Dodaj do ulubionych

kamery w mieście

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 00:29
czy kamery w świeciu dobrze funkcjonują? co myślicie o świeckim monitoringu ?
czy powinno być więcej kamer? jak tak to gdzie? czy kamery są dobrze obsługiwane?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: kamery w mieście IP: *.ip.netia.com.pl 01.11.08, 00:37
      A skąd niby mamy cokolwiek wiedzieć na temat tych kamer, oprócz
      tego, że niektóre po prostu widać? Nikt z nich filmów nie montuje i
      nie urządza publicznych projekcji, żeby można było ocenić czy są
      dobrze obsługiwane albo czy dobrze funkcjonują.
      • Gość: csw83 Re: kamery w mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 01:03
        a jakie byś wybrał miejsce dla nowej kamery
        • Gość: Rybak Re: kamery w mieście IP: *.swc.vectranet.pl 01.11.08, 07:25
          w Decznie
          • Gość: czcds Re: kamery w mieście IP: *.swc.vectranet.pl 02.11.08, 14:11
            powiem wam ze obejzalem tvcsw i pokazywali te kamerki no i widac wszystko
            strasznie wyraznie...zaczynam sie bac...a na c h... w decznie?
            • Gość: gosc Re: kamery w mieście IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.08, 14:55
              pewnie żeby na laski popatrzeć hehe
              • Gość: gosc8 Re: kamery w mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 11:58
                ma ktoś może to co pokazali w tvcsw o tych kamerach ? może gdzieś na youtube
                ktoś wrzucił?
                • Gość: Edek Re: kamery w mieście IP: *.gprs.plus.pl 03.11.08, 20:02
                  Z tego co mi wiadomo, niektóre filmy można znaleźć na stronie
                  policji wojewodzkiej. Tu jest link:
                  www.kujawsko-pomorska.policja.gov.pl/_portal/122303535648e609dc7b694/Materia%C5%
                  82y_z_monitoringu_wizyjnego.html
                  Tylko trzeba poszukać, bo tam są filmy z różnych miast, też ze
                  Świecia.
                  • Gość: gosc8 Re: kamery w mieście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.08, 20:32
                    dzieki kolego za link. rzeczywiście jest tam krótki filmik ze świecia. chciałem
                    jeszcze właśnie zobaczyć to co pokazali w TvCsw bo przegapiłem a tego nigdzie
                    nie mogę znaleść. szkoda że tv-csw nie udostępnia swoich wywiadów gdzieś w
                    necie bo nie każdy ma tv-csw.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka