Gość: abc IP: *.stk-net.pl 21.01.08, 23:44 czy polecacie w świeciu jakiś zakład stomatologiczny, zajmujący się wybielaniem zębów? jakie są metody i koszty wybielania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: UTP Re: dentysta-wybielanie IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.08, 08:51 Rozumisz ok 600-700plnow u dr Kufla. Idziesz do niego robi Ci odlew Twoich zebow, zeby mogl pozniej dopasowac jakby silikonowa szczeke na zeby. Na noc zakladasz ta silikonowa szczeke a do niej wsztrzykujesz specjalny plyn wybielajacy. A wiec... zrobienie tej szczeki duzo nie kosztuje, ale 3/4 tej ceny kosztuje ten plyn wybielajacy. Wiem ze plyn mozna samemu sobie kupic duzo duzo taniej, lecz ciezko go dostać np. gdzies w hurtowni;) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: dentysta-wybielanie IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.08, 22:05 Właśnie praca stomatologa to 80% zabiegu. Ja płaciłam za takie wybielanie 7 lat temu w B-szczy 800 zł. Po jakiś czasie chciałam sobie dokupic strzykawki i ogromnie się zdziwiłam jak w hurtowni dostałam strzykawkę z żelem chyba za 30 zł .... Zresztą zerknij: edental.pl/sklep/WYBIELANIE_ZEBOW/OPALESCENCE_4_strzykawki_x_1_2_ml_15/c50/p12156/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fachman Re: dentysta-wybielanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 19:39 nic tak zebow nie wybiela jak mineta co niedziela lub(jezeli jestes kobieta) chcez miec zeby jak krysztalki rob ustami masaz palki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila do agi Re: dentysta-wybielanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 11:54 czy wiesz jaki jest koszt takiej nakładki na zeby bo ten żel zamówiłam Odpowiedz Link Zgłoś