Dodaj do ulubionych

III Zlot Motocyklowy

IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.09, 09:18
III Zlot Motocyklowy w Świekatowie będzie miał miejsce 19 lipca br. (niedziela. O godzinie 14.30 zbiórka na parkingu przed kościołem parafialnym. Msza św. w intencji kierowców i ofiar wypadków drogowych rozpocznie się o 15.00. Po mszy święcenie pojazdów, przejazd motocykli ulicami Świekatowa na plażę. Tutaj organizatorzy zapewniają szereg atrakcji zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci. M.in. konkurs plastyczny, tańca i inne. Nie zabraknie meczu pomiędzy kierowcami a piłkarzami UKS "Fala " Świekatowo. Poza tym wybór miss i mistera motocyklistów. Zapraszają organizatorzy: Ewa i Jacek Chojnaccy oraz ks. kanonik Kazimierz Goldstrom.
Obserwuj wątek
    • Gość: motocyklistka Re: III Zlot Motocyklowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 11:15
      Chętnie bym przyjechała, ale mam urodziny :/.
      Trochę kiszka. 2 lata temu byłam, rok temu rodziłam a teraz
      urodziny... Cóż, mówi się trudno.
      Pozdrawiam motocyklistów wszelkiej "maści".
      • Gość: Fanka hondy;)) Re: III Zlot Motocyklowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 19:09
        Z checia sie wybiore tam z rodzinka;))) Fajny pomysł na spedzenie
        wolnego czasu..
    • Gość: csw83 Re: III Zlot Motocyklowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.09, 22:17
      a gdzie to jest ogłoszone, masz może jakiś link kolego ? czy to tylko tak na
      forum. bo szukałem gdzieś na stronach ale nie mogłem znaleźć
      • Gość: Krzysiek Re: III Zlot Motocyklowy IP: *.ip.netia.com.pl 13.07.09, 23:39
        Csw83 ! Organizatorzy poprosili mnie, abym podał ogłoszenie na forum i do prasy.
        Napewno znajdziesz podobną informację w GP, CZŚ i Expresie Bydgoskim ( mutacja
        regionalna). Pozdrawiam, Krzysiek
    • Gość: Krzysiek Re: III Zlot Motocyklowy IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.09, 12:08
      III Zlot Motocyklowy, który dzisiaj miał odbyć się w Świekatowie został z powodu
      deszczowej aury przeniesiony na niedzielę 26 lipca br.
      Dzisiaj będzie odprawiona msza św.w kościele parafialnym, poświęcone zostaną
      pojazdy. Początek zlotu w najbliższą niedzielę o godzinie 14.00 na plaży.
      Przepraszamy ! W imieniu organizatorów KP.
      • Gość: Krzysiek, cd. info Re: III Zlot Motocyklowy IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.09, 12:57
        P. Chojnaccy zapraszają wszystkich chętnych, którzy chcą mile spędzić czas nad
        jeziorem w Świekatowie już w sobotę 25 lipca. Do dyspozycji duże pole namiotowe,
        zapewniony bufet a wieczorem od 20.00 dyskoteka na plaży. Może jednak tym razem
        pogoda nie sprawi psikusa...
        • Gość: csw83 Re: III Zlot Motocyklowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 13:47
          no tak myślałem, że może być przeniesione, bo dziś to cały dzień pada i pada
        • Gość: FUUUUJ Re: III Zlot Motocyklowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 22:17
          DYSKOTEKA dla motocyklistów? Co za idiota to wymyślił! Zespół
          rockowy, albo muza rockowa na zlot a nie dyskusiów!

Zagadajcie z motocyklistką. Muzę odpowiednią załatwi.
          • Gość: Polonistka Re: III Zlot Motocyklowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.09, 23:13
            Widzę, że czytanie ze zrozumieniem u Ciebie leży, nie rozumiesz
            prostego tekstu. Będzie to dyskoteka NA PLAŻY, a nie dla
            MOTOCYKLISTÓW!! Czy to tak trudno zrozumiec tak jasny tekst?? Radzę
            powrócic do "Elementarza".
            • Gość: filozof Re: III Zlot Motocyklowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 00:47
              Ty koło polonisty nie stałaś.
              Przeczytaj, że p. Chojnaccy zapraszają i w atrakcjach wymieniają
              m.in. dyskotekę. Skoro zapraszają na zlot motocyklistów i jako
              atrakcję wymieniają dyskotekę, to chyba logiczne, że do
              motocyklistów o tym piszą a nie do dyskopatów.
              Do kogo skierowany jest cały ten wątek polonistko? Do mo-to-cy-klis-
              tów!
              Logikę oblałaś na studiach chyba.

Ponadto każdy polonista wie, że w języku polskim nie występuje
              zjawisko typu "!!" lub "??".
            • Gość: hahahahahahaa Re: III Zlot Motocyklowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 11:10
              polonistka,
              mam nadzieję, że nie pracujesz w szkole he he, bo to ty nie
              rozumiesz całego tematu.
              Elementarze to były w szkołach w latach 60-tych. Teraz są
              podręczniki albo programy nauczania klas I-III.
              Jesteś żenująca.
              • Gość: Polonistka Re: III Zlot Motocyklowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 11:57
                Właśnie masz problem nie wiesz, ze wracają książki typu elementarz.
                Uważam, że nie jesteś właściwym partnerem do dyskusji ze mną. Twoj
                sarkastyczny tekst, świadczy o Twoim charakterze. Jak możesz napisac
                do osoby, której nie znasz, że jest "żenująca". Brak taktu i kultury.
      • Gość: motocyklistka Re: III Zlot Motocyklowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 22:16
        HURRAAA!!!!

Świetnie! Na mszy mnie nie będzie, bo jak mi tą wodą schlapią
        motocykl, to zaraz będę miała wypadek. Poza tym czarnuchów nie
        trawię ;P. ALE za to będę miała czas na przyjazd :) nad jezioro.
      • Gość: VIP Re: III Zlot Motocyklowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 19:48
        To żaden zlot. Już samo to, że pogoda przeszkodziła świadczy o tym,
        że to impreza dla wazeliny i cieniasów. Byłem tam i Was nie
        widziałem motocykliści, a jesteście podobno taką wielką rodziną.
        Szpan w deszczu nie wychodzi? Zapraszam 30-go do Ostródy albo do
        Pcimia na urodzny sołtysa.
        • Gość: phi Re: III Zlot Motocyklowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 00:48
          byłam w Ostródzie i tam banda pijaków była i muza do d...
          • Gość: VIP Re: III Zlot Motocyklowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 20:58
            Jedz do Giżycka może tam znajdziesz trzeżwych i muzykę inną niż
            majteczki w kropeczki i nikt nie będzie chodził z tacą
          • Gość: VIP Re: III Zlot Motocyklowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 21:03
            Jest takie powiedzenie na Pomorzu: Z Ciebie to taki mo.........a jak
            z koziej d...y rajzentasza!
            • Gość: cswww Re: III Zlot Motocyklowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 22:04
              no i pogoda zbytnio znowu nie dopisała, impreza nie wypał, totalnie. byłem dzis
              popoludniu zobaczyc to tylko jakies 3 motocykle były nic wiecej. czekam teraz
              na 8.08 bo niby ma być zlot poraz kolejny w Ostrowitem kolo świecia, ostatnio
              byłem to troche moto było ale i pogoda była dobra.
              • Gość: Krzysiek Re: III Zlot Motocyklowy IP: 83.238.144.* 26.07.09, 22:15
                Pogoda niestety nie dopisała, ale jesteśmy dobrej myśli, że w roku następnym
                wszystko będzie ok ! Tegoroczne lato nie sprzyja nie tylko motocyklistom
                ...Pozdrowienia dla wszystkich, którzy odwiedzili Świekatowo !
                • Gość: tyle Re: III Zlot Motocyklowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 19:04
                  Żeby zlot był udany trzeba zapewnić uczestnikom:
                  miejsce do wypicia jakichś napojów, zjedzenia czegoś lepszego niż
                  bigos, dobrą muzykę (stary Dżem, Free, Led Zeppelin, Deep Purple,
                  Jimi Hendrix, zespoły z Woodstock '69...itd.)

Zdecydowanie NIE dyskotekom, zabawom rodem z dożynek i ogólnie
                  pojętym komercjonalizmom.
                  • Gość: Suzi Re: III Zlot Motocyklowy IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.09, 19:20
                    Popieram Cię ! Byłem w miejscowości Ostrowite i tam muzyka woła o pomstę do
                    nieba !!!
                  • Gość: Krzysiek Re: III Zlot Motocyklowy IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.09, 20:15
                    Suzi, sądzę, że Tyle" miał uwagi co do zlotów czy też spotkań motocyklistów w
                    Świekatowie. Uważam, że każdy ma prawo do swoich ocen. Chciałbym jednak, aby
                    temat, który wywołałem nie był miejscem wzajemnego obrzucania się błotem. Nie
                    jestem posiadaczem żadnego "jednośladu", ale chętnie uczestniczę w imprezach, w
                    których uczestniczą motocykliści. Tych, których znam to ludzie z charakterem.
                    Pozdrawiam !
                    • Gość: tyle Re: III Zlot Motocyklowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 00:14
                      jeżdżę motocyklem, ale to nie o to już chodzi, bo każdy ma prawo
                      uczestniczyć we wszelkiego rodzaju imprezach. Natomiast niepojęte
                      jest dla mnie to, że na zlotach motocyklowych dopuszcza się takiej
                      profanacji jak puszczanie dyskomułowej muzy. Sorry, ale
                      organizatorzy nie kumają o co tu biega. KAŻDY motocyklista zna
                      słynny film Easy Rider. Każdy też zna pewne tradycje na gruncie
                      polskim. TAM gdzie są motocykliści, nie ma miejsca na muzę typu
                      disco, techno czy inne tłuczki.
                      • Gość: Internauta Re: III Zlot Motocyklowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.09, 14:12
                        Z tego co czytam,wiele osób nie zrozumiało o co chodzi.Zlot miał
                        odbyc się w niedzielę lecz chętni mogli przyjechac już w sobotę
                        pod namiot i uczestniczyc w dyskotece. Dyskoteki
                        odbywają się tam co tydzień a więc to nie miała byc impreza dla
                        motocyklistów.Niedziela była dniem zlotu ,a nie sobota.Byłem na
                        zlocie w ubiegłym roku i uwazam ,że był udany. Pozdrawiam.
                        • Gość: Krzysiek Re: III Zlot Motocyklowy IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.09, 17:29
                          Organizatorzy zapraszali nie tylko motocyklistów. Także tych, których pasjonuje
                          sport motocyklowy. Stąd zaproszenie pod namiot już w sobotę dla
                          niezmotoryzowanych. Jeśli się źle wyraziłem- sorry ! Pozdrawiam !
                          • Gość: Suzi Re: III Zlot Motocyklowy IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.09, 09:12
                            Chodziło mi o puszczaną muzykę w Ostrowitem ( nie odnoszę się do innego zlotu )
                            . Byłem dwa razy i napiszę jedno : ta muzyka była katastrofą ! To jakaś masakra
                            ! Jak już mam płacić za wjazd motocyklem na ogrodzony teren ( tak jest w tym
                            przypadku ) , to niech chociaż ktoś się postara o dobrą muzykę i jakość jej
                            odtwarzania ! Może pojadę znów 8 sierpnia , ale , jak będzie taka lipa , jak
                            dotychczas , to nie wjeżdżam na teren . Chce organizator komentarza , to go ma .
                            • Gość: fakty Re: III Zlot Motocyklowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 11:16
                              zastanawia mnie, dlaczego na zlocie płatnym jest byle jaka muzyka.
                              Żeby odstraszyć? Czy ma to być element powodujący chęć
                              szybkiego "znieczulenia się" piwskiem, żeby tego g...wna nie słuchać?
                              Zlot motocyklowy to nie spend dożynkowy z gównem w tle. Dopóki się
                              tego ci niby organizatorzy nie nauczą to uczestnikami będą tłuki z
                              dyskotek a nie lekarze, architekci i inni tego typu ludzie na
                              motocyklach.
                              • Gość: Krzysiek Re: III Zlot Motocyklowy IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.09, 11:34
                                "Suzi", "fakty"- każdy z Was ma rację. Uważam , że z czasem zarówno w
                                Świekatowie jak i w Ostrowitem imprezy nabiorą rumieńców i będą miejscem spotkań
                                nie tylko elit. Młodzi motocykliści również muszą mieć szansę fajnych spotkań.
                                Wiadomo, że w ciągu sezonu jest wiele fajnych zlotów na terenie całego kraju i
                                kto może wybiera to co mu najbardziej odpowiada. Pozdrawiam !
                                • Gość: Fux Re: III Zlot Motocyklowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 23:21
                                  A co na to URZĄD??????????????????????????????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka