titoortiz 26.02.08, 10:28 Posiadam uprawnienia na koparko-ładowarki, wszystkie typy klasa III pracowałem na koparko-ładowarce CASE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zed Re: Operator koparko-ładowarki szuka pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 11:26 Jeżeli jesteś dobrym opertatorem z uprawnieniami i doświadczeniem i nie posiadasz pracy to jest tylko jedna możliwość, massz za duże wymagania finansowe. Operatorów w Świeciu jest jak na lekarstwo więcej jest sprzetu w firmach które stoją i kurz zbierają niż operatorów.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tito Re: Operator koparko-ładowarki szuka pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 12:15 Właśnie jest tylko jeden problem w tym miesiącu zrobiłem sobie kurs, nie mam doświadczenia, pracowałem miesiąc bez uprawnień na koparko-ładowarce CASE i to wszystko. A pracodawcy w większości wymagają doświadczenia tylko skąd je wziąć jak ciężko się gdziekolwiek załapać. Złożyłem papiery w kilka miejsc w Świeciu i na razie cisza więc próbuję wszędzie. Jeśli masz jakieś namiary gdzie potrzebowali by operatora bez doświadczenia bym był bardzo wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Operator koparko-ładowarki szuka pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 14:10 Elbrox na ul. Witosa szukał operatorów ale nie wiem czy jeszcze trzeba sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: Operator koparko-ładowarki szuka pracy IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 26.02.08, 17:44 Próbuj w Zakładzie Drogowo Mostowym,BUDMONCIE,PIOSTAMARZE,na wodnej u Zakrzeskiego,spróbuj w PRO BECIE.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: Operator koparko-ładowarki szuka pracy IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 26.02.08, 17:45 aaa uderz też do PBDiM Odpowiedz Link Zgłoś