Gość: Ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 13:56 Czy ktoś zna jakiegoś dobrego dermatologa w Świeciu lub okolicach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dfbvs Re: Dermatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.08, 15:10 Pani dr. Borzyszko/a. dokładnie nie pamietam nazwisko. Leczylem sie u innego dermatologa ponad 3 miesiace za drogie leki i nic. U niej jedna wizyta, zapisala mi tansze leki i pomoglo. Fakt przyjmuje prywatnie w zielonej przychodni i placilem chyba 50 czy 70 zł za wizyte, nastepna-kontorolna jest darmowa. Kontaktu nie pamietam, ale przyjmuje w zielonej przychodni po poludniami i trzeba sie rejstrowac. Mysle ze w recepcji beda mieli kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 12:52 czy dr Borzyszka zapisała płyn do smarowania twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 14:05 Borzyszko wszystkim na cere przepisuje i zaleca to samo! nie uzywac kremow, smarowac specjalnym płynem itd itp... jedzie z pacjentami taśmowo i chyba nie za bardzo sie zastanawia, zanim rzuci diagnoze! od roku nie moge sie pozbierac z twarzą, tak mnie urządziła. NIE POLECAM polecam Panią dr Konieczna, przyjmuje w poradni "Twoj Lekarz" w Chełmnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polecam Re: Dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 13:30 pani Dr Mardusińska przyjmuje prywatnie i w przychodni obok restauracji Stylowa , wiedza , kultura osobista , umiejetnosci na 5 + Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: Dermatolog IP: *.eranet.pl 02.05.08, 10:06 mardusinska to juz w ogóle sie nie zna!!!chyba 5/6 wizyt prywatnych i nic...pojechałem do bydzi, co prawda 100 za wizyte , ale efekty juz po pierwszym kontakcie... Odpowiedz Link Zgłoś