Gość: csw83 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 00:29 czy kamery w świeciu dobrze funkcjonują? co myślicie o świeckim monitoringu ? czy powinno być więcej kamer? jak tak to gdzie? czy kamery są dobrze obsługiwane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: kamery w mieście IP: *.ip.netia.com.pl 01.11.08, 00:37 A skąd niby mamy cokolwiek wiedzieć na temat tych kamer, oprócz tego, że niektóre po prostu widać? Nikt z nich filmów nie montuje i nie urządza publicznych projekcji, żeby można było ocenić czy są dobrze obsługiwane albo czy dobrze funkcjonują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: csw83 Re: kamery w mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 01:03 a jakie byś wybrał miejsce dla nowej kamery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybak Re: kamery w mieście IP: *.swc.vectranet.pl 01.11.08, 07:25 w Decznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czcds Re: kamery w mieście IP: *.swc.vectranet.pl 02.11.08, 14:11 powiem wam ze obejzalem tvcsw i pokazywali te kamerki no i widac wszystko strasznie wyraznie...zaczynam sie bac...a na c h... w decznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: kamery w mieście IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.08, 14:55 pewnie żeby na laski popatrzeć hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc8 Re: kamery w mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 11:58 ma ktoś może to co pokazali w tvcsw o tych kamerach ? może gdzieś na youtube ktoś wrzucił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: kamery w mieście IP: *.gprs.plus.pl 03.11.08, 20:02 Z tego co mi wiadomo, niektóre filmy można znaleźć na stronie policji wojewodzkiej. Tu jest link: www.kujawsko-pomorska.policja.gov.pl/_portal/122303535648e609dc7b694/Materia%C5% 82y_z_monitoringu_wizyjnego.html Tylko trzeba poszukać, bo tam są filmy z różnych miast, też ze Świecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc8 Re: kamery w mieście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.08, 20:32 dzieki kolego za link. rzeczywiście jest tam krótki filmik ze świecia. chciałem jeszcze właśnie zobaczyć to co pokazali w TvCsw bo przegapiłem a tego nigdzie nie mogę znaleść. szkoda że tv-csw nie udostępnia swoich wywiadów gdzieś w necie bo nie każdy ma tv-csw. Odpowiedz Link Zgłoś