Gość: dd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 07:55 płacic ten abonament czy nie narazie płaciłem w sejmie ta sprawa sie ślimaczy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oks Re: abonament RTV IP: *.swc.vectranet.pl 14.01.09, 10:42 a odpowie ktoś merytorycznie? bo sam jestem ciekawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXX Re: abonament RTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 18:46 Radzę płacić,moja mama nie zapłaciła za dwa miesiące (bo skończyły się blankiety),więc przysłali jej upomnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: abonament RTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 23:26 Nowej parti rządzącej bardzo zależało,aby ludzie przestali płacić abonament,gdyż w ten spokój doprowadzą do upadku TVP 1 TVP 2(jedyne partie nie podporządkowane nowej władzy)bo wiadomo,że TVN to inaczej Tusk Vision Network.Ale sytuacja się zminiła,bo szefowie TVP zostali zdymysjonowani i na czele szefostwa TVP są ludzie z PO i PSL.Więc teraz pewnie nie będzie zależało już POpaprańcom na obaleniu TVP..także wątpie,że zwalą abonament. Odpowiedz Link Zgłoś
jarsem Re: abonament RTV 15.01.09, 06:43 Gość portalu: Darek napisał(a): > Nowej parti rządzącej bardzo zależało,aby ludzie przestali płacić abonament,gdyż > w ten spokój doprowadzą do upadku TVP 1 TVP 2(jedyne partie nie podporządkowane > nowej władzy) TVP 1 i 2 to nie sa partie - to PANSTWOWE stacje (z ncaiskiem na PANSTWOWE)i tak powinny dzialac bo wiadomo,że TVN to inaczej Tusk Vision Network. bez przesady, tez krytykuje TVN politykow PO, a jakbys chcial posluchac peanow na czesc Tuska i psioczen na Kaczynskich to wlacz superstacje :) Ale sytuacja się > zminiła,bo szefowie TVP zostali zdymysjonowani i na czele szefostwa TVP są > ludzie z PO i PSL. Z tego co kojarze to rzadzi tam Wszechpolak Farfał ? Więc teraz pewnie nie będzie zależało już POpaprańcom na > obaleniu TVP..także wątpie,że zwalą abonament. Abonament sie placi. Ale Poczta Polska dala plame - bo nie zdazyli rozwiezc klientom nowych ksiazeczek abonamentowych. I ludzie nie maja jak zaplacic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiki z Afryki Re: komu i za co! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.09, 07:46 ja mam płacić abonament za oglądanie "mody na sukces" i podobnych idiotycznych pozycji? Ja mam płacić abonament, żeby Kraśko, Lisy i inni brali potężne pieniądze za prowadzenie wiadomości , gdzie granica rozsądku w sprawie wynagrodzeń!. Ja mam placić abonament, żeby z tych pieniędzy czubki pokroju Urbańskiego, szefostwo stacji radiowych gnębiące swoich podwładnych, znajomi polityków, którzy trafiają do zarządu i krajowej rady po odejściu dostawali kosmiczne odprawy, bo tak sobie poukładali umowy o pracę? Q...wa nigdy! Ta banda powinna iść na zasiłek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: komu i za co! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 16:09 Masz rację.Ja płaciłam przez wiele lat ,ale teraz koniec. Nie będę utrzymywała Lisów.Czy ktoś poniósł jakieś konsekwencje niepłacenia abonamentu-poza upomnieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: komu i za co! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 18:07 TVP 1 i TVP 2 powinny zrobic tak jak TVN-znalezc sposnsorów wśród mafiozów,byłych działaczy złodziejskiego WSI,byłych ustawionych sbeków i chwalić polityke najgorszego premiera świata-Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: komu i za co! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 20:30 obserwując to forum i inne jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził czy to ten czy tamten , mamy już to we krwi jako polacy a pytanie pozozostaje płacić czy nie ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: komu i za co! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 20:33 Ja płace nie chce oglądać tylko TVN u -stacji w której wmawiają nam ,że jest coraz lepiej,a tak naprawde POlska spada na psy przez tych buraków rządzących.Chociaż podobno zrobili czystki i wstawili w swoich w TVP takze nie wiadomo czy warto jeszcze płacić,czy TVP nie przerodzi się w TVN(Tusk Vision Network) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ytdkujil;/ Re: komu i za co! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.09, 10:27 to jest złodziejstwo w biały dzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudus36 Re: abonament RTV IP: *.opera-mini.net 16.01.09, 13:51 Ja nie płaciłem i płacic nie bęnde. Za co tu płacic za ten szajst:-/. Nie pamietam kiedy dali jakiś dobry film:-|. Pozdrowionka dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: abonament RTV IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.09, 10:53 A czym jest dla ciebie "dobry film"? Pytam, bo właśnie dobre filmy pojawiają się częściej w TV publicznej, niż w komercyjnych stacjach. Patrząc jednak na twoją pisownię, wnioskuję że jesteś na poziomie "Strażnika Teksasu", i _dobry_ to dla ciebie jest "Terminator", "Rambo" oraz "Szybcy i wściekli". :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość z Nowego Re: abonament RTV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.09, 20:43 Ja poszedłem na pocztę i wymeldowałem telewizor i mam spokój!!! Odpowiedz Link Zgłoś