Dodaj do ulubionych

Patsy Gamble i keith Thompson!!!! W Świeciu!!!!

IP: 83.238.146.* 10.11.07, 21:03
Kto idzie na imprezę jutro do Domu Kultury a potem do Cafe Pierrot? Patsy
Gamble i Keith Thompson w Świeciu to serio okazja!!! Nareszcie są u nas
gwiazdy prawdziwego formatu!!!! Ja ide na 100 procent!
Obserwuj wątek
    • Gość: dirk Re: Patsy Gamble i keith Thompson!!!! W Świeciu!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.07, 22:44
      ja ide na 100000000 %

• Gość: Robi Re: Patsy Gamble i keith Thompson!!!! W Świeciu!! IP: *.stk-net.pl 10.11.07, 23:07
        A kto to jest?:/
        • Gość: dirk Re: Patsy Gamble i keith Thompson!!!! W Świeciu!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.07, 09:34
          stad mniej wiecej dowiesz sie podstawowych info:
          profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=94345222
          www.oksir.com.pl//index.php?option=com_content&task=view&id=58&Itemid=1

no i jeszcze "afterek" w cafe :)
          • Gość: lula Re: Patsy Gamble i keith Thompson!!!! W Świeciu!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.07, 22:11
            I jak się Wam podobało?
            Jak dla mnie, więcej takich koncertów w Świeciu!
            Szkoda, że było tak mało ludzi. :(
            • Gość: jedrek Re: Patsy Gamble i keith Thompson!!!! W Świeciu!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 00:27
              o tak, wiecej takich koncertow, a ludzie w naszym miescie nie znaja sie na
              dobrej muzyce
              • Gość: Krajz Re: Patsy Gamble i keith Thompson!!!! W Świeciu!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 08:26
                Koncert był rewelacyjny!!! Niech żałują wszyscy, którzy nie byli.
                A u marcina stiga oczywiście są już zdjęcia
                www.saldat.pl/upload/ktspg/
                • Gość: dirk Re: Patsy Gamble i keith Thompson!!!! W Świeciu!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 12:56
                  bylo swieeeeetnieeee!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka