Gość: swojak IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.08, 20:39 Ja czekam od 2 lat na saperów i jakoś nie mogę sie doczekać. Mają czas na organizowanie różnych imprez tylko nie na to do czego zostali powołani ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anonim Re: Saperzy na cmentarzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.08, 10:12 Nie badz taki madry wystarczy zglosic to co znalazles gdzie trzeba a saperzy na pewno sie pojawia i to tego samego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swojak Re: Saperzy na cmentarzu IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.08, 22:06 to zapraszam Ciebie do CZŚ lub do mnie do Łowina, ok ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swojak Re: Saperzy na cmentarzu IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.08, 22:08 Anonim, może jeszcze chcesz wiedziec co mówili, "tak od serca " ? wstyd poprostu powtarzac !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: Saperzy na cmentarzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.08, 10:15 Do kogo zgłaszałeś i co znalazłeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maslana Re: Saperzy na cmentarzu IP: *.gprs.plus.pl 23.07.08, 17:37 pewnie granat jakis i trzymasz pod łożkiem:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swojak Re: Saperzy na cmentarzu IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.08, 20:22 Jeżeli Cie tak bardzo interesuje to powiadomiłem U.Gminy w Pruszczu. A co się znajduje pod ziemią ? To zadanie nalezy do saperów, jeżeli znajda oczywiście czas. Bo jak wiem to powiedzieli: a co będzie, jak nic nie znajdziemy, kto zapłaci ? My płacimy na nich przez całe swoje zawodowe życie. A głupie komentarze są nie na miejscu ! Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: Saperzy na cmentarzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.08, 08:08 Na jakiej podstawie twierdzisz, że masz jakiś niewybuch, niewypał na swojej posesji, polu itp. ? Czy widzisz jakąś część wystającą pocisku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swojak Re: Saperzy na cmentarzu IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.08, 14:31 klik, wiem od rodziców, gdzie złożono po II wojnie różne metalowe elementy. były tam być może niewybuchy. tego już się nie dowiemy dopóki ktoś nie sprawdzi terenu. a jest niewielki. mamy takie wojsko a nie inne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brrr Re: Saperzy na cmentarzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.08, 15:02 Umieść taką informację na forum militaria, że wyrażasz zgodę na przeczesanie sondami twojego wskazanego miejsca i dajesz wolną rękę na znaleziska militarne, to wierz mi, że wojsko nie będzie tu potrzebne (to co w ziemi zasypane nie jest ich działką, a to co odkryte to co innego). Odpowiedz Link Zgłoś
bartek886 Re: Saperzy na cmentarzu 06.11.08, 00:52 jak chcesz toja mogę Twoją posesje przeszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Saperzy na cmentarzu IP: *.41.122.89.sub.mbb.three.co.uk 21.11.08, 21:04 swojak nie peniaj to zwykły złom nic ci nie grozi jeśli nie bedziesz tego ciął uwierz mi byłem saperem 5 lat i czułem sie jak złomiarz pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Saperzy na cmentarzu IP: *.swc.vectranet.pl 23.11.08, 22:20 daj namiary sprawdzi sie Odpowiedz Link Zgłoś