Dodaj do ulubionych

Meble pod wymiar - gdzie???

12.06.09, 11:09
Chciałabym wykonać meble pod wymiar. Może ktoś wie, gdzie można zamówić
solidne w dobrej cenie? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: swieciak Re: Meble pod wymiar - gdzie??? IP: *.swiecie.vectranet.pl 12.06.09, 22:37
      salon meblowy Basta.
      • Gość: Asia Re: Meble pod wymiar - gdzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 23:24
        jeśli na wymiar to na rogu Czarnej drogi i Wojska Polskiego jest
        dobre studio mebli nnna wymiar
        • Gość: ana Re: Meble pod wymiar - gdzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 11:02
          Tak zgadzam się STUDIO MEBLI KUCHENYCH na rogu Witosa z WP. dobre
          wykonanie i jakość,solidna robota ja jak coś potrzebujęto tylko tam
          idę.
          • Gość: Wyrolowany Re: Meble pod wymiar - gdzie??? IP: *.swiecie.vectranet.pl 18.06.09, 20:35
            OD STUDIA MEBLI KUCHENYCH trzymajcie sie z daleka.

Właściciel jest kompletnie niesłowny i do tego olewa klienta.

Od poltora roku nie jest w stanie przygotować drzwi do szafki, których nie dostarczyl razem z szafka, bo "do Elblaga specjalnie po nie nie pojedzie" - pomimo ze otrzymal juz zaplate.

Nie musze wspominac, ze nawet czesci pieniedzy tez nie zwrocil. Zostala szafka bez drzwiczek - TRAGEDIA. Trzeba bylo je zamawiac w inne firmie.

Choc dla ludzi lubiacych wrazenia ekstremalne, jest to wlasciwy adres...
          • Gość: klient Re: Meble pod wymiar - gdzie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.10, 18:07
            "URBANIAK MEBLE", bardzo polecam. Sam teraz kupowalem z tej firmy
            meble pod wymiar i jestem zadowolony, solidnie i tanio.
        • wisia960 Re: Meble pod wymiar - gdzie??? 03.07.11, 14:01
          Znalazłam przy bankomacie Millenium na Klasztornej nowy fajny sklep- Łukasz
          Zrobili meble zgodnie z moim zamówieniem - biurko,regał i aneks kuchenny - w kolorze różowym- nawet świece i wazonik w tym sklepie kupiłam.Polecam
    • Gość: Marny [...] IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.09, 12:01
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Marny Re: Meble pod wymiar - gdzie??? IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.09, 12:08
      Weroniko! Podałem w odpowiedzi powyżej kilka kontaktów do wykonawców mebli na
      wymiar. Na wypadek, gdyby moderator osunął tą wiadomość, przesyłam przydatny link:

www.pkt.pl/firmy/%C5%9Awiecie%2C+%C5%9Awiecki%2C+Kujawsko-pomorskie/q_meble/1/
      • weronika2912 Re: Meble pod wymiar - gdzie??? 13.06.09, 14:53
        Bardzo dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
        • Gość: Marny Re: Meble pod wymiar - gdzie??? IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.09, 15:05
          Nie ma sprawy. Cieszę się jeśli mogłem pomóc.
          Polecam Mebloprojekt. Może nie najtaniej i terminu są odległe ale facet
          przykłada się do tematu.
          Taniej wyjdzie u Urbaniaka. Ale tu ważne jest byś sama pomyślała i podała
          wszelkie szczegóły, wymiary, kolory, okucia, itp., itd. Musisz też zadbać by Pan
          z obsługi wszystko zapisał! Jeśli tego nie zrobisz, to brakujące dane dobiorą
          sobie za Ciebie. Jednak różnica w cenie i miła obsługa rekompensują tą
          konieczność odrobiny wysiłku, własnej inwencji i skrupulatności.
          O pozostałych firmach nie wiele wiem.
          Pozdrawiam i życzę powodzenia.
          • Gość: piter Re: Meble pod wymiar - gdzie??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.01.10, 14:04
            ale nie mylcie z meblo-projekt.pl , ten facet to oszust, wiecej info o tym w
            poście o tytule "NIE polecam", pozdr.
            • Gość: stas Re: Meble pod wymiar - gdzie??? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.07.10, 01:06
              nieprawdziwe oszczerstwa przez zazdzosc..
      • jusika90 Re: Meble pod wymiar - gdzie??? 30.10.14, 07:56
        www.kedziorameble.pl/kontakt.html
    • Gość: do weroniki Re: Meble pod wymiar - gdzie??? IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.09, 14:55
      Jesteś jeszcze zainteresowana, bo mój mąż robi meble do kuchni i przedpokoju i
      wszystko pod zabudowę.
      • Gość: monik Re: Meble pod wymiar - gdzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 20:43
        ja tez bym byla zaiteresowana kuchnia pod wymiar chetnie bym
        porozmawiala może by wymierzyl i zaproponował jakąś cene, mąż robi
        to sam czy jak może jakiś namiar na niego oczywiście nie tu bo zaraz
        nam wykasują bo reklama ale moze na maila mcel@o2.pl dziękuję
    • Gość: momter Re: Meble pod wymiar - gdzie??? IP: 89.108.220.* 21.06.09, 22:16
      zdecydowanie polecam firmę MEBLOPROJEKT pana Żurka zrobi dobry
      projekt a jego dwaj montażyści dobrze zamontują

• Gość: gość Re: Meble pod wymiar - gdzie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.09, 14:52
        Black Red White ale nie w Świeciu-nie mają tu dobrej ekipy montażowej i ceny z
        kosmosu.Robiłam w Bydgoszczy.Może cena trochę szokuje ale znajomi robili w
        Świeciu w jakiejś innej firmie.Cena była zbliżona ale ich kuchnia już się
        sypie.A w Black-u robią projekt na miejscu, trochę się czeka na samą kuchnię
        około 6 tygodni ale sam montaż trwa 1 dzień.Panowie rano przyjechali a wieczorem
        miałam już kuchnię:)i co ważne są terminowi.
    • Gość: tomek Re: polecam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.01.10, 10:20
      Do MIKI: dobry wybór, ja też postawiłem na tą firmę. Kupiłem garderobę. Projekt
      bardzo fajny, wszystko tak jak chciałem i jeszcze zaproponowane inne rozwiązania
      o których nie wiedziałem, że tak można. Szczerze polecam, firma godna zaufania.
      Mają trochę długi czas realizacji, ale lepiej poczekać tydzień dłużej, niż
      latami męczyć się z niespełniającymi oczekiwań meblami
      • Gość: piotrek Re: NIE polecam - oszust IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.01.10, 11:53
        Uwaga na oszusta! Stanisław Wiszowski z Urazu, meblo-projekt.pl. Wziął zaliczkę
        i zniknął. Dodzwonić się nie da, musiałem aż jechać do niego ale też nie
        pomogło. Pieniędzy i mebli nie ma. Jak dodzwaniałem się z innego numeru telefonu
        to odbierał i umawiał się na montaż którego nigdy nie było. Tak 5 razy.
        Unikajcie tego oszusta!
        • Gość: Łukasz Re: NIE polecam - oszust IP: *.lan.bermudy.net 09.04.10, 17:48
          Właśnie rozmawiałem z tym Stanisławem i zaproponował mi konkurencyjne ceny.
          Proszę napisz coś więcej, albo maila do mnie lukasz.gabiec@wp.pl
          Pozdrawiam
        • Gość: joanna Re: NIE polecam - oszust IP: 188.33.45.* 16.06.10, 15:35
          Masz jakiś osobisty uraz do tego faceta, widzę.Wykonywał dla mnie i znajomych
          już kilka razy zlecenia, za każdym razem rewelacyjnie,więc nie oczerniaj
          człowieka przez zwykłą zazdrość.Z całym przekonaniem polecam pana Wiszowskiego i
          meblo-projekt.
          Pozdrawiam Joanna
        • oleczka1199 Re: NIE polecam - oszust 20.11.18, 14:24
          Widzę że wpis stary ale jak najbardziej aktualny. Ja również nie polecam pana Stanisława. Z pierwszych prac jestem jak zadowolona jednakże przy kolejnym zamówieniu naobiecywał i najzwyczajniej w świecie nas olał. Nie odpowiada na wiadomości, przy próbie dodzwonienia się przysyła SMS że oddzwoni i tak od miesiąca nie znalazł jeszcze na to czasu. Rozumiem że każdemu może coś wypaść, każdy może mieć problemy ze zdrowiem ale wystarczy dać znać a nie umawiać się i nawet nie odwołać a wszyscy niech czekają. Zmarnowaliśmy kilka miesięcy i zostaliśmy bez zabudowy. Jeśli zależy na słownym stolarzu to na pewno nie pan Wiszowski!!!!
          • rudzielec57 Re: NIE polecam - oszust 08.01.19, 18:25
            Ja również nie polecam tego pana.Mam wielki URAZ do niego.Meble miały być koniec wrzesnią. Wziął zaliczkę i ani mebli ani kasy😠i tu w okolicy nie jestem jedną która tak zalatwil😕
    • Gość: xxx Re: Meble pod wymiar - gdzie??? IP: *.centertel.pl 08.07.10, 14:38
      Pan jest solidny,robi najpierw rozne projekty,ktore daje swoim klientom
      oraz wycene.Jest solidny,bardzo dokladny.605852289
    • Gość: tj Re: Meble pod wymiar - gdzie??? IP: *.ip.netia.com.pl 09.07.10, 15:50
      Mebloprojekt- nie polecam...
      • Gość: do tj Re: Meble pod wymiar - gdzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 20:47
        dlaczego nie polecasz? pozdrawiam
    • Gość: zadowolony Krzysztof Żądłowski - solidny rzemieślnik z głową IP: 57.90.36.* 02.08.10, 13:19
      Doświadczony stolarz, nowoczesne rozwiązania.
      Świetnie zrobił mi kuchnię i przedpokój. U znajomych także połączony w jedno
      salon z kuchnią - są bardzo zadowoleni.

Bezkompromisowo dokładny, robi jak dla siebie, nie toleruje żadnej fuszerki.
      Ma warsztat w bramie przy Mickiewicza - na przeciwko kwiaciarni (przy
      skrzyżowaniu Mickiewicza z 10 lutego).

Powodzenia!
      • Gość: zadowolony Re: Krzysztof Żądłowski - solidny rzemieślnik z g IP: 57.90.36.* 02.08.10, 13:26
        dotrzymuje słowa i terminów!
    • Gość: wiola Re: Meble pod wymiar - gdzie??? IP: *.swiecie.vectranet.pl 08.11.10, 11:36
      polecam urbaniaka
      • Gość: gosc Re: Meble pod wymiar - gdzie??? IP: *.146.255.186.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.11.10, 20:19
        ja polecam tego goscia, ktory ma swoja siedzibe na zbiegu ul. Wojska Polskiego i Witosa
        • Gość: jola Re: Meble pod wymiar - gdzie??? IP: *.146.233.114.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.11.10, 10:06
          Polecam firmę z Laskowic Meblanprojekt właśnie zamontowali mi mebelki w kuchni i są śliczne
          .Facet ma szeroki wybór materiałów i jest bardzo dokładny .Troszkę trzeba się naczekać za meblami ale naprawdę warto :)
          • Gość: klient Re: Meble pod wymiar - gdzie??? IP: *.146.182.49.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.11.10, 10:13
            Zgadzam się z Tobą niedawno pan Andrzej robił mi szafę pod zabudowe faktycznie trochę się naczekałam ale jest zrobione tak jak chciałam . POLECAM
            • Gość: gość Re: Meble pod wymiar - gdzie??? IP: *.146.182.49.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.11.10, 10:18
              Jola jesteś tam ? Czy mogę Cię prosić o numer tel do tego pana z Laskowic bo chciałbym zamówić meble do kuchni .
              • Gość: jola Re: Meble pod wymiar - gdzie??? IP: *.146.182.49.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.11.10, 10:19
                jestem , zaraz Ci napiszę tylko poszukam :)
    • Gość: gość Re: Meble pod wymiar - gdzie??? IP: *.146.182.49.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.11.10, 10:25
      dzięki ,pozdrawiam
    • Gość: max Re: Meble pod wymiar - gdzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 20:33
      polecam zrobili mi kuchnie garderobe i schody
    • Gość: polecam Re: Meble pod wymiar - gdzie??? IP: *.swiecie.vectranet.pl 18.11.10, 22:29
      firmę P.Czubkowski z Grupy, chyba Górnej. Solidna, profesjonalna robota, meble stoją lata, Pan podsuwa pomysły i potrafi ciekawie zabudować każdą wnękę
      • Gość: gość Re: Meble pod wymiar - gdzie??? IP: *.swiecie.vectranet.pl 20.11.10, 18:08
        Jest dość drogi, ale meble super
    • zuzanna_live Re: Meble pod wymiar - gdzie??? 23.03.11, 11:08
      Witam u mnie meble do kuchni robiła firma MARIO pana Mariusza . bardzo chętnie polecam przyjechał na pomiar fajnie doradził polecam
      www.meblemario.pl 669427097
      • kulfon131 Re: Meble pod wymiar - gdzie??? 23.03.11, 11:24
        Czy to otwarcia tej strony trzeba mieć jakąś specjalną przeglądarkę internetową? Nie otwiera mi się ani w Internet Explorerze 8, ani w Chrome 10, ani w Safari 5.03. Pozostaje więc tylko zadzwonić. :(
    • lacrimas1 Re: Meble pod wymiar - gdzie??? 24.06.11, 18:01
      Jestem szczęśliwym posiadaczem mebli z firmy galeria indeco. polecam tę firmę, robią szybko i fachowo galeriaindeco.pl/infopages.php?id=6
    • agata_1982 Re: Meble pod wymiar - gdzie??? 03.01.12, 10:09
      Jak komuś się przyda to mogę podać numer do pewnych fachowców którzy robili u mnie kuchnie z polecenia znajomej i nie mam żadnych zastrzeżeń. Ich nr 662-144-935
      • meble-andrzej Re: Meble pod wymiar - gdzie??? 30.01.12, 17:14
        Meble na wymiar ( kuchnie , szafy , zabudowy wnęk itp. ) - prosto od producenta ! Darmowa wycena , fachowa porada - nie wierzysz sprawdź sam , jedynie teraz promocja na wszelkiego rodzaju meble na wysoki połysk ! strona firmy ze zdjęciami Laskowice , tel. 509-906-100 ,
    • wl89 kuchnia pod zabudowę 01.09.15, 22:54
      coś nowego w temacie kuchni pod zabudowę w Swieciu ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka