Gość: maxi IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.08, 22:46 Co sądzicie o szkole podstawowej nr 5 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maxi Re: SP NR 5 IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.08, 23:04 tylko ja mam o niej złe zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ukończył Re: SP NR 5 IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.08, 00:18 Szkoła jak każda inna - no może większy spokój niż w innych szkołach bo nie ma tu gimnazjum.... Jak ktoś chce się uczyć to nie ma problemów - ja ukończyłem ją kilka lat temu i bez problemów przebrnąłem przez liceum (czerwone) a teraz jestem inżynierem i niedługo może magistrem - jak ktoś chce się uczyć to nie ważne gdzie chodzi do podstawówki... do Sp5, Sp8 czy jakiejś innej - podejrzewam że ty miałeś z tym problem i teraz szukasz dziury w całym.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: SP NR 5 IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.08, 19:32 bardziej interesuje mnie zdanie rodzica , niż byłego ucznia i to co w tej szkole się obecnie dzieje , a nie jest chyba najlepiej- to z mojego osobistego doświadczenia też chciałbym ,aby moje dzieci ukończyły szkoły takie jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: SP NR 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 21:52 Moja córka jakiś czas tamu ukończyła z doskonałym wynikiem tą szkołę, a teraz świetnie sobie radzi w gimnazjum.Ani ona ani ja nie wspominamy dobrze tej szkoły.a szczególnie niektórych pedagogów i kumoterstwa.Dzieci znajomych nawet nie muszą się napracować na dobrą ocene Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: SP NR 5 IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.08, 14:34 czyli się nie mylę co do opinii na temat tej szkoły, może ktoś ma podobne zdanie jak ja i nina Odpowiedz Link Zgłoś