i idz utul w zalu swoja dziewczyne z Trojana biedna skrytykowana ojojojoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty kebap Re: trojan horse IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.07, 01:00 to jest wlasnie swiecka mentalnosc!! tylko narzekac. jak wam tak nie smakuje to tam nie jedzcie i final, ale nie zawsze znajdzie sie loza krytykow ktorzy potrafia tylko gadac a sami nie maja odwagi nic zrobic. otworzcie wlasny interes to zobaczymy jak bedziecie spiewac. pozdro dla "smakoszy". a tak poza tym polecam oryginalnego kebeba za kilkakrona cene z trojana. smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: trojan horse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 13:00 popieram w koncu ktos dobrze gada! pzreciesz nic na sile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: trojan horse IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.07, 16:38 ilość mięsa a smak kebaba to dwie różne rzeczy. Rzeczywiście miesa jest jakby mniej ale smakuje spoko. Poza tym Trojan jest w Świeciu w Poland a nie w UK czy Niemczech a wiadomo jak to w polsce KATASTROFA w każdej dziedzinie życia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: trojan horse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.07, 13:10 ja zamówiłem zestaw...z grila pierś z kurczaka, dwa plasterki (małe ćwiartki) papryki też grilowanej no i miały być pieczarki, których była aż..... był jeden plasterek. i tak sobie pomyślałem, że może oni czekają aż ta pieczarka sama się wychoduje.. w tym zestawie...... tylko niech napiszą gdzieś, że spożyć za tydzień............. szału ni ma....... sosy niezbyt dobre i surówki też nie. mięso ogólnie mi smakowało. nio ale co, nie płaciłem prawie 14 zeta za pięć kawalątków mięsa, tylko za resztę też, nawet za pieczarki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCH Re: trojan horse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 13:13 Szczerze mogę sie wypowiedzic na temat tego lokalu. Jestem z Chełmna jezdzilam tam co tydz. w weekend, bo lepiej nam tam smakowało wszystko niż w CCH, ale na poczatku bylo jedzonko super, ale teraz jest naprawde coraz gorzej. Kebab ma mniej wszystkiego tylko wiecej surowki.. tym jest uzupelniany, zeby bylo tam cos..ostatnio jadlam tam karkowke z grila dla odmiany,no i dostalam mieso niedopieczone, poprostu bylo czerwone w srodku i ogolnie okropne.. Bylo tam fajnie, ale niestety jesli ma byc tak to wole zostac w Chełmnie i zjesc cos podobnego.. a tak po...za..tym... zalezy jaka jest zmiana..Chcialabym, zeby doszly te wypowiedzi do szefostwa lub, zeby ktos jasno mu to powiedzial.. I zeby wszystko wrocilo jak bylo.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCH Re: trojan horse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 13:17 co moge jeszcze dodac to przy ostatniej wizycie spotkalam sie z sosem ktory wygladal i smakowal jak woda i surowka byla inna znacznie gorsza.. a servet kebab nie ma tam praktycznie nic.. miesa prawie nic a frytek kilka.. szczerze.. co tu ukrywac ja to sie widzi na wlasne oczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: trojan horse IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.07, 20:47 mam pytanie o jaką zmianę Ci chodzi? Która jest lepsza? Ja uważam, że ta knajpka jest najlepsza w Świeciu, fajny wystrój i ładne laski. co do jedzenia jest super tylko ilość faktycznie się zmniejszyła..polecam sisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KM Re: trojan horse IP: *.range86-148.btcentralplus.com 30.11.07, 09:29 ladne laski? To chyba lokal mylisz, tam takiej nie ma, a jak jest to podaj przyklad... no chyba, ze zatrudnili jakas nowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Właściciel Re: trojan horse IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.07, 21:54 Witam Państwa!!!Jestem właścicielem lokalu Trojan Horse w Świeciu...Jestem bardzo zaniepokojony Państwa opiniami...dlatego będę Państwu niezmiernie wdzięczny za umieszczenie wszystkich uwag, zarazem tych negatywnych jak i pozytywnych na stronę trojanhorseswiecie@wp.pl by poprawić standard lokalu...Aby mogli Państwo zjejść dobre jedzenie w miłej atmosferze.Dziękuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swiecie_live Re: trojan horse 03.12.07, 21:56 Proponowałbym zarejestrować login, bo każdy teraz będzie pod Pana nick pisał a to może mieć odwrotny efekt a nie pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlasciciel123 Re: trojan horse IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.07, 22:30 Dziękuje!!!Login jest juz zarejestrowany Odpowiedz Link Zgłoś
3redi Re: trojan horse 17.01.08, 11:18 to najgorsza knajpa jaką widziałem i gdzie jadłem a po drugie nie wiem jak tam można pracować za marne grosze i bez umów? Odpowiedz Link Zgłoś