Gość: kibic IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.08, 19:12 Genialny wybor zdjecia! Mowa o kibicach Anwilu, a na zdjeciu kibice Polpaku! No po prostu poezja! :D Brawa dla tego pana, ktory wybral te fotke. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaktus0 Re: Skazali kibica 05.05.08, 12:41 ludzie nie potrafią jużnawet kullturalnie sie zachowywac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Skazali kibica IP: *.gprs.plus.pl 05.05.08, 23:25 Radakcja Czasu Świecia zarówno w wersji drukowanej jak też w elektronicznej wykorzystuje wszystkie możliwe sposoby aby zdyskredytować nasz klub kibica oraz samą druzynę (na dowód podaję,że jeszcze trzy dni temu na forum wisiały trzy negatywne artykuly o naszej druzynie po przegranych z Czarnymi i Anwilem a byliśmy już 1:1 z Prokomem i ani jednej wzmianki o wygranych z tymi drużynami. Naprawdę zadziwiające jest takie postępowanie miejscowych dziennikarzy. Chyba nie rozumieją ile możemy skorzystać wszyscy na osiągnietym w takim stylu wyniku sportowym. Aż strach pomyśleć jak pojadą z klubem jak w nowym sezonie będzie ciężko o każdy punkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: Skazali kibica IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.08, 08:45 Ci tzw. "miejscowi dziennikarze" to niestety nie dziennikarze, tylko banda gó..arzy zatrudnionych do roboty tylko dlatego, że godzą się pracować za takie śmieszne stawki. To ludzie z przypadku, nie mający pojęcia o dziennikarskim fachu. Jedynym sposobem na jakąkolwiek zmiane jest bojkot tego szmatławca, nazywanego gazetą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: Skazali kibica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 23:03 Czekam ,czekam i nic jakoś nikogo z Czasu Świecia nie rusza to ,że piszą bzdury.Jak ktoś bierze się za pisanie to niech nie zabiera się za dobieranie zdjęć,gdyż ma z tym wielkie problemy.Nie bardzo wie jakich kibiców widzi na zdjęciu ale pakuje na łam a co tam niech inni widzą a może też się nie połapią.Ale kogo widzą kibiców Polpaku tak dalej trzymaj facet i wielkie brawa dla Ciebie.Tak się zastanawiam czemu masz jeszcze wejście na halę skoro Ty swoich nie poznajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Skazali kibica IP: *.swc.vectranet.pl 11.05.08, 00:34 Witam. To ja robię zdjęcia na meczach. Jeśli nie wiesz, co się z nimi dzieje dalej to się nie wypowiadaj. Nie mam na to wypływu na to, jakie zdjęcie będzie dodane pod jakim tekstem. Tyle z mojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ktosia Re: Skazali kibica IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.08, 11:15 Co się rzucasz? Przecież napisane jest, że "gratulacje" są dla człowieka dobierającego zdjęcia do treści artykułu. A skoro to Ty robiłeś tę fotkę, to można jedynie pogratulować "obcięcia stóp" zawodnikom. :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś. Re: Skazali kibica IP: *.swc.vectranet.pl 12.05.08, 12:33 Dla mnie ważniejsi byli kibice z szalikami a nie nogi zawodników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majki Re: Skazali kibica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.08, 17:14 Jednym słowem wielka kupa. Ale czy to pierwszy raz Czas Świecia tak się popisał? Gdzie jest redaktor naczelny tej gazetki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: Skazali kibica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 18:11 Słuchaj KTOŚ bo tak się popisałeś umiesz czytać? To przeczytaj tekst jeszcze raz ale ze zrozumieniem bo masz z tym wielki problem.Nie napisałem,że jest źle zrobione zdjęcie tylko kto pisał tekst źle dobrał zdjęcie a dla mnie to jest ogromna róznica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Skazali kibica IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.08, 18:59 > Dla mnie ważniejsi byli kibice z szalikami a nie nogi zawodników. I wielka dupa grubasa w samym środku! :P Jak się chce coś pokazać, to nie można zapominać o innych rzeczach. Wystarczy szerszy kąt i masz jedno i drugie. :P Skoro ważniejsi byli dla Ciebie kibice z szalikami, to trzeba było do nich podejść a nie fotografować zamieszanie na pierwszym planie. Wyszedł z tego jeden wielki burdel, bo i kibice obcięci i zawodnicy. A na środku wspaniały grubas. Gratki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z-23 Re: Skazali kibica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.08, 15:24 Fakt. Zdjęcie jest do dupy. Typowa amatorska robota, jak wszystkie fotki w "Czasie". Ale słyszałem, że to ma się zmienić. Podobno Saldat odszedł z Kunsztu i teraz od czasi do czasu ma robić coś dla Czasu. Tp chyba poprawi się. Przynajmniej okładki będa miały rece i nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Skazali kibica IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.08, 18:28 Saldat????? Hahaha! ZTCW ten facet nigdy w życiu nie sprzedą zdjęcia za 10 czy 15 zł,a tyle podobno za fotkę płaci Czas. A tak wogóle to ten brukowiec nie ma okładki tylko "pierwszą strone" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Skazali kibica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.08, 15:59 Ja tam lubie Czas Świecia bo ma to wszystko co Pomorsa i Expres razem wzięty. Kupie gazetę raz w tygodniu i wiem co pisały te dwoe gazety razem wzięte. Czyli dwa w jednym. Oszczędność pieniędzy znaczy sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Skazali kibica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.08, 11:36 Popieram. Czas to najlpeszy tygodnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Skazali kibica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 10:03 Najlepiej to oni potrafią nie zrozumieć co inni pisali i tak poskracać, że nie wiadomo o co kaman :D Szybciej mi kaktus na tyłku urośnie niż zobaczymy fote Saldata w Czasie Świecia. Oni mają aparat tańszy niż 3 foty Saldata :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Skazali kibica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 10:25 Cena aparatu o niczym nie świadczy. Co z tego, że ludzie w Czasie mają tanie aparaty wąnze jest to, że robią dobre zdjęcia reporterskie, w których od jakości ważniejsze jest uchwycenie tego szczególnego moementu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Skazali kibica IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.08, 11:09 Pokaż zdjęcie z Czasu Świecia, na którym jest uchwycony ten szczególny moment. :))))) Zdjęcia w CŚ to zupełnie przypadkowe pstryki, a ich związek z fotografią reporterską jest jedynie taki, że fotograf tylko był na miejscu wydarzenia. Nikt z tych pseudo fotoreporterów nie ma nawet bladego pojęcia czym jest ten szczególny moment, więc co tu mówić o jego uchwyceniu. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Skazali kibica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 14:04 Tak, a Saldat to drugi Tomasz Gudzowaty, a może należałoby napisać Gudzowaty to drugi Saldat. Cha, Cha, Cha. Bez przesady. Znalazł się mistrz świata z Koziej Wólki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Skazali kibica IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.08, 16:05 Coś Ci się pomyliło. Czyżby problem z rozumieniem czytanej treści? :))) Ani słowem nie wspomniałem wyżej o Saldacie. :) Za to prosiłem Cię, abyś pokazała zdjęcia z Czasu Świecia, na których widać te uchwycone szczególne momenty. Nie potrafisz odpowiedzieć, więc zmieniasz temat? Typowe dla gó..arzy, którzy opowiadają bzdury byle tylko kłapać jadaczką, bądź napieprzać w klawisze. :))) Odpowiedz Link Zgłoś