Dodaj do ulubionych

4 czerwiec koncert w parku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 15:52
..widziałem dzisiaj plakat na drzwiach Cafe Kultura.
Zagra zespół Zydeco Flow w parku.Godz.20:00.Organizatorem jest
burmistrz p.Pogoda.(żródło: um.świecie)
Mysle ze moze odbyc sie fajna i sympatyczna impreza.Oby nie lało.

Obserwuj wątek
    • Gość: andrew Re: 4 czerwiec koncert w parku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 14:08
      i bardzo fejnie z echlopacy zagraja! w koncu jakis porzadny zespol i
      koncert-i to w parku co jest nowowscia!!!
      • Gość: no tak Re: 4 czerwiec koncert w parku IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.09, 15:37
        odnoszę wrażenie że ten zespół przeżywa popularność na miarę FEELa. gdzie nie
        spojrzę to oni. ("strach spojrzeć do lodówki")
        fajne że takie imprezy się robi, ale dopuki burmistrz będzie to organizował to w
        świeciu tylko będzie blus, markowska itp...

CHCEMY TERMINAL !!!
        • Gość: ja Re: 4 czerwiec koncert w parku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 15:47
          Nie można zaprosić jakiegoś innego zespołu?Co impreza to to samo.To na to idą
          nasze podatki?
          • Gość: Olo Re: 4 czerwiec koncert w parku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 14:37
            ojejku no i co??? mi sie tam podoba i na pewno sie pojawie.
            jesli sie komus nie podoba niech sie nie pojawia-i sprawa zalatwiona!
            po co wypisywac na forum swoje zale?i tak tego ten zespol nie czyta
            wiec dla kogo to??
            • Gość: ja Re: 4 czerwiec koncert w parku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 15:37
              Czytaj ze zrozumieniem.Nikt nic nie ma do zespołu.Chodzi o OKSiR,który nie
              potrafi nic zorganizować.Ciągle to samo.
              • Gość: Olo Re: 4 czerwiec koncert w parku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 15:46
                Przeciez tego OKSIR nie organizuje!!Zapraszam na um-swiecie, tam
                jest wyraznie napisane kto to organizuje.
                • Gość: ja Re: 4 czerwiec koncert w parku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 15:52
                  Wróć jeszcze raz na stronę UM i przeczytaj.Koncert organizuje burmistrz i OKSiR.
                  • Gość: Olo Re: 4 czerwiec koncert w parku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 15:57
                    Skoro odbywa sie to w parku i na sprzecie OKSiR to nie znaczy ze oni
                    za to placa i to zorganizowali.Powtarzam:jedynym organizatorem tegoz
                    wieczoru jest Burmistrz Miasta Świecie.
                    • Gość: ja Re: 4 czerwiec koncert w parku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 16:03
                      20 ROCZNICA WOLNYCH WYBORÓW

4 czerwca o godz. 20.00 Burmistrz Tadeusz Pogoda oraz Ośrodek Kultury Sportu i
                      Rekreacji zaprasza na koncert zespołu „Zydeco Flow”, którym uczcimy wolność
                      wyborów i słow. To jest skopiowane ze strony UM.Jak to Do Ciebie nie przemawia
                      to się poddaję.
                      • Gość: Olo Re: 4 czerwiec koncert w parku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 16:28
                        ok. To teraz prosze zadzwon do UM i spytaj sie kto jest orgnizatorem
                        tegoz wydarzenia i kto za niego odpowiada.
                        ..Ja tak zrobiłem.
                        • Gość: ja Re: 4 czerwiec koncert w parku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 16:38
                          Jak dzwoniłeś to mogłeś się spytać,dlaczego zamieszczają nieprawdziwe informacje
                          na stronie UM.Tak poza tym to burmistrz sam tego nie może zorganizować,bo niby
                          jak? Po to ma OKSiR.Więc chcąc nie chcąc to OKSIR jest współorganizatorem tego
                          koncertu.
                          • Gość: Sąsiad Re: 4 czerwiec koncert w parku IP: *.lan.gosk.pl 04.06.09, 12:16
                            Ma gośc na tyle tupetu, że pisze, że coś organizuje, a daje tylko swoje nazwisko i nasze publiczne pieniądze. A organizują na rozkaz ludzie z oksiru. Oni zbiorą baty jak coś nie wyjdzie, a burmistrz będzie brylował, kiedy wszystko będzie ok. Realizm małych miasteczek.
                            • Gość: olewam Re: 4 czerwiec koncert w parku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 09:29
                              wow wow wow!
                              tak po krótce mozna skomentowac wczorajszy wieczór!
                              Kto nie był-niech załuje
                              Kto był-ten widział.
                              Dzieki za wspaniały wieczor!
                              • Gość: lipo Re: 4 czerwiec koncert w parku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.09, 09:35
                                szkoda że mnie tam nie było
                                • Gość: jo???? Re: 4 czerwiec koncert w parku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 09:41
                                  a coś ciekawego się działo? czy tylko koncert i zachlewanie się co
                                  niektórych muzyków i ich żon?
                                  • Gość: olewam Re: 4 czerwiec koncert w parku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 10:36
                                    he he he....
                                    nie byłeś-nie widziałeś.
                                    nie widziałeś-wiec nie wiesz co sie działo
                                    nie wiesz co sie działo-nie pisz w tym temacie.
                                    ...i tak na okrągło...

po za tym...to...zazdrość Cie zżera nie?wiem wiem przykro być
                                    niedocenianym.Ale spoko poćwicz troche i dasz radę:-)
                                    Masz duuuuuużo czasu!
                                    • Gość: ich weise Re: 4 czerwiec koncert w parku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 12:32
                                      ale so ćwiczyć, lekkoatletykę? e tam, nie chce mi się.
                                      Poza tym nieładnie chwalić samych siebie panie ZydecoFlow.
                                      • Gość: ojej Re: 4 czerwiec koncert w parku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 14:44
                                        Widze ze ludziom w csw wystarczy garazowy zespol<lol2> Wszyscy sie
                                        podniecaja a kazdy potrafi tak zaspiewac - nawet ja po 2 glebszych
                                        haaaa:]
                                        • Gość: hehehe Re: 4 czerwiec koncert w parku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 14:58
                                          bravo jo!!! Prawda w oczy kole co niektorych!!!! haaaaaaa
                                        • Gość: olej to Re: 4 czerwiec koncert w parku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 14:47
                                          to dlaczego sam nie zaspiewasz??????
    • Gość: olewam Re: 4 czerwiec koncert w parku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 15:38
      oj biedaczku biedaczku....
      • Gość: gosc Re: 4 czerwiec koncert w parku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 11:24
        galeria zdjęć z koncertu - supernak.pl/wwzf.html
        • Gość: ja Re: 4 czerwiec koncert w parku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 11:47
          Ja pierdziele,kupa ludzi.Buhaha
          • Gość: smutnie Re: 4 czerwiec koncert w parku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 11:58
            no frekwencja nie poraża :/, ale to kwestia nie tylko muzyki!

PG PROJEKT WRÓĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dlaczego ciekawe rzeczy się nie utrzymują w tym mieście? Poznikali
            ci ludzie czy co?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka