Gość: Muminek IP: *.com.pl / *.swiecie.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 07:24 Wpisujcie się wszyscy rymem się bawiący, Post rymowany jest bowiem wprost z serca płynący :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cobra Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.tvswiecie.com.pl 23.09.03, 12:02 ŚWIECIE-30 tysiecy ludzi tu mieszka wiem gdzie w tym miescie kazda fajna scieszka -gdzie kto mieszka-iwona magda I agnieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiut21cm Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 12:32 Łoj dana dana wszystko przez Regana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swiecki Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 21:21 Ja te wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swirniete laski Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.05, 11:24 słońce świeci miesiąc maj Tomcio Kasi Kasiu daj Kasia mówi Tomcio bierz ! Słońce zaszło Kasia też! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swirniete laski fajne cluby!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.05, 11:27 w clubie fajna jest zabawa mozna bawic sie do rana!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cobraswiecie Re: fajne cluby!!!!!!!! 31.05.05, 13:54 A o jaki Club Ci chodzi? Czy tam sami ludzie mlodzi Pewnie Duet-tam w piwnicy Niezle tam Dj krzyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
zolnierzyklego Re: fajne cluby!!!!!!!! 20.09.05, 14:07 dobre cobraswiecie dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marianski Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 21:22 Ja tez wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cobra [...] IP: *.tvswiecie.com.pl 23.09.03, 12:02 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ziontrain Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 23.09.03, 13:04 Płucny nieżyt, raka krtani, Dżumę, tyfus, dzień na bani, Te choróbska, syf na brodzie Zawdzięczamy celulozie A teraz z zupelnie innej beczki. Bez rymów częstochowskich: rozpacz pustka po stracie mego kotka Pimcia smutek żal kupię sobie nowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.com.pl / *.swiecie.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 14:49 Rozwija się temat w dosyć szybkim tępie, Nie wiedziałem że tylu wpisze się tak chętnie :))) A ten wierszyk o chorobach, Bardzo mi się tu spodobał :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sivy Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.k5.pl 23.09.03, 14:55 Muminek taki wieszcz wielki że nie czuje jak rymuje Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 23.09.03, 20:54 dobry watek na poczatek Odpowiedz Link Zgłoś
ona_1 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 23.09.03, 21:35 Na początku, zawsze, wszystko ładnie się układa. Wiersze, rymy, jak z rękawa, sypią się przykładem. Życzę więc, udanych postów na świeckim forumie. Niech, często tu i gęsto, rymują wszyscy tłumnie.:)) Rymowanka, zawsze na bolączki dobra, Może, nawet, z czasem uśmiechnie się Cobra?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.nsm.pl / 195.117.2.* 23.09.03, 21:56 Dobra, teraz ja cos napiszę Ciężko pisać wiersze, Powiem Wam to szczerze, Wolę gonić świerszcze, Lub śpiewać w operze. Jestem tutak z Wami, Od długiego czasu, Czas by się pożegnać, Ale nie od razu. Staram się od dawna, Reklamować Świecie, Nawet rezultaty, Są, sami to wiecie. Teraz idzie jesień, Życia ciężka pora, Kończy sie już wrzesień, zimny nastał czas. Świecie się rozwija, Raz szybciej , raz wolniej, Nam zaś trzba wierzyć.......... Czas zaś szybko mija........... To kilka moich częstochowskich rymików, można powiedzieć, że miałem wenę:) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 23.09.03, 22:52 dobre dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 23:46 Hmmm... na pewno masz wenę z Talentem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 23:48 A jakaś stronka www???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 06:03 Przypominam Luzakowi, Onej i Nacie, Że rymem mają władać w tym temacie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muszki Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.05, 11:18 letni wietrzyk w pupkę dmucha a nad kupką lata mucha!!!!!!!!!!!!!!!!! Heya banana!!!!!!!Pa Pa Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muszki Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.05, 11:21 puszki okruszki malutkie macie brzuszki !!!!!!!!!!!!!!!! Heya banana!!!!!!!!!! Pa Pa!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owe Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 09:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owen Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 09:21 Jono patrzcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wally-gator Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.03, 08:15 Muszę wam powiedzieć że nieżli jesteście, I pomyślcie, czy talentu nie marnujecie? Oczywiście nie wszyscy, można to przezytać, ale jeden z drugim - może tomik wierszy wydać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 18:29 Coś jesienna aura źle na wszystkich wpływa, Bo w tym oto wątku postów nie przybywa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 20:09 Jak mieć ochotę wierszyk, rymowankę składać? Kiedy po wiadomościach nie chce mi się gadać? Bieda z nędzą, z bezrobociem, krzyczy... A dziś? Krzyczą wkurzeni górnicy. Codzienność nasza nadaje się do kabaretu. Póki co, piszmy więc z "taniego", jeszcze, internetu.:)) Właśnie oglądałam "Kabret moralnego niepokoju":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: wszystkie dzieci IP: *.proxy.aol.com 26.09.03, 23:12 zdrowia,szczescia,beczke wina najpierw corke,a potem syna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Jesienne wieczory IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 20:36 Ciemno i chłodno jest wieczorami, Więc zaglądajcie tutaj czasami:))) Z Grudziądza, Gdańska i Świecia piszcie, Mimo że wiatr za oknem świszcze :))) Rymem wesołym jak łąki kwiatem Rozbawcie nasze rozstanie z latem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Jesienne wieczory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.03, 21:49 Muminku, mnie przy Tobie, lepiej nie wierszować! Słuchu nie mam, noooo i mogę się pod posty schować,:)) Nie jest łatwo, szafować rymem między słowami, Więc nie oceniaj surowo proszę , to tak miedzy nami, No i właśnie z tej przyczyny, po prostu, Moją „rymowankę” zaliczam do zwykłego postu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Jesienne wieczory IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 23:14 Ten rymowany przez Ciebie pościk, Miło jest czytać gdy tutaj gości :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Jesienne wieczory IP: *.nsm.pl / 195.117.2.* 29.09.03, 17:45 Wszyscy talenty mają niesłychane Ja wierszy pisać nie potrafię wcale Dlatego przytoczę tekst inny zdesydowanie smutny i jesienny:(( "Opadły mgły i miasto ze snu się budzi Dołem czmycha już noc Ktoś tam cicho czeka, by ktoś powrócił Do gwiazd jest bliżej niż krok Pies się włóczy po pod murami bezdomny Niesie się tęsknota czyjaś na śwuata cztery strony" Nie mam kompletnie weny, zupełnie, ale obiecuję, że niedługo sam coś wymyślę... ( jest to tekst Starego Dobrego Małżeństwa, które w tym roku było w Świeciu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Jesienne wieczory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 21:11 Przyznam, że nie znam, ale przypomina opis obrazu... A rymować sobie mozna, byleby coś sie działo, Ja tu posty piszę i nie chce by cos smierdziało :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Jesienne wieczory IP: *.nsm.pl / 195.117.2.* 01.10.03, 16:32 Więcej nic w tym wątku nie napiszę Bo weny nie mam, i przez to wiszę:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcbet Re: Jesienne wieczory IP: 172.28.30.* 08.10.03, 17:27 z całym szacunkiem, ale.... SKANDALICZNA NIEWIEDZA! To jest tekst Edwarda Stachury (wiekszosc piosenek SDM to po prostu aranzacje do jego wierszy nawiasem mowiac niezbyt udane, lukrowane, nieadekwatne [prosze porownac chocby Marka Gałązkę, ale kto dzis o nim pamieta... jak o Stachurze juz zapomnieli]) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max [...] IP: *.tvswiecie.com.pl 29.09.03, 14:58 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ona_1 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 01.10.03, 19:42 Omijam delikatnie Maxa Przy zderzeniu mogłaby wydarzyc sie kraksa Czas, jest najlepszym sprawdzonym kolegą Nigdy nie wiadomo, kto z kim, po co i dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 07:13 Z wierszowanką tutaj długo mnie nie było, Jednak mimo cenzury wierszy nie ubyło :))) Piszmy więc jak Max z lekka ludowo, A cenzura nas ominie i będziemy żyć zdrowo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.nsm.pl / *.waw.cdp.pl 04.10.03, 18:31 Powiem z grubej rury Nie ma w tym zadnej miny Ze mam we wtorek urodziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 21:20 O Tomku! To Waga jesteś, jako i ja! Niech Tobie gwiazdy wróżą najlepiej, niech dobrobyt sprzyja! We wtorek więcej życzeń :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 05.10.03, 11:40 Dzięki wielkie dzięki Musiałem się przyznać Bo żadnej imprezy Na tym forum nie znać Koślawe rymy, ale co mi tam- pozdrawienia dla stałych bywalców forum:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.nsm.pl / *.waw.cdp.pl 06.10.03, 14:42 Wchodzi do każedgo pociągu Z zółtym uśmiechem nadziei Liczy wagony dobrego i złego Od zimy do późnej jesieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 19:49 gss.abis.lodz.pl/~ftomek/noframes/2000/2000_06.html Trzeba żyć spać bawić się kochać oddychać udawać kłamać poświęcać prosić myśleć za mało robić za dużo być lub mieć znaczyć swój szlak nadzieją że po drugiej stronie jest tylko miłość Też Tomek,może to TY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 20:52 Na "autostopowiczki" Stały na drodze bułgarki aż przegoniła je policja, Na przydrożną miłość nastała przez to prohibicja. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 22:44 "Koń gra tu relacje" ;-))) Muminkowe "dygreski"... Muminkowy "cudzymów"... Jak tu pokazywać się pośród, Jego, rymów? Za dziecko, niby, z nazwy uchodzi i zwodzi? :-)) "Wierszokled", niby włócznią to tu, to tam, Przyszpili, ugodzi. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.nsm.pl / *.waw.cdp.pl 07.10.03, 22:37 Niestety nie ja ..... Dziś są moje urodziny, Tak czekałem lecz nie przyszedł nikt. Dziś są twoje urodziny ...i dalej nie pamiętam- piosenka Edyty Bartosiewisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 22:47 Dziś są Twoje urodziny, ale co szukasz tu!? Gości zabawiaj bo już blisko do snu. :-))) A rano/chyba?/trzeba wstać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 23:00 Szczególnie gdy od alkoholi, Głowa nam pęka co strasznie boli :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 23:12 Czas za gościnę dziekować, Urodziny będą znowu! Będziem "pościć" i wierszować I rymować i przyszpilać W wolne wieczory, W jesiennych chwilach. Dobranoc, życzę urodzinowo jeszcze :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 23:45 Życzę Ci również snów kolorowych, I abyś się obudził bez bólu głowy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 08.10.03, 18:35 JAkby nigdy nic, znowu jesień mija I widzę jak zachodzi słonko ojca i matki Jakby nigdy nic, przyjaciół paru na cmantarzach Jakby nigdy nic, kwitną na nich kwaitki Tekst- "std" Urodziny i po urodzinach-ojojojoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 12:51 Cisza straszna nastała w te jesienne deszcze, Witać ludzie nie mają już ochoty na wiersze. :((( Rymem rozpędzić chmurzaste obłoki, Jak widać dokoła nikt nie ma ochoty :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Do admina odnośnie pisi !!! IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 13:29 Panie adminie chyba już najwyższa pora Aby przemyśleć to działanie cenzora :))) Proponuję przemyśleć to co się wycina, I zbytnio nie nadużywać możliwości admina. :))) Wierszyk bowiem Maxa to dzieło ludowe, Regulaminu nie naruszającym żadnym swoim słowem. :))) Pronuję poczytać pewne dzieła Fredry Co to wierszyk Maxa w treści swej ubiegły, I teraz czytane przez Olbrychskiego nawet Dają ludziom w Polsce wspaniałą zabawę. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waarez Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 17:05 Muminek, gratulacje za temat a pozostałym za teksty - owacje ! i pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
ona_1 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 10.10.03, 21:57 Kiedy ludek boży rymem często włada Nie groźna jest potyczka wesoła i swada! Gorzej na poważnie umartwiać się smutnie Nawet „Noble”, tedy rozpętują kłótnie!!! Fredro jak wiadomo dokopał elegancko, i dlatego z tej przyczyny lubimy jego wie(r)szczowiny!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 10.10.03, 22:51 niestety jezyka mi brakuje wiec wiersz tez szwankuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 00:08 nie brakuje ci jezyka Luzaku ja moich postów wierszami nie nazywam właśnie z jego braku! Są to zwykłe rymowanki klecone raz lepiej raz gorzej:)) wyżej zrobiłam błąd cz jest zbyteczne za szybko pisałam i niezauważyłam Starego Fredre lekko obraziłam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujas domel Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.hor.ucl.ac.uk 11.10.03, 00:40 wyjabala rada zawiasucha i nie byla to wcale podpucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 23:14 Uważaj Wujasie Domelu Za takie słowa wycięto już wielu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 12.10.03, 23:18 spoko muminek tu jest ukryty sens Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 14.10.03, 16:30 Cenzor to jednak człek tego formatu, Co to się czepiał nie takiego tematu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Zły humor- koślawe wiersze IP: *.nsm.pl 15.10.03, 21:53 jesień jest wciąż pada, pada też zimno jest czasem błyska się jesień jest humor zły złe rymy koślawe wiersze tęsknota za latem. Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Zły humor- koślawe wiersze 15.10.03, 23:01 cenzor niech sie nas juz boi jak podskoczy to go zloim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zły humor&o n a Re: Zły humor- koślawe wiersze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 13:36 Jesienne darcie pierza... Jedna Gąska Drugiej Kaczuszce Opowiadała o plotkach! To tu, to tam... I w pewnej Wiosce! Cztery gęsi dwie niewieście? Niepomne tej przypowiastce! W rzeczy samej......z tej ogłady?! My tu robim za przykłady? O cholera!....Darcie pierza! Pierza kupa! Z gęsi, z kaczek....naga, goła! Zupa, zupa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Zły humor- koślawe wiersze IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 17:58 Po dość długiej nieobecności Znów Muminek tutaj gości. :((( Oczęta swoje łapką przeciera - A niech to jasna ch...!? Chyba nastała tu cisza zimowa, Bo rymem ciepłym nie pisze nikt słowa :((( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Zły humor- koślawe wiersze 28.10.03, 18:05 Muminku, czasy słoty nadchodzą! Przy tym i złośliwości... Spadnie śnieg, biało się zrobi, Będzie jasno i dobry humor zagości... znowu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Zły humor- koślawe wiersze IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 17:56 Deszczu jeszcze nie widać za to mrozik trzyma, Cieszy mnie że się pojawiła z rymem ciepłym dziewczyna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Ale i tak jest miło :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.03, 20:09 Dzięki Muminku za serdeczność, Pisać tutaj rymowanki to sama przyjemność :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Ale i tak jest miło :)) 29.10.03, 23:13 co by tutaj sie zdarzylo gdyby muminka nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Ale i tak jest miło :))... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 23:41 Gdyby nie było Luzaka...daliby z Świecia drapaka :) Gdyby nie było Muminka...rzedłaby często minka :) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Ale i tak jest miło :))... 04.11.03, 22:50 zeby jeszcze tak ona odwiedzala nasze ramiona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Ale i tak jest miło :))... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 00:50 załatwiać nalezy przez podanie uwzględnić wolne w szczególnym harmonogramie określić swoje imię ze spamiku ustalić długośc ramion i trwałośc nicku ... :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Ale i tak jest miło :))... IP: *.com.pl / *.swiecie.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 07:36 Pierwszy podanie składam w Twe ręce, A za przyjęcie złożę w podzience Wierszowany całus i kwiat jesiennej róży. Odpowiedz szybko, bo czas mi się dłuży :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Ale i tak jest miło :))... 05.11.03, 23:06 i gdy ona przybyla to muminka ozywila a podanie me napisane i w rece twe juz przeslane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Ale i tak jest miło :))... IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 06:55 Podania wpłyneły, na werdykt czekamy, Kto został przyjęty, a kto przegrany :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Ale i tak jest miło :))... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 10:22 Przemyślanie – by sprawiedliwie było... Wiele warunków do zawarcia „umowy’ przybyło :))) 1. Nie będziesz miał cudzych przede mną, o których bym nie wiedziała.:)) 2. O forach piszę, na których i ja będę pisała.:)) 3. Będziesz, jak w dobrym i znanym piśmie uwielbiał mnie głośno bez żadnych przemyśleń.:)) 4. Ja, za to, już Ty się nie bój o "To”, odpisywać będę z regularną ochotą, w grafomańskim stylu bez żenady, wywindujem się na wyższe, państwowe posady.:)) 5. Słusznego wzrostu koniecznie być musisz, by mniejszych i głupszych do posłuchu zmusić.:)) 6. Niech widać z kim mam do czynienia, niech boją się, twojego długiego ramienia.:)) 7. Na koniec części pierwszej do przemyśleń daję „Toto” byś czekał na część drugą z... nieukrywaną ochotą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Ale i tak jest miło :))... 06.11.03, 22:51 nowych przykazania przybyloby na by forum sie lepiej zylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Ale i tak jest miło :))... IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 23:32 Niepełny ten dekalog spełniam bez wachania, Lecz przed wyjawieniem innych dośc ostro się wzbraniam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Ale i tak jest miło :))... IP: *.nsm.pl / 195.117.2.* 07.11.03, 15:22 Dawno titaj już nie byłem, Ale dzisiaj zabawiłem! pozdrowionka dla forumowiczów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ona_1 Re: Ale i tak jest miło :))... 07.11.03, 16:37 Eeeej! Kompanio wesoła! Równe z Was Chłopaki, Kraść konie z Wami można! Nooo....tylko dla draki.. ;-))) I śmichi i hihi, i coś tam jeszcze No a najważniejsze... Humorem pisane Wasze posty i wiersze! ;-)) Ze śmiechu czasem można boki zrywać Niech zatem nam zawsze przybywa, przypływa Przy-Świeciu, przyświeca i niech nie gaśnie Humoru dobrego- rzeka , rzeka świeci? – no właśnie! ;-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Ale i tak jest miło :))... 09.11.03, 09:33 humor w dobrej sprawie oraz przy zabawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Ale i tak jest miło :))... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 11:13 ...nad oszczędnością słowa też się zastanowię Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Ale i tak jest miło :))... 10.11.03, 22:26 ja ide na wygode wiec dzis juz nic nie powiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Ale i tak jest miło...a czasami nie :-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 00:49 ...można zrozumieć na "wygódce" trudno się z innymi porozumieć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Ale i tak jest miło.. nie zawsze ::::: IP: *.nsm.pl / *.waw.cdp.pl 11.11.03, 19:40 Nie zawsze jest miło zwłaszcza kiedy weekend mówi wszystkim THE END Ale częstochowskie rymy- chyba przestanę się udzielać w tym wątku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Ale i tak jest miło.. nie zawsze ::::: 12.11.03, 23:11 a mi weekand odpowiada bo wtedy jest zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Ale i tak jest miło.. IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 10:43 Czy to początek wekendu, czy początek tygodnia, Miło jest zawsze jak ktoś tu zagląda :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Ale i tak jest miło.. bo weekend IP: *.nsm.pl / *.waw.cdp.pl 14.11.03, 16:31 Ale weekend już nastąpił Jest więc miło- nikt nie wątpi w końcu udało mi się sklecić jakieś rymy- pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Ale i tak jest miło.. bo weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 19:33 łikendowo choć jesiennie zstawiam dzisiaj ślad po sobie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Ale i tak jest miło.. bo weekend IP: *.nsm.pl / *.waw.cdp.pl 16.11.03, 13:01 I od razu milej się zrobiło Gdy znajomy ktoś zawitał Który dawno już nie pisał:))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Ale i tak jest miło.. bo weekend 16.11.03, 22:43 (nie)nowy gosc przybyl ale weekand kolejny ubyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Ale i tak jest miło.. bo weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 22:59 "Końcotydzień" :)) się skończył... Jednych odświeżył Drugich wykończył:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Ale i tak jest miło..mimo tego że poniedziałek IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 17.11.03, 20:43 Deszczem przywitał nas tygodnia początek, Zastanawia mnie jednak jaki będzie piątek? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ale i tak jest miło..mimo tego że poniedziałe 17.11.03, 21:31 Jesienią, trudno pogodę planować. Z parasolem chodzić a na słońce - polować.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NocnyMarek Re: Ale i tak jest miło..mimo tego że poniedziałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 23:59 Muminku - poeto zapoznany ;-) NocnyMarek jest Ci szczerze oddany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NocnyMarek Re: Ale i tak jest miło..mimo tego że poniedziałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 08:15 Nie tylko nocami na wpisy gotowy ;-)) Z rana, również lgnie do Ciebie - słowem! Odpowiedz Link Zgłoś
ona_1 Re: Ale i tak jest miło..mimo tego że poniedziałe 18.11.03, 09:04 No i jeszcze ja, ona,:))) w Muminka wierszach zaczytana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Ale i tak jest miło..mimo tego że poniedziałe IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 18.11.03, 16:13 Nie jest to poezja na miarę Mickiewicza, Więc się zastanawiam co w niej Was zachwyca? :))) Bo mnie osobiście to najbardziej cieszy, Że w tym temacie piszecie posty na kształt wierszy. :))) Posty Wasze bowiem błyszczą jak kwitnące kwiaty Wśród postów tych co stosują język niebogaty. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Ale i tak jest miło..mimo tego że poniedziałe 18.11.03, 23:53 ja dzis wiwatuje wiec sie dopisuje gyby nasz wieszcz zyl to by z nami pil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Ale i tak jest miło..mimo tego że poniedziałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 09:45 O! Luzaku musisz więcej wiwatować Bo wtedy więcej niż dwa słowa Potrafisz pięknie składać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ile Re: Ale i tak jest miło..mimo tego że poniedziałe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 11:31 z poniedziałku w srodę wpadam jakoś ... bez wtorku się przesiadam ...... więcej chyba dziś nie zdołam bo czas mi zaiwania .... ....jak pszczoła ? ( ale , ale myśl niedzielna ) lecz choć w ulu tysiąc trutni tylko kilku trzyma się lutni Ona , Naata inne pszczółki też dzielnie składają do spółki śmiało rośnie wersów plaster cieszy duszę, serce głaszcze nowolistna nić się przędzie z ula wosk ...i świeca będzie a przy świetle rzecz wiadoma wszystko smaczniejsze (choć jesień dokoła) wiwaty zdrowsze - ... :) weselsze kochanie - ... :) życie słodsze barwne spoglądanie .... oczekiwanie ...? Muminek z Luzakiem innych trutni paka nie odkładajcie lutni na wieszaka jak Onej zachęta brzmi niech się to składnie kręci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Ale i tak jest miło..mimo tego że poniedziałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 23:51 Ale... Ja...pisałam już kiedyś usprawiedliwienie. Rymowankom moim do wierszy dalekooo! Jako ‘posty’, należy czytać to - wierszoklecenie. Za późno na zostanie "poetką" w tym... wieku..;-))) Trochę pożytku z tego też wynika :)) By pisać do rymu muszę słówek, szukać. Czasami same wpadają do ucha A czasem wena jakby bardziej głucha ;-)) Koślawo ale wesoło i z humorem :)) Przeplata się raz lepiej, raz gorzej Tak, sobie teraz siedzę i myślę... Czy ja piszę jeszcze, czy może ja - tworzę..?.;-))))) Za cierpliwość ..dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
ona_1 Re: Ale i tak jest miło..mimo tego że poniedziałe 20.11.03, 19:42 ALI.. Za dobry humor należy Cię chwalić! :)) Ale zauważ, że co za dużo, nieznośnym być może. Do rozpuku śmiech zakończyć powinien się owacją. Pozwól, że Cię zachęcą i o bis poproszą brawami! Konsternacja, to klęska dla humoru – to tak, między nami... Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Ale i tak jest miło..mimo tego że poniedziałe 20.11.03, 23:07 Żeby mi się chcialo pisac Rymy jakies skladac No to musi być zabawa Nie tam zaraz popijawa Ale skoro czas już mamy To zabawe zaczynamy Może trzeba wypic piwa Wtedy swiat się milo kiwa Wiec z muminkiem zapraszamy Ona – milo cie witamy Teraz przyszla jednak pora By się klasc do spiwora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NocnyMarek® Re: Ale i tak jest miło..mimo tego że poniedziałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 22:24 Ty - co tutaj się wpisałeś, mego nicka mi zabrałeś! Lecz godzina na zegarku zdradza ciebie - PseudoMarku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Ale i tak jest miło..mimo tego że poniedziałe 21.11.03, 11:04 NocnyMarek ze znakiem jakości? Nick pospolity bardzo i wpada często do głowy, kiedy nocami siedzi się w sieci! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwariowane baby Re: Zły humor- koślawe wiersze IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.05, 11:14 letni wietrzyk w pupie dmucha a nad gównem lata mucha Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 20.11.03, 23:09 Żeby mi się chcialo pisac Rymy jakies skladac No to musi być zabawa Nie tam zaraz popijawa Ale skoro czas już mamy To zabawe zaczynamy Może trzeba wypic piwa Wtedy swiat się milo kiwa Wiec z muminkiem zapraszamy Ona – milo cie tez witamy Teraz przyszla jednak pora By się klasc do spiwora Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 20.11.03, 23:10 sorki za dubelka cos nie poszlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 01:50 Haha! Nie ma to jak dubeltowo z wiersza strzelać.. Słowo daję, że już lepiej wklepać pościk w Waszym miłym towarzystwie :) A na piwko i gawędy Czasu nie musi brakować Wszystko przedtem :) należy tylko dobrze zrymować... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 21.11.03, 21:10 Mam nadzieję że przy piątku, Setka postów wskoczy w wątku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 21.11.03, 22:36 twa nadzieja sie rozplynie w naszy rymowanym mlynie Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 21.11.03, 22:59 Nie może byc tak przecie, nie rezygnować, nie wątpic! Na duchu podtrzymywać - Świecie. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.nsm.pl / *.waw.cdp.pl 22.11.03, 12:04 Tyle się tutaj działo podczas mojej nieobecności powiedzcie co się stało moi mili goście W końcu wróciła mi wena- ha, jednak tez czasem wierszuję Pozdrawiam, i zasyłam serdeczne życzenia- ten wątek ma urodzinki- już ponad 100 postów w nim siedzi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 22.11.03, 13:09 stotrójeczka zaświeciła stodwójeczce hej! skleciła stojedynce dzięki! rzecze wszystkim cze! no przeca wiecie ! dalej woła: siądźmy do biesiady stoła, piwa, śmiechu, rymu czerpmy, klimat tworząc nie-przeciętny w sieci krzesła postawiwszy dzielmy barwy, chmiel popiwszy :) ciemny wieczór, chłodne ranki niech skłaniają do hulanki :) w poście (?) nuta Dionizosa ? czemu nie ! wszak godna trzosa! Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 22.11.03, 20:06 a wiec poloneza czas zaczac. Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 22.11.03, 23:35 temat sie rozkrecil do rymow ludzi zachecil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 01:18 Rymowanek, czas najwyższy zacząć by wici rozpuścić O miłej Świecia atmosferze Może kto w to nie wierzy? Ja, jak zawsze wierzę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 28.11.03, 20:37 Atmosfera w Świeciu jak zwykle cudowna, Szkoda że tylko tak mało rozmowna :))) Wróciłem ! I zaledwie tydzień mnie nie było, A tu postów na forum zbyt dużo nie przybyło :))) Ale mam tą nadzieję że w Andrzejkowym łykendzie, Przy wznoszeniu toastów trochę ich przybędzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 29.11.03, 23:19 spac mi sie za chcialo wiec sie nic nie napisalo moze jeszcze cos naplumkam jak przyjdzie zadumka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 30.11.03, 12:57 To na luzie i w zadumie, Luzak rymem władać umie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 30.11.03, 22:15 Luzak zdolny być musi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 30.11.03, 22:39 diabel siedzi mi w mej glowie i tu pisac kaze sobie a czy luzak mlody jest??? ciekaw jestem kto to wie??? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 30.11.03, 23:18 Luzak jak nazwa wskazuje :))) Po aulach uczelni chyba grasuje??? Może jadnak być inaczej! Elektronikę ludziskom sprzedaje i sposób uzycia tłumaczy??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 01.12.03, 22:46 zagadka zostala zadana lecz pewnie nie do rozwiazania kto sie pobawi w detektywa na tym czas szybka zbywa zycze natce powodzenia zachecam innych do myslenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 02.12.03, 00:32 Pobawiłbym się z Wami w detektywa, Ale mam czasu mało i jeszcze ciągle mi go ubywa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 02.12.03, 00:49 Odgadnąć trudno będzie Bo mozliwości wiele Gdzie wierszem mówią tam artyści przyjacielem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 02.12.03, 00:53 Cieszą mnie bardzo te Twoje słowa, Ale czy jesteś zostać tu na stałe gotowa? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 02.12.03, 01:08 Na forum Świeckim jestem i sie nie nudzę:)) Jeżeli miło Wam ze mną czas ten przedłużę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 02.12.03, 01:35 Do dalszej dyskusji pięknie zapraszam, Bo zawsze jest miło gdy z nami jest Naata :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 01:51 Na serdeczność zawszem uśmiechnięta Zaproszenia miłe zostało przyjęte :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wally-gator Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.03, 09:19 Oj Naatko i Muminku - niezłe nocne Marki jesteście... A do tego rozmawiacie o tej porze w naszym mieście... [na forum ;)] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ile... Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.03, 12:38 pięknie, pięknie radość bierze tyle weny w komputerze śląc pozdrowień całe kiście mówię : przyjacioły Wy moiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ile.. Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.03, 13:02 co się tyczy zaś zagadki to ja już wiem a Wy gagatki ? (luzak w wieku jest dojrzałym do pisania, i kompanii w myśli często znakomity nieważne co mówią kwity ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 02.12.03, 21:51 Rozrasta się rymowany wątek, A to dopiero jego początek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 02.12.03, 23:38 poczatki sa mile a konce zawile lecz co z tego kolezanko kolego Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 03.12.03, 00:16 snadź jest z tego rzecz ' kolego (koleżanki trwale twierdzą) iż nie przyjdzie coś z takiego, co jest nie poparte wiedzą (well...) rzućmy cugle doświadczania' i oceny miernej wnioski' wyżej ceniąc te zadania' które tworzą życia troski' nie zamierza nikt - to prawda' smutku siewcą być zawziętym' radość tłoczy(?) w życie zawżdy' nową myśl co trelem zabrzmi :) ...ile... [ jak Wam sie podoba "przecinek górny" ??? :)] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 03.12.03, 22:13 Przecinek górny jest bardzo ciekawy, Ale czy funkcję przecinka pełni dla zabawy? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 23:33 Ech! I z wiedzą i weną i przecinkiem górnym Trzeba tutaj zabłysnąc Pokazać co się umie A ja kiedyś pisałam Z zawodowcem lub prawie kroku nie dotrzymam więc tu nie zabawię.:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 03.12.03, 23:48 Oj siedzisz tu z nami od samego początku, Więc nie waż się zostawiać nas samych w tym wątku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 23:59 Ale jak dalej humorem się cieszyć? Chcesz się smiać a możesz się ośmieszyć.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 04.12.03, 15:47 choć żal..., iść dalej wypada' niech wątkiem rymowanym dalej humor włada, zostawiłem znaki mocno koślawe :) liczyłem tylko na dobrą zabawę, ile trzeba ...? - pytanie stosowne, by zrozumieć to, co nieodzowne' pozdrawiam niezawodnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 22:26 Ile trzeba...? - niewiele, jeszcze trochę,troszeczkę odrobinę, chwilę, chwileczkę. Ile znaków, pytań, odpowiedzi Ile tajemnicy w tym ILE...? Na odpowiedź brakuje wiedzy :) Pozdrawiam mile i pytam; Ile czego? ILE? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 04.12.03, 22:40 Ile to nie pytanie ale stwierdzenie, Dołączam swoje pozdrowienie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 04.12.03, 22:45 bardzo fajna sprawa ze ktos takie posty zaklada niech wiec luzik zagosci wsrod wszystkich gosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 04.12.03, 23:20 "Magnum in parvo" jak Rzymianie mawiali, Pisząc krótkie utwory wszystkich zabawiali :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 09.12.03, 20:20 Straszna w tym temacie cisza nastała Czyżby Wam TPSA internet odebrała :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 09.12.03, 22:53 moze tpsa monopolista jest ale my nie damy tak szybko sie zjesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 01:34 Z rymowanka wpaść chciałam, jednak,czasu bardzo mało miałam :)) Co sie odwlecze to nie uciecze, Przyjdzie czas wierszoklecić, na forum Świecie :))) Pozdrowienia dla Luzaka i Muminka, i dla Ile ... górnego przecinka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 10.12.03, 21:14 Nie wpadaj sporadycznie, Zaglądaj tu lepiej cyklicznie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 21:29 Masz rację Muminku, lepiej klecić wierszyki przy komputerze, Niż słuchać o czym przekonują zagubieni w politycznej karierze! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 10.12.03, 22:00 Ale też dobrze ich obserwować, Aby z nich rymem wesołym żartować :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 10.12.03, 23:09 a ja mysle sobie czy mi cos pomorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 00:04 Jak morze nie pomoże To może Pomorze? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 11.12.03, 15:10 ;) się kurna narobiło... trochę pusto się zrobiło' stara gwardia tylko staje krzewiąc dobre obyczaje' pomoże Pomorze' pomoże...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 11.12.03, 17:41 Pustawo trochę lecz bedzie więcej, Bo juz się zbliża 7000 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 19:43 Siedem, już było:)) Dzięsięć tysięcy, zachęciło, Wpisywać zatem, by wiosną Gwiazdkowego szampana się nie piło :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 11.12.03, 19:47 Jak dobrze pójdzie nasze pisanie, To jeszcze zimą 10000 nas tu zastanie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 23:53 Wieczór piątkowy i łikend znowu, A pisać tutaj dziś nie ma komu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 13.12.03, 16:35 To że nikt się nie odzywa, Nie znaczy że rzadko tutaj bywa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 14.12.03, 18:19 oj! Muminku, skąd wiedziałeś ? i mój sekret odkryć chciałeś :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 14.12.03, 18:32 komu może by i było ale czy "Onej" będzie miło ??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 18:40 Skąd i dlaczego te pytania??? Oną znasz, Ile, czas jakiś jest tu przecież ona i jej pisanie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 14.12.03, 19:04 pisanie Onej tak sprawilo' że stało się miło ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 19:17 Oj! Schlebiasz onej, ILE, schlebiasz ;)) Ale miłe to, trzeba przyznać ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 15.12.03, 00:00 chwile mnie nie bylo a tu ile sie wydazylo tez troche sie rozkrecilo a bez onej by bylo nie milo z ilego tez niezly rymow kowal wiec bede nie opadal Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 15.12.03, 00:14 Ale tu milutko się robi ale czas do snu się sposobić:)) A Ty Luzaku nie ociągaj się z bywaniem, Pisz częściej bo tu sami ostaniem;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 15.12.03, 20:10 no..... milutko wszak być powinno' powiem z miną niewinną :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 21:59 no... jest przecie, czy nie mam racji? nawet za cenę towarzystwa wzajemnej adoracji ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 15.12.03, 22:14 ;))) dobre, dobre, i w sedno trafiło lecz od Onej to nawet : miło ;)) lecz właściwego sensu upatruję w zdaniu: o adoracji w towarzystwie i "miłym" się znaniu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 15.12.03, 23:26 W dobrym towarzystwie czas się spędza miło, I chciałbym by zawsze tak też tutaj było :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ona_1 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 16.12.03, 22:08 Już zima biała nas tutaj zastała, choć do wiosny trochę jeszcze na forumie kwitną wiersze...:))) ...nie mówię o sobie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 16.12.03, 23:24 A może nie kwitną jak wiosenne kwiatki, A lecą nam z nieba jak śniegowe płatki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 18.12.03, 23:51 ja tam sie ciesze co zima nam niesie bo snieg jest najlepszym zjawiskiem na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 19.12.03, 22:41 Zgadzam się z tym, ale przecież to co się dzieje, naprawdę nieistnieje, więc po co się przejmować czymkolwiek np. śniegiem??? pozdrawiam po długiej nieobecności Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 19.12.03, 23:09 Witaj Tomku, kopę lat :)) widzę,że nowa teoria nieistnienia? Ale jak myśle to jestem nieeee???? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 19.12.03, 23:13 ja tez witam bo dlugiej nieobecnosci cie tomku wiec zaczynamy zyc na tak po czy nie piekny jest swiat?? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 19.12.03, 23:35 Piękny świat i życie, Tomek wie o tym przecie.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 21.12.03, 22:57 bo w nienormalnym swiecie kto narmalnosc zniesie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 23:48 ... są słowa dobre i gesty i czyny i ludzie nam bliscy na których liczymy Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 22.12.03, 13:26 i są serca w trosce delikatne drgnienia, chwila myśli prostej dobrego wspomnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 24.12.03, 23:15 zeby nagle tak milo wszystkim nam sie zrobilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.03, 00:30 ....i się zrobiło :)) bo czytać jeszcze bardziej miło i milej niż to dawniej było :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 25.12.03, 05:23 a w nucie tej słodkiej wydźwięk w duszy gości' dając wszystkim naraz uczucie radości... gdy potrzebna mowa niech będzie chwalona' gdy ciszy pragniemy wszystko rozumiemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 25.12.03, 17:47 Smutna jest nuta Gdy ciszą dźwięczy, Radością zaś tryska Gdy w muzyce tańczy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 25.12.03, 19:08 muzyki ja tony mam za przednie' warte by chłonąć je w noc i we dnie :)) .... czasu swoistego się nitka wypala' ciszy znak wyraźny' że miłość [bliźniego] zniewala :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 28.12.03, 00:14 cisza nieraz jest blogoslawieniem a nie tylko zmartwieniem ale by mi sie lepiej bawilo gdyby glosniej tutaj bylo nie nie myslcie ze to nazekanie to zacheta na czestsze pisanie wiec muze odpalajmy piwka otwierajmy i do zabawy zachecajmy...... Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 28.12.03, 00:58 yestem więc niezawodnie' na Twoje wołanie.... pifka dużo otwieram snadź dla Ciebie stanie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 09:24 O! Widzę, że tu radość już króluje :)) Przy muzyce Luzaka i wierszach Ile :)) Szklanicami piwa i szampana się stukają :)) Stary rok żegnając nowy zapowiadają :)) I ja do grona przyłączam się Waszego Życząc Wszystkim i każdemu z osobna WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 28.12.03, 22:25 dzis pisac mi nie przystoi bo mnie strasznie glowa boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 23:58 A to dlaczego drogi Kolego? Głowa Cię boli od alkoholi? :))) Czy z przejedzenia świątecznego Żołądek pracy odmawia? :))) Tak czy inaczej świetujmy raczej Rozsądniej i z "płynami" ostrożniej Niech dobry humor miast kaca :))) Świętowanie nam wzbogaca Ale to nie znaczy że musi być pobożnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 30.12.03, 02:13 ojjjjjj świętujmy jeszcze więcej' to i kaca wygna prędzej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 16:55 ...no masz ;-)))) Na kaca najlepsza jest praca :))) Ale że to będzie Rok Nowy Alka-Prim na ból głowy Albo leczyć się czym się zatruło Nie przesadzać jednak! By gorzej nie było :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 31.12.03, 17:55 nie ma tego złego ... co by nie wyszło z dobrego ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 31.12.03, 23:19 o ktos powiela fajne slowa Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 01.01.04, 03:29 jasne że .... powiela ;)) bo w tych słowach ' prawda się zawiera... nie ma ujmy w dobra braniu jeśli służy przed się braniu;)) jeśli tworzy podwaliny pod zrozumienia dziedziny... Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 01.01.04, 22:14 ja sie z tego bardzo ciesze ze ta wiesc sie ciagle niesie Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 05.01.04, 01:09 temat rymowany mało odwiedzany Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 05.01.04, 12:22 ..nadejdzie pora na rymowanie jak cichy wieczór nastanie teraz głowa zaprzątnięta codziennoscia szarą....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 05.01.04, 22:30 teraz jeszcze odpoczywamy wiec zadko tu odwiedzamy Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 06.01.04, 12:22 cisza wyżej zapowiadana bardzo smacznie konsumowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 20:21 ... :))) Było juz wiele wieczorów I poranków wczesnych było Milsze mi tutaj rymowanie Niż poważnej polityki debaty Milsze z Wami przebywanie Choć wiadomo! Poeta nigdy nie bogaty! :)) Zacne strofy wesołe rymy Pobudzaja nasze dusze Nie dajemy sobie w kaszę dmuchać Choć nikt nas nie słucha - niestety :))) A my? A nam jest wszystko jedno! A nam wszystko za pan brat! Porzucamy życia znoje! Fantazją podbijamy Świat! (Świecie też) I wcale nie wszystko jedno nam :))) taram tam tam ....tam daleko tam tam..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 20:27 A ja mam pytanie? Gdzie jest Muminek...wszystkiego co tutaj...przyczynek??? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 06.01.04, 21:24 w nagrodę zostanie ... zbawiona :)) bo wreszcie wróciła O n a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 00:14 Jest Ile i Ona powróciła A więc jest nas spora siła :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 07.01.04, 01:53 do Muminka ! gdzieżeś bywał Przyjacielu Drogi ??? czy Twój trud był bardzo srogi ??? cieszy "widzieć" Cię tu znowu to jak wrócić znów " do domu" pozdrawiam niezawodnie ps' jeśli jeszcze raz to sprawisz i nas tutaj tak zostawisz to ja Ci tu mówię szczerze srogą kare Ci wymierzę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 07.01.04, 22:28 muminek zatroskany bedzie ukarany hiihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 23:34 Raczej nie zatroskany A bardziej skacowany :))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 08.01.04, 00:58 hehe Panowie kaca maja i kaca trwa czas! Ale karnawał w pełni wytłumaczy was ;))) Tylko ten zrozumie co go bolał 'łeb :))) a ten co tego nie zna Eee...to pewnie kiep ;)))) A może tęga głowa ? Co siły swoje zna? Wypije wiersz napisze i śpiewa jeszcze nam ;))) Wesołym słowem Skocznym rytmem Świetujmy póki czas Za roski nie Ale za radość Wypijmy aż do dna! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 08.01.04, 03:05 :)) Muminku ! widzę, duch w narodzie jest ludzie bawią się na fest ;) zatem cofam groźby moje znając takie tęgie... znoje:)) Naata !!! :)) jakaż ona w rymy bogata !!! a do tego "ludzka" treść [:)) uwaga cytat: ] "... z Taką idzie życie znieść..." ;)) Luzaku !!! ... zabieram Twoją "gitarę" i znikam na dni parę "różowe" od Ciebie zakładam i w natury dzicz wypadam do "spotkania" ludziska niech... radość z Was tryska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 11:06 I widzicie , straszne waly wyzsedl wam poemat caly, jeszcze troche sie uzbiera zdobedziemy Pulitzera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 19:01 O to się nie boją wały i wałów spółki! Lolo nam pokaże własną... Z górnej półki!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 23:51 Ile z Luzaka gitarą nie wraca... Rózowe okulary i Wielkie dary Nie przysporzą mu na pewno kaca :)) Choć czas to karnawałowy czasem bawia sie ludzie wesoło myśląc o trudzie co innym pomaga ... chęć do życia przywraca! Serduszka wdzięczności Przyczyną tej radośći W Wielkiej Orkiestrze Naszej spontaniczności I ducha szczerego, nie koniecznie bogacza :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 13.01.04, 02:11 ... O n a :)) Ty jesteś do tego stworzona pięknie ujęłaś myśli znaczenie piękne więc Tobie pozdrowienie Luzaka przybory mi się przydały dzięki nim jestem z powrotem cały z radością zerkam na Wasze myśli a jeszcze więcej niech Wam się "wyśni" ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 13.01.04, 02:03 noooo ja myślę ...;))) czemu nie ??? ja mu życzę a Wy nie ??? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 13.01.04, 13:41 > noooo ja myślę ...;))) > czemu nie ??? > ja mu życzę > a Wy nie ??? > ;)))) to było o Lolu co rymował już w przedszkolu i nagrody wszelkie zbiera w tym' oczywiście' Pulitzera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COBRA Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: 193.19.104.* 06.02.04, 10:14 Z muzyka jak z zyciem nie raz mozna sie przejechac z beatem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.04, 20:24 ludzie , co sie stało was zupełnie porypało takie pierdoły pisza ludzie ,ze spec szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COBRA Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 14.12.04, 23:48 Ale rymy tu kladziecie Aż mi strzela kurde w grzbiecie Zajebis.. są na maxa Jak samochodowa kraksa Teraz późna juz godzina Rano dzien sie znów zaczyna A wiec piszcie nowe rymy To je ładnie polaczymy To me słowo juz końcowe Do poduszki kłade głowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha ha Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 21:06 Wez sie rozbiegni i w drzewo jeb... hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szelest Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.04, 13:56 morze nasze morze a w nim stoi dziewcze chorze z dala słychać statków gwizdy woda sięga jej do kolan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 08.01.04, 22:11 Głowa jeszcze mnie nie boli, Bom jej na to nie pozwolił :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 10.01.04, 22:38 zyc bez glowy mozna przeciez o tym wszyscy chyba wiecie Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 13.01.04, 02:15 "żyć bez głowy" ??? ...ja na to plus ! ale "serce" trza mieć, to jest mus ! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 21:55 widać ze jest tutaj ILE poprostował ponaprawiał ponamawiał do przekonań zaraz widać... 'pańskie oko' tyczy konia! ;))) ano witaj ILE! widzisz co jest? a nie było Ciebie tylko chwilę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 13.01.04, 22:29 Ile tyle mnie niezmiennie namawiał że się zjawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 13.01.04, 22:51 muminek sie pojawil mily poscik zostawil Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 14.01.04, 00:23 gdy myśli wesołych chłonę znaczenie' ucieka ode mnie całe zmeczenie' gdy tak sympatycznych doświadczam pieleszy ' to dusza moja się bardzo cieszy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 14.01.04, 22:14 dusza sie raduje gdy forum widuje Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 14.01.04, 22:42 :-))) Sama radość i wesele! Moi mili Przyjaciele! Muminek 'trójkącikiem' się wpisuje! ILE z 'pieleszy' się raduje! A Luzak jak zawsze, po forum się 'głaszcze'! A "ona", jak znam życie, przygląda się gdzieś skrycie ;))) pozdrawiam rozbawione Towarzystwo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.04, 08:54 Ona! Zgubiona? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 15.01.04, 13:59 * dla Onej światełko zapalam by do nas trafić umiała :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 22:12 :))) Jak miło być oczekiwanym:) Do kompaniji zapraszanym:) Gdzie wesoło i sowicie W ciągu słów niewyszukanych, Plecie się i tworzy... Forumowe 'bycie';))) Być albo nie być? Oto jest pytanie? Kto odpowie na nie... Ten z nami zostanie! :))) Pozdrowienia dla wszystkich bywających ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 15.01.04, 22:43 to trudne pytanie chyba jak dla mnie jak odpowiedz wymysle to ja pewnie przysle albo jak bohater mlody umre na bol glowy ale sie tym nie przejmuje bo teraz weekand planuje bo najwazniejsza sprawa to dobra zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 15.01.04, 23:57 hehe A to ci dylemat! Pytający temat nie o ból głowy, A o 'bytność' do rymowanej zabawy, pytaniem dla nowych, gości forumowych, ewentualnych! :))) A baw się Luzaku wesoło! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 16.01.04, 00:13 no cóż... ja bym chciał tu bywać czasem i poczytać myśli Wasze zatem : "być" odpowiedź brzmi bo jak "nie być" to kilka dni :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 17.01.04, 23:00 Być To żyć :))) Miłością Co życia radością :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 17.01.04, 23:18 ... well' się tu rozmarzyli i miłosny klimat otworzyli ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 17.01.04, 23:38 ...bo dla poetów płci męskiej, wena najlepiej wygląda w powabnej i kusej sukience ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 18.01.04, 00:15 a jeszcze bardziej : bez ! ;)) bo to z nas wyciska wiele szczęścia i ... łez ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 18.01.04, 23:07 jak bysmy zyli?? gdyby kobiety nam nie stworzyli?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 18.01.04, 23:30 Samotny Adam po raju by się błąkał, I nie myślał by nawet o swoich potomkach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 18.01.04, 23:34 oblakanie jest skazaniem tylko na co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 23:55 ...bez kobity źle, Adam sie "pałęta w nieciekawym tle".. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 20.01.04, 01:54 ...a się "pałętać" bedzie do woli gdy się "zniewolić" nie pozwoli ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 20.01.04, 22:23 bo z kobietami jest zle ale bez nich tez(moze gorzej) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 25.01.04, 19:58 ...:))) wazwraszciłsa ja zez tripu i szczastliw że widzu w etom razgawor na temie "bytu" boć on pierwyj, co kobietom daje dzięgi dla maluczkich by ich karmić mogły zawżdy nie bacząc na umysł krótki gdy "PEGAZAzetki" głos nam zabrzmi... pozdrowienia z życzeniami pozytywnego myślenia :))) ...ile... Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 25.01.04, 23:03 czyzby rymy sie juz skonczyly?? czy umysly sie rozmyly??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 27.01.04, 23:39 Młodość zarzuca starości stronniczość, Więc usta bezzębne na forum tym milczą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 28.01.04, 01:46 konflikt to jak świat stary' spierać się o racje i ideały lecz gdy rozmowy zabraknie jak wiedzieć' kto czego łaknie ? :)) pozdrawiam i namawiam jak zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 16:46 Nierozsądnie być młodością zdufanym, Nauki, zawarte są w życiu, ale doświadczonym. Od starszych warto brać przykłady, Od tych jednak, którym nie obce są wiedzy meandry, Młodość przemija, jak wszystko, co nie na wieki nam dane, A to, co wiemy, było i jest, i będzie w księgach zapisane...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
unicorn_rider Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 28.01.04, 17:04 młodość jak ptak ulotna pochwycić ja i ujarzmić - rzecz niepojęta młodzi korzystać z daru tego powinni zamiast pragnąć dorosłymi zbyt szybko zostać. Młodzi na nauki przeszłości uwagę swą zwrócić powinni zamiast swych ojców błędy powtarzać. I dobrze prawi czcigodna Ona, że wiedza w księgach zapisaną jest. lepiej by było prawdziwą mądrość żywą studiować. Lecz nie to nam, młodym dane. Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 29.01.04, 22:14 ah ta mlodziez....... ja nia ciagle jestem....... Odpowiedz Link Zgłoś
unicorn_rider Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 29.01.04, 22:36 nie data twych narodzin o młodości twej sądzi lecz to jak myślisz jak czujesz i za jakiego sam chcesz uchodzić Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 30.01.04, 01:04 unicorn_rider napisał: > nie data twych narodzin > o młodości twej sądzi ... tu dam zgodę...:)) i chyba do "młodości" "zabieganych" przywiodę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 02.02.04, 20:38 czy zabiegani To zapomniani? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
unicorn_rider Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 02.02.04, 22:49 jak to we wspaniałym Kubusiu Puchatku było: wielu ludzi to obecnie taki "Najęty Bryś". Nie wiem, czy ktoś kojarzy, o co mi chodzi. Ludzie są tak zabiegani, że ni mają czasu na nic, nawet na to, żeby się cieszyć życiem. I co zabawniejsze, myślą, że przez to swoje zabieganie do szczęścia dążą... Ludzie lubią się okłamywać i żyć cudzymi ideałami... Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 02.02.04, 23:25 Witam! - Muminku, gdzie się podziewałeś? Unicorn_ ma rację, gonitwa za pieniędzmi wykończa ludzi, wyjaławia i uwstecznia... Ale takie czasy, niedobre! Dobrze, że są ludzie, którzy oddaja sie sztuce, tworzeniu, inaczej świat byłby szary i smutny! Ostatnio zaniedbane są nasze :) wątki, a szkoda, bo z prawdziwy sentymentem wspominam, "wierszowanie - rymowanie":) Jesteście Artystami w tym temacie, chętnie poczytam. Pozdrawiam, Towarzystwo, nie z tej planety :-))) N Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 02.02.04, 23:56 wiec moze zwolnijmy troche odsapnijmy niby jest wiecej mozliwosci ale tez szybciej do starosci wiec zaczynam leniuchowac by ma mlodosc zachowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 03.02.04, 00:03 Naata zadała pytanie Więc odpowiadam na nie :))) Błądziłem po świecie szukając mojej młodości, Nie znalazłem, więc postanowiłem dalej tutaj gościć :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 05.02.04, 22:37 mlodosci szukajac po swiecie ganiajac pytam sie po co?? ona sama przyjdzie noca Odpowiedz Link Zgłoś
unicorn_rider Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 05.02.04, 22:49 sen to największ przyjemność jaką znam sen przynosi ukojenie sen przynosi świeżość sen przynosi koniec kolejnego dnia potwornego dnia o Morfeuszu ześlij na mnie największe dobrodziejstwo snu zapomnienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 00:42 A ja także we śnie wierszem się bawię Tak jak i tutaj na jawie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 06.02.04, 21:49 :))) tak trzymać' powiem z ochotą bo dzielić myśli to jak dzielić złoto ps' pozdrawiam Wszystkich tu bywających i dzielnie w Muminka "domu" stających założył' myślę' wątek niezrównany by myśli nadać ton rymowany ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 09.02.04, 16:50 Oj złoto lekko nam tu zmętniało, Bo rymujących zostało mało :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.04, 21:23 Muminek nie dba o "domek rymów"?:)) Czasu ma niewiele i pracy za dużo, A temu rymy nie służą...:)) Ja tu wpadam i czytam zawsze, Ale moje "nibyfraszki" są straszne!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 09.02.04, 23:22 Chciałbym tu częściej operować rymami Ale czasu mi brakuje ostatnimi czasami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 10.02.04, 22:28 czy cos cie trzyma by czas na chwile wstrzymac?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 13.02.04, 20:07 Staram się wierszem zatrzymać czas miły, Ale na walkę z pędzącym czasem brak mi siły :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 20:49 Biedny Mumunek przepracowany... Odpocznuj sobie, my poczekamy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 13.02.04, 21:14 ... nie daj się "wrażemu" ! nie daj !!! tym bardziej mu rymem kuksańca sprzedaj :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 13.02.04, 21:49 Staram się jak mogę :))) Nie ustaję!!! I bój wciąż z czasem wiodę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 13.02.04, 23:16 Młodzi jesteście i czas gonicie,:)) Jeszcze tylko chwilka mała, i czasu z domu nie wygonicie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 14.02.04, 01:19 ... to prawda... był czas młodosci... ...i minął ale z chęcią poznawania życia nie przeminął :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 14.02.04, 11:17 Duchem bądźmy młodzi, nie ciałem, A młodzi będziemy już stale :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 14.02.04, 11:19 ... to właśnie mi się podoba dusza ciągle winna być młoda ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 14.02.04, 12:54 Bo napędem człowieka jest właśnie jego dusza Dzięki niej stare ciało ciągle się jeszcze rusza :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 23:06 "Umarł Maciek,umarł, juz leży na desce, gdyby mu zagrali podskoczyłby jeszcze..." Naiwna piosenka, a sens swój posiada, By z życia korzystać, Życiem trzeba władać ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 15.02.04, 22:41 troche mnie nie bylo bo sie znow bawilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 17.02.04, 23:34 Ty powróciłeś a tu straszna cisza O jakiej tutaj jeszcze nikt nie słyszał :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 23:59 bo nie chce sie pisac do samego siebie ale jak tu gwarno to pisanie idzie śwarno ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 18.02.04, 22:37 :)) lecz czasami przyjdzie taka potrzeba że pisania łaknie się jak ..... .... piFka ? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 18.02.04, 22:44 bo piwko tez jest kochane szczegolnie jak ma piane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 18.02.04, 22:48 I jak chłodzi podniebienie, Jednocześnie zaspakajając pragnienie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 18.02.04, 23:26 nic mi tu dodać Panowie sama prawda w Waszym słowie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 18.02.04, 23:37 Weź zatem piwo i pijąc małymi łykami, Zapoznaj się z tym co opisaliśmy słowami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 18.02.04, 23:49 ... chętnie i niezawodnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 19.02.04, 00:14 Niech więc płynie nam w gardłach ten szlachetny trunek, Bo z nim jest weselej i odchodzi frasunek :))) Pijmy więc swe zdrowie wznosząc w góre pokale, No a w miedzy czasie rymujmy tu dalej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 21.02.04, 19:39 A w tą ostatnią sobotę tego karnawału, Wznośmy toast za zdrowie w domu lub na balu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 22.02.04, 22:23 po karnawale rymow juz nie mam wcale Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 23.02.04, 00:24 wszystko samo się rymuje gdy się jeszcze imprezuje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 23.02.04, 22:47 Lecz niestety w poniedziałek Imprez w koło nie ma wcale :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 23:51 Balowania cd nastąpi , sledzik kropić sie lubi i trunków nie skąpi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 24.02.04, 13:51 Śledzik skropiony zbyt gęsto, Z kociokwikiem kojarzy się często :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 22:09 Karnawał za rok :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 22:12 Lecz póki co Przed nami noc :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 29.02.04, 21:42 chyba poki co za nami ciezka noc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 19:45 I straszna cisza tu nastała, A ilość postów strasznie zmalała. Cieszmy się, że Tomek pisze znad morza, To zakróluje na forum proza. Ile przepadł gdzieś w obcych lądach, A Ona także rzadziej zagląda. Wpadnie na moment z Grudziądza Naata, I gdzieś przepadli świeccy rebiata. Dobrze że o pisaniu Luzak pamięta, I nie zagląda tu tylko od święta :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.04, 23:23 bo on na swej planetce przebywa a tam czas tak wolno uplywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 23:57 hehe..ona jest tu i tam, Muminku zupełnie inny styl, ale podoba mi się ;))) Luzaku jak ja jestem to Was nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 02.03.04, 22:57 bo moje radyjko nadaje noca tylko... ale kiedys sie zgadamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 23:52 A namiary to co? Może posłuchamy radyjka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 21:33 Słuchać radyjka? Czy na nadawać forum? Najważniejsze by ta chwilka Zapewniła nam tu kworum :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 03.03.04, 21:36 moje radyjko gra w glowie nieraz mozna mnie dorwac na gg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 21:45 Widzę że Ciebie można spotkać wszędzie, Ale czy od tego postów tu przybędzie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 04.03.04, 20:56 Postów przybywa i rymów, odpoczywamy po zimie, zmeczenie wiosenne... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 06.03.04, 20:55 Wiosenna pogoda w dzień nam królowała, Przez co tu na forum postów liczba mała :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 08.03.04, 22:42 chwile mnie nie bylo bo sie bawilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 07:31 A inni co się bawili Jeszcze nie wrócili :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 09:30 patrzy ona przerażona...na forum posucha ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 09.03.04, 22:55 jaka posucha luzak w swiat z woda zycia rusza Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 10.03.04, 00:07 a woda zycia to??? słowo? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 10.03.04, 07:35 Woda życia To okowita :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 10.03.04, 22:50 woda zycia jest najlepsza bo przynosi ludzia dreszcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 12.03.04, 19:46 Woda życia jest dla ludzi Lecz jej nadmiar kaca budzi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 13.03.04, 09:41 boleści kaca znane, ale... Szybko zapominane ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 20:24 Ale odżywają już od świtania W przypadku wczorajszego nadużywania :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: */~> Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 21:08 ..gorsze od zwykłego są bóle kaca moralnego :))) Gdy łepetyna boli inna część nie swawoli :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 15.03.04, 22:23 a ja sie bawilem lecz na kaca nie trafilem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 23:27 i słusznie i poprawnie omijaj kaca co, polmosa wzbogaca lepsza od kaca jest kotka tą zawsze mozesz spotkać ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 16.03.04, 15:48 Jestem tutaj poraz pierwszy i nie umiem pisać wierszy, przeczytawszy Wasze strofki, rozpocząłem pierwsze kroki. Może zdania te rozwinę, lecz nie liczcie na lawinę. Jestem trochę przytłumiony, rymem Waszym zaskoczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 23:11 Idzie Ci to nieźle wprawnie przemyślanie Pisz tu dalej a jak Ci sie spodoba na pewno zostaniesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 16.03.04, 23:37 Może wydam ci się śmieszny, nigdy nie lubiłem wierszy, widzę jednak, życie zmienię, i w poetę się zamienię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 10:02 Pewnie się już wkurzyliście, że tak pisze zamaszyście, i przerwałem wam rozmowę, nie pytając was o zgodę. Ktoś wspominał jakieś wody, którę robią w głowie szkody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 10:25 Forum jest dla wszystkich otwarte i dostępne nie mamy tu tajemnic jak w prywatnych ostępach...:) Zatem pisz śmiało i nie rób sobie sprawy Wszak piszemy tutaj trochę z nudy ale i dla zabawy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 16:41 Mowa twoja dla mnie jasna, można tu rymami trzaskać, trochę jestem skrępowany, w waszym gronie niezbyt znany;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 20:34 Porzuć swoje skrępowanie I dalej władaj rymami, A na zawsze tu zostaniesz Bawiąc się wesoło z nami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 20:48 Już zaglądam na to forum, chyba ze dwa lata, nie rządny splendoru, z wami się tu zbratam..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 21:44 Swojsko prawisz jakos tak znajomo jeszcze pewnie nicka skrywasz... nie bój nic nie zdradzim nikomu ;O)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 21:52 W to nie watpie wcale, Coś ty ? Nicka swego sobie chwalę, jest on stały niezmienny, może trochę niecodzienny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 17.03.04, 22:45 no to mamy nowych gosci czyli powiew swiezosci i znow po zabawie siedze przy kawie kotke poglaskam i znikam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 22:51 Psuć zabawy wam nie chciałem, nawet o tym nie myślałem, Pij spokojnie swoją kawę, ja rozkręcę tę zabawę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 16:54 ..więc do boju was nakręcę, począwszy od tego forum, by tu każdy kto ma ręce, wystukiwał śmieszne posty tylko dla humoru.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.04, 21:52 Dla humoru i sympatii też! Siedzisz cicho patrzysz czytasz aż tu naraz skacze "mycha" i klikasz wesoło na przekór marazmowi co meczy nas codzień na około O! i wierszyk juz jest! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 22:02 Sowa stukasz jak Bill Gates po klawiaturze, albo jak Sebastian Bach w swojej uwerturze, obydwaj po klawiszach stukali, lecz tak ładnie jak my nigdy nie rymowali..:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 22:03 O!! Nie!! To Ja śnie?? Płyną słowa Które Sowa Tu zrymował :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 22:15 Czyżby Sowa nigdy nie rymował ? Czemu się Muminku, aż tak dziwujesz ? Przecież on mnie swym rymem zwerbował, niepotrzebnie go denerwujesz .. :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 22:58 Ja się dziwię tym po prostu Że tu płynie rzeka postów :))) Pewnie to przyczyna wiosny Że tu brzmi ten rym radosny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 23:15 Sam się nad tym zastanawiam, jak te rymy tutaj wstawiam, nigdy tym się nie zajmowałem, a tu nagle spróbowałem, nie wiem jak to oceniacie, bo być może trochę wyśmiewacie. Zbytnio się tym nie przejmuję, jakby co,to się przeksywkuję :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.04, 23:21 O!Nie! Pomyłka Panowie! Sowa to rodzaj żeński Po co klejnoty sowie? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 18.03.04, 23:26 moja glowa dzis nie do pisania ale tylko do ogladania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 00:14 No to nieźle z Sat wpadliśmy Ze płci Sowy nie odgadliśmy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 08:41 Teraz to ja już nic nie wiem, Sowa nie rozszyfrowałem ciebie, luzak , o n a , może Bies, również żeńskiej płci jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 01:25 Może, może, któz to wie? może sów więcej niż dwie? Hehe Luzak jako ..luzaczka???? Eeeee...chyba nie! ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bies Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.kepice.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 08:48 Radzę Biesa nie zaczepiać Bo itak nie będzie piać! Jakiej płci jest on -to pytanie postawione - brzmi jak zadanie. Rodzaj żeński to diablica Może nawiedza okolicę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 09:39 hehe fajny z ciebie Bies , ledwoś wszedł, pytasz się,czy tu diablica jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa ;-) Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 11:33 hehe.. Jeżeli jest tu jakaś "ona" To i diablica jest Choć przez świętego ulepiona to opętał ją też Bies ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 11:34 Są diablice u nas łagodne A przy tym wdzięczne i nadobne :))) Bywaj więc częściej tu Biesie I rymem z diablicami baw sie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 13:34 Ja nie mogę !! Nie wytrzymam ! Bies diablicę tu otrzyma, Ino patrzeć jak zatańczy, na swych zaręczynach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 13:52 Dodam do tego wszystkiego, że znam Biesa od małego, ksywkę ma on niczym diabeł, jednak diabeł z niego żaden :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bies Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.kepice.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 15:13 Może będę tańczyć na zaręczynach Gdy doceni mnie dziewczyna, która Biesa oswoić raczy wówczas zabawa jak się patrzy. Sata proszę niech nie plotkuje, bo znajomość naszą popsuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa ;-) Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 15:39 Diablica jak sama nazwa mówi Wolnościa się bardzo chlubi Nie ma takiego Biesa Co moze jej zaręczyny obicać Nooo chyba, że na miotłe da namówic się i poleci za nią do piekła ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diablica ;-) Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 15:52 Znałam ci ja świętego co diabła miał za skórą Znałam też świętoszkę co biesa była córą Znałam włóczęgę o gołębim sercu ale pił Poznałam medrca co z myślami się bił Poznałam bezdomnego co śnił o pałacu A diabeł tkwił w szczegółach w drobiazgach wielkich rzeczy I trochę mamy piekła i nieba...kto zaprzeczy? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 16:11 Trochę od piekła i trochę od nieba Smakować życie człekowi potrzeba :))) Zachować umiar taka ma rada A uda się dobrze każda zabawa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 16:32 Bies Ty się nie martw o swe pochodzenie, wszak sat to też ma s(z)tanskie pochodzenie, oczywiście to było pół żartem powiedziane, abyście nie mysleli, że my do piekła z Biesem skazane. Tak wam się podobają diabelskie żywoty, a w duszy waszej drzemią anielskie istoty..:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bies Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.kepice.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 16:48 Sowa mądra głowa Diabcę wywołać gotowa. Dla Biesa to nauka, poszukać Kruka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 19:01 Gdzie kruk tam i czarownica, A ta dopiero to jest diablica :))) Uważaj Bies, kruk Ci oka nie wykoli Jak dobrze z czarownicą poswawolisz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bies Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.kepice.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 19:45 Wiosna oznacza swawole Jednak spokój wolę; Ani kruk, ni diablica Nie zarumieni mego lica :))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 20.03.04, 21:01 O! Wpadłam do piekiełka Gdzie wiosną pachnie Bies Boruta i Rokita z Diablicą w kotłach mieszają właśnie! ;))) Pozdrawiam forumowe "piekiełko" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bies Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.kepice.sdi.tpnet.pl 21.03.04, 12:38 Pozdrowiła nasze "piekiełko" Naatka, Już swawoli forumowa gromadka, Każdy z wiosenką bardziej się puszy, Aby tylko wyrwać się z zapomnienia głuszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunder Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.kepice.sdi.tpnet.pl 21.03.04, 14:42 Co Wam powiem, tutaj dodam: Czasem mi się zdaje, że rym łagodzi obyczaje. Choć niezgrabny mój- - tyłów nie podam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 21.03.04, 17:21 Prawdą jest to co nam prawisz, Więc i to dodać nie zawadzi :))) Że rym zupełnie jak muzyka Prosto do serca człowieka wnika :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa ;-) Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 19:06 ..i jak juz rym do serca wniknie poezją zarazi co z tego wyniknie? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 21.03.04, 19:49 Sowo - to chyba nic nie znaczy, Serce o rymy zawsze haczy, jeśli poezje lubisz, z rymami sie nie czubisz. Jeśli jesteś romantykiem, znaczy to, że nie sceptykiem, lecz wielkim marzycielem, a to już jest bardzo wiele!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunder Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.kepice.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 21:35 Reanimuję ten zakątek bez rymów, ale poezją z marcowego numeru ODRY: "Poezja internautów żywi się loginem, nicki to skryptowe substytuty płci. Poeci sieci siedzieli na czacie, a internauta jest brzydki, ale stałym łączem – w poezję internautów na stałe wbity. W poezji internautów drzewa mają światłowód wewnątrz – pod layoutem – z hiperlinkowego druta. Jakże łatwo internauta surfuje potwornie długą i prawie niemożliwą drogą od hosta do Serwera, to trwa krótko, niby kliknięcie – w poezji internautów." Pozdrawiam Muminka a Sowę a wszystkich - niech dunder poetycko śwista.... Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 23.03.04, 23:21 powiem krotko usmiechy co rozwala was na trzy miechy Odpowiedz Link Zgłoś
sovvva Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 25.03.04, 23:05 nawet kiedy nie do smiechu też uśmiechaj się człowieku chociaż życie cię zamroczy śmiej sie życiu prosto w oczy nawet gdy cie 'cośtam' dławi śmiechem image se poprawisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 09:10 Miej więc uśmiechnięta minę O to prosi Cię Muminek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 03.04.04, 22:26 A to że mina uśmiechnieta To jeszcze by pisać tu pamietaj :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 03.04.04, 22:46 Pisać wszyscy piszą tu niekiedy, ot! Tak sobie...ot biedy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 23:00 Przez 'niedopatrzenie' wpisów Muminka teraz dopiero zrzedła mi minka :( ale sie postaram i sie poprawie Nadamy biegu wątkowi i...po sprawie? ;) Sat z Biesem pomoga pogadamy jak dawniej w rymowanych postach co to czasem gorsze niż "riposta" dokuczą i dopiec, gdzie trzeba,pomogą ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 04.04.04, 13:55 o n a mnie tu znowu zwerbowała, i do rymu znów pognała, jużem był tak zmarkotniały, że me oczy tu nie zaglądały. Teraz ruszę "pełną parą", i zasunę jakąś gwarą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 16:55 ;-) Gwara miła wszelkim uszom Niech się zatem rymy składja starych słów z nowymi pospołu niech wdzwięcznie tu "zagrają' na uciechę forumowemu 'zespołowi" Markotności przgonimy wnet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sat Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 04.04.04, 18:51 Gdy tak rymy słysze dźwięczne, moje rymy będą wdzięczne, mam nadzieję i ostoję, z o n ą sobie poswawolę ;-) Nie mylcie mi tu "z" z "ż", nie o żonę chodzi mi. :-)))) Lecz o O N Ą tą z rymami spokrewnioną, która łapie rymy w locie, jest od dundra lepsza w o stokrocie.:-))) Więc się wezmę do roboty, rymy będę klecił w locie, aż o n a zaglądać będzie co rusz, na Gazety tejże Forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 23:23 hehe... Sacie 'wdzięczny' Rymami można sobie' poswawolić pogawędzić też do woli mozna smieszyć i rowścieczyć mozna także uczyć(?) dzieci? porymować równiez da się i przy piwku i kiełbasie Można spiewnie i zanucić Czasem mozna sie pokłócić rymowanie nie jest głupie mozna z Żona i w chałupie I jak zycie nam dowodzi Rymowanie' nam nie szkodzi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 06.04.04, 09:31 Rymem można wzbudzić uśmiech Bawiąc wierszem innych ludzi, Sprawić by nam biło serce Żwawiej gdy się miłość budzi :))) Z rymem się inaczej żyje Pośród ludzi prozaicznych, Bowiem w sercu człowiek kryje Sporo doznań swych lirycznych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Temat rymowany...... z innej beczki IP: *.nsm.pl 13.04.04, 13:28 Gratuluję dzisiaj autorowi, wielkiego tego wątku, Którego pomysł wyprzedził, w ilości postów- wszystkie od początku:))) Życzenia 1000 poztów na tym wątku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany...... z innej beczki IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 07:10 Serdecznie dziękuję Za gratulacje rymem gorące :))) I wszystkich pozdrawiam Z wiosennym słońcem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELEKTRYK Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 13:00 JESTEŚ ŚLICZNY JAK GRZEJNIK ELEKTRYCZNY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 18:21 Powróćcie wierszokleci Bo Lew vel Tom V odgrzebuje śmieci :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sovvva Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 22:46 Może do wierszowania przyłączyć ELEKTRYKA? co grzejnikiem elektrycznym zachwycon... dziury w wątkach zatyka? :)) Pozdrawiam Muminka niestrudzonego co wierszom i fraszkom wierności dochowuje a i z wierszokletami przyjemność tu znajduje ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunder Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.kepice.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 17:46 Elektryk do Sowy...(dialog a'la Zielona Gęś) Jesteś niczym rusałka, Jak elektryczna grzałka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sovvva Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 10:25 Sowa do Dundera...(dialog a'la Zielona Gęś) cd... jesteś romantyczny i liryczny cóż możesz za to żeś zwykły czajnik... elektryczny? Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 18.04.04, 23:11 po malym odpoczynku zabieram sie do uczynkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sovvva Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 14:22 dobry uczynek zrobię, jak coś tu naskrobię ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 23.04.04, 20:22 oby wiecej dobrych uczynkow bylo bo dzieki temu rymow by przybylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 23:27 Proszę tych rymujących kilku, Zwiększcie ilość dobrych uczynków :))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 29.04.04, 08:37 ..i ja proszę zwiększyć rymowanki czytając... umilam sobie wieczory i ranki ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 30.04.04, 20:12 ile w ilości radości ? ile w ilości... komunikatywności ? :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 04.05.04, 14:55 z radością i komunikatywnością niech IlE,i ilość produkuje a my jemu - ILEMU, tyż umilim tu chwile ;-))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 04.05.04, 23:06 z komunikatywnoscia w polsce jest zle o tym wielu chyba wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 00:18 Na forum komunikatywność To postów zwiększona ilość :))) Więc piszmy nocą te rymowanki Aby umilić Naatce poranki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 10.05.04, 01:11 ;)) poranek każdy' myślę' miły sie zda jeśli dusza (i ciało) ochotę wciąż ma... hough ! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sovvva Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 01:58 ...choćby i ochota była mała...;)) Na Ilego fraszki 'zrywu' naata dostała ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 07:50 Ile i Sovvva przerwali ciszę, Ciekawe czy Naata też coś napisze? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 07:41 Ciszę przerwali No i odeszli Wiosennym deszczem Spłukani jeszcze. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 13.05.04, 10:55 Z majowym deszczem w ciszy przy kompie niech pomyślę jeszcze nim w wątku muminkowym myśli nieuczesane wyłuszczę i 'skroplę' ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 21:12 Wśród kropel majowego deszczu Bijąc się z myślami, Natta bez odrobiny szelestu Nareszcie jest z nami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 21:14 Do Naaty! Przepraszam za to imienne przejęzyczenie, A że nie mam możliwości więc już nic nie zmienię :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 13.05.04, 23:35 troche mnie nie bylo ale co tu sie wydarzylo???? Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 14.05.04, 02:47 docierają po kolei Ci co zrozumieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 07:49 Zimno ogrodników majowych Zmusza ich do myślenia, Więc ostro zaszli do głowy Szukając czegoś do zrobienia. :))) W trakcie tej bitwy z myślami Znaleźli!... i są tu z nami. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 14.05.04, 14:13 .. ;-))) niech w tym wątku jest jak było na początku ;))) i bedzie w porządku ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 16:12 Naata się wreszcie produkuje, A Ona gdzieś dalej baluje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 16.05.04, 03:29 Naatko ! co się nie połamało doda siły duszy choć osłabi ciało dasz radę - przecie nie po raz pierwszy będę czekał Twoich wrażeń' przemyśleń... wierszy i mocno Dozdrawiam ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 16.05.04, 03:37 a Ona ? to nick ... wymagający i brzemię swe ma myślę jest nieopodal i wciąż coś w Niej gra ;)) pozdrawiam bywających ps' bo czyż drugą taką znajdziecie co mówić zechce za wszystkie One w (świecie} internecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 16.05.04, 22:10 chyba nie lecz kto tam wie wazne ze ile pisze tu tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 23:28 Kłaniam się pięknie z płonącym licem Nie godnam Ile-go i Luzaka pochwał, choć? niepodobna sie nie zachwycić :)) Rozpieszczasz Ile skromną oną Wierszowanie przecie nie jej silną stroną Z radości serca sobie rymuje, wierszuje? ;)) Szczęśliwa, że kamratów zjednuje Co chetnie na jej "wiersze" odpiszą ;))) Pozdrawiam mile i lirycznie Za pochwały raz jeszcze kłaniam się slicznie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 00:17 Pojawiła się Ona, I już jest weselej dookoła :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 18.05.04, 01:33 ;)) ...słowo co drzewniej zostało dane jak widać' nie zostało jeszcze zdefraudowane :)) miło "widzieć" wszystkich tu w piersi więcej zaraz tchu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 18.05.04, 10:41 ;-))..i ja dołączam swoje radości do grona forumowych 'osobliwości' ;-) liryczni nie defraudują słów otrzymanych w darze u lirycznych słowa chodzą... w parze! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 23:16 Lecz nagle wśród gości forumowych, Do rymowania coraz mniej gotowych :((( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 22.05.04, 23:24 ...widac z tego, że tylko na Muminka można liczyć - jednego :) Nie smuć się i nie wykrzywiaj minki ;) Za czas jakiś zatęsknią... za wątkiem Muminka ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 22.05.04, 23:47 ech... niecierpliwi ;)) ........................... swoją drogą ... bez Muminkowego wątkowania mniej byłoby chęci do wracania wszak matecznik słodki był i miły ... dzisiaj niezawodnych wspierają nas siły ... pozdrawiam wszystkich a szczególnie cierpliwych jak zawsze ...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 26.05.04, 01:42 ... no i znowu się narobiło :))) w wątku co był na początku znajdować mi się chce więcej... niż w typowym wątku :)) niech więc Wam nie w krzywdzie się pokażę jeśli na parę nicków (następnym razem) palcem pokażę :)) i mówcie co chcecie ale czegoś mi tu brakuje ... dlaczego Luzak w NowejLiście już nie bryluje ??? pozdrowień możliwych wysyłam krocie ... zostanężli w ciszy wykrocie...? jak zawsze ... rzymskiedwae :)) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 26.05.04, 23:02 lista juz zalozona czeka by byc odwiedzona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 15:57 Słowom Twoim nie dowierzam, Więc by wpisać się tam zmierzam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 27.05.04, 23:11 ksiega gotowa jest wiec niech sie wpisze kto chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 23:17 Wpisują się jak zwykle starzy bywalcy, Więc zapewne dla nich miejsca tam starczy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 27.05.04, 23:21 miejsce oczywiscie bedzie na mej planetce jest wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 23:34 Walcie więc ludzie drzwiami i oknami, Pisząc tu na forum posty setkami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sovvva Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 10:23 Muminek nawołuje do ilości wszak siła i w jakości się mieści walcie więc umiarkowanie niech ominie was ... wycinanie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 20:26 Gdzie panuje kultura słowa, Tam postów się nie usuwa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beniek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 28.05.04, 21:06 Gdzie panuje Pogoda Tam wpisów pełna swoboda Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 29.05.04, 01:06 ... sorrenty będę;)) i bez Pogody będę wpisywał swoje przygody ;))) jak zawsze zresztą czy bez :)) ... ile :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 05:40 I na to tutaj właśnie liczymy, Że w czasie niepogody tu cię zobaczymy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 29.05.04, 10:59 ha ha ...z pogodą czy bez Życie jest przygodą która i tu spotkać można też ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 29.05.04, 23:12 o przygoda spoko jest o tym kazdy wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sovvva Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 00:07 ...każdy wie a ja nie ;( Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 30.05.04, 22:38 bo kazdy tam wie co mu sie chce chyba tak jest a jesli nie........ Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 02.06.04, 02:26 sovvva... ? od nadmiaru czy od braku "boli Cię głowa" ? i czyś Luzaka kredo przyjąć gotowa ? ;)) wiedzieć, czego się chce' to sztuka kiedy sobie odpowiesz' znajdziesz czego szukasz pozdrawiam pogodnie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 02.06.04, 08:50 ..sowa podstępnie teren 'łowów" sprawdza? hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 02.06.04, 22:52 teren juz sprawdzila i za jakos mini pogonila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sovvva Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 10:48 sowa wie czego chce jak to sowy, zawsze do lotów gotowe w strony nieznane ciekawe zakazane gdzie wolnościa napawać się można w dzień i w nocy gdzie bajki przedziwne łagodza duszę dodaja skrzydłom mocy... pozdrawiając niezawodnie, lecę dalej;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 08.06.04, 02:50 a więc da Wraży spotkamy się ... "na fali" ---- pozdrowionka ;)) jak zawsze... niezawodnie i "swobodnie" ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 23:34 Sowa jako ptak mądrości, Niech częściej tutaj gości :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sovvva Re:Dla tych, którym nie "zwisa"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 16:07 Sowa, ptaszysko choć dumne , Ale stydliwe bardzo… zakrywa skrzydliskiem ślepiska…;))) W nocy’ nie widać mankamentów i braków W słońcu’ najmniejsza niedoskonałość razi , nie mówiąc już o tych, z bliska… Można się przestraszyć..! Mądrości wszelkie Z gwiazd pozbierane Z wielkiej kosmicznej mocy Chciałoby sie powiedzieć, że... Miłość, może nas uchronić Przed złem… Miłość, nas może zjednoczyć ;))) Kurczę! Patetycznie i śmiesznie zabrzmiało Miłość??? W dodatku bliźniego??? He He He ... No taaak , niewiele nam zostało do „miłości” „biało-czerwonych” „miłości” do WŁADZY szczebla E(Ł)ropejskiego No to lecę dalej szukać kogo obdarzyć uczuciem Niechcianym gdzie… zepsucie panuje Gdzie nie ma miejsca na mądrość do szczęścia potrzebnej Gdzie buty obuwa szpicruta i oddanie się głupocie….;((( Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re:Dla tych, którym nie "zwisa"... 15.06.04, 23:52 ;)) mnie jeszcze nie ; )) cokolwiek nie poczujesz dbaj o to bo tym swe życie zujesz nie w powłoce prawdziwe piękna ostoje ufaj uczuciom bo one prawdziwe... bo one Twoje... choć czasami boli ;)) pozdrawiam niezawodnie ile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re:Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 22:40 Miesiąc miłości już za nami, I mniej się tu włada rymami :((( Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re:Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 20.06.04, 23:43 niedlugo poltysiaczek wiec bedzie maly swiatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re:Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:43 No świętowanie poczekasz jeszcze Bo strasznie wolno piszą tu wiersze :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sovvva Re:Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:11 sovvva do boju gotowa, z tematem gorzej ;))) Może kto pomoże??? ;))) Nie smuć się Muminku, posypią sie jeszcze rymy tylko swoje dzienne sprawy załatwimy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sovvva Re:Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 01.07.04, 14:25 Gość portalu: Muminek napisał(a): > No świętowanie poczekasz jeszcze > Bo strasznie wolno piszą tu wiersze :((( Wolno piszą i płaczą ;))) Może już więcej forum Świecie nie zobaczą? Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re:Temat prozowany dla zainteresowanych :)) 04.07.04, 01:40 Z ostatniej chwili >> Znany z niekonwencjonalnych zachowań, były redaktor Organu Michnika, Stanisław Remuszko dokonał publicznego samowycięcia. Stało się to na środku forum Aktualności Gazetty Wybrańczej. Nim interweniowała ochrona portalu, zdążył zręcznym ruchem wyciągniętego ostrego narzędzia błyskawicznie pociąć wątki tematyczne zawierające opis jego obrazoburczej książki. Książki o kulisach dyktatury Adama zwanego Wymownym, w pewnym środkowoeuropejskim koncernie praso- wym. Remuszko, w swoim czasie współzałożyciel imperium Adama, po pionierskim okresie burz i naparów,dokonał był samowycięcia się ze składu personalnego grupy inicjatywnej tuż przed prywatyzacją Gospodarstwa. Od owego czasu taką formę autodestrukcji nazywa się potocznie rymuszeniem. Niestety, tę formę happeningu- zwracanie(uwagi na się) przez wycinanie- zaczęli również stosować ochotniczo-społeczni Admini (OSA) na forum Gazetty. Zdarza im się w zapędzie tfurczym wycinać wypowiedzi osób postronnych i niczemu winnych. Za co niniejszym, zainteresowanych, nie przeprasza się wcale. Jednocześnie demontuje się inseminacje nielicencjonowanych stacji nadawczych, że rymuszeń dokonuje się z niskich pobudek komercyjnych, potwierdza to - cytowany in extenso- jeden jedyny ocalały z wycinki link o ideowej książce reda.Stanisława Rymuszko. www.remuszko.pl/gw/ Podała Lokalna Stacja TiWi w Świeciu nad Wisłą w wiadomościach pokontrolnych. '4.02.3 oddaję waszemu miastu część z serwisu Z Ostatniej Chwili forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=10561434&a=11100586 Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re:Temat prozowany dla zainteresowanych :)) 04.07.04, 18:18 Rolotomasi, "firma" ze swadą, włada tematem, jak szermierz szpadą! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re:Temat prozowany dla zainteresowanych :)) 05.07.04, 01:33 Komplimenta przyjmuję i oddaję -jak i część z serwisu- Waszemu miastu. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re:Temat rymowany dla zainteresowanych :)) 11.07.04, 01:57 Wracając do zadanego tematu>> O hepakach * Jakbych słuchoł tech co godają, nic by nie zrobił, i stoł tak dalej. /RT, wersja ślunsko/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sovvva Re:Temat rymowany dla zainteresowanych :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 16:54 Co to są "hepaki"? ;-) hepnąc to chyba wiem, a może to od hepika? ;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re:Temat rymowany dla zainteresowanych :)) 12.07.04, 22:16 hepaki, to ci co hepają. "Chocioż niyjedyn bydzie tu hepać" Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re:Temat rymowany dla zainteresowanych :)) 15.07.04, 03:15 i się znowu narobiło wakacjują ludziska aż miło ;)) i słusznie że wakacjują przynajmniej ócz nie psują ;)) pozdrawienia gdziekolwiek padają Wasze spojrzenia jak zawsze ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re:Temat rymowany dla zainteresowanych :)) 15.07.04, 23:19 Pozdrowienia dla wytrwałych co oczy 'psują' ;-) wyglądających tych co wakacjują ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re:Temat rymowany dla zainteresowanych :)) 22.07.04, 00:37 :)) postanowiłem dziś popsować troszkę oczyska i się dowiedzieć jakie piękno lato na Was wyciska ;)) pozdrowień zostawiam wiele na czas dla was stosowny w słowie Przyjaciele niezawodnie lecz ciągle "swobodnie"... ;)) rzymskiedwae ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sovvva Re:Temat rymowany dla zainteresowanych :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 23:00 Sovvva zdumiona jak to ona Świecie do życia rwie się ;)) Zakurzone wątki rymowane Zapomniane potyczki' zabawy Ale może jeszcze nie zupełnie Może rano sovvva przeczyta wesolutki 'kasek' do kawy ;))) wytrwałych serdecznie pozdrawiam i dalej w noc lecę snem sie zabawiać ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re:Temat rymowany dla zainteresowanych :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 09:22 Podczas wakacji Wpadłem na chwilę I wszystkich pozdrawiam Jak zwykle mile :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re:Temat rymowany dla zainteresowanych :)) 31.07.04, 21:02 a ja wpadlem na chwile mam przsiadke i tyle hiihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hello! Re:Temat rymowany dla zainteresowanych :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 00:17 Miło widzieć Nicki stare ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re:Temat rymowany dla zainteresowanych :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 14:05 Miło także widzieć nowe Co pisują miłym słowem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sovvva Re:Temat rymowany dla zainteresowanych :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 21:03 I stare i nowe do startu 10 000 ...gotowe ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re:Temat rymowany dla zainteresowanych :)) IP: *.plusgsm.pl 22.08.04, 13:48 Wakacje bez rymu chyba udane Nie liczyłem że taką ciszę tu zastanę :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o n a Re:Temat rymowany dla zainteresowanych :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 00:36 nie dziw sie Muminku, ze rymy zapomniane poletko zarosło niepielęgnowane ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sitkus Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.klig.pl / *.torun.sdi.tpnet.pl 02.09.04, 08:28 gdy na swieckie forum,z rana dzis wskoczylem, moim boskim oczom chyba nie wierzylem, patrze sobie w ekran,a tu temat boski, rymy ?! - moje zycie,a temat beztroski :) siedze sobie w pracy i stukam w klawisze, dookola tylko mam za bracha...ciszę :) to tyle na ta chwile,lecz nie znam chwili konca, bo kto rymow uzywa,ten pragnie ich jak słońca !!! pozdrawiam wszystkich zza Wisły..narka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech! Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 16:47 Rymowanki, pisanki - radocha i przyjemność pisało tu TALENTÓW kilka przy nich ona i sorka Co z tego, kiedy Świecie - forum, delikatnie mówiac dziwne Nie lubi "poetów" dzielnie krzewiąc tematy delkatnie mówiac "inne" Miły wątek do kosza poszedł zatem, i my, przyjaciele co bytnośc swoją miłym słowem raczym znaczyć ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 07:16 Aby skrawek tego forum Z kosza wyszedł trzeba pomóc :))) Trzeba pisać miłym słowem To mu pewnie dopomoże :))) Po tym zjawią się tu "rymowacze" Co to po nich Ech! tak płacze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samm Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 23:44 Zaglądam tu, podglądam i podczytuje ciekawym nawet bardzo co się nowego wydarzy co się tu 'wykluje' ? ? ... życze radości wiele wszak zycie to 'wesele' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 20:45 Zaglądaj częściej Bo jest tutaj miło :))) Widzieć nowe twarze Skoro starych ubyło :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 18:51 Że będzie lepiej stracę wszelką nadzieje Nikt już rymem nie włada I postów nie dokłada Bo na forum świeckim chyba źle się dzieje :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.proxy.aol.com 07.10.04, 20:46 dobrze sie dzieje wszyscy to wiedza nawet sasiedzi zza Wisly potwierdza Odpowiedz Link Zgłoś
muminek_zalogowany Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 07.10.04, 21:14 Słowa sąsiadów Nie wolno podważać, Aby się nim Niepotrzebnie narażać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
muminek_zalogowany Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 12.10.04, 20:51 Chyba ten temat rymowany, Przez wszystkich został zapomniany. :((( Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 12.10.04, 22:11 zimno przychodzi to rym nie wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
muminek_zalogowany Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 12.10.04, 23:22 Rymu odrobinka Rozgrzewa Muminka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.proxy.aol.com 13.10.04, 14:31 rym to nie zima wszystkich sie ima Odpowiedz Link Zgłoś
muminek_zalogowany Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 16.10.04, 19:44 Te jesienne rymów nieobecności Nie są powodem do radości :((( Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 16.10.04, 21:50 radosc przychodzi gdy weekand nadchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
muminek_zalogowany Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 16.10.04, 22:09 Może w tych dniach wolnych Ktoś tu napisze rymem swawolnym :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.proxy.aol.com 17.10.04, 17:40 ten rym swawolny cos bardzo "powolny" Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 17.10.04, 21:39 bo jak wolne mamy to odpoczywamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.proxy.aol.com 20.10.04, 21:16 chyba cos sie stalo kilku gosci sie urwalo chyba komputer sie komus zresetowal albo muminek z tego forum zrezygnowal o luzaku nie wspomne dawno go nie bylo czyzby panowie cos sie zmienilo??? Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 20.10.04, 21:48 troszke odpoczywamy oraz zapasy na zime zbieramy Odpowiedz Link Zgłoś
muminek_zalogowany Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 20.10.04, 22:02 Zrezygnować? A to czemu? Czekam - bo trudno dyskutować samemu. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.proxy.aol.com 21.10.04, 13:57 jestem za dialogiem i lubie dyskusje ale z kim tu rozmawiac kiedy forum puste Odpowiedz Link Zgłoś
muminek_zalogowany Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 21.10.04, 14:45 To podejmij temat jakiś do rozmowy, Bo ja do dyskusji już jestem gotowy. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hello ;) Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: 80.51.206.* 27.10.04, 23:24 W Muminkowym wątku cos się poruszyło!? Milutko tu u Was Z reszta zawsze było! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciara Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: 193.19.104.* 21.10.04, 19:36 wy macie troszke nierowno pod sufitem jak mozna przez rok kontynuowac taki watek? Odpowiedz Link Zgłoś
muminek_zalogowany Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 21.10.04, 19:54 Bo to temat dla rymowanej elity, A nie takich jak Ty nieobytych. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.proxy.aol.com 22.10.04, 02:39 zaczalbym temat jakis ciekawy bo interesuja mnie polskie sprawy a ze jestem z bardzo daleka Wy dyskutujcie,a ja poczekam Odpowiedz Link Zgłoś
muminek_zalogowany Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 22.10.04, 06:59 Czy moja ciekawość Nie będzie zbyt wielka, Jęzeli się spytam Jak bardzo z daleka? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 22.10.04, 17:04 z bardzo daleka od wujka sama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.proxy.aol.com 23.10.04, 13:01 gdzie po dwoch drapaczach zostala tylko "plama" Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 23.10.04, 19:39 ale jest statua co w oblokach buja Odpowiedz Link Zgłoś
muminek_zalogowany Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 24.10.04, 19:16 Jest tam jeszcze sporo Domów z dachem w chmurach, Jest Manhattan i Greenpoint, I wolność co ją głosi statua. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
muminek_zalogowany Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 29.10.04, 23:28 Naata powróciła, Lecz rymem nie rzuciła. :((( Może Ona się pojawi Rymem jakimś radość sprawi. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: 80.51.206.* 30.10.04, 00:23 Nata jest Wam wierna ;) lecz zdziebko zmęczona ;)) Po "baletach" u Rudej ze śmiechem i chmielem wyprawiali my jakby "jubilatce" wesele lecz bez pana mlodego..;)) Ruda się weseli z "15-tki" nie z 'niego';)) postów się domaga, choć nie, ładnie prosiła wiadomo - Ruda! To Ruda Śląska była ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
muminek_zalogowany Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 30.10.04, 11:39 Widać że balanga Była na całego, Ze śpiewem i piciem Do rana białego. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: 80.51.206.* 04.11.04, 10:10 Słabo coś z tym wątkiem trza by go pobudzić potrząsnąć przetrzepać i puścić... wśród ludzi ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
muminek_zalogowany Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 04.11.04, 15:44 Pojawił się Sowa, Jakież to szczęście, Jak inni się pojawią Gdy on wątkiem zatrzęsie. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 20:07 wpisuje sie Odpowiedz Link Zgłoś
muminek_zalogowany Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 16.11.04, 11:13 Wpisał się Alek, Co rymu nie czuje wcale. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 19:11 może coś do rymu czuje że tu się wpisuje ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: infok Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 14:07 Co sądicie o Plutowskim? Odpowiedz Link Zgłoś
muminek_zalogowany Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 18.11.04, 19:35 Nie wiem co sądzę o Plutowskim, Wiem za to co sądzę o infoku. - Weź się się za naukę ortografii I nie wypisuj tu głupot ćwoku!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 18.11.04, 20:34 po dlugim niebycie witam sowe w elicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 21:33 Co tu może pomóc sowa? jak Filary Elity lenią się wątek reaktywować? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 20.11.04, 11:41 moze by tak jeslie to cos da Odpowiedz Link Zgłoś
nin15 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 20.11.04, 13:37 o jesieni będę nawijał jakby ktoś nie wiedział Już zaś boćki odfruwają Miśki w kojcach układają Grzybki wolno i nieśmiało Spode gleby zapodają Ja zaś leżąc na kanapie W telewizor wciąż się gapię I tak miło, bezstresowo Żyję sobie, ch... Wam w czoło! to na koniec, to brzydkie było, ale o rym mnie się rozchodziło Odpowiedz Link Zgłoś
muminek_zalogowany Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 20.11.04, 19:34 Lepiej by pasowało "daję słowo". Gdybyś bardziej ruszył głową, To byś w wyniku przemyślenia Nie musiał użyć złego wyrażenia. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mauy Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 21.11.04, 12:51 Świecie - sąsiad miasta mojego Chełmno naszego ukochanego Pozdrawiam was szczerze drodzy sąsiedzi Kocham tą Wisłe co między nami siedzi Czas sie pozegnać bo kończy mi sie wena Pozdrawiam każdą panienke i każdego mena potrzebujesz rymowanki na jakiś temat ?? napisz na fidziak@wp.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
muminek_zalogowany Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 21.11.04, 17:05 Chełmno co za Wisłą Na dziewięciu wzgórzach siedzi, Serdecznie pozdrawiają Mieszkańcy Świecia - Chełmna sąsiedzi. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
muminek_zalogowany Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 29.11.04, 22:36 I nastała straszna cisza, Jakiej dawno nikt tu nie słyszał. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 18:00 Nastała cisza Muminku, bo wszyscy siedza przy kominku i popijają jakies winko albo w telewizor się gapią i leżą na kanapie ;))) A z takiego picia i leżenia można dostać wierszowego lenia ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
muminek_zalogowany Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 30.11.04, 21:34 A za ten 500-tny post dzięki Sowie, Ja winem dziś piję jego zdrowie!!! :))) I mimo tego, że późny wieczór, Rymem dziś piszę lenistwu na przekór. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 18:56 Obaj, żeśmy wierni wątkowi ;-))) dołączam z lamka wina może jeszcze ktoś się zjawi? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sroka bez oka Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.kepice.sdi.tpnet.pl 14.12.04, 21:47 Niewielu tu nowych będzie- nie wiem czy przybędzie; nowy wątek - nowa tez osoba; znowu zajrzy Muminek albo Sowa. Odpowiedz Link Zgłoś
bloody5 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 14.12.04, 22:22 życie to nie bajka, a jądra to nie jajka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COBRA Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 14.12.04, 23:59 Ale rymy tu kladziecie Aż mi strzela kurde w grzbiecie Zajebis.. są na maxa Jak samochodowa kraksa Teraz późna juz godzina Rano dzien sie znów zaczyna A wiec piszcie nowe rymy To je ładnie polaczymy To me słowo juz końcowe Do poduszki kłade głowe... Odpowiedz Link Zgłoś
muminek_zalogowany Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 24.12.04, 21:24 No i wyschła rymów rzeka, A ja czekam, czekam, czekam... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 26.12.04, 21:52 Zaszczycona zaproszeniem coś zrymuję coś wymyślę by nie wyschła rzeka rymów boć ci ona jest przy Wiśle ;-))) Nooo jak Cobra juz rymuje Znaczy, że nas podczytuje, że nas lubi chociaż szorstko i uciechę ma niewąską ;-))) Pozdrawiam 'Muminkowo' miech się wątek pnie tu zdrowo! Odpowiedz Link Zgłoś
bloody5 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 26.12.04, 22:16 nawet jeśli rzeka rymów zginie nasz muminek nie zaginie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bloody5 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 26.12.04, 22:27 choć godzina późna, czas szybko zachrzania, ja nie idę spać, mam film do oglądania więc życzę wszystkim spokojnej nocy, aby jutro z łózka - wypoczęci, wyskoczyć jak z procy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COBRA Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 26.12.04, 23:46 Jaki film ogladasz bloody? Czy masz piwko dla ochłody Ja tu teraz sobie siedze No i bzdury wam tu bredze A na forum dobra praca Bo tekst rymów pierwsza klasa Z Chełmna wporzo Naata pisze Kiedy znowu nowy coś usłysze Może kiedys na reala Bo wybierzemy sie do bara Jaka dzisiaj w nocy pogoda bzdurna Moze jutro bedzie wtórna Oby sniegu troche spadło Aby na chodniku zbladło No a w sylwka troszke w szyje Wtedy człowiek zdrowo zyje 2005 sie zbliża juz kupujcie zgrzewke piwa. Zwijam asfalt,ruszam d.pe Kiedys jeszcze tutaj wróce... Odpowiedz Link Zgłoś
muminek_zalogowany Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 30.12.04, 05:52 Do Tomka. Oj, popraw w się W liczeniu Tomku! Zapomniałeś o tym (jak dotychczas) Najdłuższym wątku. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 30.12.04, 11:55 Sorki wielkie zapomniałem,i to strasznie ale teraz wątki wszelkie rozwiniemy poważnie bo wróciłem i na dłużej zabawiłem pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
muminek_zalogowany Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 30.12.04, 22:41 Mam nadzieję, Że na dłużej tu zabawisz I pisaniem, Ilość postów nam poprawisz. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 31.12.04, 01:08 Hej! Cobra...po kielichu Zdradzić mogę przepis na kaca ...po cichu ;-) A, że lubię rogate dusze, udam, że dupy nie słyszę! A,że kierowca dobry ze mnie z rymem takoz uważam przednie ;P Mów co chcesz Rób, jak uważasz Ważne,że rymów w Świeciu przysparzasz! ;PP Pozdrawiam, Szanownych z Muminkien na czele Dobry zart tynfa wart, mili, forumowi Przyjaciele! Odpowiedz Link Zgłoś
bloody5 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 31.12.04, 10:32 Dziś jest Sylwester, pogoda do du.., chciałoby sie wyjśc z domu na rynek, ale strach wyjść z chałupy. Gdy petardy nad głowami lataja, jednym radość przyspażają, innym kończyny odrywają. Bawcie sie dobrze drodzy forumowicze, ja z całego serca szampańskiej zabawy wam życzę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .\*/..\*/... Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 10:08 mrozu nima śniegu nima gdzie ta p** zima? sanki q** zardzewiały narty też się roz** tylko deszczyk pada z nieba więc sie dzisiaj nachlać trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
muminek_zalogowany Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 01.01.05, 15:56 Piękna wiosna w Nowym Roku, Powiem krótko - jestem w szoku. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 01.01.05, 17:24 Zima podobno jeszcze przybędzie przysypie nocą Świecie w uśpieniu Ja jestem pewny ze służby drogowe Ulegną dużemu zaskoczeniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COBRA Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 01.01.05, 19:53 Ja nie wierze w te bajery:) Aby śnieg spadł do chol..ry Bo w tym czasie zima lightowa Że kazdy sanki w piwnicy chowa Miejmy nadzieje że przyjdzie mróz Bo ja juz czuje jest tuż tuż tuż... Odpowiedz Link Zgłoś
muminek_zalogowany Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 04.01.05, 22:46 A ja bym nie był mrozu zbyt pewny, Bo jak narazie deszcz z nieba rzewny Wciąż nas jesienną pogodą mami Mocząc przechodniów gęstymi łzami. Rok Nowy zimę gdzieś swą zapodział, W kapotę jesienną zapewne się odział Nie będąc pewny chłodów zimowych Myśląc że zimę mamy już z głowy. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 05.01.05, 10:03 Zmiana klimatu Ocieplenie zwiastuje Zima wspomnieniem pozostanie Na starych zdjęciach Podziwiać ją będą nasze potomki Porą deszczową oglądać będą W piwnicach a może w muzeach Dziwne przedmioty – sanie i zardzewiałe sanki ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 05.01.05, 16:34 Jednak uważam trochę zbyt szybko pozbawia się ludzi szansy zim powrotu. W marażmie ich budzi spowodowanym śniegiem a raczej brakiem tego który zamiast padać spływa drogi brzegiem. Trzeba drodzy wierzyć, że jeszcze pośnieży:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara_banda Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.kepice.sdi.tpnet.pl 05.01.05, 21:25 Jeżeli chcesz zobaczyć coś ciekawego; Więcej Tomka - choć nie rymowanego; Wdepnij na portal miasta nowego; Choć u nas też nie śnieży - wielu tam bieży. www.nowe.superhost.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COBRA Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 06.01.05, 01:11 Tu nie trzeba martwić sie pogodą Ciepłe dni kiedys powrócą Lepiej pić chłodne piwo z lodówki I nie martwic sie jutrem. A jzu sanki schowac mozna w piwnice Bo już sniegu nie bedzie i predzej ja was zachfyce:) Odpowiedz Link Zgłoś
muminek_zalogowany Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 12.01.05, 23:00 Zimnego piwa Z kufelka sączenie Na śnieg i mróz Chyba nie zamienię. :))) Jednak pogody tej butelkowej Znosić w środku zimy chyba nie mogę. Deszcz z nieba leci całymi litrami, Co za pora roku zastanawiam się czasami? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COBRA Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 13.01.05, 00:45 Jasne ze piwko Najlepsze jest na świecie I wy to chłopy dobrze wiecie Z kufelka je sączyć moge od rana Bo to nie jest smak szampana Czujesz w nim polot chmieliku A nie jak smród spod Frantsach sklepiku Teraz nalewam z butelki w pokala Miłego wieczora:)i Milego rana:) Odpowiedz Link Zgłoś
muminek_zalogowany Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 13.01.05, 10:22 Kochane piwo w omglonym pokalu, Ty nawet nie wiesz ile jest żalu W sercu, gdy łyk ostatni pieści me usta A brak drugiego bo w kieszeni pustka. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 14.01.05, 17:42 ...no! )) wreszcie! macie w znajomości życia sens... mimo jego zawiłości dobrego' zatem' "smaku" Wam... składam.. wiarą pokrzepiony niezapowiedziane.. ..zapowiadam.. jak zawsze... ..ile ..) Odpowiedz Link Zgłoś
muminek_zalogowany Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 14.01.05, 20:27 Ile we mnie dziś radości, Ile wreszcie tu zagościł. Wierszem rzucił I porzucił. To straszne!!! Jak zawsze. Pozdrawia Ile Zalogowany Muminek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 00:15 OoO! I piwnie tu i wesoło! ;))) Ile poderwał wątek do lotu i znikł... to nie do rymu ale to prawda ;))) bo Muminek Zalogowany strasznie zafrasowany Pozdrawia sowa dla odmiany Ile, Muminka i Cobrę, i Swieckie strony ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 15.01.05, 21:53 Wrócił ILE na chwilę? Czy też trochę z nami pobędzie? zapowiada niespodziankę wiarą pokrzepiony -wróci -nie wróci na Muminkowe strony? ..jak zawsze, pozdrawiam mile nieczęstego ostatnio ILE ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
muminek_zalogowany Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 18.01.05, 10:23 Piwem wszyscy podchmieleni, O tym forum zapomnieli. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COBRA Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 18.01.05, 13:39 Ale cos TY-żadnym chmielem Ja zatrułem sie owadem (trzmielem) Nocną porą mialem stan podgorączkowy A gdy zaczął się dzień nowy Wstałem znowu zdrowy... Pozdro dla rymowiczów forumowiczów:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 21.01.05, 02:48 Cobra nasz w bojach zaprawiony odporny nie tylko na chmiele na insekty także wesoło nastawiony ;-))) Czym zatrułeś się wieczorem lecz się tym z rana choć.. jak z trzmiela -insekta, wycisnąć sztakana? ;-)))) Pozdrowienia serdeczne w uprzejmości bogate dla Swieczan, jak zawsze, wysłane przez nAtę ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 21.01.05, 02:41 nie piwem nie chmielem... ozwać się ośmielę, że częsta absencja Muminka to rymów zanik gości braki rzadko jakoś i smutnawa minka ;-))) Ale co tam, czasu dużo mamy do wiosny poczekamy! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COBRA Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 23.01.05, 21:32 Świetnie naata siejesz rymem Jak długo myślisz nad nimi?ile? Czy tak cudnie wpadaja Ci do głowy? Co jakiś czas masz jakis pomysł nowy Czekam na nastepny z utesknieniem Jak długo poczekam?nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 08:59 Cobra! :-) Miłe słowa jak miód na duszę jak plaster ciepłych wzruszeń działają.. Przeto, ja w podzience rym splotę, jeden więcej dla tych co na mnie czekają :-))) ps...różnie to bywa, czasem samo spod klawiatury wypływa, czasem opornie bo melodia fałszywa :-) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 24.01.05, 20:53 ...wszak : "panta rei" odeszli' blisko... radością mglistą urwanym tchnieniem' zapatrzeniem ...uśmiechniętym' ...myślą będąc blisko rzymskiedwae ) Odpowiedz Link Zgłoś
muminek_zalogowany Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 24.01.05, 21:55 Ile, Chociaż wszystko płynie Z nurtem czasu, Wstrzymaj się na chwile I pomyśl zawczasu, O tych co tu rymują Rymem nietypowym Stukając w klawiaturę W zaciszu domowym. Tchnij życie w ten wątek Rymem na początek, Dodaj serca co radość sprawia I na dłużej nas już nie zostawiaj. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
muminek_zalogowany Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 28.01.05, 20:46 Śnieżek już popruszył, I mróz ostro trzyma, Zmroziło tu wszystkich Widać że jest zima. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 28.01.05, 22:01 ) przy-dajmy "zimie" jej prawa... pozwoli wraży... będzie yeszcze zabawa..) ..jak zawsze ile.. ps' zazimione usta choć yestestwo grzeje podpowiada czas lepszy' podpowiada nadzieję... ? ) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 28.01.05, 22:42 Sanna potrafi być piękną choć i zimnem też 'parzy' gorącym płomieniem wspomnień maluje radości na twarzy… Mroźne wieczory światłem kominka winem czerwonym rozmarzy...:-))) Jak zawsze mile, Muminka i Ile, pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 29.01.05, 02:10 ...jak zawsze swobodna... witaj w radości witaj' wspaniale ...niezawodna... pozdrawiam skromnie Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 29.01.05, 02:24 ... było w radości wielu' było ich wiele Przyjaciółko oj' wiele ich było Przyjacielu... się' jak krecika' uwikłały dni popatrzy w dzień świeży..? ot' co mi się śni takoż i Wam podłóg i wedle byście na szczęścia siedzieli zgrzeble ..niezaw.. ile Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 30.01.05, 16:55 :-)... Niespodzianek mnogość radosna Gdzie Ile stąpa wierszem' przybliża się.. wiosna ;-))) przyjemnie czytać podziwiać wasze mości' pisanie Muminek, jaby z rękawa z Ile nostalgią przetykane urocze rymowanki wierszyki małe poemaciki w sensie ukrywane... :-))) ...niedzielnie, przyjaźnie i dzielnie ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
muminek_zalogowany Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 08.02.05, 09:38 Chyba to forum porzucę na stałe, Bo rym tu ostatnio wzięcie ma małe. Każdy coś pisze bez sensu prozą, Z lekką przesadą i zgryźliwości dozą. Zaczyna nam się robić tutaj forum chełmna, Gdzie większość piszących w latach niepełna. Co inni sądzą każdy chce wiedzieć, Sam zaś na temat nic nie chce powiedzieć. Piszą przy tym słowa strasznie obraźliwe, Co dla tego forum jest bardzo szkodliwe. :((( Żegnam przeto wszystkich co przez te lata Ze mną tu pisali. Спасибо и долгих лет жизни ребята! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 12:21 Choć prawdę prawisz popieram zdanie jednak co z nami się tutaj stanie? :( Opuścisz nas Muminku miły? nasze osoby Ci sie znudziły? Nie szkoda Tobie wątku wspólnego rymowanego i radosnego? Rozważ raz jeszcze odpisz pośpiesznie! może przeniesiesz wątek gdzieś w mieście??? Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 09.02.05, 02:25 ...popieram Muminka ...choć Naatce wtóruję nie to miejsce' nie ten czas ... tu' wraży króluje... ...do czasu lepszego ... nieznanego acz' oczekiwanego Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 09.02.05, 15:11 nie wiem "co" i "kto"? nie wiem też "dlaczego"? wiem na pewno z nutką rzewną - brakować będzie i wątku, i Kolegów. ...jak zawsze, serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 13:39 Odszedł Mumin i nie wrócił, Czyżby na zawsze Świecie porzucił? Odpowiedz Link Zgłoś
cobraswiecie Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 22.05.05, 06:07 O Muminie nic nie słychac Nawet Naate gdzies wywiało Kilka osób stad znikneło No i robi się nas mało... 6 rano-dzień pogodny Oby był dzis dobry... Odpowiedz Link Zgłoś
bloody5 Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 22.05.05, 10:48 No poranek jajcowaty Brewster Gołocie sprawił baty, cała Polska oglądała jak Gołota dawał ciała, ale co tam me gadanie..Andrew - lanie, lanie, lanie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
cobraswiecie Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) 24.05.05, 10:43 Trzeba juz o tym zapomniec Nigdy juz nie wspomniec Mielismy dobrego boksera E tam teraz(chole,,) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puma&Czarnula Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.05, 11:10 Hej Muminek! Lubisz kminek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NAJKI Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.05, 11:12 JEC OWOCE I WARZYWA, A BĘDZIESZ ZDRÓW JAK RYBA!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyta Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.05, 11:13 Jestem Zyta Każdego kopie z kopyta Nikt mi nie podskoczy Bo wydrapie mu oczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Temat rymowany dla zainteresowanych :))) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.05, 11:13 Nasza rymowanka z serca płynąca jest tak prawdziwa jak rzeka rwąca Odpowiedz Link Zgłoś