Gość: Karolina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 11:32 Czesc ,czy ktoś miał przyjemność mnieć tą orkiestre na swoim weselu,bo nie wiem czy mam ich zamówic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: www Re: Dynamix ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 13:05 Lepiej nie.Chyba że na weselu będzie dużo starszych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
blondi7-3 Re: Dynamix ? 09.02.09, 13:20 dzięki za szczerą odpowiedzidż,a może kogoś polecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dynamix ? IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.09, 13:24 A skąd wiesz, że ta odpowiedź jest szczera? :) Odpowiedz Link Zgłoś
blondi7-3 Re: Dynamix ? 09.02.09, 13:38 No mam nadzieję ze są jeszcze na tym świecie uczciwi ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dynamix ? IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.09, 13:59 Nadzieję możesz mieć, ale to tylko forum dyskusyjne. W pewnym sensie anonimowe, więc nie masz pewności, czy to jest np. nie "opinia" konkurencji. :) Szczerze to możesz usłyszeć coś od rodziców, a tutaj raczej trzeba zachować nieco dystansu. Nie twierdzę, że nie jest tak jak napisał(a) "www" (nawet nick kompletnie bezosobowy), ale też nie należy nawet zakładać, że wypowiedzi tutaj są szczere. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Dynamix ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 17:57 poszperaj w starszych postach,kiedys ich tu chyba obsmarowywali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re: Dynamix ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 19:37 ja mialem ten zespół na weselu i jestem bardzo zadowolony !!!!!! miła obsługa , fajna zabawa, potrafią rozkręcić zazbawe solistka ładnie śpiewa rozbawia ludzi i robi szpagat :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slummy Re: Dynamix ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 07:25 Widziałem i słyszałem ich "w akcji". Powiem tak: nie robili wiochy a wiara świetnie się bawiła! To chyba najważniejsze no nie? Odpowiedz Link Zgłoś