Gość: Merko IP: 94.254.194.* 11.02.09, 18:18 To jak z tym lokalem w Świeciu???Nie mamy gdzie bywać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: Gejeeee IP: *.swc.vectranet.pl 12.02.09, 09:44 Ludzie przestańcie zachowywać się jak ludzie średniowieczni! Geje to normalni ludzie. Zastanówcie się, jakbyście chcieli być postrzegani gdybyście to wy byli gejami. Na pewno nie byłoby wam miło. Dajcie im spokój! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po co Re: Gejeeee IP: *.pools.arcor-ip.net 12.02.09, 09:48 Ja tam do nich nic nie mam ,ale po co po raz setny mecza temat na forum.Nudne to jak flaki z olejem i drazni ludzi.Sami sie prosza o docinki w ich strone! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alla Re: Gejeeee IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.09, 10:32 GEJ & OKE`Y.....ale po jasną cholercię ku jakiej idei się tym chwalić!!??...jeden argument poproszę!! I tak świata nie podbijecie,tylko ludzi denerwujecie.Ci co zdradzają-też sie zaliczaja do jakby innych,ale czy glosza o tym na forum???nieeeeeee- wszystko w tajemnicy!!!W zwiazku z tym:i bi-,i homo-seksualni ROBCIE TO KURNA W CISZY !!!!!!!!!Hetero-tez po lawkach w parku nie leżą i się nie bzykają!!! ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysia Re: Gejeeee IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.09, 11:43 Nie jestem pewn-a,czy po takim czymś jeszcze da się usiąsc "na duupsku"......;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: propozycja Re: Gejeeee IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.09, 14:42 mozemy spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Gejeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 14:44 a co nie kochałaś się ze swoim facetem analnie? to kiepska partia z ciebie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysio Re: Gejeeee IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.09, 15:20 moze i kiepska;( -za to normalna;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalność Re: Gejeeee IP: *.xdsl.centertel.pl 04.03.09, 17:27 Normalna? A co to znaczy NORMALNA? Kochanie się analnie ze sowim facetem to coś nienormalnego? Faceci mają w tyłku prostatę a jej pobudzanie zwiększa doznania. Co w tym NIENORMALNEGO?! Za dużo się wstydzicie i czerwienicie na coniektóre tematy, a potem się dziwicie, że was zdradzono bądź porzucono. Seks to ważna sprawa,jak się nie rozmawia o tym i jest to temat tabu to efekty widać... Geje? nie mam nic do nich. Ale o klubach, niech zapomną. Lesbijki ich nie mają, ani hetero, więc dlaczegóż u licha geje mieliby mieć swoje kluby? No ? To jest dopiero NIENORMALNE !!! Pozdrawiam i nie krzyczeć na mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Gejeeee IP: 94.254.229.* 14.03.09, 13:11 No i co z tego,ze nie bzykala sie analnie?Ze Ty lubisz jak cie w dupsko drugi facet wali to nie znaczy,ze kazdy musi lubic. A ja nie jestem tolerancyjny dla pedalow wiec robcie te nie normalne rzeczy w ciszy tak zeby nikt nie widzial,bo taki widok wielu doprowadzil by do SZAŁU i krzywda moze wam sie stac pedzie buhahahahahah. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loloek z marianek Re: Gejeeee IP: *.chelmno.mm.pl 14.03.09, 21:51 Dwoch zakochanych w sobie gejow zapragnelo miec dziecko. Poczynili potrzebne ku temu kroki: zmieszali swoje nasienie w probowce, znalezli kobiete, ktora zgodzila sie zostac biologiczna mama, i lekarza, ktory ja sztucznie zaplodni ich wspanialym nasieniem.Po dziewieciu miesiacach oczekiwania odbieraja telefon - urodzil sie syn! Pojechali do szpitala. Tam pielegniarka zaprowadzila ich do sali, w ktorej lezalo dwadziescioro noworodkow. Dziewietnascie z nich zanosilo sie glosnym rykiem, a dwudzieste lezalo usmiechniete i spokojne. Pielegniarka wskazuje na to niemowle i mowi: - To wasz. Jeden z gejow, rozczulony, mówi do drugiego: - Popatrz, kochanie! Czy to nie cudownie? Wszystkie dzieci placza, a nasz synek taki grzeczny i spokojny. Pielegniarka na to: - Teraz prosze panow to jest spokojny - ale zobaczycie co bedzie, jak mu wyjmiemy smoczek z dupy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: Gejeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 17:54 a masz moze sztuczne cycki??? to cie zarzne ajesli nie to nie hahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxjpxx Re: Gejeeee IP: *.swc.vectranet.pl 15.03.09, 17:50 Świeckie geje jeszcze tego brakowało przecież klub dla takich jak wy juz jest na sądowej tam znjdziecie podobnych do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: Gejeeee IP: *.gprs.plus.pl 15.03.09, 17:56 a co masz przepustke i jest wolne lozko??!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: Gejeeee IP: *.tvk.torun.pl 15.03.09, 18:02 >Świeckie geje jeszcze tego brakowało przecież klub dla takich jak wy >juz jest na >sądowej tam znjdziecie podobnych do siebie a to sa geje koscielne tez ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommmm Re: Gejeeee IP: *.gprs.plus.pl 15.03.09, 18:06 mawet nie wiecie ilu tu geji mieszka!!!! sa super kumplami choc sam jestem hetero i mam dziewczyne Odpowiedz Link Zgłoś